Vrijgezellenfeest Nijmegen en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor de regio Wijchen, Groesbeek, en Zevenaar

Vrijgezellenfeest Nijmegen en leuke bedrijfsuitjes

Nijmegen is misschien wel de gezelligste stad van Oost-Nederland. En dit wordt echt goed duidelijk gedurende de leuke en altijd drukke vierdaagse feesten (voor en tijdens de wereldberoemde Nijmeegse Wandelvierdaagse). Het bijzondere aan deze feesten is dat ondanks een enorm bezoekersaantal de stad niet wordt aangetast in haar kenmerkende vriendelijke sfeer. Overal waar je kijkt zie je lachende mensen in zeer uiteenlopende leeftijdscategoriën.  Nijmegen zelf heeft tal van leuke plekjes. Waai even uit aan de Waalkade en combineer je bedrijfsuitje Nijmegen met een boottochtje. Of kies voor een ontspannende picknick in het beroemde Kronenburgerpark. Of geniet van een terrasje met uitzicht op de Waag of de grote Markt na afloop van je lachworkshop in deze mooie stad. We wensen je alvast veel inspiratie en plezier toe tijdens jullie vrijgezellenfeest Nijmegen en omgeving (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Nijmegen pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Nijmegen).

Bedrijfsuitje Nijmegen

The Hunger Games groepsuitje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games groepsuitje Nijmegen

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit waarbij adrenaline en spanning voorop staan? Dan is het tijd voor The Hunger games in Nijmegen! In een spannende setting ga je samen met je teamgenoten de strijd aan op weg naar de overwinning. Kun jij de focus houden op weg naar de winst? The hunger games is een combinatie van teamwork, focus, wendbaarheid, doelgerichtheid en natuurlijk plezier. In verschillende games krijg je de kans om punten te behalen voor en met je team. Test je doelgerichtheid bij diverse shooting games, train je denkvermogen en balans tijdens een uitdagend parcours en je wendbaarheid op weg naar de buit. Veel plezier!

Workshop zilveren ketting maken in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken in Nijmegen

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop in Nijmegen doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Workshop parfum maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Nijmegen

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Nijmegen. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Nijmegen

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit vrijgezellenfeest in Nijmegen. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Workshop disco dansen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Nijmegen

Wil jij kunnen dansen zoals de meest populaire disco artiesten aller tijden? Dan heb je een allereerst een metamorfose nodig! Trek al je bling bling en kleding van toen uit de kast en bereid je vast voor via YouTube met Michael Jackson, Mika of Earth Wind & Fire. Tijdens de workshop disco dansen word je omgetoverd tot echte disco danser of danseres.. Deze activiteit in Nijmegen is leuk als groepsuitje of bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest. Let’s Boogie! Wil je meer informatie over de workshop disco dansen in Nijmegen? Kijk dan hieronder voor meer vrijblijvende informatie.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Nijmegen

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Nijmegen combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Nijmegen

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger kookworkshop voor je vrijgezellenfeest in Nijmegen.

Workshop koe schilderen als groepsuitje in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen als groepsuitje in Nijmegen

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Nijmegen.

Workshop bonbons maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop bonbons maken Nijmegen

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Nijmegen. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Nijmegen. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Cupcake workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Cupcake workshop Nijmegen

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Nijmegen, Groesbeek, Wijchen, Zevenaar? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren (kijk voor kinderfeestjes op kinderfeestje Nijmegen). Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Nijmegen of omgeving. 

Suppen tijden je vrijgezellenfeest in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Suppen tijden je vrijgezellenfeest in Nijmegen

Bij deze sport ervaar je de kick van het golfsurfen, zonder dat je daarvoor eerst maanden hebt moeten oefenen. Deze enorm populaire watersport plaatst je op een grote surfplank en geeft je een peddel in de hand. Vervolgens is het aan jou om de juiste golven te pakken. De combinatie van laagdrempeligheid, het één worden met de elementen en de gezonde workout maken dit een absolute aanrader voor je vrijgezellenfeest in Nijmegen. Wil je meer weten over dit vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Nijmegen

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Nijmegen is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Nijmegen

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Zevenaar of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Nijmegen aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Nijmegen en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Highland Games als vrijgezellenfeest in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games als vrijgezellenfeest in Nijmegen

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Nijmegen! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Nijmegen of omgeving.

City escape als vrijgezellenfeest in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Nijmegen

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Nijmegen of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Action painting vrijgezellenfeest in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Nijmegen

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Nijmegen? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop naaktmodel schilderen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€36 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Nijmegen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Nijmegen of omgeving Groesbeek, Wijchen, Zevenaar etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Nijmegen. 

High tea workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

High tea workshop Nijmegen

Ben je op zoek naar een culinaire uitdaging in Nijmegen of omgeving ter ere van een groepsuitje of een vrijgezellenfeest? En is samenwerken en samenzijn een van de wensen die je hebt? Misschien is de high tea workshop in Nijmegen dan wel iets voor je. Tijdens deze workshop met een Engels tintje, leer je heerlijke lekkernijen te maken, zowel hartig als zoet. Je bent als groep lekker samen bezig en kunnen na afloop alle gemaakte hapjes natuurlijk nuttigen. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Nijmegen, Groesbeek of Zevenaar, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in Nijmegen

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest in Nijmegen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop taarten maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop taarten maken Nijmegen

Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Nijmegen? En ben je verzot op het maken van je eigen zoete lekkernijen. Dan is de workshop taarten maken in Nijmegen een leuke kans om je banketbak talenten verder te ontdekken. Gebruik al je inspiratie om te komen tot een smakelijk resultaat. En natuurlijk krijg je het eindproduct ook mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop taarten maken in Nijmegen, Groesbeek, Wijchen of Zevenaar. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Kookworkshop Nijmegen (of wie is de chef)
incl. BTW vanaf
€59 p.p.

Kookworkshop Nijmegen (of wie is de chef)

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Nijmegen. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens. Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Nijmegen.

Cocktail workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Nijmegen

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Nijmegen schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen (of omgeving Groesbeek, Zevenaar, Wijchen etc).

Percussie workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussie workshop Nijmegen

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Nijmegen is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen, Zevenaar, Wijchen etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Ontdek de Verrader City Game Nijmegen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Nijmegen

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Nijmegen, Zevenaar, Wijchen, Groesbeek en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Nijmegen
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Nijmegen

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Nijmegen, Wijchen, Zevenaar of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

The Hangover City Game Nijmegen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Nijmegen

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Nijmegen, Zevenaar, Groesbeek of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Airsoft vrijgezellenfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Airsoft vrijgezellenfeest Nijmegen

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft vrijgezellenfeest in Nijmegen.

The weddinggame City Game Nijmegen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Nijmegen

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Zevenaar en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Nijmegen
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Nijmegen

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Nijmegen, Groesbeek, Zevenaar, Wijchen of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Nijmegen
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Nijmegen

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld.  Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Nijmegen, Wijchen, Zevenaar of Groesbeek, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Nijmegen
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Nijmegen

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Nijmegen, Groesbeek, Wijchen, Zevenaar en omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens!

Quad rally vrijgezellenfeest Nijmegen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Quad rally vrijgezellenfeest Nijmegen

Oerend hard snellen jij en je vrienden of collega´s over het parcours, terwijl je hart mee klopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens dit quad rijden in Nijmegen, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Nijmegen
incl. BTW vanaf
€42,50 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Nijmegen

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen, Zevenaar, Wijchen, Groesbeek etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Nijmegen.

Lachworkshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Nijmegen

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Nijmegen, Wijchen, Zevenaar of Groesbeek. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Nijmegen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Burlesque workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Nijmegen

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Nijmegen, Groesbeek, Wijchen of Zevenaar! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Nijmegen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop schilderen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop schilderen Nijmegen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Nijmegen en omliggende regio (van Groesbeek tot Zevenaar).

Fatbike tour regio Nijmegen
incl. BTW vanaf
€48,50 p.p.

Fatbike tour regio Nijmegen

Je hebt ze vast al wel eens rond zien rijden: stoere fatbikes. Op het eerste gezicht ziet het er misschien niet heel comfortabel uit, maar schijn bedriegt. De combinatie van een licht frame, elektrische ondersteuning en hele dikke banden zorgt ervoor dat je vrij gemakkelijk over moeilijk terrein kunt manoeuvreren. Tijdens deze fatbike tour rijd je dwars door de uiterwaarden van de Waal en de Lek. Het is mogelijk om de tour in de omgeving van Nijnegen te combineren met een lunch of diner. Wil je meer weten over deze actieve tour? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Dit wordt vast en zeker een onvergetelijke middag!

Workshop bierbrouwen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€80 p.p.

Workshop bierbrouwen Nijmegen

Ben je gek op bier? En heb je het altijd al eens zelf willen brouwen? Dat kan tijdens deze workshop bierbrouwen in Nijmegen: Bier brouwen met collega’s, vrienden of familie is mogelijk in een prachtige eeuwenoude omgeving. Op unieke wijze met grote vuren en open ketels leert de brouwmeester u de fijne kneepjes van het brouwersvak. Het is een leuke doedag te midden van heerlijke geuren en smaken en het resultaat is een volle Tripel of Imperial Stout. Tijdens de bouwdag is er een lunch, een uitgebreide bier proeverij. Deze 7 uur durende workshop bierbrouwen in Nijmegen is inc.  Koffie/thee/frisdrank/hapjes, Een lunch, degusteren van verschillende bieren, Drie liter bier p.p. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Thema fotoshoot Nijmegen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Thema fotoshoot Nijmegen

Bereid je voor op een hele bijzondere fotoshoot in Nijmegen. Dit wordt vast en zeker een bijzonder vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kruipen jullie tijdens deze fotoshoot in de huid van jullie inner Diva´s. Diverse thema´s zijn mogelijk: van Burlesque thema tot 1001 nacht, van Spaans tot Bollywood. Bereid je voor op een bijzonder gezellige middag of avond. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een thema fotoshoot voor je vrijgezellenfeest in Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Whisky proeverij Nijmegen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Whisky proeverij Nijmegen

Single malt, blended malt, whiskey of whisky, tijdens deze whisky proeverij leer je alles over dit goddelijke levensvocht. Maar veel belangrijker nog, je gaat zelf natuurlijk ook uitgebreid whisky proeven. Ben je een volleerd whisky drinker? Dan wordt dit beslist een middagje genieten. Ben je echter een beginner, dan wordt dit een hele speciale gelegenheid. Wil je meer informatie over een whisky proeverij in Nijmegen, Zevenaar, Wijchen, Groesbeek of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button. 

Armbanden workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden workshop Nijmegen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Elkaars hoofd boetseren groepsuitje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Elkaars hoofd boetseren groepsuitje Nijmegen

Zoek je een activiteit waar je je creativiteit helemaal in kwijt kunt? Waar je je kunt uitleven op elkaars hoofd? Lekker kliederen en kleien met als eindresultaat een perfecte nabootsing van het hoofd van een groepsgenoot. Klinkt verleidelijk toch? Deze workshop is geschikt voor groepsuitjes en vrijgezellenfeestjes! Wil je eerst nog meer informatie ontvangen over deze workshop elkaars hoofd boetseren in Nijmegen, Groesbeek, Wychen of omgeving? Kijk dan hieronder voor meer informatie. Wij wensen je alvast heel veel plezier toe.

Sushi workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Sushi workshop Nijmegen

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze workshop sushi maken in Nijmegen, Groesbeek, Wychen of omgeving voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Nijmegen.

Paintball groepsuitje Nijmegen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball groepsuitje Nijmegen

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit in Nijmegen. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

De omgeving van historisch Nijmegen

De omgeving van Nijmegen is bosrijk en uitermate geschikt voor een aangename wandeling. Voor de wellness liefhebbers beschikt Nijmegen over een aangename sauna midden in de bossen (goed te combineren met een vrijgezellenfeestje). In de omgeving zijn diverse leuke gemeenten te bezichtigen (Wychen, Beuningen en Groesbeek). Kies je voor Nijmegen, dan kies je dus voor gezelligheid. We hebben hier een overzicht weergegeven van leuke suggesties voor groepsuitjes en vrijgezellenfeesten. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN NIJMEGEN & OMGEVING

Je bent aan het bladeren door je agenda en daar staat die belangrijke datum met een grote rode cirkel eromheen. Of misschien kijk je wel in je agenda op je smartphone en staat er een evenement met een flink aantal uitroeptekens. Het is namelijk tijd voor het vrijgezellenfeest van die goede vriend of vriendin, neef of nicht of misschien zelfs een broer of zus? Het moet uiteraard een geweldige dag worden die niet snel vergeten zal worden. Maar uiteraard mag er niks uitlekken voordat de dag daar is (en wellicht daarna ook niet). Wanneer je kijkt naar een mooie stad voor een vrijgezellenfeest is Nijmegen een prima optie. Ook de omgeving van Nijmegen heeft met Wijchen, Groesbeek en Zevenaat veel opties mocht je niet direct in Nijmegen op pad willen. Ook de historie van Nijmegen en omgeving is er 1 die ver teruggaat. Wist je dat Nijmegen al uit de Romeinse tijd stamt? Nijmegen heeft dus Romeinse roots. Toen het grote Romeinse rijk langzaam wat aan kracht verloor, werd besloten om de grenzen wat terug te trekken. Op dat moment werd Nijmegen opgenomen in de grenslinie van het machtige rijk. Nijmegen groeide uit tot een belangrijke grensstad en profiteerde volop mee van de instroom van nieuwe Romeinse technologieën. Maar ook Wijchen en de geschiedenis gaat ver terug tot zelfs in de steentijd. En ook de Romeinen maakten de regio tot een thuis ver van huis. Ook nu vind je nog diverse monumentale trekpleisters binnen de grenzen van deze groene gemeente. Combineer bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Wijchen met een wandeling en een bezoek aan het pittoreske kasteel Wijchen, dat tevens in gebruik is als museum. Kies je toch liever voor het kleinere Groesbeek? Groesbeek kenmerkt zich door haar bijzondere bosrijke en heuvelachtige omgeving. De oorsprong van al dit natuurschoon onstond als zo'n 2.000 eeuwen geleden. Onder druk van Scandinavisch landijs, ontstonden de kenmerkende heuvelruggen. Het is dan ook geen wonder dat Groesbeek jaarlijks hele volkstammen aan wandelaars trekt. Combineer je  vrijgezellenfeest in Gelderland (Groesbeek) dan ook met wat heerlijke boslucht en een terrasje om even bij te komen van alle inspanningen. Staat er binnenkort wellicht ook iets anders op het programma dan een vrijgezellenfeest dan heeft Onemotion ook een divers aanbod voor allerlei activiteiten. Van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, themafeesten tot kinderfeesten. De omgeving van Nijmegen, Wijchen, Groesbeek en Zevenaat biedt tal van leuke attracties voor kinderen. Van Speeltuin Brakkefoort tot Triavium, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Nijmegen voor meer informatie. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestje thuis overzicht. Voor welke activiteit je ook kiest we willen je bij voorbaat al veel inspiratie toewensen tijdens je vrijgezellenfeest Nijmegen.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Nijmegen, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, jezelf laten gaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Nijmegen, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus voor uitbreiding. Van wijnproeverij Nijmegen, workshop schilderen, visagie, bier proeven, taarten maken, whisky proeverij tot een workshop graffiti in Nijmegen. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen geschikt in Nijmegen. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij aanbieder van een van deze workshops of een van de andere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij alleen contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt