Leuke vrijgezellenfeesten voor mannen

In o.a. Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen en andere steden.

Leuke vrijgezellenfeest ideeën voor mannen

Één van je vrienden gaat dus trouwen. Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen met het kiezen van een onvergetelijke vrijgezellenfeest. De traditie van het vrijgezellenfeest voor mannen gaat eeuwen terug in de tijd, het zogenaamde "hengstenbal".  Maar smaken verschillen. Misschien wil je een rustige vrijgezellendag of vrijgezellenavond met alle mannen. Of ben je van plan helemaal los te gaan. Voor elk mannelijk vrijgezellenfeest hebben wij een originele invulling.  We wensen je dan ook veel plezier toe tijdens deze onvergetelijke dag! Hieronder vind je een verzameling van de leukste en populairste vrijgezellenfeesten voor mannen. Wil je meer opties, dan raden we je aan om te kiezen voor de regiopagina bij jou in de buurt (onder de uitjes).

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest voor mannen

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je mannelijke vrijgezellenfeest combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Highland Games vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games vrijgezellenfeest voor mannen

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit High land games vrijgezellenfeestje voor mannen in jouw omgeving.

Archery tag als mannelijk vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als mannelijk vrijgezellenfeest

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie mannelijke vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Hangover vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Hangover vrijgezellenfeest voor mannen

Weten jullie zeker dat je hier aan mee wilt doen? Eenmaal van start is er geen weg meer terug. Van tijger tot kater, van bizarre opdrachten tot het gevoel van vrijheid, deze City Game is alles wat je van een vrijgezellenfeest voor mannen kan verwachten. Wil je meer weten over deze uiterst mannelijke City Game speciaal voor vrijgezellenfeesten? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een The Hangover City Game in de regio van jouw keuze.

Slechtste chauffeur vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Slechtste chauffeur vrijgezellenfeest voor mannen

Schep jij altijd bij je vrienden of vriendinnen op over je rijstijl of ben jij juist het middelpunt van spot als het gaat over een slechte chauffeur? Reken tijdens deze slechtste chauffeur van Nederland activiteit af (of niet) van alle vooroordelen. Laat je capaciteiten zien tijdens de gekste opdrachten op het parcours. Voorkom botsingen en geef je vrienden en/of vriendinnen groep het nakijken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke vrijgezellenfeest in jouw omgeving.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest voor mannen

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest voor mannen. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

City escape als vrijgezellenfeest voor heren
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest voor heren

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest voor mannen

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest voor mannen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen

Bestaat er een gezonde rivaliteit binnen jouw vriendengroep? Willen jullie allemaal koste wat het kost van elkaar winnen? Willen jullie eindelijk eens de mannen van de jongetjes kunnen scheiden? Dan is deze Pain Game een echte aanrader. Het spel is simpel; in teams voeren jullie opdrachten uit. Het winnende team mag het verliezende team straffen middels een aantal pijnlijke spelletjes. Wil je meer weten over dit pittige vrijgezellenfeestje, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Paintball vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball vrijgezellenfeest voor mannen

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Powerboat vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat vrijgezellenfeest voor mannen

Bereid je voor op een duel met de Elementen. Heldhaftig staan jij en je vrienden klaar om de strijd aan te gaan met alle oerkrachten die op je neer zullen komen. Als nobele ridders schieten jullie over het water in een ongekend snelle boot. Durf jij dit aan? Laat je de bruidegom nog eenmaal proeven van de betekenis van pure vrijheid? Dan is dit vrijgezellenfeest voor mannen echt iets voor jullie. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest powerboat varen in Texel, Ijmuiden, Scheveningen, Den Helder, Rotterdam, Amsterdam etc, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Naaktmodel schilder vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Naaktmodel schilder vrijgezellenfeest voor mannen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarisch vrijgezellenfeest voor mannen. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in diverse steden in Nederland. 

Offroad vrijgezellenfeest Zuid-Holland of Oost-Brabant
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Offroad 4x4 of Buggy rijden als vrijgezellenfeest mannen

Ben jij een sportieve rijder en dol op wat uitdaging? Kun je je maar moeilijk in bedwang houden tijdens een normale autorit? Ga dan nu offroad met de auto of buggy en daag jezelf eens echt flink uit. Voel de adrenaline door je aderen pompen wanneer je de ene na de andere heuvel trotseert. Kies jij voor een voorzichtige aanpak of maak je liever graag indruk bij je vrienden! Ga de uitdaging aan met deze offroad activiteit. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke vrijgezellenfeestje voor mannen in jouw omgeving.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest voor mannen

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je mannelijke vrijgezellenfeest.

Ontdek de verrader vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Ontdek de verrader vrijgezellenfeest

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel vrijgezellenfeest mannen
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel vrijgezellenfeest mannen

Hou je van spanning, detectives en speurwerk en wil je dat graag combineren met een vrijgezellendag voor mannen? Denk dan ook eens aan dit spannende moordspel in de stad van jouw keuze. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke vrijgezellenfeest stadsspel.

Cocktail vrijgezellenfeestje voor mannen
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Cocktail vrijgezellenfeestje voor mannen

Dit is wat je noemt zowel een leuke als praktische workshop. Deze skills zijn eigenlijk onbetaalbaar. Als cocktailshaker sta je altijd in het middelpunt van de belangstelling. Van verjaardagsfeest tot house party, iedereen houdt van cocktails. Tijdens dit mannelijke vrijgezellenfeest leer je dan ook wat ervoor nodig is om een echte cocktail specialist te worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een cocktail vrijgezellenfeest bij jou in de buurt.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze workshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest voor mannen. angezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti vrijgezellenfeest mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur.

City golf vrijgezellenfeest mannen
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

City golf vrijgezellenfeest mannen

Wat dacht je van een bijzondere golfactiviteit als invulling van je vrijgezellenfeest voor mannen? Speel een modern spelletje golf op een bijzonder parcours: de binnenstad van de stad van jouw voorkeur. Golf langs marktpleinen, bezienswaardigheden en mooie gebouwen. Wie weet wat je onderweg allemaal zult tegenkomen. Wil je meer weten over een stevig potje City Golf als invulling van je vrijgezellenfeest voor mannen? Vraag dan hieronder meer informatie aan. De organiserende partner zal direct contact met je opnemen.

Crazy 88 opdrachten vrijgezellenfeest mannen
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Crazy 88 opdrachten vrijgezellenfeest mannen

Tijdens dit Crazy 88 vrijgezellenfeest draait het allemaal om het correct uitvoeren van diverse bizarre opdrachten. Daag je vrienden uit voor een knotsgek groepsuitje. Creativiteit en durf staan centraal. Adrenaline is een belangrijk bijproduct. Scoor zoveel mogelijk punten en laat iedereen versteld staan. Wil je meer weten over dit crazy 88 opdrachten vrijgezellenfeest voor mannen bij jou in de buurt? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Quad vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Quad vrijgezellenfeest

Oerend hard snellen jij en je vrienden over het parcours, terwijl je hart meeklopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens dit quad rijden als invulling van je vrijgezellenfeest voor mannen in diverse regio's in Nederland, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Slipcursus of driftcursus vrijgezellenfeest Zuid-Holland of Oost-Brabant
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Slipcursus of driftcursus vrijgezellenfeest

De banden gieren over het asfalt. De auto schuift over de weg, maar jij hebt alles onder controle. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens deze slipcursus of driftcursus in diverse regio´s. Samen met je vrienden of collega´s ga je jouw skills als bestuurder flink bijschaven. Wil je meer weten over deze leuke slipcursus of driftcursus, vraag dan meer aan over dit vrijgezellenfeest voor mannen. 

Airsoft als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Airsoft als vrijgezellenfeest voor mannen

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft vrijgezellenfeest in jouw omgeving.

Vrijgezellenfeest mannen bootcamp
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Bootcamp vrijgezellenfeest mannen

Altijd al willen weten hoe fit je team is? Of wie het fitste is van je collega’s? Kom er nu achter tijdens deze leuke bootcamp! Tijdens deze teambuilding activiteit wordt je samen met je collega’s tot het uiterste gedreven op sportief gebied. Onder leiding van een strenge, ervaren, bootcamper ga je verschillende oefeningen uitvoeren. Sommige individueel en sommige in groepsverband. Tijdens dit uitje is het belangrijk dat je elkaar blijft motiveren. Uiteraard zijn er meer en minder fitte mensen tijdens dit uitje, maar dat maakt niet uit! Iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd tijdens deze outdoor activiteit. Zie je dat een van je collega’s het zwaar heeft? Moedig hem of haar aan, want vaak is dat net het beetje extra wat iemand nodig heeft om door te gaan. Interesse in deze activiteit? Vraag hieronder dan meer informatie aan. Veel succes en plezier tijdens dit uitje en vergeet van te voren niet te rekken en te strekken om de ergste spierpijn te voorkomen..

Sushi maken tijdens je mannelijke vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Sushi maken tijdens je mannelijke vrijgezellenfeest

Altijd al sushi willen leren maken? Tijdens deze sushi workshop leer je de fijne kneepjes van het sushi vak. Het maken van sushi vraagt om een aantal bijzondere technieken maar als je deze technieken eenmaal onder de knie hebt rol je de ene California Roll na de andere Maki Tuna Roll. Hoe leuk is het om na deze workshop je sushi kunsten eens te tonen in je eigen keuken aan je eigen familie en vrienden?! Zij zullen zeker onder de indruk zijn. Dus grijp deze kans en wordt een sushimaster! Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in jouw regio.

Limousineverhuur voor je mannelijke vrijgezellenfeest

Limousineverhuur voor je mannelijke vrijgezellenfeest (vanaf €275)

Een vrijgezellenfeest is een bijzonder evenement. En wil je dat evenement ook op een hele bijzondere manier beginnen? Dan is het opgehaald worden door een limousine met een professionele chauffeur misschien wel de leukste manier. Diverse Limousines zijn mogelijk: van de klassieke witte limousine tot een zwarte, van een old timer tot een hummer limousine. Wil je meer weten over deze stijlvolle aanvulling op je vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

speelfilm vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm vrijgezellenfeest voor mannen

Van thriller tot comedy, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw mannelijke vrijgezellenfeest. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm te maken op de locatie van jouw keuze. Zet al je acteer talenten in om een oscarwaardig resultaat neer te zetten met je vrienden, Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden van een speelfilm vrijgezellenfeest voor mannen.

Haka vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Haka vrijgezellenfeest voor mannen

Ken je de dans die de rugbyspelers in Nieuw-Zeeland voor iedere wedstrijd uitvoeren? Dit is de strijddans genaamd Haka. Deze dans straalt kracht en agressie uit. Dit is bij rugby nodig om je tegenstanders te intimideren. Deze dans kan ook voor hele andere doeleinden gebruikt worden. Namelijk om jezelf te uiten en frustraties er uit te kunnen gooien. Ook is dit een leuke manier om je collega’s te leren kennen. Want sommige mensen kunnen meer kracht hebben dan je van te voren had verwacht. Deze teambuilding workshop is mogelijk op verschillende locaties door heel Nederland. Heb je interesse? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest voor mannen

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger vrijgezellenfeest voor mannen in jouw regio.

Een uitje voor ieder type man

Ook bij een vrijgezellenfeest voor mannen zijn er verschillende type activiteiten. Waar de één dol is op ruige en stoere activiteiten zal een ander wellicht sneller kiezen voor een wat rustiger type uitje. Er is immers ook een groepsdynamiek aanwezig waarin diverse type mensen zitten. En natuurlijk soms niet even oud! Zie jij je schoonvader al in een bubbel bal stappen om vervolgens alle kanten op te worden gestoten. Ruig, modder, citygames, creatief bezig zijn met graffiti en ga zo nog maar even door. Het aanbod is enorm divers wat enerzijds voor keuzestress kan zorgen. Anderzijds kun je ook diverse elementen bundelen om er zo een werkelijk perfecte dag van te maken. Ook zijn er vaak in diverse steden veel mogelijkheden om jezelf even terug te trekken. Ga na een lange dag slapen in een hotel in de stad en rust goed uit voordat je weer naar huis gaat. Maar ook is het mogelijk om er een compleet weekend van te maken. Dit alles is uiteraard afhankelijk van je budget en de wensen van jij als organisator en de groep. We helpen je daarom graag op weg met een leuk, uniek, origineel en bijzonder aanbod van verschillende vrijgezellen activiteiten voor mannen. We wensen je bij voorbaat een bijzondere dag toe!

Onemotion partner & preferred partner keurmerk

We willen heel een optimale beleving realiseren voor onze klanten, zowel in de voorbereiding als op de dag van het evenement zelf. Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze partner werkt minimaal 5 jaar samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
De partner heeft een expertfunctie
 

Klik direct door naar het vrijgezellenfeest mannen aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PARTNER & PREFERRED PARTNER KEURMERK

Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

Onemotion partner keurmerk

- Partnerschap > 1 jaar
- Grote klantentevredenheid

Onemotion preferred partner

- Partnerschap > 5 jaar
- Grote klantentevredenheid
- Expertfunctie

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat zijn typische mannelijke vrijgezellenfeest ideeën?
We hebben een enorm aanbod aan vrijgezellenfeest aanbiedingen voor mannen. En uiteraard heeft iedereen zo z'n eigen voorkeur: van escape room tot cocktail workshop we helpen je graag op weg.  Kijk voor meer informatie over België op vrijgezellenfeest Vlaanderen.

+ Wat kost een vrijgezellenfeest voor mannen?
Dat is sterk afhankelijk van welke activiteit je kiest. Het is al mogelijk om een activiteit te ondernemen vanaf €15,- p.p. Het minimum personen aantal verschilt per vrijgezellenfeest en begint bij 4 personen.

+ Waar vind ik de vrijgezellenfeesten voor mannen in mijn regio?
Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over vrijgezellenfeest tips voor mannen in de regio van jouw voorkeur.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt