Vrijgezellenfeest Leiden en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim en Katwijk.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Leiden

Binnenkort een bijzondere dag op het programma? Vrijgezellenfeest, groepsuitje, bedrijfsuitje of een workshop in Leiden? Onemotion helpt je graag op weg in o.a. Leiden met een divers aanbod (kijk ook op bedrijfsuitje in Leiden). Leiden heeft voldoende historie te bieden voor een onvergetelijke dag vol plezier en wellicht historie. Met het Leids Ontzet werd Leiden een symbool van de Nederlandse vrijheid. De stad wist flink te profiteren van de Gouden eeuw en dat is goed terug te zien in het historische karakter van de stad. De talloze hofjes, bruggen en poorten maken deze eerste universiteitsstad van Nederland tot de perfecte uitvalsbasis van een vrijgezellenfeest of groepsuitje. Rust lekker uit na afloop van een intensieve workshop op één van de studentikoze terrasjes in deze stad. Onemotion heeft hieronder de diverse aanbiedingen op een rijtje gezet (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Leiden pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Leiden). Zoek je ook nog een locatie voor de bruiloft zelf? Dan vind je deze op trouwlocaties in Leiden en omgeving.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Leiden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Leiden combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Beachfun vrijgezellenfeest op een strand in Wassenaarse Slag, Katwijk of Noordwijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Beachfun vrijgezellenfeest op een strand in Wassenaarse Slag, Katwijk of Noordwijk

Op zoek naar een sportief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in jouw regio! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest op een strand nabij Leiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Leiden

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Leiden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Leiden

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Leiden, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Leiden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Leiden middels onderstaande informatieformulier.

Workshop disco dansen Leiden
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Leiden

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Leiden of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

percussie workshop Leiden
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Leiden

Sluit je ogen en laat je leiden door de ritmische klanken die afkomstig zijn van de percussie. Tijdens dit vrijgezellenfeest leer je samen met de groep een ritmische eenheid te vormen maar vooral ook om samen lol te maken met dit slaginstrument. Deze percussie workshop wordt gegeven door enthousiaste leermeesters die je meenemen in alle technieken die je nodig hebt om een bandje te vormen. Ben jij klaar voor dit swingende vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder meer vrijblijvende informatie aan over de percussie workshop in Leiden, Voorhout, Noordwijk of Sassenheim. 

Moorddiner als vrijgezellenfeest in STAD
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in STAD

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in STAD. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The weddinggame City Game Leiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Leiden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Leiden, Oegstgeest, Voorhout, Sassenheim en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Leiden

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Leiden of omgeving Noordwijk, Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair als vrijgezellenfeest in Leiden en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Leiden. 

Graffiti workshop Leiden
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Leiden

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Leiden (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Haarlem is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Leiden of omgeving Sassenheim, Voorhout, Oegstgeest, Alphen aan de Rijn etc.

The Hangover City Game Leiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Leiden

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Leiden, Oegstgeest, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Alphen aan de Rijn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Leiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Leiden

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Leiden is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader City Game Leiden
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Leiden

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Leiden, Sassenheim, Voorhout, Katwijk, Alphen aan de Rijn en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Leiden

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Leiden of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Leiden

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Leiden of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Burlesque workshop Leiden
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Leiden

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leiden, Noordwijk, Sassenheim, Ogesgeest, Katwijk, Alphen aan de Rijn etc! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Leiden of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Leiden

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Leiden.

Workshop erotische bonbons maken Leiden
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop erotische bonbons maken Leiden

Ben je op zoek naar een creatieve of zoete workshop? Maar mag de activiteit wel wat vuriger zijn dan een normale workshop? Dan is een workshop erotische bonbons maken misschien wel de ideale oplossing! Maak zelf de heerlijkste creaties en ga op zoek naar die andere kant van jezelf. Voor je het weet zitten jullie tot over jullie rode oortjes tussen de smakelijke bonbons. En natuurlijk nemen jullie deze inspiratie ook weer mee naar huis. Deze workshop staat garant voor een hele gezellige middag met natuurlijk veel ruimte voor lachmomenten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een workshop erotische bonbons maken in Leiden? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Schilderworkshop Leiden (van Andy Warhol tot Aboriginal Art)
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schilderworkshop Leiden (van Andy Warhol tot Aboriginal Art)

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten. Er zijn verschillende mogelijkheden: van een reguliere workshop schilderen tot Aboriginal Art, van Andy Warhol style tot dikke dames schilderen, er zit vast wel een stijl of thema tussen dat aansluit bij jullie wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Leiden.

Workshop mozaieken als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop mozaieken als vrijgezellenfeest in Leiden

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? En hou je ook nog eens van kunstzinnige kleuren? Denk dan eens aan een workshop mozaïeken (glas). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop mozaïeken in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop paaldansen Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Leiden

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Leiden, Katwijk, Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Voorhout of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Leiden aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Leiden en omgeving.

Kookworkshop Leiden
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Leiden

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden en vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Leiden. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Leiden.

Workshop bonbons maken Leiden
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Leiden

Ben jij een echte chocoladeliefhebber en droom jij soms zelfs van chocola? Misschien is het dan een leuk idee om het chocolade element toe te voegen aan jullie vrijgezellenfeest! Samen met je vriendinnen ga je de heerlijke chocolade omtoveren in goddelijke bonbons. Lukt het je om wat over te houden van deze lekkernij, dan krijg je de zelfgemaakte bonbons mee naar huis. Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Benieuwd of je een talent hebt voor bonbons maken? Vraag dan meer informatie aan over deze workshop bonbons maken in Leiden via onderstaande button. 

Workshop bonbons maken
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Alkmaar? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Alkmaar. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Alkmaar. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Leiden

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden, Katwijk, Oegstgeest, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Voorhout of Sassenheim etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Leiden of omgeving.

Cupcake workshop Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cupcake workshop Leiden

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Leiden, Katwijk, Alphen aan de Rijn, Rijnsburg, Oegstgeest of leiderdorp? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren in Leiden (kijk voor kinderfeestjes op kinderfeestje Leiden). Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Leiden of omgeving. 

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Leiden

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Leiden. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Action painting vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Leiden

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Leiden? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop slippers versieren als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop slippers versieren als vrijgezellenfeest in Leiden

Zoek je een creatief en inspirerende workshop voor vrouwen, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien (met een persoonlijke touch). Denk dan eens aan een workshop slippers versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop tas decoreren als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Workshop tas decoreren als vrijgezellenfeest in Leiden

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? En betekent jouw tas meer voor je, dan enkel een functioneel voorwerp? Denk dan eens aan een workshop tas decoreren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop tas decoreren in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop vogelhuisje versieren als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop vogelhuisje versieren als vrijgezellenfeest in Leiden

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? En wil je de natuur ook nog eens een extra handje helpen? Denk dan eens aan een workshop vogelhuisje versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop vogelhuisje versieren in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Leiden en de prachtige omgeving

De omgeving van Leiden heeft meer te bieden dan alleen de stad zelf. Fiets door de veenweiden van Zoeterwoude, langs Kasteel Endegeest in Oegstgeest en de wonderschone Zilverfabriek in Voorschoten. Of breng een bezoekje aan Katwijk aan Zee tijdens je groepsuitje in Leiden. Een andere leuke aanvulling op een vrijgezellenfeest in Leiden is het openluchtmuseum Archeon in Alphen aan den Rijn. De omgeving van Leiden bevat voldoende ingrediënten voor een inspirerende middagje uit. Maak het vrijgezellenfeest compleet met een workshop op groepsactiviteit in Leiden, Katwijk of Alphen, Sassenheim, Oegstgeest, Rijnsburg aan de Rijn. Ga je liever de grens over? Wil je een vrijgezellenfeest in het Verenigd Koninkrijk kijk dan op Hen do Coventry. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN LEIDEN & OMGEVING

Heb je binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dan is het natuurlijk van te voren tijd voor een vrijgezellenfeest. Samen met de familie en vrienden afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan en vieren dat er een bruiloft op het programma staat. Leiden en omgeving is een prima uitvalsbasis voor je vrijgezellenfeest. Met een prachtige historie zijn er voldoende historische elementen die onderdeel van jullie bijzondere dag zouden kunnen uitmaken. Ook de omgeving heeft voldoende te bieden. Wat te denken van Katwijk aan Zee of Noordwijk? Of ga je toch liever voor Leiden zelf met zijn prachtige historie? In de veertiende eeuw begon een heftige strijd tussen 2 partijen, de Hoeken en de Kabeljauwen. De inzet was de belangrijke stad Leiden. Het probleem ontstond doordat Willem de Vierde geen erfgenaam had weten voort te brengen. Tijdens zijn regentschap was hij bovendien iets te gul geweest met het verstrekken van privileges aan belangrijke edelmannen. Deze elite storte zich vervolgens met volle overgave op het verdeelde Leiden. Op een steenworp afstand van Leiden, bevindt zich het karakteristieke vissersdorp Katwijk met natuurlijk het bekende strand van Katwijk aan Zee. De plaats kenmerkt zich door diverse leuke visrestaurants en natuurlijk het brede strand. Een vrijgezellenfeest in Leiden valt dus goed te combineren met wat frisse zeelucht op het strand van Katwijk aan Zee. En na afloop ben je weer helemaal in topconditie voor het vervolg van je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Zuid-Holland. Of ga je voor Noordwijk? Al in de dertiende eeuw was Noordwijk een vissersplaats. De afgelopen eeuw werd de focus van de gemeente meer en meer op het toerisme gelegd. De mooie ligging, de bijzondere hotels en het grote strand maken van Noordwijk een waar strandparadijs. Zo heeft ook het Nederlands elftal de rust en inspiratie van Noordwijk aan Zee ontdekt. Oranje gebruikt hotel Huis ter Duin immers voor voorbereidingen. Combineer je groepsuitje in de omgeving vn leiden eens met een lange strandwandeling over het strand van Noordwijk aan Zee en geniet na afloop van een lekkere versnapering. Van een workshop of groepsuitje kun je enorm honger krijgen. Wil je meer informatie over trouwlocaties in Leiden of omgeving, kijk dan op trouwlocaties Leiden. Voor grotere groepen nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen bij onze feestlocaties in Leiden en omgeving.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Leiden, kookworkshop, paaldansworkshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Leiden, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding van workshops. Van wijnproeverij Leiden, workshop schilderen, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Leiden. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden ons assortiment graag uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Leiden. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt