Bedrijfsuitje Zwolle

Ook voor Overijssel, Meppel, Kampen, Dalfsen, Raalte, Ommen, Dalfsen.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Zwolle

Op zoek naar een bedrijfsuitje Zwolle? Onemotion doet als jaren zijn uiterste best om optimaal in te kunnen spelen op de vraag van deze bedrijven met teambuilding activiteiten, personeelsuitje en personeelsfeesten, en met succes. Op de onderstaande pagina vind je meer informatie over alles wat er mogelijk is in Zwolle, Raalte of bijvoorbeeld Kampen (op bedrijfsuitje Enschede vind je meer in de directe omgeving). Denk bijvoorbeeld eens aan het speelfilm bedrijfsuitje waarbij het mogelijk is om de ludieke sfeer van een afdelingsuitje te combineren met het maken van een professionele promotiefilm. We hopen binnenkort ook een invulling te mogen aan jouw bedrijfsuitje of evenement in  de mooie stad Zwolle (of kijk op bedrijfsuitje Overijssel voor de omgeving).

Vrijgezellenfeest ZwollePersoneelsfeest

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Zwolle

Dit bedrijfsuitje in Zwolle, Kampen, Raalte of Meppel heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Zwolle, Ommen, Hattem of Dalfsen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Zwolle (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Zwolle echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Zwolle. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Zwolle

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Zwolle, Hoogeveen of Meppel. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Zwolle en Overijssel

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Zwolle, Overijssel in o.a. Dalfsen, Hattem, Kampen, Raalte of Meppel beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Zwolle, Ommen, Raalte of Dalfsen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Zwolle
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Zwolle

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Zwolle komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Zwolle of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Zwolle of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Zwolle van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Origineelste feestlocaties van Zwolle (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Zwolle (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Zwolle of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Help, de directeur is ontvoerd Zwolle
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Zwolle

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Zwolle, Dalfsen, Ommen, Meppel of Hattem is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Zwolle
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Zwolle

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Zwolle of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Zwolle

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Zwolle combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

GPS bedrijfsuitje Zwolle, Raalte, Kampen, Meppel (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Zwolle, Raalte, Kampen, Meppel (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Zwolle, Ommen, Hattem, Dalfsen kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Zwolle, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Zwolle
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Zwolle

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Zwolle, Ommen, Meppel, Raalte, Kampen of Hattem (en rest van Overijssel). Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen Zwolle
vanaf
€25 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen Zwolle

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Zwolle? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Zwolle, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Zwolle en omliggende regio (van Kampen tot Meppel).

Bedrijfsuitje koken Zwolle
vanaf
€45 p.p.

Bedrijfsuitje koken Zwolle

Wat is een betere combinatie dan eerst samen koken en vervolgens samen eten? Natuurlijk een leuke kookworkshop in Zwolle! Onder leiding van een ervaren kok gaan jullie als collega’s aan de slag om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Behalve het kookelement, wordt er ook veel aandacht besteed aan elementen zoals samenwerken en communiceren. Dit uitje is uitermate geschikt om elkaar wat beter te leren kennen van een andere kant. Er zijn verschillende mogelijkheden betreft thema’s en jullie eigen wensen zijn natuurlijk ook welkom! Meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Zwolle.

Cocktail afdelingsuitje Zwolle
vanaf
€26 p.p.

Cocktail afdelingsuitje Zwolle

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Zwolle en omgeving (Kampen of Raalte) een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Zwolle mogelijkheden.

Mobiel Maffia stadsspel Zwolle
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Zwolle

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Zwolle, Kampen, Raalte, Meppel en omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti personeelsuitje Zwolle
vanaf
€35 p.p.

Graffiti personeelsuitje Zwolle

Zoeken jullie een creatief en inspirerend personeelsuitje in Zwolle of omgeving? Wat dachten jullie van een graffiti workshop? Wordt in een dag een heuse straatkunstenaar en ontwikkel een eigen tag. Misschien bedenken jullie ook wel een prachtige bedrijfs-tag? Een ervaren artiest leert jullie alle beginselen van de graffitikunst. Laat jezelf van je beste kant zien! Deze graffiti workshop in Zwolle is ook een mooie teambuilding gelegenheid. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Jullie ontvangen meteen uitgebreide informatie over de graffiti personeelsuitje mogelijkheden in Zwolle, Raalte, Kampen, Meppel of Ommen.

Themafeest Zwolle
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Leuke themafeesten Zwolle (exc. catering en drankjes)

Ben je op zoek naar een invulling van uw personeelsfeest in Zwolle of omgeving? Dan is een themafeest misschien wel een goede optie. Er zijn diverse thema's mogelijk: van het funky The Party is Wow themafeest(met o.a. live saxofonist, Oxygenbar, Henna Tattoo Artist en professionele Club DJ) tot Casino Royale (met entertainment, casino etc.)tot  de 70's Party (met o.a. disco entertainment, en vele extra's)  of Do you remember  (met 70's, 80's en 90's quiz en bijpassende DJ), of het Snowfever Apreski themafeest (met ludieke spelletjes en die typische wintersport sfeer etc.), of het groots uitpakkende VIP themafeest (met entertainment en fotoshoots), of het Winter Carol Kerstfeest (met kerstsfeer en bijpassend entertainment) . Uiteraard is het ook mogelijk om een themafeest op maat te organiseren.  Let op: de prijsindicaties zijn exclusief catering en drankjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden van één van deze themafeest Zwolle, Meppel, Kampen, Dalfsen, Raalte, Ommen of Dalfsen arrangementen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Moorddiner bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Zwolle en Overijssel

Voor dit bedrijfsuitje in Zwolle, Meppel, Raalte, Kampen of omgeving Overijssel  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Zwolle? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Zwolle

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Zwolle, Meppel, Hoogeveen etc. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Zwolle, Meppel, Hoogeveen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Workshop rappen als bedrijfsuitje Zwolle
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen als bedrijfsuitje Zwolle

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Zwolle, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Zwolle: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Zwolle: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de regio Zwolle voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

De historie van Zwolle

Zwolle is altijd al een echte handelsstad geweest. De stad stond in het hart van een regio die uitermate welvarend was. Tussen 1400 en 1500 beleefde Zwolle dan ook een echte economische piek. De welvarendheid uit deze tijd is nog altijd te bewonderen in de vele monumentale gebouwen die de stad rijk is. Deze setting maakt de stad dan ook tot een ideale uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest. In een later stadium vestigden zich ook diverse productiebedrijven in de omgeving van Zwolle. Van tabaksproducten tot keukenspullen, diverse kleine en grote bedrijven inspireerden elkaar om te komen tot nieuwe innovaties. Het hedendaagse Zwolle kenmerkt zich als een bedrijvige regio met een grote diversiteit aan service verlenende bedrijven. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Zwolle.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE IN ZWOLLE & OVERIJSSEL

Zwolle is mooi en dat geldt ook voor de rest van de provincie Overijssel. Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje in Zwolle? Combineer dan eens een actieve workshop, bijvoorbeeld percussie maken, met een ontdekkingsreis per fiets door de natuurlijke omgeving van Zwolle. Bezoek bijvoorbeeld de Grote Markt van Zwolle, om vervolgens door te fietsen naar de Peperbus. Vervolg je route naar de Sassenpoort en maak een wandeling rond de imposante Dominicanenkerk. En na afloop geniet je des te harder van een verfrissende cocktail workshop of heerlijk diner in het centrum van Zwolle. Ook Kampen en Raalte zijn een leuke plaats om je bedrijfsuitje te laten plaatsvinden. Kampen ligt in het Nationaal Landschap Ijsseldelta en verbonden met de stad Zwolle via een netwerkstad-overeenkomst. Bij het vinden van oude sporen kwam ze al houten bebouwing tegen halverwege de 12e eeuw. De stad Kampen werd zelf voor het eerst genoemd rond 1230. In Zwolle spreken ze nog steeds op sommige plaatsen dialect. Dit lokale dialect noemen e ook wel Kampers en is een variant op het dialect Sallands. Kampen heeft een rijke geschiedenis in de tabak. Vanaf de 19e eeuw was de tabaksindustrie een belangrijk onderdeel van de stad kampen. Door het zeer interessante belastingsklimaat kwamen er al snel diverse sigarenfabrikanten. Rond 1880 werkte ongeveer de helft van Kampen in de tabaksindustrie en kwamen er meer dan 1.500.000 miljoen sigaren wekelijks uit Kampen. De groei en uitrol van zoveel sigaren vroeg om uitbreidingen, helaas was dit niet mogelijk waardoor de productie voornamelijk thuis gebeurde. Toen dit werd verboden verdween de sigarenindustrie vrij snel uit Kampen. Ook Roalte oftewel Raalte is op het gebied van bedrijfsuitjes een potentiele locatie voor een dag met je collega’s. Raalte staat ook wel bekend om zijn ligging in het centrum van Salland en met natuurgebieden de luttenberg, boetelerveld, Raaalterwoold en niet te vergeten De Sallandse Heuvelrug zijn er voldoende natuurgebieden voor wellicht wel een avontuurlijk bedrijfsuitje. Raalte heeft ook een bijzonder en oud festival. Al sinds halverwege de 20e eeuw vieren de inwoners in het laatste weekend van augustus een oogstfeest genaamd Stöppenhaene. Dit oude festival wordt gevierd van woensdag tot en met zondag en heeft als hoogtepunt het Oogstcorso. Zeker de moeite waard om naast je bedrijfsuitje eens te bezoeken. We wensen je alvast veel plezier toe tijdens je bedrijfsuitje in Zwolle, Kampen, Raalte of een andere plaats in de omgeving van Zwolle.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt