Bedrijfsuitje Zwolle

Ook voor Overijssel, Meppel, Kampen, Dalfsen, Raalte, Ommen, Dalfsen.

De leukste bedrijfsuitjes in Zwolle en omgeving

Op zoek naar een bedrijfsuitje of personeelsfeest in Zwolle? Onemotion doet als jaren zijn uiterste best om optimaal in te kunnen spelen op de vraag van deze bedrijven met teambuilding activiteiten, personeelsuitje en personeelsfeesten, en met succes. Op de onderstaande pagina vind je meer informatie over alles wat er mogelijk is in Zwolle, Raalte of bijvoorbeeld Kampen (op bedrijfsuitje Enschede vind je meer in de directe omgeving). Denk bijvoorbeeld eens aan het speelfilm bedrijfsuitje waarbij het mogelijk is om de ludieke sfeer van een afdelingsuitje te combineren met het maken van een professionele promotiefilm (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Zwolle). We hopen binnenkort ook een invulling te mogen aan jouw bedrijfsuitje of evenement in  de mooie stad Zwolle (of kijk op bedrijfsuitje Overijssel voor de omgeving).

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Zwolle
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Zwolle

Vier je bedrijfsuitje online en dus op extra veilige afstand.

Tijdens dit leuke bedrijfsuitje ligt het lot van de wereld in jullie kundige handen. Iedere deelnemer speelt één van de beroemde wereldleiders. De wereld zit midden in een vreselijke crisis en jullie zullen als wereldleiders samen moeten werken om het tij te keren. En om dat te kunnen doen zal iedereen alle skills aan moeten wenden. Het online bedrijfsuitje begint aan de hand van een introductie van de quizmaster. Iedereen is ingelogd via het online communicatiemiddel van jullie keuze (Zoom of een andere). Na de introductie gaan jullie aan de slag om de crisis op te lossen. Diverse hersenkrakers komen voorbij, terwijl jullie er alles aan doen om te zorgen voor een positieve afloop. Maar schiet op, want de wereld wacht op jullie! Wil je meer weten over dit online bedrijfsuitje in Zwolle, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Zwolle of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Zwolle of omgeving

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in Zwolle of omgeving.

E-chopper tour bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Zwolle

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Zwolle of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Goede daden bedrijfsuitje Zwolle (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Zwolle (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Zwolle of omgeving.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Zwolle

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Zwolle combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Zwolle
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Zwolle

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Zwolle? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje niet ver van Zwolle
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje niet ver van Zwolle

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje niet ver van Zwolle.

Moorddiner bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Zwolle en Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Zwolle, Meppel, Raalte, Kampen of omgeving Overijssel  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Zwolle? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Zwolle

Inclusief heerlijk diner

Dit bedrijfsuitje in Zwolle, Kampen, Raalte of Meppel heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Zwolle, Ommen, Hattem of Dalfsen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Graffiti personeelsuitje Zwolle
vanaf
€35 p.p.

Graffiti personeelsuitje Zwolle

Zoeken jullie een creatief en inspirerend personeelsuitje in Zwolle of omgeving? Wat dachten jullie van een graffiti workshop? Wordt in een dag een heuse straatkunstenaar en ontwikkel een eigen tag. Misschien bedenken jullie ook wel een prachtige bedrijfs-tag? Een ervaren artiest leert jullie alle beginselen van de graffitikunst. Laat jezelf van je beste kant zien! Deze graffiti workshop in Zwolle is ook een mooie teambuilding gelegenheid. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Jullie ontvangen meteen uitgebreide informatie over de graffiti personeelsuitje mogelijkheden in Zwolle, Raalte, Kampen, Meppel of Ommen.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Zwolle met diner
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Zwolle met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Zwolle.

Help, de directeur is ontvoerd Zwolle
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Zwolle

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Zwolle, Dalfsen, Ommen, Meppel of Hattem is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Zwolle
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Zwolle

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Zwolle? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Zwolle en Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Zwolle, Overijssel in o.a. Dalfsen, Hattem, Kampen, Raalte of Meppel beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Zwolle, Ommen, Raalte of Dalfsen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Zwolle

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Zwolle, Hoogeveen of Meppel. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Zwolle

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Zwolle. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Zwolle
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Zwolle

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Zwolle.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Zwolle

Inclusief heerlijk diner

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Zwolle, Meppel, Hoogeveen etc. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Zwolle, Meppel, Hoogeveen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Highland Games bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als bedrijfsuitje in Zwolle

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Zwolle, Meppel of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Zwolle of omgeving.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Zwolle
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Zwolle

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Zwolle. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Zwolle (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Zwolle echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Zwolle. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Zwolle
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Zwolle

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Zwolle? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Zwolle
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Zwolle

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Zwolle komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Zwolle
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Zwolle

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Zwolle? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Zwolle
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Zwolle

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Zwolle of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Zwolle
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Zwolle

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Zwolle, Ommen, Meppel, Raalte, Kampen of Hattem (en rest van Overijssel). Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen Zwolle
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen Zwolle

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Zwolle? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Zwolle, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Zwolle en omliggende regio (van Kampen tot Meppel).

Trabantje rally bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Zwolle

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Zwolle is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje Zwolle

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje in Zwolle. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop rappen als bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen als bedrijfsuitje Zwolle

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Zwolle, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De historie van Zwolle

Zwolle is altijd al een echte handelsstad geweest. De stad stond in het hart van een regio die uitermate welvarend was. Tussen 1400 en 1500 beleefde Zwolle dan ook een echte economische piek. De welvarendheid uit deze tijd is nog altijd te bewonderen in de vele monumentale gebouwen die de stad rijk is. Deze setting maakt de stad dan ook tot een ideale uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest. In een later stadium vestigden zich ook diverse productiebedrijven in de omgeving van Zwolle. Van tabaksproducten tot keukenspullen, diverse kleine en grote bedrijven inspireerden elkaar om te komen tot nieuwe innovaties. Het hedendaagse Zwolle kenmerkt zich als een bedrijvige regio met een grote diversiteit aan service verlenende bedrijven. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Zwolle.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN ZWOLLE & OVERIJSSEL

Zwolle is mooi en dat geldt ook voor de rest van de provincie Overijssel. Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje in Zwolle? Combineer dan eens een actieve workshop, bijvoorbeeld percussie maken, met een ontdekkingsreis per fiets door de natuurlijke omgeving van Zwolle. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Markt van Zwolle, om vervolgens door te fietsen naar de Peperbus. Vervolg je route naar de Sassenpoort en maak een wandeling rond de imposante Dominicanenkerk. En na afloop geniet je des te harder van een verfrissende cocktail workshop of heerlijk diner in het centrum van Zwolle. Ook Kampen en Raalte zijn een leuke plaats om je bedrijfsuitje te laten plaatsvinden. Kampen ligt in het Nationaal Landschap Ijsseldelta en verbonden met de stad Zwolle via een netwerkstad-overeenkomst. Bij het vinden van oude sporen kwam ze al houten bebouwing tegen halverwege de 12e eeuw. De stad Kampen werd zelf voor het eerst genoemd rond 1230. In Zwolle spreken ze nog steeds op sommige plaatsen dialect. Dit lokale dialect noemen e ook wel Kampers en is een variant op het dialect Sallands. Kampen heeft een rijke geschiedenis in de tabak. Vanaf de 19e eeuw was de tabaksindustrie een belangrijk onderdeel van de stad kampen. Door het zeer interessante belastingsklimaat kwamen er al snel diverse sigarenfabrikanten. Rond 1880 werkte ongeveer de helft van Kampen in de tabaksindustrie en kwamen er meer dan 1.500.000 miljoen sigaren wekelijks uit Kampen. De groei en uitrol van zoveel sigaren vroeg om uitbreidingen, helaas was dit niet mogelijk waardoor de productie voornamelijk thuis gebeurde. Toen dit werd verboden verdween de sigarenindustrie vrij snel uit Kampen. Ook Roalte oftewel Raalte is op het gebied van bedrijfsuitjes een potentiele locatie voor een dag met je collega’s. Raalte staat ook wel bekend om zijn ligging in het centrum van Salland en met natuurgebieden de luttenberg, boetelerveld, Raaalterwoold en niet te vergeten De Sallandse Heuvelrug zijn er voldoende natuurgebieden voor wellicht wel een avontuurlijk bedrijfsuitje. Raalte heeft ook een bijzonder en oud festival. Al sinds halverwege de 20e eeuw vieren de inwoners in het laatste weekend van augustus een oogstfeest genaamd Stöppenhaene. Dit oude festival wordt gevierd van woensdag tot en met zondag en heeft als hoogtepunt het Oogstcorso. Zeker de moeite waard om naast je bedrijfsuitje eens te bezoeken. We wensen je alvast veel plezier toe tijdens je bedrijfsuitje in Zwolle, Kampen, Raalte of een andere plaats in de omgeving van Zwolle.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt