Vrijgezellenfeest Venlo en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Venray, Weert, Horst, Sevenum, Roermond en Noord-Limburg.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Venlo

Het is tijd voor een stevige dosis Noord-Limburgse gastvrijheid en gezelligheid. Zoek je een groepsuitje in Belgisch Limburg, kijk dan op onze teambuilding in Limburg pagina (of op bedrijfsuitjes in Venlo). De geschiedenis van Venlo gaat ver terug in de tijd. Zelfs de Romeinen waren stiekem een beetje verliefd op de mooie ligging van deze stad. Kies zorgvuldig een terrasje uit met uitzicht op de Sint-Martinuskerk en de Venlose stadstoren en geniet van een Limburgs zonnetje. En voeg je na afloop van je lach of salsa workshop in Venlo toe aan de woeste horde Duitse koopjesjagers die de Venlose binnenstad, in de omgeving van Nolensplein en Gelderse poort, afstruimen op zoek naar "angeboten". Combineer je groepsuitje met één van de onderstaande workshops of vrijgezellenfeest tips. Vrijgezellenfeesten in Roermond vind je op vrijgezellenfeest Roermond. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Venlo pagina van Wateenlocatie).

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Venlo

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Venlo. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Venlo

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Venlo middels onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Venlo

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Venlo combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Percussie workshop Venlo
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Venlo

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Venlo is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Venlo, Venray, Roermond etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Venlo

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Venlo, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Venlo

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Venlo? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Venlo

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Venlo, Venray, Weert of Roermond. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Venlo of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Highland Games Noord-Limburg
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games Noord-Limburg

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden in Venlo, Roermond, Weert of Venraij.

The weddinggame City Game Venlo
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Venlo

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Venlo, Weert, Roermond, Sevenum en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Venlo

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Venlo of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Venlo

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Venlo.

Workshop schilderen Venlo
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop schilderen Venlo

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Venlo? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een schilderworkshop in Venlo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Venlo en omliggende regio (van Sevenum tot Noord-Limburg).

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Venlo
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Venlo

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Venlo is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Venlo

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Venlo. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

The Hangover City Game Venlo
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Venlo, Venray, Sevenum of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Ontdek de Verrader City Game Venlo
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Venlo

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Venlo, Horst, Sevenum, Venray, Roermond en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Venlo
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Venlo

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Venlo, Noord-Limburg, Sevenum of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Venlo

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Venlo. I'm in the mood for dancing!!

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Venlo

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Venlo of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop paaldansen Venlo
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Venlo

Voel je sterk, fit, sexy en sensueel tijdens deze workshop paaldansen in Venlo. Paaldansen raakt steeds bekender als pittige sportactiviteit en het taboe wordt steeds minder gelukkig. Deze paaldansworkshop in Venlo is laagdrempelig en begint rustig bij de beginselen van het paaldansen. Samen met je vriendinnen of tijdens je vrijgezellenfeest werk je samen aan een mooie act waarin je laat zien wat je geleerd hebt tijdens de workshop paaldansen. Paaldansen met je vriendinnen betekent een middag of avond lachen, gieren en genieten. Ga jij de uitdaging aan? Meer vrijblijvende informatie is beschikbaar via onderstaande informatie button.

Cocktail workshop Venlo
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Venlo

Ben jij een echte cocktail liefhebber en wil je graag leren hoe je cocktails thuis kunt maken? De cocktail workshop in Venlo weet daar wel raad mee. Samen met de ervaren cocktailshaker ga je aan de gang om alle trucjes en handigheden aan te leren met als eindresultaat een aantal heerlijk cocktails! Natuurlijk mag je die zelf ook nuttigen na afloop, proeven is namelijk heel belangrijk. In ongeveer twee uur ben je volledig klaargestoomd om als cocktailshaker aan de gang te gaan. Ben jij al enthousiast, klik dan hieronder voor meer informatie. Dit uitje is trouwens ook uitermate geschikt als vrijgezellenfeest of vrienden/vriendinnenuitje.

Floating en Walking dinner Venlo
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Floating en Walking dinner Venlo

Heerlijk 3-gangen diner inclusief een stadsspel naar keuze

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest in Venlo waar alles in zit? Dan is een walking dinner met een leuke city game naar keuze misschien wel een hele leuke oplossing. Geniet in etappes van een heerlijk 3 gangen diner en speel tussen de gangen door een stadsspel naar keuze.  Hierbij kun je o.a. kiezen uit: Zoek de verrader, Moordtocht, City game The Phone en the Target, Levend Monopoly, Kolonisten van Catan, Cluedo, Straatgolf, Jacht naar de Macht, Peking Express, City Risk en meer! Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Gek op Holland dinerspel Venlo
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Venlo

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Venlo, Horst, Roermond, Venray of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Venlo
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Venlo

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem of haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Venlo, Venray, Weert, Horst, Sevenum, Roermond of Noord-Limburg vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Venlo
incl. BTW vanaf
€42,50 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Venlo

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Venlo, Horst, Roermond, Noord-Limburg etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Venlo.

Workshop tapas maken Venlo
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Venlo

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Venlo, Roermond, Weert, Venraij of omgeving. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Venlo.

Venlo en de bijzondere omgeving

Maar de regio Noord-Limburg heeft meer dan Venlo alleen. Bezoek Roermond met monumenten als de Sint-Christoffelkathedraal, het stadhuis en de Munsterkerk en neem een drankje op de markt, het stationsplein of de Roerkade. Voor de kledingdesignliefhebbers is Roermond een echt walhalla. Het designer outlet centre behoort tot één van de meest bezochte winkelcentra van Nederland. En heb je hier net je laatste geld uitgegeven, geen nood, ga dan naar het muntgebouw in Weert, waar vroeger alle munten werden geslagen. Heb je nog energie over na je percussie workshop? Beklim dan de St-Petrus bandenkerk in Venray (maar liefst 80 meter hoog) en geniet van het uitzicht. Kortom, er is genoeg te doen in de omgeving van Venlo.  Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN VENLO & OMGEVING

In het prachtige Limburg ligt het mooie Venlo. Spoedig zul je in Venlo of omgeving op pad gaan met familie of vrienden en een vrijgezel. Een vrijgezellenfeest is oorspronkelijk een speciale gelegenheid om op een ludieke manier afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan. Na het ja-woord zal de vrijgezel namelijk als getrouwd koppel door het leven gaan. Venlo en omgeving heeft voldoende te bieden voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Wat te denken van Roermond of Weert? Wellicht ken je Roermond wel van de outlet en Weert van het gelijknamige station. De geschiedenis van deze 2 steden gaat ver terug en ook de inwoners hadden daar een belangrijke rol in. Het handelen zit de inwoners van Roermond namelijk in het bloed. Zo was de stad in de middeleeuwen het handelscentrum van het hertogdom Gelre, waar het deel van uit maakte. Het rijke verleden van Roermond is nog altijd terug te zien, in een aantal bijzonder mooie monumenten. Combineer je groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Roermond dan ook eens met een stadswandeling en bekijk de 15e eeuwse Sint-Christoffelkathedraal, de 13e eeuwse Munsterkerk en de Cattentoren. Natuurlijk geniet je na afloop van een lekker biertje op de Markt, met uitzicht op het karakteristieke stadhuis. En wil je een uitje organiseren aan de andere kant van de grens? Kijk dan ook eens op junggesellenabschied Düsseldorf of vrijgezellenfeest België. Ook Weert heeft een mooie geschiedenis. De eerste aktes met de naam Weert dateren uit de elfde eeuw. De stad viel destijds onder hoede van de Heren van Horne (het graafschap Horne). Dit geslacht was verantwoordelijk voor de bouw van kasteel Nijenborgh, wat in het heden plaats heeft gemaakt voor een Herenhuis. De rijke geschiedenis van de stad is nog altijd terug te vinden aan de hand van verschillende monumenten. De belangrijkste is zonder twijfel de 15e eeuwse Sint-Martinuskerk, die zelfs een plaats heeft veroverd in de top 100 van belangrijkste rijksmonumenten.  Combineer je vrijgezellenfeest in Limburg dan ook eens met een leuke stadswandeling in Weert en duik even terug in de Middeleeuwen. Je ziet dat de historie ver gaat van deze 2 bijzondere steden. We hopen dat je op deze pagina veel inspiratie zult opdoen voor een bijzonder vrijgezellenfeest. We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens jullie vrijgezellenfeest Venlo, Roermond, Weert of omgeving.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Venlo, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de fijne kneepjes leren van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Venlo, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijn proeven in Venlo, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Venlo. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Venlo. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt