Vrijgezellenfeest Delft en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland, Pijnacker en Berkel en Roderijs.

Vrijgezellenfeest Delft en leuke bedrijfsuitjes

Heb je binnenkort een bijzonder evenement op het programma staan? Een vrijgezellenfeest Delft, groepsuitje Delft of een andere gelegenheid? De stad Delft heeft veel te bieden om je dag van een beetje extra te voorzien. Delft staat bomvol monumenten, die zich als een culturele saus over je groepsuitje of vrijgezellenfeest laten gieten. Onemotion heeft hieronder een overzicht gemaakt van scherpe aanbieding voor jouw vrijgezellenfeest, groepsuitje of workshop in Delft, Rijswijk of omgeving. Geniet dus van deze bijzondere en historische studentenstad en maak er een groepsuitje van die jullie nog lang zullen onthouden. We hopen dat je direct interessante opties ziet en wensen je alvast veel inspiratie toe. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Delft pagina van Wateenlocatie).

Bedrijfsuitje Delft

Workshop paaldansen Delft
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Delft

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Delft, Hoek van Holland, Rijswijk, Naaldwijk, Pijnacker of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Delft aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Delft en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

City escape als vrijgezellenfeest in Delft
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Delft

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Delft of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Delft
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Delft

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Delft is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Delft
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Delft

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Delft. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Floating en Walking dinner Delft
incl. BTW vanaf
€76,50 p.p.

Floating en Walking dinner Delft

Wil je Delft leren kennen in combinatie met een gezellig en culinair verantwoord groepsuitje? Dan hebben we 2 leuke opties ter beschikking. Wat dacht je van een lunch-grachtentocht-stadswandeling-diner arrangement? Ben je op zoek naar een Walking dinner in Delft, dan hebben we een hele leuke variant: de Floating en Walking dinner Deluxe. Dit groepsuitje begint met een drankje en een voorgerecht in één van de leukste restaurants aan het mooie Waagplein. Vervolgens loop je naar de boot die voor je klaar ligt. De schipper vertelt je alles over het Delft van vroeger en van nu. De boot brengt je naar het tweede restaurant, waar je een hoofdgerecht nuttigt (inclusief 2 heerlijke drankjes). Vervolgens neemt een professionele stadsgids je mee op een tocht naar het derde restaurant , waar je het Grand Dessert zult nuttigen, met aansluitend natuurlijk koffie of thee. Wil je meer weten over de Floating en Walking dinner Delft mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. 

percussie workshop Delft
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

percussie workshop Delft

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Delft is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Delft, Hoek van Holland, Pijnacker, Berkel en Roderijs of Rijswijk etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Delft
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Delft

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Delft combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Delft
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Delft

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Delft of omgeving Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair als vrijgezellenfeest in Delft en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Delft of omgeving. 

Workshop disco dansen Delft
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Delft

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Delft. I'm in the mood for dancing!!

Ontdek de Verrader City Game Delft
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Delft

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Delft, Pijnacker, Rijswijk, Hoek van Holland of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Delft
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Delft

Is iedereen wel wie je denkt dat ze zijn? Misschien heeft jouw vriend/vrienden of familielid wel iets te verbergen. Tijdens de moordspel citygame in Delft is het belangrijk om je hoofd koel te houden en geen details over het hoofd te zien. Denk jij dat je een geschikte detective ben? Lukt het je om tactisch te spelen en om twee stappen vooruit te lopen op de moordenaar? Misschien ben je dan wel een echte speurneus! Ontdek je ware talent tijdens het moordspel citygame in Delft. Meer vrijblijvende informatie kun je hieronder aanvragen.

The Hangover City Game Delft
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Delft

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Delft, Rijswijk, Naaldwijk of Hoek van Holland of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The weddinggame City Game Delft
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Delft

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Berkel en Roderijs, Naalwijk of omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Delft
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Delft

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Naaldwijk of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Wie is de verrader dinerspel Delft
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Delft

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Delft, Rijswijk, Pijnacker, Hoek Van Holland of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Delft
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Delft

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Delft, Rijswijk, Pijnacker, Berkel en Roderijs of omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens tijdens dit moorddiner in Delft of omgeving!

lipdub Delft
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Delft

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Delft, Hoek van Holland, Rijswijk, Pijnacker, Naaldwijk, Berkel en Roderijs etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Rotterdam.

Lachworkshop Delft
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Lachworkshop Delft

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Delft, Rijswijk, Hoek van Holland, Naaldwijk of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Delft of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Burlesque workshop Delft
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Delft

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Delft, Rijswijk, Naaldwijk of Hoek van Holland! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Delft of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop kleding, kleur en stijl Delft
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop kleding, kleur en stijl Delft

Heb je altijd al willen weten, welke stijl het beste bij je past? Dan is deze workshop in Delft echt iets voor jou. Een professionele styliste helpt je bij het bepalen van een hele nieuwe stijl. Van kleurenadvies tot een persoonlijk stijladvies, het maakt allemaal deel uit van de workshop. Ook maak je samen een “moodboard” zodat je het geleerde niet snel zult vergeten. Dit wordt een leuk uitje vol met kleuren, vrolijke noten en natuurlijk inspiratie. Dit styling uitje is natuurlijk uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Delft of omgeving. Wil je meer weten over de workshop styling mogelijkheden in Delft, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Delft
incl. BTW vanaf
€52 p.p.

Kookworkshop Delft

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Delft of omgeving. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden (voor catering kijk je op catering Delft), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Delft en omgeving.

High tea workshop Delft
incl. BTW vanaf
€59 p.p.

High tea workshop Delft (inc. onbeperkt drankjes)

Een leuke variant op een kookworkshop is deze High Tea workshop. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden in Delft, Rijswijk of omgeving.

Sushi workshop Delft (inc. onbeperkt drankjes)
incl. BTW vanaf
€67,50 p.p.

Sushi workshop Delft (inc. onbeperkt drankjes)

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in de omgeving van Delft/Rijswijk voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Delft of omgeving Rijswijk etc.

Workshop tapas maken Delft
incl. BTW vanaf
€67,50 p.p.

Workshop tapas maken Delft (inc. onbeperkte drankjes)

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Delft/Rijswijk. Duik in een wereld vol met Spaanse lekkernijen en geniet van deze Mediterraanse minivakantie. Wil je meer weten over mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Delft of omgeving.

Historisch Delft en omgeving

Delft heeft enorm veel te bieden! Wat denk je bijvoorbeeld van de Prinsenhof, waar Willem van Oranje werd vermoord? Of de Oostpoort, de laatste overgebleven stadspoort van de oude stad Delft.  Bezoek een Delfts Blauw museum of drink een drankje met uitzicht op het indrukwekkende stadhuis van Delft. Naast een historisch centrum is Delft ook een echte authentieke studentenstad. En studentensteden hebben meestal een bijzonder gezellige sfeer, zelfs op momenten dat je het eigenlijk niet zo verwacht. Maar combineer je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Delft ook eens met een bezienswaardigheid in de directe omgeving. Onderneem een kano of boottochtje langs de vliet naar Den Haag of Voorburg en bezoek het Stoomgemaal. Of fiets tijdens je bedrijfsuitje Delft langs de Schaapweimolen in Rijswijk. We wensen je bij voorbaat al veel enorm plezier toe. Ga je liever de grens over? Kies dan voor een vlucht naar Engeland en bijvoorbeeld Leicester. Vrijgezellenfeesten in Leichester, vind je op Hen do Leichester.Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizenOok Spanjaarden kunnen bij ons terecht, kijk eens op que ver en Delft

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN DELFT & OMGEVING

Staat er binnenkort een vrijgezellenfeest Delft of omgeving op het programma? Samen met familie en vrienden een laatste keer helemaal losgaan tijdens een vrijgezellenfeest voor plezier. Of je nu gaat voor een actief of passief uitje, we helpen je graag op weg door een divers aanbod van vrijgezellenfeesten in Delft of omgeving. Met Delft en Rijswijk zijn er 2 bijzondere steden met een mooie geschiedenis uitgelezen om als uitvalsbasis voor je vrijgezellenfeest te dienen. Net als Dordrecht en Leiden, is Delft één van de hotspots van onze vaderlandse geschiedenis. De komst van het hof van Willem van Oranje naar de stad bezorgde de stad z'n geuzentitel, de Prinsenstad. Nog altijd kun je de sfeer proeven van het begin van onze monarchie. Bezoek je Delft, dan begeef je je in koninklijke weelde. Ook speelde zich een belangrijk stuk uit de geschiedenis af in de vijftiende eeuw. Wat begin vijftiende eeuw begon als klooster, groeide uiteindelijk uit tot het decor van misschien wel de beroemdste aanslag uit onze vaderlandse geschiedenis. Nadat het Sint-Agatha klooster in de zestiende eeuw werd ingenomen door de Watergeuzen, kreeg het uiteindelijk de naam "Prinsenhof" vanwege de frequente bezoekjes van Willem van Oranje. Uiteindelijk werd deze vader des vaderlands in het Prinsenhof om het leven gebracht door Balthasar Gerards. Wil je je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Zuid-Holland opluisteren met een waargebeurde Middeleeuwse thriller? Breng dan een bezoek aan het museum Prinsenhof en bestudeer zelf alle mythes en feiten met betrekking tot deze schokkende gebeurtenis. Of kies je toch liever voor het nabij gelegen Rijswijk? Nog voor het begin van onze jaartelling, werd de omgeving van Rijswijk veroverd door de Romeinen. De belangrijkste stad in de omgeving werd Forum Hadriani (het huidige Voorburg). De Romeinse aanwezigheid zorgde voor een enorme impuls voor de lokale welvaart. In de twaalfde eeuw werd onder toezien van de Graaf van Holland en de heren van Rijswijk een begin gemaakt met het graven van de Delftse Vliet. Met de komst van dit kanaal lag de weg voor Rijswijk open om zich te ontwikkelen tot stad. Het hedendaagse Rijswijk vormt een prima decor voor een leuke fietstocht langs tal van antieke landhuizen en watergebieden. We hopen dat je een onvergetelijke dag zult organiseren en wensen je alvast veel inspiratie toe tijdens jullie vrijgezellenfeest Delft of omgeving. Kijk voor trouwlocaties op trouwlocaties Delft.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Delft, kookworkshop voor diverse keukens, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, gezelligheid tijdens een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, helemaal losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Delft, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijn proeven in Delft, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten maken, whisky proeven tot graffiti workshop in Delft. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Delft. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder model? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een ander bijzondere uitje die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt