Vrijgezellenfeest Tilburg en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Noord-Brabant, Waalwijk, Dongen, Hilvarenbeek, Goirle, Gilze, Rijen, Kaatsheuvel en Oisterwijk.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Tilburg

Op zoek naar een vrijgezellenfeest Tilburg (kijk voor bedrijfsuitjes op bedrijfsuitjes in Tilburg)? In de provincie Noord-Brabant niet ver van de Belgische grens ligt de stad Tilburg. Wellicht ken je de stad door de voetbalclub Willem II of ijshockeyclub Tilburg Trappers. Er bestaat zelfs een mogelijkheid dat je de stad nog niet goed kent maar graag kennismaakt. Ideaal om een vrijgezellenfeest in Tilburg te laten plaatsvinden. Wist je dat de regio Tilburg in de top 15 van de meest toeristische regio's van Nederland staat? Of het nu komt door parken als de Beekse Bergen en natuurlijk de Efteling, of door de schitterende natuur in landschappen als de Moerenbrug en de Dongevallei, Tilburg is een levendige regio. Onemotion presenteert hieronder scherpe aanbiedingen op het gebied van groepsuitjes en workshops in Tilburg en omgeving. We wensen je alvast heel veel plezier toe (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Tilburg pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Tilburg).

City escape als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Tilburg

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Tilburg of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Highland Games vrijgezellenfeest Tilburg (omgeving)
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest in Tilburg

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de directe omgeving van Tilburg! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Tilburg of omgeving.

Burlesque workshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Tilburg

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Tilburg, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Dongen of Hilvarenbeek! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Tilburg of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Tilburg

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Tilburg? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Tilburg

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Tilburg of omgeving Goirle, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair als vrijgezellenfeest in Noord-Brabant en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Tilburg of omgeving. 

Workshop servies schilderen in Tilburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop servies schilderen in Tilburg

Hoe leuk is het om een gebruiksvoorwerp dat je dag in dag uit gebruikt te pimpen tot een creatief kunstwerk met een hele persoonlijke touch? Tijdens deze workshop servies beschilderen in Tilburg krijgen jullie de kans om zelf het mooiste servies te creëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop servies schilderen in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Tilburg

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Tilburg, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Tilburg

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest in Tilburg. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor dit bijzondere vrijgezellenfeest.

Workshop paaldansen Tilburg
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Workshop paaldansen Tilburg

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Dongen of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Tilburg aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Tilburg en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

The Hangover City Game Tilburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Tilburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Tilburg, Rijen, Dongen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Tilburg

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Tilburg. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Tilburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Tilburg combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Tilburg

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Tilburg (of omgeving), vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Cluedo als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Tilburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Tilburg middels onderstaande informatieformulier.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Tilburg

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Tilburg. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

The weddinggame City Game Tilburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Tilburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Op zoek naar het ultieme vrijgezellenfeest of vriendinnendag idee? The weddinggame City Game is ontwikkeld om jullie te laten rennen, vliegen, gieren en brullen van het lachen. Er is van alles om regelen voor een bruid en jullie als vriendinnen gaan daar een handje bij helpen. Redden jullie het om alles op tijd te regelen? Alvast héél veel plezier gewenst bij deze activiteit. En succes want dat gaan jullie nodig hebben. Willen jullie meer informatie over The Weddinggame City Game in Tilburg? Klik dan op onderstaande informatie button voor vrijblijvende informatie.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Tilburg

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Tilburg of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Ontdek de Verrader City Game Tilburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Tilburg

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Tilburg, Goirle, Kaatsheuvel, Dongen, Waalwijk en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Tilburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Tilburg

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Tilburg is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bollywood dansen Tilburg
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen Tilburg

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen in Tilburg of omgeving een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cocktail workshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Tilburg

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Tilburg schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg (of omgeving Hilvarenbeek, Oisterwijk, Gilze etc).

Workshop tapas maken Tilburg
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Tilburg

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in de omgeving van Tilburg, Hilvarenbeek, Goirle, Kaatsheuvel etc. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Tilburg of omgeving.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Tilburg

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Tilburg.

Workshop erotische bonbons maken Tilburg
incl. BTW vanaf
€43 p.p.

Workshop erotische bonbons maken Tilburg

Ben je op zoek naar een creatieve of zoete workshop? Maar mag de activiteit wel wat vuriger zijn dan een normale workshop? Dan is een workshop erotische bonbons maken misschien wel de ideale oplossing! Maak zelf de heerlijkste creaties en ga op zoek naar die andere kant van jezelf. Voor je het weet zitten jullie tot over jullie rode oortjes tussen de smakelijke bonbons. En natuurlijk nemen jullie deze inspiratie ook weer mee naar huis. Deze workshop staat garant voor een hele gezellige middag met natuurlijk veel ruimte voor lachmomenten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een workshop erotische bonbons maken in Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Action painting vrijgezellenfeest in Tilburg
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Tilburg

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Tilburg? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop schilderen Tilburg
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop schilderen Tilburg

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg? Denk dan eens aan een schilderworkshop. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Tilburg en omliggende regio (van Kaatsheuvel tot Oisterwijk).

Cupcake workshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Cupcake workshop Tilburg

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Dongen of Oisterwijk? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren (kijk voor kinderfeestjes op kinderfeestje Tilburg). Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Tilburg of omgeving. 

Workshop bonbons maken Tilburg
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Tilburg

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Tilburg. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Tilburg. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Salsa workshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Salsa workshop Tilburg

Fleur je workshop of groepsuitje in de omgeving van Tilburg op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feestemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop in Tilburg, Goirle, Dongen, Gilze, Hilvarenbeek of elders in Noord-Brabant te regelen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Kookworkshop Tilburg
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Tilburg

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Tilburg. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Tilburg.

Workshop taarten maken Tilburg
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop taarten maken Tilburg

Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Tilburg? En ben je verzot op het maken van je eigen zoete lekkernijen. Dan is de workshop taarten maken in Tilburg een leuke kans om je banketbak talenten verder te ontdekken. Gebruik al je inspiratie om te komen tot een smakelijk resultaat. En natuurlijk krijg je het eindproduct ook mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop taarten maken in Tilburg, Goirle, Gilze, Dongen, Waalwijk of Kaatsheuvel. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Moordspel Citygame Tilburg
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Tilburg

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Tilburg, Gilze, Oisterwijk of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Gek op Holland dinerspel Tilburg
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Tilburg

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Tilburg, Kaatsheuvel, Rijen, Oisterwijk of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Lipdub Tilburg
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Tilburg

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Tilburg.

Cultureel Tilburg en de bijzondere omgeving

Ook op cultureel gebied is er veel te beleven in Tilburg. Denk hierbij aan festivaltoppers als Festival mundial en de Tilburgse megakermis. En uitgaan tijdens je vrijgezellenfeest in Tilburg doe je in één van de gezellige kroegjes op de Heuvel of bijvoorbeeld het Piusplein. Muziek zit de Tilburgers in het bloed, met bekende bands als Guus Meeuwis, Krezip en VOF de Kunst. Organiseer daarom je groepsuitje, workshop, of bedrijfsuitje in Tilburg of één van de regiosteden Waalwijk, Oisterwijk en Dongen. Liever de grens over? Pak dan een vliegtuig vanaf Eindhoven en vlieg naar bijvoorbeeld Engeland! Bezoek bijvoorbeeld eens Nottingham. Vrijgezellenfeesten in Nottingham vind je bijvoorbeeld op Hen do Nottingham. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze singlereizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN TILBURG & NOORD-BRABANT

Alle agenda’s naast elkaar en kijken naar die ene bijzondere datum waarop een vrijgezellenfeest voor dat bijzondere familie-lid of die goede vriend/vriendin moet gaan plaatsvinden. In Tilburg en omgeving zijn er voldoende mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Wat te denken van Tilburg zelf, Dongen, Waalwijk of Oisterwijk. Tilburg heeft een rijke historie die wellicht wel onderdeel kan gaan uitmaken van jullie vrijgezellenfeest. Ongeveer duizend jaar geleden werd begonnen aan wat vandaag de dag is uitgegroeid tot de 6e stad van Nederland. Deze textielstad blaakt van de Brabantse gezelligheid. Tal van monumenten, van Oude Markt tot Paleis-Raadhuis, vullen het stadsbeeld van Tilburg. Wil je je vrijgezellenfeest voor vrouwen combineren met een bezoek aan het museum, dan kan het textielmuseum natuurlijk niet ontbreken. En ben je moe van alle workshops rust dan lekker uit met een picknick in het Wilhelminapark of het Leijpark. Tilburg, maar ook de omringende gemeenten Waalwijk, Dongen en Oisterwijk hebben genoeg te bieden voor een optimaal vrijgezellenfeest of groepsuitje. Na afloop van je workshop of groepsuitje hoeft het feest nog niet voorbij te zijn. Tilburg staat bekend om z'n gezellige kroegjes. Wil je iets ludiekers, denk dan aan bijvoorbeeld de Skihut aan de Paleisring. Voor de mensen die van de 80's en 90's houden zijn er de superswingfeesten in theater La Vida. Combineer je groepsuitje of vrijgezellenfeest in de omgeving van Tilburg eens met een lekker etentje. Denk bijvoorbeeld aan het Piusplein en De Heuvel in Tilburg, het raadhuisplein in Waalwijk, of een restaurant in het centrum van Dongen of Oisterwijk. De organiserende partner heeft in de meeste gevallen voldoende tips voor een passend etentje in de buurt. Heb je zelf een leuke tip voor een restaurantje in de buurt van Tilburg, laat het ons dan even weten. Ook de omgeving van Tilburg heeft voldoende te bieden om als uitvalsbasis te dienen voor jullie vrijgezellenfeest. Wat te denken van Waalwijk? De geschiedenis van Waalwijk gaat al terug tot in de twaalfde eeuw en kende een bloeiende periode als veenkolonie (voor de productie van turf). In een veel later stadium werd Waalwijk vooral bekend om zijn schoenenindustrie. Bezoek deze gemeente ook eens tijdens je fietstocht of solex tocht voor een terrasje in het zonnetje. Of combineer je vrijgezellenfeest in Waalwijk met een bezoek aan het Leder- en schoenenmuseum. Ook Oisterwijk heeft een rijke geschiedenis die wellicht onderdeel kan uitmaken van jullie bijzondere dag. Al in de dertiende eeuw verkreeg het mooie Oisterwijk zijn marktrechten van Hendrik I van Brabant. Op industrieel gebied maakte Oisterwijk verschillende fasen door. Zo bleek het een bloeiplaats voor o.a. textielproductie, lederverwerking en de productie van sigaren. Maar wist je dat het grondgebied met z'n talloze vennen en bossen zo'n toeristische aantrekkingskracht had, dat het de aanleiding vormde voor de oprichting van de eerste VVV in Nederland? Het is dan ook geen verrassing dat Oisterwijk een prima plek is voor een wandeling of fietstocht tijdens je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Brabant. Bij elk feestje hoort een leuke aankleding.  Ben je dus een echte kruikenzeiker, of kom je uit Peejenrijk, Döllekesgat of Schoenslappersland? Dan ben je wel het een en ander gewend met carnaval. Maar ben je niet zo'n carnavalsvierder, dan is het toch de moeite om even een kijkje te nemen op onze feestartikelen pagina.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Tilburg, kookworkshop, workshop paaldansen, cupcakes maken, je vingers aflikken bij een heerlijke high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Tilburg, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Tilburg, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Tilburg. In diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen geschikt in Tilburg. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij alleen contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt