Vrijgezellenfeest Leiden en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Alphen aan de Rijn, Oegstgeest, Rijnsburg, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim en Katwijk.

Vrijgezellenfeest Leiden en leuke bedrijfsuitjes

Binnenkort een bijzondere dag op het programma? Vrijgezellenfeest, groepsuitje, bedrijfsuitje of een workshop in Leiden? Onemotion helpt je graag op weg in o.a. Leiden met een divers aanbod. Leiden heeft voldoende historie te bieden voor een onvergetelijke dag vol plezier en wellicht historie. Met het Leids Ontzet werd Leiden een symbool van de Nederlandse vrijheid. De stad wist flink te profiteren van de Gouden eeuw en dat is goed terug te zien in het historische karakter van de stad. De talloze hofjes, bruggen en poorten maken deze eerste universiteitsstad van Nederland tot de perfecte uitvalsbasis van een vrijgezellenfeest of groepsuitje. Rust lekker uit na afloop van een intensieve workshop op één van de studentikoze terrasjes in deze stad. Onemotion heeft hieronder de diverse aanbiedingen op een rijtje gezet (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Leiden pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Leiden).

Bedrijfsuitje Leiden

Workshop paaldansen Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Leiden

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Leiden, Katwijk, Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Voorhout of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Leiden aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Leiden en omgeving.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Leiden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Leiden

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Leiden is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop erotische bonbons maken Leiden
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop erotische bonbons maken Leiden

Ben je op zoek naar een creatieve of zoete workshop? Maar mag de activiteit wel wat vuriger zijn dan een normale workshop? Dan is een workshop erotische bonbons maken misschien wel de ideale oplossing! Maak zelf de heerlijkste creaties en ga op zoek naar die andere kant van jezelf. Voor je het weet zitten jullie tot over jullie rode oortjes tussen de smakelijke bonbons. En natuurlijk nemen jullie deze inspiratie ook weer mee naar huis. Deze workshop staat garant voor een hele gezellige middag met natuurlijk veel ruimte voor lachmomenten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een workshop erotische bonbons maken in Leiden? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Floating en Walking dinner Leiden
incl. BTW vanaf
€76,50 p.p.

Floating en Walking dinner Leiden

Wil je Leiden leren kennen in combinatie met een gezellig en culinair verantwoord groepsuitje? Dan hebben we 2 leuke opties ter beschikking. Wat dacht je van een lunch-grachtentocht-stadswandeling-diner arrangement? Ben je op zoek naar een Walking dinner in Leiden, dan hebben we een hele leuke variant: de Floating en Walking dinner Deluxe. Dit groepsuitje begint met een drankje en een voorgerecht in één van de leukste restaurants van Leiden. Vervolgens loop je naar de boot die voor je klaar ligt. De schipper vertelt je alles over het Leiden van vroeger en van nu. De boot brengt je naar het tweede restaurant, waar je een hoofdgerecht nuttigt (inclusief 2 heerlijke drankjes). Vervolgens neemt een professionele stadsgids je mee op een tocht naar het derde restaurant , waar je het Grand Dessert zult nuttigen, met aansluitend natuurlijk koffie of thee. Wil je meer weten over de Floating en Walking dinner Leiden mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Leiden

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Leiden combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop disco dansen Leiden
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Leiden

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Leiden of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Workshop mozaieken Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop mozaieken Leiden

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? En hou je ook nog eens van kunstzinnige kleuren? Denk dan eens aan een workshop mozaïeken (glas). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop mozaïeken in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop bonbons maken Leiden
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

Workshop bonbons maken Leiden

Ben jij een echte chocoladeliefhebber en droom jij soms zelfs van chocola? Misschien is het dan een leuk idee om het chocolade element toe te voegen aan jullie vrijgezellenfeest! Samen met je vriendinnen ga je de heerlijke chocolade omtoveren in goddelijke bonbons. Lukt het je om wat over te houden van deze lekkernij, dan krijg je de zelfgemaakte bonbons mee naar huis. Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Benieuwd of je een talent hebt voor bonbons maken? Vraag dan meer informatie aan over deze workshop bonbons maken in Leiden via onderstaande button. 

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Leiden
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Leiden

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Leiden of omgeving Noordwijk, Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair als vrijgezellenfeest in Leiden en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Leiden. 

Kookworkshop Leiden
incl. BTW vanaf
€57 p.p.

Kookworkshop Leiden

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden en vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Leiden. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Leiden.

City escape als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Leiden

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Leiden of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

percussie workshop Leiden
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussie workshop Leiden

Sluit je ogen en laat je leiden door de ritmische klanken die afkomstig zijn van de percussie. Tijdens dit vrijgezellenfeest leer je samen met de groep een ritmische eenheid te vormen maar vooral ook om samen lol te maken met dit slaginstrument. Deze percussie workshop wordt gegeven door enthousiaste leermeesters die je meenemen in alle technieken die je nodig hebt om een bandje te vormen. Ben jij klaar voor dit swingende vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder meer vrijblijvende informatie aan over de percussie workshop in Leiden, Voorhout, Noordwijk of Sassenheim. 

Cupcake workshop Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cupcake workshop Leiden

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Leiden, Katwijk, Alphen aan de Rijn, Rijnsburg, Oegstgeest of leiderdorp? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren in Leiden (kijk voor kinderfeestjes op kinderfeestje Leiden). Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Leiden of omgeving. 

Graffiti workshop Leiden
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Leiden

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Leiden (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Haarlem is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Leiden of omgeving Sassenheim, Voorhout, Oegstgeest, Alphen aan de Rijn etc.

Combat Outdoor Game Leiden
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Combat Outdoor Game Leiden

Je ruikt het bos, bladeren vallen overal om je heen. De adrenaline giert door je aderen. Je kijkt je collega's, vrienden of familieleden aan. Dit wordt de allesbeslissende aanval. Met gebaren nemen jullie nog een laatste maal de te volgen strategie door. Tijdens deze Combat Outdoor Game in de regio Leiden ervaar je spanning en teamwork in een decor van bomen, open vlaktes en struikjes. Iedereen krijgt een lasergun mee om het andere team mee onschadelijk te maken. En geniet na afloop van een overheerlijke BBQ (optioneel).  Deze Game is mogelijk op een aantal mooie Combat locaties in de regio Leiden? Vraag hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Leiden

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Leiden. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

The Hangover City Game Leiden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Leiden

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Leiden, Oegstgeest, Noordwijk, Voorhout, Sassenheim, Alphen aan de Rijn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Action painting vrijgezellenfeest in Leiden
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Leiden

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Leiden? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Groepsuitje slippers versieren Leiden
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop slippers versieren Leiden

Zoek je een creatief en inspirerende workshop voor vrouwen, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien (met een persoonlijke touch). Denk dan eens aan een workshop slippers versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop tas decoreren Leiden
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop tas decoreren Leiden

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? En betekent jouw tas meer voor je, dan enkel een functioneel voorwerp? Denk dan eens aan een workshop tas decoreren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop tas decoreren in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop vogelhuisje versieren Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop vogelhuisje versieren Leiden

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? En wil je de natuur ook nog eens een extra handje helpen? Denk dan eens aan een workshop vogelhuisje versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop vogelhuisje versieren in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Ontdek de Verrader City Game Leiden
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Leiden

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Leiden, Sassenheim, Voorhout, Katwijk, Alphen aan de Rijn en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Leiden
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Leiden

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Leiden, Katwijk, Ogestgeest, Noordwijk, Alphen aan de Rijn of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game in Leiden of omgeving.

The weddinggame City Game Leiden
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Leiden

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Leiden, Oegstgeest, Voorhout, Sassenheim en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Leiden
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Leiden

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Leiden of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Leiden
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Leiden

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Leiden, Noordwijk, Sassenheim, Alphen aan de Rijn etc, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Leiden
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Leiden

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Leiden, Alphen aan de Rijn, Sassenheim of omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens!

lipdub Leiden
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Leiden

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden, Katwijk, Oegstgeest, Noordwijk, Alphen aan de Rijn, Voorhout of Sassenheim etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Leiden of omgeving.

High tea workshop Leiden
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

High tea workshop Leiden

Een leuke variant op een kookworkshop is deze High Tea workshop. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden in Leiden.

Lachworkshop Leiden
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Leiden

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Leiden, Voorhout, Katwijk of Alphen aan de Rijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Leiden of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Burlesque workshop Leiden
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Leiden

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leiden, Noordwijk, Sassenheim, Ogesgeest, Katwijk, Alphen aan de Rijn etc! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Leiden of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Segway rijden als vrijgezellenfeest in Leiden

Altijd al willen segway rijden in Leiden? Pak dan nu je kans tijdens deze futuristische activiteit. Lijkt het je eens leuk om het gevoel te hebben dat je over de weg zweeft? Stap dan nu tijdens deze segway rijden activiteit op dit bijzondere vervoersmiddel. Wanneer jij je stuur voorzichtig naar voren brengt ga je rustig naar voren. Behoud je balans en voel hoe je steeds behendiger zal worden en jezelf even in 2090 waant. Ben jij de anderen te snel af met de segway? Nu is je kans om dit te bewijzen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke vrijgezellenfeest in Leiden.

Workshop kleding, kleur en stijl Leiden
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop kleding, kleur en stijl Leiden

Heb je altijd al willen weten, welke stijl het beste bij je past? Dan is deze workshop in Leiden echt iets voor jou. Een professionele styliste helpt je bij het bepalen van een hele nieuwe stijl. Van kleurenadvies tot een persoonlijk stijladvies, het maakt allemaal deel uit van de workshop. Ook maak je samen een “moodboard” zodat je het geleerde niet snel zult vergeten. Dit wordt een leuk uitje vol met kleuren, vrolijke noten en natuurlijk inspiratie. Dit styling uitje is natuurlijk uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Leiden of omgeving (van Voorhout tot Noordwijk). Wil je meer weten over de workshop styling mogelijkheden in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop visagie Leiden
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Mak up workshop Leiden

Welke dag-make-up past het beste bij jou? Of wil je liever weten hoe je er 's avonds het beste uit kunt zien? Tijdens deze make-up workshop in Leiden leer je tips die je zelf nog veel zult gaan gebruiken. Na afloop krijg je een goodiebag mee naar huis en de foto's van de resultaten worden achteraf naar je doorgemaild. Deze make up workshop is de ideale invulling van bijvoorbeeld jouw vrijgezellenfeest in Leiden, Sassenheim, Voorhout etc. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de make-up workshop mogelijkheden in Leiden. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Schilderworkshop Leiden (van Andy Warhol tot Aboriginal Art)
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Schilderworkshop Leiden (van Andy Warhol tot Aboriginal Art)

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Leiden? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten. Er zijn verschillende mogelijkheden: van een reguliere workshop schilderen tot Aboriginal Art, van Andy Warhol style tot dikke dames schilderen, er zit vast wel een stijl of thema tussen dat aansluit bij jullie wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Leiden.

Leiden en de prachtige omgeving

De omgeving van Leiden heeft meer te bieden dan alleen de stad zelf. Fiets door de veenweiden van Zoeterwoude, langs Kasteel Endegeest in Oegstgeest en de wonderschone Zilverfabriek in Voorschoten. Of breng een bezoekje aan Katwijk aan Zee tijdens je groepsuitje in Leiden. Een andere leuke aanvulling op een vrijgezellenfeest in Leiden is het openluchtmuseum Archeon in Alphen aan den Rijn. De omgeving van Leiden bevat voldoende ingrediënten voor een inspirerende middagje uit. Maak het vrijgezellenfeest compleet met een workshop op groepsactiviteit in Leiden, Katwijk of Alphen, Sassenheim, Oegstgeest, Rijnsburg aan de Rijn. Ga je liever de grens over? Wil je een vrijgezellenfeest in het Verenigd Koninkrijk kijk dan op Hen do Coventry. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN LEIDEN & OMGEVING

Heb je binnenkort een bruiloft op de planning staan? Dan is het natuurlijk van te voren tijd voor een vrijgezellenfeest. Samen met de familie en vrienden afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan en vieren dat er een bruiloft op het programma staat. Leiden en omgeving is een prima uitvalsbasis voor je vrijgezellenfeest. Met een prachtige historie zijn er voldoende historische elementen die onderdeel van jullie bijzondere dag zouden kunnen uitmaken. Ook de omgeving heeft voldoende te bieden. Wat te denken van Katwijk aan Zee of Noordwijk? Of ga je toch liever voor Leiden zelf met zijn prachtige historie? In de veertiende eeuw begon een heftige strijd tussen 2 partijen, de Hoeken en de Kabeljauwen. De inzet was de belangrijke stad Leiden. Het probleem ontstond doordat Willem de Vierde geen erfgenaam had weten voort te brengen. Tijdens zijn regentschap was hij bovendien iets te gul geweest met het verstrekken van privileges aan belangrijke edelmannen. Deze elite storte zich vervolgens met volle overgave op het verdeelde Leiden. Op een steenworp afstand van Leiden, bevindt zich het karakteristieke vissersdorp Katwijk met natuurlijk het bekende strand van Katwijk aan Zee. De plaats kenmerkt zich door diverse leuke visrestaurants en natuurlijk het brede strand. Een vrijgezellenfeest in Leiden valt dus goed te combineren met wat frisse zeelucht op het strand van Katwijk aan Zee. En na afloop ben je weer helemaal in topconditie voor het vervolg van je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Zuid-Holland. Of ga je voor Noordwijk? Al in de dertiende eeuw was Noordwijk een vissersplaats. De afgelopen eeuw werd de focus van de gemeente meer en meer op het toerisme gelegd. De mooie ligging, de bijzondere hotels en het grote strand maken van Noordwijk een waar strandparadijs. Zo heeft ook het Nederlands elftal de rust en inspiratie van Noordwijk aan Zee ontdekt. Oranje gebruikt hotel Huis ter Duin immers voor voorbereidingen. Combineer je groepsuitje in de omgeving vn leiden eens met een lange strandwandeling over het strand van Noordwijk aan Zee en geniet na afloop van een lekkere versnapering. Van een workshop of groepsuitje kun je enorm honger krijgen. Wil je meer informatie over trouwlocaties in Leiden of omgeving, kijk dan op trouwlocaties Leiden. Voor grotere groepen nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen bij onze feestlocaties in Leiden en omgeving.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Leiden, kookworkshop, paaldansworkshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Leiden, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding van workshops. Van wijnproeverij Leiden, workshop schilderen, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Leiden. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden ons assortiment graag uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Leiden. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt