Leuke vrijgezellenfeesten voor mannen

In o.a. Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen en andere steden.

Vrijgezellenfeestmannen

Diverse vrijgezellenfeest concepten voor mannen

Één van je vrienden gaat dus trouwen. Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen met het kiezen van een onvergetelijke vrijgezellenfeest. De traditie van het vrijgezellenfeest voor mannen gaat eeuwen terug in de tijd, het zogenaamde "hengstenbal".  Maar smaken verschillen. Misschien wil je een rustige vrijgezellendag of vrijgezellenavond met alle mannen. Of ben je van plan helemaal los te gaan. Voor elk mannelijk vrijgezellenfeest hebben wij een originele invulling.  We wensen je dan ook veel plezier toe tijdens deze onvergetelijke dag! Hieronder vind je een verzameling van de leukste en populairste vrijgezellenfeesten voor mannen. Wil je meer opties, dan raden we je aan om te kiezen voor de regiopagina bij jou in de buurt (onder de uitjes).

Vrijgezellenfeest mannen kleding en accessoires

Tijdens een vrijgezellenfeest voor mannen draait het er natuurlijk om de aanstaande bruidegom zoveel mogelijk te verrassen. Hier draagt een leuke vrijgezellenfeest activiteit natuurlijk flink aan bij. Maar vergeet ook niet het vrijgezellenfeest voor heren leuk aan te kleden. Denk hierbij aan vrijgezellenfeest t-shirts, kostuums, ludieke, stoute of stijlvolle accessoires en schorten.

Vergeet niet om ook leuke kleding en attributen te kiezen:

Beachfun stranduitje als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Beachfun stranduitje als vrijgezellenfeest voor mannen

Op zoek naar een sportief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in jouw regio! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest voor mannen op een strand langs de Noordzeekust, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest voor mannen

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest voor mannen in de stad van je voorkeur. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Archery tag als mannelijk vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als mannelijk vrijgezellenfeest

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie mannelijke vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vrijgezellenfeest weekend voor mannen in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam
incl. BTW vanaf
€250 p.p.

Vrijgezellenfeest weekend voor mannen in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam

Geniet met max. 20 personen van jullie eigen luxe villa met jacuzzi en sauna tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie om jullie vrijgezellenfeest weekend voor mannen te vieren, helemaal in stijl? Dan is deze luxe villa vlakbij het centrum van Amsterdam een aanrader. Het strand van Zandvoort aan Zee is ook goed bereikbaar vanuit de villa. Geniet van jullie eigen hottub en sauna, maak gebruik van de BBQ of de professionele keuken en ga heerlijk feesten in Amsterdam.

Smiley face Gelegen in Zwanenburg op 11 km van het centrum van Amsterdam, 18 km van Zandvoort aan Zee

Smiley face overnachten voor max. 20 personen

Smiley face ruimte voor vergaderen en teambuilding

Smiley face vanaf €125 p.p.p.n. (minimaal 2 nachten)

Smiley face Bijzonderheden: professionele keuken aanwezig (optioneel catering), wifi, BBQ, jacuzzi en sauna.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse vrijgezellenfeesten in Zwanenburg, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Moordspel vrijgezellenfeest mannen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel vrijgezellenfeest mannen

Hou je van spanning, detectives en speurwerk en wil je dat graag combineren met een vrijgezellendag voor mannen? Denk dan ook eens aan dit spannende moordspel in de stad van jouw keuze. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke vrijgezellenfeest stadsspel.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen

Bestaat er een gezonde rivaliteit binnen jouw vriendengroep? Willen jullie allemaal koste wat het kost van elkaar winnen? Willen jullie eindelijk eens de mannen van de jongetjes kunnen scheiden? Dan is deze Pain Game een echte aanrader. Het spel is simpel; in teams voeren jullie opdrachten uit. Het winnende team mag het verliezende team straffen middels een aantal pijnlijke spelletjes. Wil je meer weten over dit pittige vrijgezellenfeestje, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Graffiti vrijgezellenfeest mannen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti vrijgezellenfeest mannen

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze workshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest voor mannen. angezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti vrijgezellenfeest mogelijkheden in de stad/regio van jouw voorkeur.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest voor mannen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je mannelijke vrijgezellenfeest combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Hangover vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Hangover vrijgezellenfeest voor mannen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Weten jullie zeker dat je hier aan mee wilt doen? Eenmaal van start is er geen weg meer terug. Van tijger tot kater, van bizarre opdrachten tot het gevoel van vrijheid, deze City Game is alles wat je van een vrijgezellenfeest voor mannen kan verwachten. Wil je meer weten over deze uiterst mannelijke City Game speciaal voor vrijgezellenfeesten? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een The Hangover City Game in de regio van jouw keuze.

Hele foute vrienden vrijgezellenfeest voor kerels
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden vrijgezellenfeest voor kerels

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest .

Naaktmodel schilder vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Naaktmodel schilder vrijgezellenfeest voor mannen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarisch vrijgezellenfeest voor mannen. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in diverse steden in Nederland. 

Sexy quiz als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest voor mannen

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest voor mannen

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je mannelijke vrijgezellenfeest.

Cluedo als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest voor mannen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Highland Games vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest voor mannen

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit High land games vrijgezellenfeestje voor mannen in jouw omgeving.

Workshop kettingreactie met diner als vrijgezellenfeest voor heren
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie met diner als vrijgezellenfeest voor heren

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop als vrijgezellenfeest voor heren in jullie omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk Citygame als vrijgezellenfeest voor mannen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Tijdens dit strategische groepsuitje gaan jullie dit klassieke bordspel spelen op een manier zoals je dit nog nooit hebt gedaan.  Het nieuwe strijdtoneel is de stad waar je je eigen strategische stellingen gaat opbouwen om uiteindelijk de stad te veroveren op de anderen.  Dit strategische groepsuitje is mogelijk met begeleiding op de locatie zelf maar ook onder begeleiding op afstand. Wil je meer informatie over dit spannende vrijgezellenfeest, vriendenuitje of groepsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest voor mannen

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner als vrijgezellenfeest voor mannen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Ontdek de verrader vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de verrader vrijgezellenfeest voor mannen

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit vrijgezellenfeest voor mannen bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop standup comedy als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop standup comedy als vrijgezellenfeest voor mannen

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy voor mannen.

Workshop Mindfuck als mannelijk vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Workshop Mindfuck als mannelijk vrijgezellenfeest

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je collega´s, vrienden of andere groepsgenoten. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop in jouw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest voor mannen

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest voor mannen. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

City escape als vrijgezellenfeest voor heren
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest voor heren

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

City golf vrijgezellenfeest mannen
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

City golf vrijgezellenfeest mannen

Wat dacht je van een bijzondere golfactiviteit als invulling van je vrijgezellenfeest voor mannen? Speel een modern spelletje golf op een bijzonder parcours: de binnenstad van de stad van jouw voorkeur. Golf langs marktpleinen, bezienswaardigheden en mooie gebouwen. Wie weet wat je onderweg allemaal zult tegenkomen. Wil je meer weten over een stevig potje City Golf als invulling van je vrijgezellenfeest voor mannen? Vraag dan hieronder meer informatie aan. De organiserende partner zal direct contact met je opnemen.

speelfilm vrijgezellenfeest voor mannen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm vrijgezellenfeest voor mannen

Van thriller tot comedy, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw mannelijke vrijgezellenfeest. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm te maken op de locatie van jouw keuze. Zet al je acteer talenten in om een oscarwaardig resultaat neer te zetten met je vrienden, Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden van een speelfilm vrijgezellenfeest voor mannen.

Een uitje voor ieder type man

Ook bij een vrijgezellenfeest voor mannen zijn er verschillende type activiteiten. Waar de één dol is op ruige en stoere activiteiten zal een ander wellicht sneller kiezen voor een wat rustiger type uitje. Er is immers ook een groepsdynamiek aanwezig waarin diverse type mensen zitten. En natuurlijk soms niet even oud! Zie jij je schoonvader al in een bubbel bal stappen om vervolgens alle kanten op te worden gestoten. Ruig, modder, citygames, creatief bezig zijn met graffiti en ga zo nog maar even door. Het aanbod is enorm divers wat enerzijds voor keuzestress kan zorgen. Anderzijds kun je ook diverse elementen bundelen om er zo een werkelijk perfecte dag van te maken. Ook zijn er vaak in diverse steden veel mogelijkheden om jezelf even terug te trekken. Ga na een lange dag slapen in een hotel in de stad en rust goed uit voordat je weer naar huis gaat. Maar ook is het mogelijk om er een compleet weekend van te maken. Dit alles is uiteraard afhankelijk van je budget en de wensen van jij als organisator en de groep. We helpen je daarom graag op weg met een leuk, uniek, origineel en bijzonder aanbod van verschillende vrijgezellen activiteiten voor mannen. We wensen je bij voorbaat een bijzondere dag toe!

Onemotion partner & preferred partner keurmerk

We willen heel een optimale beleving realiseren voor onze klanten, zowel in de voorbereiding als op de dag van het evenement zelf. Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

 
   
Onemotion partner
Onemotion partnerkeurmerk
Deze partner werkt samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
 
 
   
Onemotion partner
Onemotion preferred partnerkeurmerk
Deze partner werkt minimaal 5 jaar samen met ons
De samenwerking verloopt naar grote tevredenheid voor de klant, de partner en Onemotion.
De partner heeft een expertfunctie
 

Klik direct door naar het vrijgezellenfeest mannen aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

PARTNER & PREFERRED PARTNER KEURMERK

Wat wij zelf als een belangrijke graadmeter voor kwaliteit zien is de tijd waarin we naar grote tevredenheid samenwerken met een partner. Daarom hebben we 2 keurmerken die deze gedachte vertegenwoordigen.

Onemotion partner keurmerk

- Partnerschap > 1 jaar
- Grote klantentevredenheid

Onemotion preferred partner

- Partnerschap > 5 jaar
- Grote klantentevredenheid
- Expertfunctie

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat zijn typische mannelijke vrijgezellenfeest ideeën?
We hebben een enorm aanbod aan vrijgezellenfeest aanbiedingen voor mannen. En uiteraard heeft iedereen zo z'n eigen voorkeur: van escape room tot cocktail workshop we helpen je graag op weg.  Kijk voor meer informatie over België op vrijgezellenfeest Vlaanderen.

+ Wat kost een vrijgezellenfeest voor mannen?
Dat is sterk afhankelijk van welke activiteit je kiest. Het is al mogelijk om een activiteit te ondernemen vanaf €15,- p.p. Het minimum personen aantal verschilt per vrijgezellenfeest en begint bij 4 personen.

+ Waar vind ik de vrijgezellenfeesten voor mannen in mijn regio?
Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over vrijgezellenfeest tips voor mannen in de regio van jouw voorkeur.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt