Vrijgezellenfeest Arnhem en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor de regio Gelderland, Tiel, Velp, Wageningen en Doetinchem

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Arnhem

De omgeving van Arnhem beschikt over uitzonderlijk veel natuurschoon, natuurlijk vanwege zijn ligging aan het nationale natuurpark de Veluwe. Maar ook binnen de stadgrenzen bezit de stad vele leuke parkjes en groene zones, zoals het mooie park Sonsbeek. Een bedrijfsuitje in Arnhem is ook goed te combineren met ene bezoek aan één van de vele musea (van oorlogsmuseum tot wijnmuseum) of de wereldberoemde dierentuin (Burgers Zoo). En drink na afloop van je dansworkshop gerust een heerlijk drankje met uitzicht op de imposante Eusebius kerk die als een koning boven de stad uit piekt.  Arnhem is ook een waar mekka voor de echte shopaholic met talloze bekende winkelstraten. Hieronder presenteren we het overzicht van onze leuke vrijgezellenfeesten en groepsuitjes in de omgeving van Arnhem (van Tiel tot Doetinchem). We wensen je bij voorbaat alvast veel inspiratie toe tijdens jullie vrijgezellenfeest Arnhem (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Arnhem pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Arnhem).

Burlesque workshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Arnhem

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Arnhem, Wageningen, Doetinchem, Tiel of Velp! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Arnhem of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Arnhem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Arnhem middels onderstaande informatieformulier.

Graffiti workshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Arnhem

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Arnhem (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Arnhem is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Arnhem, Wageningen, Velp, Doetinchem of Tiel.

Fotoshoot vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

Fotoshoot vrijgezellenfeest in Arnhem

Duur fotoshoot is 2-3 uur.

Voor deze fotoshoot wordt eerst gekozen voor een passende omgeving. Dat kan zijn in de mooie natuur, de binnenstad of een andere locatie van jullie voorkeur. Tijdens de fotoshoot krijgen jullie allemaal de kans om te shinen met de bruid, die natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling staat. Van groepsfoto tot persoonlijke foto met de bruid, er is veel mogelijk tijdens de fotoshoot. Dus wil je de bruid en jezelf eens op professionele wijze laten fotograferen, dan is dit fotoshoot vrijgezellenfeest in Arnhem een echte aanrader. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze fotoshoot.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Arnhem

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Arnhem. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Arnhem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Arnhem combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Moordspel Citygame Arnhem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Arnhem

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Arnhem, Velp, Doetinchem of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

The weddinggame City Game Arnhem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Arnhem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Arnhem, Tiel, Velp, Doetinchem en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Thema fotoshoot Arnhem
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Thema fotoshoot Arnhem

Bereid je voor op een hele bijzondere fotoshoot in Arnhem. Dit wordt vast en zeker een bijzonder vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kruipen jullie tijdens deze fotoshoot in de huid van jullie inner Diva´s. Diverse thema´s zijn mogelijk: van Burlesque thema tot 1001 nacht, van Spaans tot Bollywood. Bereid je voor op een bijzonder gezellige middag of avond. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een thema fotoshoot voor je vrijgezellenfeest in Arnhem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

City escape als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Arnhem

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Arnhem of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Toegankelijk golfen als invulling van je vrijgezellenfeest Arnhem (omgeving)
incl. BTW vanaf
€16 p.p.

Toegankelijk golfen als invulling van je vrijgezellenfeest Arnhem (omgeving)

Golfen is verrassend leuk. Het nadeel is alleen dat je de nodige training nodig hebt om de golfbaan op te mogen. Het grote voordeel van dit laagdrempelige alternatief, is dat je direct de mogelijkheid hebt om je golf skills in de praktijk uit te proberen. Geen urenlange instructies, maar na een korte instructie direct de baan op en genieten van de buitenlucht. En kom je er dan achter dat golfen inderdaad zo leuk is als wij denken, dan kun je altijd nog besluiten om je GVB te behalen om op echte golfclub de sterren van hemel te spelen. Wil je meer weten over dit toegankelijke groepsuitje in de omgeving van Arnhem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande knop.

Fatbike tour regio Arnhem
incl. BTW vanaf
€48,50 p.p.

Fatbike tour regio Arnhem

Je hebt ze vast al wel eens rond zien rijden: stoere fatbikes. Op het eerste gezicht ziet het er misschien niet heel comfortabel uit, maar schijn bedriegt. De combinatie van een licht frame, elektrische ondersteuning en hele dikke banden zorgt ervoor dat je vrij gemakkelijk over moeilijk terrein kunt manoeuvreren. Tijdens deze fatbike tour rijd je dwars door de uiterwaarden van de Waal en de Lek. Het is mogelijk om de tour in de omgeving van Arnhem te combineren met een lunch of diner. Wil je meer weten over deze actieve tour? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Dit wordt vast en zeker een onvergetelijke middag!

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Arnhem

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Arnhem. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Arnhem

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Arnhem, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Percussie workshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Arnhem

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Arnhem is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Arnhem, Wageningen, Tiel etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Archery tag vrijgezellenfeest Arnhem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag vrijgezellenfeest Arnhem

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in de omgeving van Arnhem? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Arnhem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Arnhem

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Arnhem is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover City Game Arnhem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Arnhem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Arnhem, Tiel, Wageningen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Arnhem

Ga je het liefst altijd samen de stad in of naar een discotheek om die beentjes en heupen helemaal los te gooien? Wij hebben een speciale workshop voor iedereen die een beetje dans-gek is, namelijk: een workshop Disco Dansen in Arnhem. Deze workshop neemt je mee terug in de tijd. Verover jij samen met je vrienden of familie de dansvloer met de meest populaire disco moves? Deze activiteit is overigens ook echt een aanrader als vrijgezellenfeest. Zoek niet verder naar een leuke workshop want je hebt de leukste al gevonden hier! Kijk hieronder voor meer informatie over de workshop disco dansen in Arnhem.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Arnhem

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Arnhem of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop tapas maken Arnhem
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Arnhem

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Arnhem. Leer om zelf de lekkerste Spaanse tapas te bereiden (en na afloop uiteraard gezellig samen op te eten). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Arnhem.

Ontdek de Verrader City Game Arnhem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Arnhem

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Arnhem, Wageningen, Velp, Tiel, Doetinchem en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Van buikdans tot Bollywood als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Van buikdans tot Bollywood als vrijgezellenfeest in Arnhem

Wil je leren dansen als een echte flamenco- of buikdanseres? Of helemaal opgaan in het megapopulaire en sexy Burlesque dansen. Of hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. En wat dacht je van een tropische workshop Hawaïaans Hula dansen? Het is allemaal mogelijk bij onze dansworkshop Arnhem partner.  We wensen je graag bij voorbaat veel dansplezier toe. Wil je meer weten over de Buikdans, Burlesque, Bollywood, Hula of Flamenco mogelijkheden in Arnhem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Van buikdans tot Bollywood als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Van buikdans tot Bollywood als vrijgezellenfeest in Arnhem

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Arnhem of omgeving Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Arnhem. 

Workshop bonbons maken Arnhem
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Arnhem

Kunnen wij jou ook wakker maken ‘s nachts voor een heerlijke bonbon, of misschien wel voor tien bonbons? Dan hebben wij goed nieuws voor alle chocolade liefhebbers in Arnhem! Wij tippen namelijk een heerlijke workshop bonbons maken maken als uitje voor een vrijgezellenfeest of groepsuitje. Geef tijdens deze workshop een eigen touch aan de bonbons en maak alleen diegene die jij het allerlekkerst vindt. Misschien maak je ze voor iemand anders uit de groep? Alles kan en mag, als jullie maar plezier hebben tijdens deze heerlijke activiteit in Arnhem, Wageningen, Doetinchem, Tiel of Velp. Wil je meer weten over deze workshop? Vraag dan hieronder meer vrijblijvende informatie aan.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Arnhem

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Arnhem.

Workshop paaldansen Arnhem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Arnhem

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Arnhem, Tiel, Wageningen, Doetinchem of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Arnhem aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Arnhem en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Arnhem

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Arnhem. Diverse stijlen zijn mogelijk tijdens deze gezellige workshop koken. Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens dit groepsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Arnhem.

Elkaars hoofd boetseren als groepsuitje Arnhem
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als groepsuitje Arnhem

Zoek je een activiteit waar je je creativiteit helemaal in kwijt kunt? Waar je je kunt uitleven op elkaars hoofd? Lekker kliederen en kleien met als eindresultaat een perfecte nabootsing van het hoofd van een groepsgenoot. Klinkt verleidelijk toch? Deze workshop is geschikt voor groepsuitjes en vrijgezellenfeestjes! Wil je eerst nog meer informatie ontvangen over deze workshop elkaars hoofd boetseren in Arnhem, Velp, Tiel of omgeving? Kijk dan hieronder voor meer informatie. Wij wensen je alvast heel veel plezier toe.

Action painting vrijgezellenfeest in Arnhem
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Arnhem

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Arnhem? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Groepsuitje in de omgeving van Arnhem? DOEN!

Bezoek tijdens je vrijgezellenfeest of groepsuitje ook de omgeving van Arnhem: de mooie provincie Gelderland. Breng een bezoekje aan Flipje de mascotte van de fruithoofdstad van Nederland: Tiel. Of duik onder in de zestiende eeuw op kasteel Biljoen in Velp of kasteel Slangenburg in de omgeving van Doetinchem (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Doetinchem). Tenslotte ga je natuurlijk uit in de gezellige studentenstad Wageningen. De omgeving van Arnhem biedt extreem veel mogelijkheden voor een gezellig groepsuitje. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN ARNHEM & GELDERLAND

Naast een vrijgezellenfeest zijn er nog meer tradities die bij een (aanstaand) huwelijk horen. Naast het bekende bijgeloof dat het ongeluk brengt dat de bruidegom de bruid in haar jurk ziet is het bijgeloof ook dat het ongeluk brengt als de bruid zichzelf, volledig aangekleed, in de spiegel ziet.
Treed jij of een van je vriend(in)en binnenkort ook in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar een leuke lokatie voor je vrijgezellenfeest? Arnhem en omgeving is naast een mooie lokatie om te wonen ook een prima omgeving voor je vrijgezellenfeest! Archeologische opgravingen wijzen namelijk uit dat Arnhem zelfs in de tijd van de Neanderthalers een populaire woonplaats moet zijn geweest. Maar ook de Romeinen, de Fransen en Spanjaarden heersten enige tijd over de historische stad. Het belang van de strategische ligging van Arnhem werd vorige eeuw nogmaals benadrukt tijden de hevige gevechten gedurende de Tweede Wereld Oorlog. Naast Arnhem zelf zijn er nog enkele andere steden in de omgeving die zich ook uitstekend lenen voor een leuk feestje. Met een buitengewoon hoog percentage studenten, is Wageningen bijvoorbeeld een stad die bruist. De jonge en moderne sfeer zorgt ervoor dat Wageningen ook een prima plek is om uit te gaan in combinatie met een vrijgezellenfeest. Zoek je dus een studentikoos alternatief voor je groepsuitje of vrijgezellenfeest in de omgeving van Arnhem, denk dan ook eens aan het bruisende Wageningen. En ben je op zoek naar een wat meer historisch uitje, dan is de stad Doetinchem wellicht geschikt voor je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. De historie van Doetinchem begint al in de negende eeuw. Driehonderd jaar later krijgt het stadsrechten uit handen van graaf Otto II van Gelre. In het huidige Doetinchem zijn nog een paar gebouwen bewaard gebleven die herinneren aan het eeuwenoude verleden van de stad. Drink een biertje met uitzicht op de Middeleeuwse Onze Lieve Vrouwenkerk, of maak een wandeling naar Kasteel de Slangenburg. En vergeet niet om je vrijgezellenfeest in Gelderland ook te combineren met één van onze leuke workshops. Naast vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes is Arnhem en omgeving ook uitstekend geschikt voor een leuk kinderfeestje. De omgeving van Arnhem biedt namelijk tal van leuke attracties voor kinderen. Van Burgers Zoo tot De Veluwe, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Arnhem voor meer informatie. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestje thuis overzicht. Welk feest het ook wordt en hoe groot of klein het budget ook is, wij wensen jullie veel plezier toe op deze bijzondere dag!

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Arnhem, kookworkshop, workshop paaldansen, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Arnhem, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Arnhem, schilder workshop, visagie, bier proeven, taarten leren maken, whisky proeven tot een graffiti workshop in Arnhem. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Arnhem. Ga je in de zomer graag een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder model? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere unieke uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij uitsluitend contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt