Vrijgezellenfeest Gouda en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Zoetermeer, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Schoonhoven, Nieuwerkerk aan de Ijssel of Woerden.

Vrijgezellenfeest Gouda en leuke bedrijfsuitjes

Gouda, de stad die in het buitenland minder bekend is dan het product dat uit de stad afkomstig is, Gouda cheese (oftewel Goudse Kaas). En natuurlijk wordt dit gegeven elke week benadrukt door de folkloristische Goudse kaasmarkt. De stad heeft alle ingrediënten van een toeristenstad: leuke grachtjes, een beeldschone markt met als hoofdbezienswaardigheid het oude stadshuis. Het is een ideale stad om je bijzondere activiteit in de vorm van een vrijgezellenfeest, groepsuitje of wellicht je bedrijfsuitje te voorzien van wat extra smaak. Een andere blikvanger is de Sint-Jan die als een baken boven de stad uitsteekt. Al dit moois vormt een prima decor voor een inspirerend groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje Gouda. Na afloop van een creatieve workshop in Gouda neem je een lekker biertje of rosétje (met kaas) op de Goudse Markt. We wensen je alvast veel plezier en inspiratie toe. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Gouda pagina van Wateenlocatie).

Bedrijfsuitje Gouda

The Hunger Games groepsuitje Gouda
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games groepsuitje Gouda

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit waarbij adrenaline en spanning voorop staan? Dan is het tijd voor The Hunger games in Gouda! In een spannende setting ga je samen met je teamgenoten de strijd aan op weg naar de overwinning. Kun jij de focus houden op weg naar de winst? The hunger games is een combinatie van teamwork, focus, wendbaarheid, doelgerichtheid en natuurlijk plezier. In verschillende games krijg je de kans om punten te behalen voor en met je team. Test je doelgerichtheid bij diverse shooting games, train je denkvermogen en balans tijdens een uitdagend parcours en je wendbaarheid op weg naar de buit. Veel plezier!

incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Gouda
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Gouda

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Gouda is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop parfum maken Gouda
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Gouda

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Gouda. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Quad rally vrijgezellenfeest Gouda
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Quad rally vrijgezellenfeest Gouda

Zijn jullie opzoek naar kick, avontuur, modder en vooral een grote adrenaline ervaring? Dan is het geen goed idee om te gaan bowlen, wel is het Quadrijden dan uitermate geschikt voor jullie. In het begin leer je om te gaan met de krachtige quad, waarmee je vervolgens mee het parcours op gaat. Deze Quad rally maakt meer in je los dan je van te voren zou denken! Durven jullie de uitdaging aan te gaan? Het enige wat je dan nog hoeft te doen is vrijblijvend informatie aanvragen via onderstaande button. Je krijgt alle nodige informatie toegestuurd over de Quad rally in Gouda.

 Workshop koe schilderen als groepsuitje in Gouda
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen als groepsuitje in Gouda

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Gouda.

Airsoft vrijgezellenfeest Gouda
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Airsoft vrijgezellenfeest Gouda

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft vrijgezellenfeest in Gouda.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Gouda
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Gouda

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger kookworkshop voor je vrijgezellenfeest in Gouda.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Gouda
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Gouda

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Gouda combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop paaldansen Gouda
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Gouda

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Gouda, Zoetermeer, Woerden of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Gouda aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Gouda of omgeving.

Archery tag vrijgezellenfeest Gouda
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag vrijgezellenfeest Gouda

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Gouda? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop Gouda
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Gouda

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gouda, Woerden, Zoetermeer, Boskoop, Schoonhoven of Waddinxveen! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Gouda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Armbanden workshop Gouda
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden workshop Gouda

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Gouda? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Gouda, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in Gouda
incl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in Gouda

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest in Gouda, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als vrijgezellenfeest in Gouda
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Gouda

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Gouda of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

High tea workshop Gouda
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

High tea workshop Gouda

Ben jij een echte culinaire genieter en zoek je vaak nét dat beetje extra op tijdens een activiteit of belevenis? Is een gewone high tea eigenlijk net iets te gewoontjes? Probeer dan eens de high tea workshop! Tijdens deze high tea workshop in Gouda maak je samen met een professionele begeleider de lekkerste hapjes voor op de etagère, die je vervolgens samen lekker op kunt peuzelen onder het genot van heerlijke theetjes. Tijdens deze workshop staat het samen bezig zijn en natuurlijk het bijkletsen en hapjes nuttigen centraal. Perfect voor een vriendinnenuitje of een vrijgezellenfeest! Wil je meer informatie over de high tea workshop vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Floating en Walking dinner Gouda
incl. BTW vanaf
€76,50 p.p.

Floating en Walking dinner Gouda

Wil je Gouda leren kennen in combinatie met een gezellig en culinair verantwoord groepsuitje? Dan hebben we 2 leuke opties ter beschikking. Wat dacht je van een lunch-grachtentocht-stadswandeling-diner arrangement? Ben je op zoek naar een Walking dinner in Gouda (kijk ook op catering Gouda), dan hebben we een hele leuke variant: de Floating en Walking dinner Deluxe. Dit groepsuitje begint met een drankje en een voorgerecht in één van de leukste restaurants van Gouda. Vervolgens loop je naar de boot die voor je klaar ligt. De schipper vertelt je alles over het Gouda van vroeger en van nu. De boot brengt je naar het tweede restaurant, waar je een hoofdgerecht nuttigt (inclusief 2 heerlijke drankjes). Vervolgens neemt een professionele stadsgids je mee op een tocht naar het derde restaurant , waar je het Grand Dessert zult nuttigen, met aansluitend natuurlijk koffie of thee. Wil je meer weten over de Floating en Walking dinner Gouda mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

percussie workshop Gouda
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

percussie workshop Gouda

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Gouda is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Gouda, Woerden, Waddinxveen, Zoeteremeer etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Ontdek de Verrader City Game Gouda
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Gouda

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Gouda, Schoonhoven, Nieuwerkerk aan de Ijssel, Zoeteremeer, Woerden of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Gouda
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Gouda

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Gouda, Woerden, Zoetermeer, Nieuwekerk aan de Ijssel of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game in Gouda of omgeving.

The Hangover City Game Gouda
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Gouda

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Gouda, Woerden, Zoetermeer, Schoonhoven, Boskoop of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The weddinggame City Game Gouda
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Gouda

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Gouda, Woerden, Zoetermeer, Schoonhoven, Boskoop, Waddinxveen of omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Gouda
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Gouda

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Gouda, Woerden, Zoetermeer, Nieuwerkerk aan de Ijssel of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement in Gouda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Gouda
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Gouda

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Gouda, Bodegraven, Boskoop, Zoetermeer, Woerden of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Gouda
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Gouda

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Gouda, Woerden, Zoetermeer of omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens tijdens een moorddiner in Gouda of omgeving!

Highland Games als vrijgezellenfeest in Gouda
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games als vrijgezellenfeest in Gouda

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Gouda! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Gouda of omgeving.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Gouda
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Gouda

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Gouda. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

lipdub Gouda
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Gouda

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Gouda, Woerden, Schoonhoven, Zoetermeer, Bodegraven, Waddinxveen etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Gouda of omgeving.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Gouda
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Gouda

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Gouda of omgeving Woerden, Zoetermeer, Schoonhoven, Waddinxveen etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair als vrijgezellenfeest in Gouda en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Gouda. 

Lachworkshop Gouda
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Gouda

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Gouda, Woerden, Zoetermeer, Waddinxveen, Bodegraven, Boskoop of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Gouda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop disco dansen Gouda
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Gouda

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Gouda. I'm in the mood for dancing!!

Workshop kleding, kleur en stijl Gouda
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop kleding, kleur en stijl Gouda

Heb je altijd al willen weten, welke stijl het beste bij je past? Dan is deze workshop in Gouda echt iets voor jou. Een professionele styliste helpt je bij het bepalen van een hele nieuwe stijl. Van kleurenadvies tot een persoonlijk stijladvies, het maakt allemaal deel uit van de workshop. Ook maak je samen een “moodboard” zodat je het geleerde niet snel zult vergeten. Dit wordt een leuk uitje vol met kleuren, vrolijke noten en natuurlijk inspiratie. Dit styling uitje is natuurlijk uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Gouda of omgeving (van Bodegraven tot Zoetermeer). Wil je meer weten over de workshop styling mogelijkheden in Gouda, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop bonbons maken Gouda
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop bonbons maken Gouda

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Gouda? Kies dan voor een workshop bonbons maken in de omgeving van Gouda. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Gouda of omgeving Reeuwijk, Bodegraven, Woerden, Zoetermeer. 

Workshop tapas maken Gouda
incl. BTW vanaf
€38,50 p.p.

Workshop tapas maken Gouda

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Gouda of omgeving Zoetermeer, Reeuwijk, Bodegraven, Woerden etc. Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in de omgeving van Gouda.

Slipcursus of driftcursus Gouda
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Slipcursus of driftcursus Gouda

De banden gieren over het asfalt. De auto schuift over de weg, maar jij hebt alles onder controle. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens deze slipcursus of driftcursus in Gouda. Samen met je vrienden of collega´s ga je jouw skills als bestuurder flink bijschaven. Wil je meer weten over deze leuke slipcursus of driftcursus, vraag dan meer aan over dit bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. 

Workshop taarten maken Gouda
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop taarten maken Gouda

Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Gouda of omgeving? En ben je verzot op het maken van je eigen zoete lekkernijen. Dan is de workshop taarten maken in de omgeving van Gouda, Reeuwijk, Zoetermeer, Bodegraven etc. een leuke kans om je banketbak talenten verder te ontdekken. Gebruik al je inspiratie om te komen tot een smakelijk resultaat. En natuurlijk krijg je het eindproduct ook mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop taarten maken. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Paintball vrijgezellenfeest Gouda
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball vrijgezellenfeest Gouda

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit in Gouda. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Cocktail workshop Gouda
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Cocktail workshop Gouda

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. Tijdens deze workshop krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden tijdens je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Gouda of omgeving.

Kookworkshop Gouda
incl. BTW vanaf
€52 p.p.

Kookworkshop Gouda

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Gouda. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Gouda.

Gouda en de mooie omgeving

De omgeving van Gouda heeft veel te bieden. Fiets door het rottegebied langs de korenmolen van Zoetermeer (kijk op vrijgezellenfeest Zoetermeer), of bezoek Woerden met z'n bijzondere monumenten als Kasteel Woerden, de Watertoren en het oude stadshuis. Maar vul je vrijgezellenfeest of groepsuitje eerst nog wel even aan met één van onze workshops en groepsactiviteiten. Kijk op deze pagina naar het diverse aanbod en laat jezelf inspireren. Ga je liever de grens over richting Engeland? Kies dan bijvoorbeeld voor Hull. Voor vrijgezellenfeesten in Hull, kijk je op Hen do Hull. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN GOUDA & OMGEVING

Je kent wel dat bijzondere moment dat je broer, zus, beste vriend of iemand anders op je af komt lopen om je een bijzondere vraag te stellen. Maar wat je wellicht nog niet kent is de vraag of je iemands getuige wil zijn. Met andere woorden: hij of zij gaat trouwen. Voordat het zover is zal het de bedoeling zijn eerst nog een mooi vrijgezellenfeest te organiseren om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan. Samen met de vrouwelijke of mannelijke kant van familie en vrienden eens flink op pad te gaan en de bruiloft alvast in te luiden. De stad Gouda en de mooie omgeving heeft voldoende te bieden voor een vrijgezellenfeest Gouda. Kies je voor een passief uitje of heb je veel actievelingen en ga je de uitdaging aan in actieve uitjes. Gouda heeft een prachtige historie die je vrijgezellenfeest een extra bijzonder tintje zal geven. Je kent Gouda waarschijnlijk van de Goudse kaas. De Goudse kaas wordt al meer dan 300 jaar verkocht en is misschien wel de meest gegeten kaassoort van de wereld. Jammer is alleen, dat de Goudse naam niet als handelsnaam beschermd is en dus overal kan worden gemaakt. Maar natuurlijk vind je de beste Goudse kaas alleen op de wekelijkse kaasmarkt van Gouda. Dit gebeuren vindt plaats met uitzicht op de historische Waag van Gouda. Maar ook Zoetermeer is een leuke stad voor je vrijgezellenfeest. Wat vorige eeuw nog werd gezien als een forenzenstad is in sneltreinvaart uitgegroeid tot de op 2 na grootste gemeente van Zuid-Holland. De centrale ligging in dit dichtbevolkte gebied in combinatie met de groene omgeving, maken Zoetermeer tot een gewilde woonplaatst. Maar ook op recreatiegebied is er veel te beleven in Zoetermeer en omgeving. Comineer je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Zoetermeer ook met een wandeling, fietstocht of zelfs boottocht door het ontzettend mooie Rottegebied (met z'n meertjes en riviertjes). En na afloop kies je natuurlijk voor één van onze creatieve workshops om het vrijgezellenfeest in Zuid-Holland helemaal compleet te maken. Kies je toch liever voor het iets kleinere Bodegraven? De historie is ook hier aanwezig want het leuke stadje Bodegraven kent een turbulente geschiedenis. Al in de tijd van de Romeinen was het een nederzetting. Maar na de val van het Romeinse rijk verdween de stad ook enkele eeuwen van de radar. Totdat er rond de 11e eeuw opnieuw een nederzetting onstond op deze gunstige plek. In de 17e eeuw werd het compleet verwoest door de Fransen, om vervolgens weer opnieuw te worden opgebouwd. Combineer je groepsuitje in de omgeving van Gouda ook eens met een fietstochtje langs de Rijn en geniet dan van een wijntje op een terras in Bodegraven met uitzicht op de toren van de St. Gallus. We hopen dat je een bijzondere dag tegemoet gaat en wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens je vrijgezellenfeest Gouda of omgeving.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Gouda, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, gezelligheid tijdens een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons maken in Gouda, sushi of sieraden maken en salsa dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Gouda, schilder workshop, visagie, bier proeven, taarten leren maken, whisky proeverij tot een workshop graffiti maken  in Gouda. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Gouda. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt