Actief vrijgezellenfeest

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

Diverse actieve vrijgezellenfeesten

Ben je op zoek naar een actief vrijgezellenfeest? We helpen je graag op weg bij het vinden van een passende activiteit voor een onvergetelijke dag. Een actief vrijgezellenfeest is er in alle soorten te vinden. Maar waar wil je voor gaan? Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een activiteit waar dans, een stukje sensualiteit, strijd of kracht centraal staan? Op deze pagina is een compact maar toch ook divers aanbod aan mogelijkheden te vinden voor een actief vrijgezellenfeest. Ga de strijd aan met elkaar tijdens een spannende citygame, dompel jezelf onder in een tikkeltje ondeugende workshop paaldansen, chairdance of andere dansworkshop. Leer elkaar eens op een totaal andere manier kennen met een leuk en vooral actief vrijgezellenfeest. We hopen je te helpen bij het organiseren van deze onvergetelijke dag. Onderstaand presenteren we graag een aanbod aan diverse mogelijkheden voor een actief vrijgezellenfeest. We wensen je alvast veel plezier toe.

Archery tag als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als actief vrijgezellenfeest

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop burlesque dansen als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop burlesque dansen als actief vrijgezellenfeest

Altijd al eens willen kijken of deze bijzondere sensuele dans iets voor jou is? Maar durf je het niet alleen aan? Maak je op voor een echte girlpower middag! Jij en je vriendinnen duiken in de bijzondere wereld van het burlesque dansen. Deze op en top vrouwelijke dans gaat van jullie vrouwelijke vrijgezellenfeest een ware happening maken. Laat zien hoe verleidelijk je bent en wees trots op je lijf, want Burlesque dansen is een ode aan al je vrouwelijke vormen! Uiteraard zullen er ook de nodige lachmomenten zijn! Kortom een fantastische combinatie voor een mooi vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Beachfun actief vrijgezellenfeest op een strand bij Alkmaar (Wijk aan Zee, Egmond aan zee, Bergen aan Zee)
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Beachfun actief vrijgezellenfeest op een strand bij Alkmaar (Wijk aan Zee, Egmond aan zee, Bergen aan Zee)

Op zoek naar een actief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in jouw regio! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest op een strand nabij Alkmaar, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Chairdance als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance als actief vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest dat anders is dan de standaard uitjes? Overweeg dan een Chairdance/Sensual Dance. Tijdens deze workshop leer je sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen. Je werkt toe naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans), die iedereen kan volgen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen? Wil je samen met je vriendinnen een middag vol sexy moven, met de nodige humor en plezier? Neem dan je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk en ga het zelf ervaren! Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als actief vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Expeditie Robinson als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als actief vrijgezellenfeest

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je vrijgezellenfeest.

Highland Games als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als actief vrijgezellenfeest

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en stoere proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit High land games vrijgezellenfeestje in jouw omgeving.

Bubbel voetbal als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubbel voetbal als actief vrijgezellenfeest

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

City escape als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als actief vrijgezellenfeest

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Moorddiner als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als actief vrijgezellenfeest

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in de stad van je voorkeur. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop paaldansen als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop paaldansen als actief vrijgezellenfeest

Niets fijner dan je op en top vrouw voelen, lekker bewegen en helemaal losgaan in het bijzijn van je beste vriendinnen. Misschien ook wel de belangrijkste reden dat dit  vrijgezellenfeest zo populair is onder de vrouwen. Lekker bezig zijn op muziek, samen lachen en een dans leren die je samen nooit meer zal vergeten. Dit vrijgezellenfeest is mogelijk op zeer veel locaties door heel Nederland. Lijkt het je wel wat om je vrijgezellenfeest voor vrouwen te combineren met een paaldans workshop? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop buikdansen als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop buikdansen als actief vrijgezellenfeest

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om een buikdanseres te zijn? Om zo gracieus te kunnen bewegen op muziek dat iedereen in vervoering raakt? Dan is dit eindelijk je kans.  Samen met elkaar gaan jullie de uitdaging aan om de beginselen van het buikdansen onder de knie te kunnen krijgen. Wil je meer weten over deze workshop buikdansen in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs dansworkshop als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop als actief vrijgezellenfeest

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is dit vrijgezellenfeest voor vrouwen een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The weddinggame als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame als actief vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Wat doe je als je nog maar enkele uren hebt voordat je grote dag gaat beginnen, maar blijkt dat er niets is geregeld? Dat is de strekking van dit wedding game vrijgezellenfeest! Zorg in enkele uren voor een taart voor tijdens het feest, de bloemen voor tijdens de ceremonie en niet te vergeten de DJ voor het feest. Uiteraard zijn er ook factoren die de hele organisatie in de weg staan, zoals bijvoorbeeld een bemoeizuchtige schoonmoeder. Lijkt dit ludieke en interactieve stadsspel jou het ideale uitje voor tijdens je vrijgezellenfeest? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig zijn in de buitenlucht. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover als actief vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Weten jullie zeker dat je hier aan mee wilt doen? Eenmaal van start is er geen weg meer terug. Van tijger tot kater, van bizarre opdrachten tot het gevoel van vrijheid, deze City Game is alles wat je van een vrijgezellenfeest voor mannen kan verwachten. Wil je meer weten over deze City Game speciaal voor vrijgezellenfeesten? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een The Hangover City Game in de regio van jouw keuze.

Uit handen van de jagers als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als actief vrijgezellenfeest

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je mannelijke vrijgezellenfeest combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Bollywood workshop als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood workshop als actief vrijgezellenfeest

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest voor vrouwen of workshop met vriendinnen? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over het vrouwelijke vrijgezellenfeest Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Hele foute vrienden of vriendinnen als actief vrijgezellenfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen als actief vrijgezellenfeest

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit actieve en ludieke vrijgezellenfeest.

Een onvergetelijk actief vrijgezellenfeest organiseren

Dit keer heb jij de eer om een mooi vrijgezellenfeest te organiseren. Samen met je vriendinnen, familie en andere deelnemers een laatste keer het vrijgezellen bestaan vieren. Maar waar ga je als organisator voor kiezen? We helpen je graag op weg bij het vinden van een passende activiteit bij jou in de buurt. Heb je zelf al een bijzonder uitje op het oog? Overleggen met de groep om samen iets heel bijzonders te vinden? Onze inspirerende ideeën kunnen je ook helpen zodat je wat extra inspiratie krijgt. Of je nu net begint met je zoektocht of al verder bent en weet waar je samen met de groep voor wilt gaan.

Of klik direct door naar het vrijgezellenfeest aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ACTIEF VRIJGEZELLENFEEST DOOR HEEL NEDERLAND
Een actief vrijgezellenfeest is er door heel Nederland te vinden. Het is maar net de vraag waar je voorkeur naar uitgaat. Wil je graag dichtbij in de regio een spannende citygame volgen? Of juist totaal aan de andere kant van Nederland omdat jullie toe zijn aan een nieuwe stad. De mogelijkheden zijn zeer divers en de meeste actieve workshops voor dit vrijgezellenfeest is door heel Nederland te doen. Tijd voor een onvergetelijke dag? Vier dan je vrijgezellenfeest in hoofdstad Amsterdam. Liever naar Rotterdam, Utrecht of Den Haag? Of het nu de randstad is of het hoge noorden…met het juiste gezelschap zullen er altijd nieuwe herinneringen ontstaan. Kijk ook eens naar het gezellige Noord-Brabant want deze nachten zouden weleens lang kunnen worden. Elk van deze steden hebben hun eigen unieke elementen die je kunt toevoegen aan deze dag vol vermaak. Nederland bruist en heeft veel te bieden. We hopen dat je een onvergetelijke dag tegemoet zult gaan in de stad naar keuze.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt