Bedrijfsuitje Den Bosch

Ook voor Uden, Heusden, Oss, Zaltbommel, Boxtel, Vlijmen, Veghel, Drunen, Rosmalen of Vught.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Den Bosch

Op zoek naar een zakelijke activiteit in Den Bosch? Een bedrijfsuitje of personeelsfeest in Den Bosch? De diversiteit aan bedrijven in Den Bosch en regio betekent ook dat de eisen wat betreft bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten sterk uiteen kunnen lopen (kijk ook eens op vrijgezellenfeesten in Den Bosch). Om goed in te kunnen spelen op de gevarieerde vraag is een groot netwerk van organiserende partners, evenementenbureaus en lokaties nodig. Een jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat Onemotion in staat is om een grote diversiteit aan personeelsuitjeen bedrijfsfeesten aan te bieden. Niet alleen in Den Bosch, maar ook in de gemeenten er omheen, zoals Uden, Oss, etc. (kijk voor meer informatie op bedrijfsuitje in Brabant). Meer informatie over alle mogelijkheden vind je hieronder (met prijsindicatie en informatie over de groepsgrootte).

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Den Bosch

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Den Bosch combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Den Bosch

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Den Bosch. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsfeest in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsfeest in Den Bosch

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig bedrijfsfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je bedrijfsfeest in Den Bosch? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Den Bosch

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Den Bosch, Uden, Oss, Boxtel, Veghel of Heusden beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Den Bosch, Uden, Oss, Boxtel, Veghel of Heusden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Duiken als personeelsuitje in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als personeelsuitje in Den Bosch

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Bosch? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Tapas workshop als afdelingsuitje in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Tapas workshop als afdelingsuitje in Den Bosch

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in het schitterende Den Bosch. Samen met je collega´s ga je op zoek naar alle geheimen achter deze enorm populaire keuken.Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in het schitterende Den Bosch.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Den Bosch (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Den Bosch (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 of meer wielen? Dan zijn is deze bijzondere rally echt een aanrader. Geniet van een mooie rally tocht door deze wereldberoemde streek en geniet van verfrissende uitzichten, terwijl je nieuwe inspiratie opdoet voor jezelf en je collega's.  Wil je meer weten over de mogelijkheden in de omgeving van Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Dit rally bedrijfsuitje is mogelijk in alle seizoenen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke rally rijden bedrijfsuitje in de omgeving van Den Bosch.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Den Bosch

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Den Bosch? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

BBQ workshop als bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

BBQ workshop als bedrijfsuitje Den Bosch

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Den Bosch

O.a. inc. 3-gangen diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Den Bosch. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Den Bosch

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Bosch komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Den Bosch

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Den Bosch? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

kook bedrijfsuitje Den Bosch
Excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kook bedrijfsuitje Den Bosch

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Den Bosch. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Den Bosch.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Den Bosch

Dit bedrijfsuitje in Den Bosch heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Help, de directeur is ontvoerd Den Bosch
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Den Bosch

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Den Bosch, Boxtel, Veghel of Heusden is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

GPS bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Den Bosch, Boxtel, Oss, Uden, Veghel (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Den Bosch, Boxtel, Oss, Uden of o.a. Veghel kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Lipdub bedrijfsuitje Den Bosch
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Den Bosch

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Den Bosch, Heusden, Veghel, Boxtel, Oss of Uden. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie teambuilding Den Bosch
vanaf
€30 p.p.

Percussie teambuilding Den Bosch

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Den Bosch, Heusden, Oss, Veghel, Uden of Boxtel? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Den Bosch of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Workshop schilderen Den Bosch
vanaf
€27,50 p.p.

Workshop schilderen bedrijfsuitje Den Bosch

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Den Bosch en omliggende regio (van Oss tot Veghel).

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Den Bosch met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Den Bosch met diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Den Bosch.

Cocktail bedrijfsuitje Den Bosch
vanaf
€27,50 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Den Bosch

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Den Bosch en omgeving (o.a. Boxtel of Heusden) een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Den Bosch mogelijkheden.

Trabantje rally bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Den Bosch

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Den Bosch is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Moorddiner bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Den Bosch

Voor dit bedrijfsuitje in Den Bosch, Vught, Oss, Zaltbommel, Boxtel of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Den Bosch? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Den Bosch

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Den Bosch, Vught, Uden, Veghel, Oss of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Den Bosch

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Bosch of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Den Bosch

Van mexen tot sjoelen, van lachen tot gieren en brullen. Dit bedrijfsuitje kan niet meer stuk! Neem deel met je collega’s aan een biertapwedstrijd of laat je van je beste kant zien tijdens een dartwedstrijd. Zoek je een personeelsuitje met een informele sfeer? Kies dan voor het Pub Games personeelsuitje in Den Bosch, Uden, Oss, Boxtel, Veghel of Heusden. Afsluitend van de pub games vindt er nog een driegangen keuzediner plaats. Kijken je er al naar uit, wij wel! Wil je meer te weten komen over deze activiteit, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Mobiel Maffia stadsspel Den Bosch
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Den Bosch

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Den Bosch, Oss, Veghel, Heeswijk-Dinther of Vught, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

60,70,80,90, Hollands of apres-ski themafeest Den Bosch
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

60,70,80,90, Hollands of apres-ski themafeest Den Bosch

Organiseer je binnenkort een bedrijfsborrel, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Den Bosch? Dan zijn deze themafeest arrangementen op een unieke feestlocatie in Den Bosch een absolute aanrader. Diverse thema's zijn mogelijk: van jaren 80/90 tot 60/70 of zelfs de jaren 0, van Hollands themafeest tot aprés-skiBij dit themafeest zijn inbegrepen:  DJ, 60s en 70s entertainment, zaalhuur, 4,5 uur onbeperkt drankjes (ook buitenlands) en buffetUiteraard is het mogelijk het arrangement uit te breiden of aan te passen. Dit arrangement is geschikt voor 35 tot 500 personen.Wil je meer weten over dit leuke themafeest in Den Bosch, vraag dan meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Den Bosch
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Den Bosch

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Den Bosch of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Den Bosch of omgeving.

Teambuilding activiteit met vergadering in Den Bosch
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Den Bosch

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Den Bosch van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Den Bosch: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Den Bosch: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Den Bosch voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Bedrijvig Den Bosch, de hoofdstad van Noord-Brabant!

  In de middeleeuwen was Den Bosch een echt militair bolwerk. De aanwezigheid van zoveel soldaten in één stad was ook mede bepalend voor de ontwikkeling van de lokale economie. Door zoveel potentiële klanten, kreeg de middenstad in Den Bosch een enorme impuls. Den Bosch wist zich steeds beter te ontwikkelen als handelsstad. Hierin werd Den Bosch versterkt door bijvoorbeeld de markstad Uden en de aanwezigheid van de Zuid-Willensvaart (nabij Veghel). Een sterk wisselende populatie zorgde voor doorstroming en verspreiding van nieuwe ideeën en innovaties. De sterk vertegenwoordigde agrarische sector verlegde het accent in de latere jaren wat. De hedendaagse regio kenmerkt zich als een mengelmoes van uiteenlopende bedrijven en industrieën.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN DEN BOSCH & OMGEVING

Ook de omgeving van Den Bosch heeft genoeg te bieden op het gebied van bedrijfsuitjes. Uden, Oss, Boxtel, Veghel en Heusden zijn prachtige plaatsen voor een leuk bedrijfsuitje. Bijvoorbeeld Uden en het centrum is een belangrijk onderdeel voor de bezoekers van Uden op het gebied van uitgaan en winkelen. Vooral in de laatste decennia van de 20e eeuw is dit centrum enorm gegroeid. Uden is geschiedkundig te benoemen als vlek. Een vlek? Dat klinkt bijna als een belediging maar dit is het niet. De naam vlek is in ons land gereserveerd voor nederzettingen met stedelijke eigenschappen maar geen stad zijn. Ook Oss ken je wellicht als woon- en winkelstad in de regio. Of van de beruchte Bende van Oss die in de 20e eeuw zorgde voor een onrustige periode met criminaliteit in Oss. Van oudsher heeft Oss een rijke historie gekend en was het zelfs de hoofdstad van het Kwartier van Maasland van Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Er zijn helaas toch weinig historische aspecten gevonden. De naam Oss (vroeg Os en Osch) heeft geen betekenis die definitief vastligt. Er werd aangegeven dat het te maken had met het dier de os (sinds de middeleeuwen staat het op het wapen van de stad). Een belangrijk onderdeel van de stad Oss is de haven. Oss heeft de mogelijkheid om schepen tot 2000 ton te ontvangen. Het is dan ook een belangrijke plaats met diensten naar Rotterdam en de haven van onze zuiderburen in Antwerpen. Middenin de driehoek van Den Bosch, Eindhoven en Tilburg ligt het plaatsje Boxtel. Al in de 11e eeuw komt Buchestelle en Buxtel voor in oude documenten. De regio viel tot in de vijftiende eeuw onder het bewind van de Bisschop van Keulen. In de veertiende eeuw vond volgens de overlevering een wonder plaats, wat zelfs tot op heden zorgt voor een toestroom van bedevaartgangers. Het Heilige Bloedwonder betrof het morsen van wijn op een doek voor een altaar in de Sint-Petrus kerk, waardoor vervolgens bloedvlekken op het doek verschenen. De omgeving van Boxtel is een bijzonder natuurlijk. Boxtel is onderdeel van Nationaal Landschap het Groene Woud waardoor er in de omgeving veel natuurgebieden liggen. Ideaal voor wellicht een spannend bedrijfsuitje in de bossen? Aan de andere kant van het Groene Woud ligt Veghel wat ook wel de parel van de Meierij wordt genoemd. Het is een stad met een heerlijk dorps gevoel. Een andere uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje is de gerestaureerde vestingstad Heusden. De naam betekent naar alle waarschijnlijkheid huis in de duinen. Dit heeft te maken met het kasteel dat op een rivierduin lag langs de Maas. Den Bosch en omgeving heeft in ieder geval genoeg te bieden. We wensen je alvast veel plezier toe tijdens een bedrijfsuitje in Den Bosch en omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt