Bedrijfsuitje Den Bosch

Ook voor Uden, Heusden, Oss, Zaltbommel, Boxtel, Vlijmen, Veghel, Drunen, Rosmalen of Vught.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Den Bosch

Op zoek naar een zakelijke activiteit in Den Bosch? Een bedrijfsuitje in Den Bosch? De diversiteit aan bedrijven in Den Bosch en regio betekent ook dat de eisen wat betreft bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten sterk uiteen kunnen lopen. Om goed in te kunnen spelen op de gevarieerde vraag is een groot netwerk van organiserende partners, evenementenbureaus en lokaties nodig. Een jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat Onmotion in staat is om een grote diversiteit aan personeelsuitjeen bedrijfsfeesten aan te bieden. Niet alleen in Den Bosch, maar ook in de gemeenten er omheen, zoals Uden, Oss, etc. (kijk voor meer informatie op bedrijfsuitje in Brabant). Meer informatie over alle mogelijkheden vind je hieronder (met prijsindicatie en informatie over de groepsgrootte).

Vrijgezellenfeest Den BoschPersoneelsfeest

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Den Bosch

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Den Bosch combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Pub Games personeelsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Den Bosch

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Den Bosch, Uden, Oss, Boxtel, Veghel of Heusden beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Den Bosch, Uden, Oss, Boxtel, Veghel of Heusden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Den Bosch (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Den Bosch (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 of meer wielen? Dan zijn is deze bijzondere rally echt een aanrader. Geniet van een mooie rally tocht door deze wereldberoemde streek en geniet van verfrissende uitzichten, terwijl je nieuwe inspiratie opdoet voor jezelf en je collega's.  Wil je meer weten over de mogelijkheden in de omgeving van Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Dit rally bedrijfsuitje is mogelijk in alle seizoenen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke rally rijden bedrijfsuitje in de omgeving van Den Bosch.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Den Bosch

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Bosch komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

kook bedrijfsuitje Den Bosch
Excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kook bedrijfsuitje Den Bosch

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Den Bosch. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Den Bosch.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Den Bosch

Dit bedrijfsuitje in Den Bosch heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Help, de directeur is ontvoerd Den Bosch
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Den Bosch

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Den Bosch, Boxtel, Veghel of Heusden is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Origineelste feestlocaties van Den Bosch (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Den Bosch (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Den Bosch of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

GPS bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Den Bosch, Boxtel, Oss, Uden, Veghel (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Den Bosch, Boxtel, Oss, Uden of o.a. Veghel kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Lipdub bedrijfsuitje Den Bosch
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Den Bosch

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Den Bosch, Heusden, Veghel, Boxtel, Oss of Uden. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop schilderen Den Bosch
vanaf
€27,50 p.p.

Workshop schilderen bedrijfsuitje Den Bosch

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Den Bosch en omliggende regio (van Oss tot Veghel).

Wijnproeverij Den Bosch
vanaf
€25 p.p.

Wijnproeverij bedrijfsuitje Den Bosch

"In vino veritas", oftewel "in wijn zit de waarheid", luidt een bekend Latijns spreekwoord. Maar wat is de waarheid achter de wijn? Deze wijnproeverij in Den Bosch brengt je een fris onconventioneel concept voor de middag of avond, waarin je en je collega’s, vrienden en/of familie kennis maken met uiteenlopende wijnen. Hierbij wordt aandacht besteed aan verschillende kenmerken van wijnen, waar je op moet letten bij bepaalde maaltijden en hoe je bepaalde smaken kunt benoemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de wijnproeverij Den Bosch mogelijkheden bij jou in de buurt.

Cocktail bedrijfsuitje Den Bosch
vanaf
€27,50 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Den Bosch

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Den Bosch en omgeving (o.a. Boxtel of Heusden) een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Den Bosch mogelijkheden.

Percussie teambuilding Den Bosch
vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Den Bosch

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Den Bosch, Heusden, Oss, Veghel, Uden of Boxtel? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Den Bosch of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Moorddiner bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Den Bosch

Voor dit bedrijfsuitje in Den Bosch, Vught, Oss, Zaltbommel, Boxtel of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Den Bosch? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Den Bosch

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Den Bosch, Vught, Uden, Veghel, Oss of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Den Bosch

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Bosch of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Den Bosch

Van mexen tot sjoelen, van lachen tot gieren en brullen. Dit bedrijfsuitje kan niet meer stuk! Neem deel met je collega’s aan een biertapwedstrijd of laat je van je beste kant zien tijdens een dartwedstrijd. Zoek je een personeelsuitje met een informele sfeer? Kies dan voor het Pub Games personeelsuitje in Den Bosch, Uden, Oss, Boxtel, Veghel of Heusden. Afsluitend van de pub games vindt er nog een driegangen keuzediner plaats. Kijken je er al naar uit, wij wel! Wil je meer te weten komen over deze activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Mobiel Maffia stadsspel Den Bosch
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Den Bosch

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Den Bosch, Oss, Veghel, Heeswijk-Dinther of Vught, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

60,70,80,90, Hollands of apres-ski themafeest Den Bosch
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

60,70,80,90, Hollands of apres-ski themafeest Den Bosch

Organiseer je binnenkort een bedrijfsborrel, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Den Bosch? Dan zijn deze themafeest arrangementen op een unieke feestlocatie in Den Bosch een absolute aanrader. Diverse thema's zijn mogelijk: van jaren 80/90 tot 60/70 of zelfs de jaren 0, van Hollands themafeest tot aprés-skiBij dit themafeest zijn inbegrepen:  DJ, 60s en 70s entertainment, zaalhuur, 4,5 uur onbeperkt drankjes (ook buitenlands) en buffetUiteraard is het mogelijk het arrangement uit te breiden of aan te passen. Dit arrangement is geschikt voor 35 tot 500 personen.Wil je meer weten over dit leuke themafeest in Den Bosch, vraag dan meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€57,50 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Den Bosch

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Den Bosch of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Den Bosch of omgeving.

Outdoor teambuilding Den Bosch
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Den Bosch

Op zoek naar een aanvulling op een vergadering of teamuitje? Kijk dan eens rond bij de outdoor teambuilding mogelijkheden. Er zijn tal van variaties te bedenken waarin samenwerken en communiceren gecombineerd worden met outdoor activiteiten. Elke activiteit heeft een dieper doel en versterkt de onderlinge band in het team. Zoek je iets waarmee de dagelijkse gang van zaken even doorbroken wordt? Dit teambuildings uitje in Den Bosch is dan ideaal en tevens ook goed te combineren met een uitgebreider programma. Wil je meer weten over deze leuke outdoor activiteiten in de omgeving van Den Bosch (andere teambuilding activiteiten vind je ook op Teambuilding Brabant)? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Den Bosch

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Den Bosch van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Den Bosch

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in Den Bosch? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Den Bosch: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Den Bosch: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Den Bosch voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Bedrijvig Den Bosch, de hoofdstad van Noord-Brabant!

  In de middeleeuwen was Den Bosch een echt militair bolwerk. De aanwezigheid van zoveel soldaten in één stad was ook mede bepalend voor de ontwikkeling van de lokale economie. Door zoveel potentiële klanten, kreeg de middenstad in Den Bosch een enorme impuls. Den Bosch wist zich steeds beter te ontwikkelen als handelsstad. Hierin werd Den Bosch versterkt door bijvoorbeeld de markstad Uden en de aanwezigheid van de Zuid-Willensvaart (nabij Veghel). Een sterk wisselende populatie zorgde voor doorstroming en verspreiding van nieuwe ideeën en innovaties. De sterk vertegenwoordigde agrarische sector verlegde het accent in de latere jaren wat. De hedendaagse regio kenmerkt zich als een mengelmoes van uiteenlopende bedrijven en industrieën.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE IN DEN BOSCH & OMGEVING

Ook de omgeving van Den Bosch heeft genoeg te bieden op het gebied van bedrijfsuitjes. Uden, Oss, Boxtel, Veghel en Heusden zijn prachtige plaatsen voor een leuk bedrijfsuitje. Bijvoorbeeld Uden en het centrum is een belangrijk onderdeel voor de bezoekers van Uden op het gebied van uitgaan en winkelen. Vooral in de laatste decennia van de 20e eeuw is dit centrum enorm gegroeid. Uden is geschiedkundig te benoemen als vlek. Een vlek? Dat klinkt bijna als een belediging maar dit is het niet. De naam vlek is in ons land gereserveerd voor nederzettingen met stedelijke eigenschappen maar geen stad zijn. Ook Oss ken je wellicht als woon- en winkelstad in de regio. Of van de beruchte Bende van Oss die in de 20e eeuw zorgde voor een onrustige periode met criminaliteit in Oss. Van oudsher heeft Oss een rijke historie gekend en was het zelfs de hoofdstad van het Kwartier van Maasland van Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Er zijn helaas toch weinig historische aspecten gevonden. De naam Oss (vroeg Os en Osch) heeft geen betekenis die definitief vastligt. Er werd aangegeven dat het te maken had met het dier de os (sinds de middeleeuwen staat het op het wapen van de stad). Een belangrijk onderdeel van de stad Oss is de haven. Oss heeft de mogelijkheid om schepen tot 2000 ton te ontvangen. Het is dan ook een belangrijke plaats met diensten naar Rotterdam en de haven van onze zuiderburen in Antwerpen. Middenin de driehoek van Den Bosch, Eindhoven en Tilburg ligt het plaatsje Boxtel. Al in de 11e eeuw komt Buchestelle en Buxtel voor in oude documenten. De regio viel tot in de vijftiende eeuw onder het bewind van de Bisschop van Keulen. In de veertiende eeuw vond volgens de overlevering een wonder plaats, wat zelfs tot op heden zorgt voor een toestroom van bedevaartgangers. Het Heilige Bloedwonder betrof het morsen van wijn op een doek voor een altaar in de Sint-Petrus kerk, waardoor vervolgens bloedvlekken op het doek verschenen. De omgeving van Boxtel is een bijzonder natuurlijk. Boxtel is onderdeel van Nationaal Landschap het Groene Woud waardoor er in de omgeving veel natuurgebieden liggen. Ideaal voor wellicht een spannend bedrijfsuitje in de bossen? Aan de andere kant van het Groene Woud ligt Veghel wat ook wel de parel van de Meierij wordt genoemd. Het is een stad met een heerlijk dorps gevoel. Een andere uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje is de gerestaureerde vestingstad Heusden. De naam betekent naar alle waarschijnlijkheid huis in de duinen. Dit heeft te maken met het kasteel dat op een rivierduin lag langs de Maas. Den Bosch en omgeving heeft in ieder geval genoeg te bieden. We wensen je alvast veel plezier toe tijdens een bedrijfsuitje in Den Bosch en omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt