Bedrijfsuitje Delft

Ook voor de regio Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Berkel en Roderijs, Naaldwijk.

De leukste bedrijfsuitjes in Delft en omgeving

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Delft op het programma staan? Is je bedrijf gevestigd in of om Delft of wil je met je bedrijf of afdeling een keer zien wat deze stad te bieden heeft? Boek dan een van onze bedrijfsuitjes of workshops in Delft (kijk voor locaties op vergaderlocaties Delft of feestlocaties Delft). Onemotion werkt samen met diverse partners en organisatoren waardoor we een uitgebreid en inspirerend assortiment aan workshops kunnen aanbieden. Uiteraard hopen wij jouw bedrijf een memorabel afdelingsuitje of personeelsfeest in Delft te mogen bezorgen. Kijk hieronder voor het totaaloverzicht van alle mogelijke workshops en bedrijfsuitjes in omgeving Delft. Of kijk op bedrijfsuitje Zuid-Holland voor de regio eromheen.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Delft
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Delft

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Delft.

Goede daden bedrijfsuitje Delft (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Delft (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Delft of omgeving.

Help, de directeur is ontvoerd Delft
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Delft

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Delft of Rijswijk is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje niet ver van Delft.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Delft
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Delft

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Delft? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Delft
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Delft

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Delft komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Sheffield. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Delft

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Delft. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Delft

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Delft combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Highland Games bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Delft

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Delft of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Delft of omgeving.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Delft
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Delft

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Delft of omgeving.

Trabantje rally bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Delft

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. 

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Delft met diner
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Delft met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Delft.

E-chopper tour bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Delft

Inclusief 3-GANGEN DINER, 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Delft of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Delft
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Delft

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Delft? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Delft

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Delft of Rijswijk beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Delft of Rijswijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Moorddiner bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Delft

Inclusief heerlijk diner

Is een gewoon bedrijfsetentje een beetje gewoontjes? Geef het bedrijfsuitje dan een verrassende boost door er een moorddiner van te maken. Bij dit moorddiner bedrijfsuitje in Delft zit het driegangen keuzemenu inbegrepen in de prijs. Jullie worden van collega’s omgetoverd in detectives die een moord op moeten zien te lossen. Er komen verschillende verdachte karakters langs, houd jij je hoofd koel genoeg om de moordenaar te ontmaskeren? Wil je meer weten over dit spannende moorddiner personeelsuitje in de omgeving van Delft? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Vergaderen met eten en vergaderbreak
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Delft

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Delft? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Delft opties

Inclusief heerlijk diner

Dit bedrijfsuitje in Delft of Rijswijk heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Delft of Rijswijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje niet al te ver van Delft (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Duiken als personeelsuitje in Delft
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als personeelsuitje in Delft

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Delft? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Delft
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Delft

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Delft of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Percussie workshop Delft
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Delft

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Delft of Rijswijk? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Delft of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Lipdub bedrijfsuitje Delft
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Delft

Is jullie bedrijfscommercial hoognodig aan vervanging toe? Is het dan een idee om zelf de hoofdrol te gaan spelen in die bedrijfsfilm? Tijdens het bedrijfsuitje “maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub” in Delft krijgen jullie de mogelijkheid om te schitteren in de spotlights. Behalve een bedrijfsfilm kunnen jullie er ook voor kiezen om een komische, enge of dramatische speelfilm in elkaar te zetten onder leiding van een professionele filmproducent. De mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje zijn eindeloos! Waar kiezen jullie voor? Meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden? vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje koken Delft
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Bedrijfsuitje koken Delft

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Delft en omgeving. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit bedrijfsuitje koken in Delft of omgeving.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Delft

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Delft of Rijswijk. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Delft
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Delft

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Delft van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Delft
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Delft

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Ben je op zoek naar een zoet en creatief bedrijfsuitje in Delft? Dan is dit bedrijfsuitje bonbons maken wellicht het geschikte personeelsuitje voor jullie. Geniet van een heerlijke chocolade proeverij, leer om je eigen bonbons te vervaardigen onder deskundige begeleiding en geniet voorafgaand of na afloop van een heerlijk diner of lunch. Vanzelfsprekend neemt iedereen ook een doosje gevuld met  eigen bonbons mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit smakelijke bedrijfsuitje.

Bedrijvig en historisch Delft

De vroegere economie van Delft werd vooral gekenmerkt door handel en nijverheid. In de 16e eeuw had de stad diverse fabrieken van plateelbakkers. Deze produceerde aardewerk. Er bleef echter maar één bedrijf bestaan. Dit kwam doordat deze ook bakstenen ging produceren. Vanaf de 11e tot de 17e eeuw had Delft dus een goede plaats in de Nederlandse economie. Echter in de 17e eeuw werd de stad overschaduwd door Den Haag en Rotterdam en ging de economie slechter. In de 19e eeuw bloeide de industrie weer op. Dit kwam doordat Delft beter bereikbaar werd door de val vand de stadsmuren en de komst van een treinspoor. Waarschijnlijk heeft ook de oprichting van een universiteit en onderzoeksinstituut hieraan bijgedragen. Ondertussen is er overigens weer een tweede fabriek die aardewerk produceert, het welbekend Delfts blauwe aardewerk. Spanjaarden kijken op que ver en Delft.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN DELFT & OMGEVING

Delft is een stad van eeuwenoude allure. Het grote aantal musea, monumenten en de pittoreske grachten, geven de stad een koninklijke glans. De aanwezigheid van het relatief grote aantal studenten, maken de binnenstad tot een bruisende uitgaansplek. De sfeer, historie en internationale bekendheid (van onder meer het Delfs Blauwe aardewerk) zorgen elk jaar voor een grote stroom toeristen naar de stad. Maar ook voor bedrijfsuitjes is Delft een aantrekkelijke uitvalsbasis. De diverse recreatiemogelijkheden (ook op het water) in combinatie met een groot aantal horecagelegenheden, zorgen voor een unieke mix tussen inspanning en ontspanning. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in e regio Delft? Wellicht is Rijswijk ook een prima oplossing als locatie voor je citygame, quiz of een ander bedrijfsuitje. Rijswijk heeft genoeg te bieden en ligt aan de noordkant van Delft. De stad Rijswijk heeft ook een lange historie. Rijswijk is van origine gebouwd in het stuk Hollandse kustgebied wat vroeger bij de rivierendelta hoorde. Al rond 300 voor Christus drong de zee ons land binnen waardoor stukken veengebied langzaamaan verdween. Zandruggen kwamen tevoorschijn. De eerste bewoners hadden dit al snel door en vestigden zich snel. Na een aantal pogingen in het verleden werd Rijswijk in 2002 geannexeerd. Eind 21ste eeuw werden de laatste agrarische delen van Rijswijk omgevormd tot bedrijventerrein en woonwijk. Ondanks al deze veranderingen kan Rijswijk met trots zeggen dat ze nog steeds een van de groenste gemeentes van Nederland zijn. Het openbare groen is hierin een belangrijk onderdeel en zorgt ervoor dat de stad dit met trots bewaakt. Wellicht is dit voor je bedrijfsuitje een ideale mogelijkheid om eens door een van de groenste gemeentes van Nederland te lopen met je collega’s. Of kies je toch voor het mooie Delft? We wensen je in ieder geval veel plezier toe bij je bedrijfsuitje Delft of omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt