Vrijgezellenfeest Zwolle en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Overijssel, Kampen, Raalte, Meppel, Ommen, Hattem en Dalfsen.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in Zwolle

Staat er binnenkort een vrijgezellenfeest Zwolle of ander uitje op het programma? We helpen je graag op weg naar een succesvolle activiteit of dag in deze mooie stad of in de rest van de leuke provincie Overijssel. Zwolle is een mooie historische stad in het oosten van ons landje (kijk ook op bedrijfsuitje Zwolle). De stad staat vol met middeleeuwse gebouwen, bruggen, poorten en molens. Wij hebben op deze pagina een overzicht geplaatst van de allerleukste en scherpgeprijsde groepsuitje en workshops in de omgeving van Zwolle, Raalte en Kampen. We wensen jullie alvast veel plezier tijdens jullie vrijgezellenfeest Zwolle of omgeving (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Zwolle pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Zwolle).

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Zwolle

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Zwolle of omgeving Ommen, Hattem, Dalfsen, Kampen etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Zwolle. 

Archery tag als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Zwolle

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Zwolle? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Zwolle

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Zwolle combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Burlesque workshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Zwolle

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Zwolle, Dalfsen, Raalte, Meppel of Hattem! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Zwolle of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Zwolle

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Zwolle middels onderstaande informatieformulier.

The weddinggame City Game Zwolle
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Zwolle

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Zwolle, Ommen, Raalte, Kampen en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Zwolle

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Zwolle. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Highland Games als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest in Zwolle

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Zwolle! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Zwolle of omgeving.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Zwolle

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Zwolle, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The Hangover City Game Zwolle
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Zwolle

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Zwolle, Kampen, Hattem of de rest van Overijssel, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Graffiti workshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Zwolle

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Zwolle (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Zwolle is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Zwolle, Kampen, Ommen, Hattem of Meppel.

Workshop paaldansen Zwolle
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Zwolle

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Zwolle, Raalte, Kampen, Meppel of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Zwolle aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Zwolle en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

City escape als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Zwolle

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Zwolle of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Zwolle
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Zwolle

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Zwolle is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Zwolle

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Alkmaar schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Zwolle (of omgeving Raalte, Ommen, Dalfsen etc).

Moordspel Citygame Zwolle
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Zwolle

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Zwolle, Kampen, Raalte of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Ontdek de Verrader City Game Zwolle
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Zwolle

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Zwolle, Raalte, Ommen, Meppel, Dalfsen en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Zwolle

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Zwolle of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Zwolle

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Zwolle. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Zwolle

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Zwolle, Meppel, Kampen, Ommen etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Zwolle.

Gek op Holland dinerspel Zwolle
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Zwolle

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Zwolle, Ommen, Dalfsen, Hattem of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Fotoshoot vrijgezellenfeest Zwolle
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Fotoshoot vrijgezellenfeest Zwolle

Heb jij ook altijd, net als de dames van Holland's Next Topmodel, een professionele fotoshoot gewild? Dan is deze fotoshoot (ideaal ook voor een vrijgezellenfeest voor dames) in Zwolle een aanrader.  Laat je beste kant zien op de foto en beleef bovendien een erg gezellige middag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de fotoshoot vrijgezellenfeest voor vrouwen mogelijkheden.

Workshop elkaars hoofd boetseren Zwolle
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop elkaars hoofd boetseren Zwolle

Hoe goed ken jij het gezicht van je naaste vrienden of familie eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd  boetseren in Zwolle stellen wij je op de proef. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over de workshop elkaars hoofd boetseren Zwolle. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Enschede.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Zwolle

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Zwolle.

Workshop rappen Zwolle
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen Zwolle

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over deze bijzondere workshop in Zwolle, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Zwolle
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Zwolle

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel.Weten je hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Zwolle, Ommen, Hattem, Raalte, Kampen of Meppel, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Action painting vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Zwolle

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Zwolle? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Whisky proeverij Zwolle
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Whisky proeverij Zwolle

Single malt, blended malt, whiskey of whisky, tijdens deze whisky proeverij leer je alles over dit goddelijke levensvocht. Maar veel belangrijker nog, je gaat zelf natuurlijk ook uitgebreid whisky proeven. Ben je een volleerd whisky drinker? Dan wordt dit beslist een middagje genieten. Ben je echter een beginner, dan wordt dit een hele speciale gelegenheid. Wil je meer informatie over een whisky proeverij in Zwolle, Meppel, Ommen, Dalfsen, Raalte of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button. 

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Zwolle
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Zwolle

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Zwolle, Hattem, Ommen of Kampen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Zwolle of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Bruisende stad Zwolle

De combinatie van moderne gebouwen en historische verdedigingswerken maken Zwolle tot het ideale decor voor een allesomvattend groepsuitje of vrijgezellenfeest. Combineer je bedrijfsuitje Zwolle met een middagje shoppen en drink een drankje op het Rodetorenplein Maar de omgeving van Zwolle heeft meer te bieden, dan de historische stad alleen. Zoek je een actief groepsuitje? Maak dan een wandeling door natuurgebied de Sallandse Heuvelrug in de omgeving van Raalte. Of duik in de wereld van brullende motoren in het Amerikaanse motoren museum. Of fiets naar het monumentale stadje Kampen, niet zo heel ver van Zwolle en combineer je speelfilmuitje met een culinaire visspecialiteit. In Zwolle hoef je je dus niet te vervelen tijdens je vrijgezellenfeest of familieuitje. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN ZWOLLE & OVERIJSSEL

Ben je recent ten huwelijk gevraagd door de liefde van je leven en wacht je nu op een knallend vrijgezellenfeest dat je vriend(in)en gaan organiseren? Traditiegetrouw kiezen je vrienden uit welke dag je feest gehouden wordt en welke activiteiten je gaat doen. Gelukkig is de stad Zwolle een prima uitvalsbasis voor het perfecte vrijgezellenfeest. Of je nu gaat voor een actief of een rustiger uitje waarbij de hele groep er is voldoende aanbod voor een flinke variatie. De stad Zwolle heeft met een mooie historie wellicht ook een belangrijke rol in jullie programma. De stad Zwolle heeft zijn onstaan voor een groot deel te danken aan de strategische ligging van de Zwarte water rivier. De eerste bewoners van de regio gaan zo'n 10.000 jaar terug in de tijd. De stad speelde een ongelofelijk belangrijke rol tijdens de Tachtigjarige Oorlog, waar het een een waar Geuzenbolwerk bleek. Vreemd genoeg, heeft de naam zwart waarschijnlijk niets met de kleur van het water te maken. Wel zou dit bijvoegelijke naamwoord hier duiden op het dialectwoord zwets, wat zoiets als grens betekent. De ligging aan het water was enorm belangrijk voor de ontwikkeling van Zwolle als handelstad.
Zwolle ligt in de provincie Overijssel. Deze provincie heeft zijn naam vooral te danken aan het feit dat de rivier de Ijssel een natuurlijke grens vormt met de provincie Gelderland. Tevens ligt de stad in de landstreek Salland. Het ontstaan van Salland gaat terug tot de ijstijd. Onder enorme druk verschoven ijskappen van soms wel honderden meters diep door het dal en stuwden zo het landschap omhoog. Op deze wijze ontstond een uniek natuurgebied. Combineer je groepsuitje of vrijgezellenfeest in de omgeving van Zwolle dan ook eens met een fietstocht door de landstreek Salland. Bezoek tijdens je vrijgezellenfeest in Overijssel leuke plaatsjes als Coevorden, Hellendoorn en Raalte. Na afloop geniet je natuurlijk van een lokale Witte Klavier of een Hettinga (beide lokale brouwerijen uit de streek). Naast vrijgezellenfeestjes is Zwolle ook zeer geschikt voor het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding en kinderfeestjes. De omgeving van Zwolle biedt namelijk tal van leuke attracties voor kinderen. Van het Doepark tot de ontdekhoek, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Zwolle voor meer informatie. En wat voor feestje je ook organiseert in Zwolle, wij wensen jullie alvast heel veel plezier en inspiratie toe!

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Zwolle, kookworkshop, paaldans workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, workshop lachen, burlesque leren dansen, shaken tijdens een cocktail workshop, helemaal losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Zwolle, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Zwolle, workshop schilderen, visagie, bier proeven, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Zwolle. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker altijd voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Zwolle. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder model? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij alleen contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt