Vrijgezellenfeest Alkmaar en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Noord-Holland, Castricum, Bergen, Den Helder, Enkhuizen, Purmerend, Hoorn en Heerhugowaard.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Alkmaar

Alkmaar is voor een vrijgezellenfeest Alkmaar, groepsuitje of andere activiteit een leuke stad en uitvalsbasis met een mooie geschiedenis (kijk op bedrijfsuitjes in Alkmaar). Gelegen aan de rand van het Kennemergebied ligt de stad Alkmaar. Het bijzondere Alkmaar kent vele culinaire lekkernijen, zoals de gemberkoekjes die ook wel Alkmaarse jongens worden genoemd. En wat te denken van de wereldberoemde kaasmarkt waar jaarlijks vele bezoekers op af komen. Daarnaast vormen de vele karakteristieke grachtjes en cafeetjes de perfecte omgeving voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen, een gezellig groepsuitje of vrijgezellenfeest voor mannen in Alkmaar. We helpen je graag op weg met een dosis inspiratie en wensen je bij voorbaat al veel plezier toe tijdens je bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest Alkmaar (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Alkmaar pagina van Wateenlocatie). 

The Hangover vrijgezellenfeest Alkmaar
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover vrijgezellenfeest Alkmaar

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest voor mannen. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Alkmaar, Den Helder, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hoorn etc., vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop paaldansen als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Schud je heupen los en gooi je haar los! Het ultieme vrijgezellenfeest in Alkmaar gaat beginnen voor jullie: paaldansen! In eerste instantie zal het best een beetje wennen zijn om rond een paal te slingeren en om daarbij ook nog eens zwoel en sexy te zijn. Maar let op, aan het einde van de dag kun je heel wat leuke trucjes. Daarnaast gaat het vooral om de lol die je samen gaat beleven. Deze workshop paaldansen in Alkmaar is laagdrempelig en geschikt voor iedereen die een leuke dag wil beleven. Wil je meer vrijblijvende informatie ontvangen van de uitvoerende partner? Klik dan door via onderstaande informatie button.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Alkmaar combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Alkmaar. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Beachfun vrijgezellenfeest op een strand bij Alkmaar (Wijk aan Zee, Egmond aan zee, Bergen aan Zee)
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Beachfun vrijgezellenfeest op een strand bij Alkmaar (Wijk aan Zee, Egmond aan zee, Bergen aan Zee)

Op zoek naar een sportief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in jouw regio! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest op een strand nabij Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Alkmaar? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansen als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen in Alkmaar een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Alkmaar, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop naaktmodel schilderen Alkmaar
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Alkmaar of omgeving. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Alkmaar. 

Cluedo als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Alkmaar middels onderstaande informatieformulier.

Burlesque workshop Alkmaar
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Alkmaar

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of vriendinnendag in Alkmaar of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Alkmaar of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

City escape als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Alkmaar of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Alkmaar, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The weddinggame vrijgezellenfeest Alkmaar
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame vrijgezellenfeest Alkmaar

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Op zoek naar het ultieme vrijgezellenfeest of vriendinnendag idee? The weddinggame City Game is ontwikkeld om jullie te laten rennen, vliegen, gieren en brullen van het lachen. Er is van alles om regelen voor een bruid en jullie als vriendinnen gaan daar een handje bij helpen. Redden jullie het om alles op tijd te regelen? Alvast héél veel plezier gewenst bij deze activiteit. En succes want dat gaan jullie nodig hebben. Willen jullie meer informatie over The Weddinggame City Game in Alkmaar? Klik dan op onderstaande informatie button voor vrijblijvende informatie.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Alkmaar

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Alkmaar is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest klimmen in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€28 p.p.

Vrijgezellenfeest klimmen in Alkmaar

Ben je op zoek naar een spannend, uitdagend maar vooral gezellig vrijgezellenfeest. Samen met je vrienden of vriendinnen leer je de basisbeginselen van de klimsport. Je leert niet alleen hoe te klimmen maar ook hoe je elkaar kunt zekeren. Echte teambuilding dus, waarbij vertrouwen en samenwerking van cruciaal belang zijn. Gedurende de activiteit zal er gewerkt worden aan de coaching, samenwerking en vertrouwen. Uiteraard onder begeleiding van ervaren instructeurs. Naast het klimmen biedt de locatie ook de mogelijkheid voor het combineren van de activiteit met een eigen vergadering of bespreking. Wil je meer weten over dit bijzondere vrijgezellenfeest in Alkmaar? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Alkmaar. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Alkmaar

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Alkmaar of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Alkmaar

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Alkmaar.

Lipdub maken als groepsuitje in Alkmaar
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken als groepsuitje in Alkmaar

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Alkmaar, Purmerend, Bergen, Hoorn etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Alkmaar.

Ook buiten de stadsgrenzen van Alkmaar is veel te doen!

Maar ook buiten de stadsgrenzen vind je bijzonder leuke dorpen en steden voor een vrijgezellenfeest. Wat te denken van het kerkelijke Castricum, het mooie Bergen gelegen aan de duinen, of Den Helder, het thuis van de Koninklijke Marine? De omgeving van Alkmaar en Noord-Holland is een regio die bruist van inspiratie. Organiseer daarom je groepsuitje, workshop of bedrijfsuitje in Alkmaar of één van de regiosteden Castricum, Bergen, Den Helder, Purmerend, Hoorn of Heerhugowaard. Al deze diverse steden bieden een interessante en soms historische tint aan je programma. Het is dan wellicht de vraag wat het beste aansluit bij de groep waarmee je het uitje in de agenda hebt staan. Veel plezier! Wil je met je vrijgezellen groep naar het buitenland? Voor vrijgezellenfeesten in Liverpool, kijk je op Hen do Liverpool. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen. Zoek je ook nog een locatie voor de bruiloft zelf? Dan vind je deze op trouwlocaties in Alkmaar en omgeving.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                       Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN ALKMAAR & NOORD-HOLLAND

Staat er binnenkort een vrijgezellenfeest Alkmaar of omgeving op het programma? Op deze pagina voorzien we je graag van inspiratie. Een vrijgezellenfeest is een feest wat vaak door familie of vrienden wordt georganiseerd om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan. Ook wanneer je op zoek bent naar een vrijgezellenfeest voor mannen in de omgeving van Alkmaar hebben we een divers aanbod om je op weg te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Of je nu een vrijgezellenfeest in Alkmaar wilt, Castricum, Bergen, Hoorn (vrijgezellenfeest Hoorn) of Heerhugowaard. Alle diverse steden in de omgeving van Alkmaar zijn een prima uitvalsbasis voor jullie bijzondere dag. Wat te denken van Castricum? Over de betekenis van de plaatsnaam zijn veel verschillende meningen en verhalen, maar 1 ding is zeker; de duinen en het strand van Castricum zorgen voor een inspirerende omgeving voor een leuk vrijgezellenfeest. Daarnaast kun je je hart ophalen in de vele leuke winkels in winkelcentrum Geesterduin of rondom de dorpskern in de Dorpsstraat. Of kies je liever voor Bergen, een mooi dorp nabij de Schoorlse duinen. Na het volgen van een inspirerende workshop kun je hier een mooie wandeling door de duinen maken. Als je wilt beleven wat zich onder water afspeelt kun je nog een bezoekje brengen aan het Zeeaquarium. Of kies je toch voor een heerlijk drankje op een terrasje langs het water? Ook Hoorn is een stad met vele mythes en verhalen over zijn herkomst. Zeker is wel dat de stad een rijkelijke historie heeft. Deze officieuze hoofdstad van West Friesland heeft naast de aangeboden workshops ook diverse trekpleisters, bijvoorbeeld de jachthavens en diverse musea. Of kies je liever voor wat meer rust? Tussen boerderijen en meren, kom je het pittoreske stadje Heerhugowaard tegen. Ruim 1000 jaar geleden was het gebied bedekt met een dikke laag veen, maar na talloze afgravingen ontstond het bijzondere landschap dat nu zo kenmerkend is voor de regio. De gemeente Heerhugowaard is een ideale rustplaats voor een wandeling of fietstocht. Geniet hier van een welverdiend biertje op een terras en blik terug op een enerverend vrijgezellenfeest in Noord-HollandEn de vrijgezelle vrienden en vriendinnen van de bruid of bruidegom nodigen we van harte uit om een kijkje te nemen op onze single reizen website.

PARTNER WORDEN?
Kookworkshop in Alkmaar, cupcakes maken, een lipdub maken, paaldansen in de vorm van een workshop, losgaan tijdens percussie workshop, genieten van een high tea, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, lachworkshop, bonbons leren maken IN Alkmaar, salsa leren dansen, sushi of sieraden maken. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van schilder workshop, visagie, wijn proeverij Alkmaar, taarten maken, bierproeverij, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Alkmaar. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in de prachtige stad Alkmaar. Ga je in de zomer een golfclinic doen? Of kies je voor het tekenen van een naaktmodel. Van actief en creatief tot passief. Ben jij nu een aanbieder van 1 van deze workshops of 1 van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion. 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt