Bedrijfsuitje Delft

Ook voor de regio Rijswijk, Hoek van Holland, Pijnacker, Berkel en Roderijs, Naaldwijk.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Delft

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje Delft op het programma staan? Is je bedrijf gevestigd in of om Delft of wil je met je bedrijf of afdeling een keer zien wat deze stad te bieden heeft? Boek dan een van onze workshops (kijk voor locaties op vergaderlocaties Delft of feestlocaties Delft). Onemotion werkt samen met diverse partners en organisatoren waardoor we een uitgebreid en inspirerend assortiment aan workshops kunnen aanbieden. Uiteraard hopen wij jouw bedrijf een memorabel bedrijfsfeest of afdelingsuitje te mogen bezorgen. Kijk hieronder voor het totaaloverzicht van alle mogelijke workshops en bedrijfsuitjes in omgeving Delft. Of kijk op bedrijfsuitje Zuid-Holland voor de regio eromheen.

Vrijgezellenfeest DelftPersoneelsfeest

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Delft opties

Dit bedrijfsuitje in Delft of Rijswijk heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Delft of Rijswijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Origineelste feestlocaties van Delft (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Delft (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Delft of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Delft

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Delft combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Help, de directeur is ontvoerd Delft
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Delft

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Delft of Rijswijk is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Delft
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Delft

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Delft komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Delft

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Delft of Rijswijk beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Delft of Rijswijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Delft
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Delft

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Delft of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Percussie workshop Delft
vanaf
€15 p.p.

Percussie workshop teambuilding Delft

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Delft of Rijswijk? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Delft of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

GPS bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Delft of Rijswijk (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Delft en Rijswijk kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Delft, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Lipdub bedrijfsuitje Delft
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Delft

Is jullie bedrijfscommercial hoognodig aan vervanging toe? Is het dan een idee om zelf de hoofdrol te gaan spelen in die bedrijfsfilm? Tijdens het bedrijfsuitje “maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub” in Delft krijgen jullie de mogelijkheid om te schitteren in de spotlights. Behalve een bedrijfsfilm kunnen jullie er ook voor kiezen om een komische, enge of dramatische speelfilm in elkaar te zetten onder leiding van een professionele filmproducent. De mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje zijn eindeloos! Waar kiezen jullie voor? Meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden? vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Delft

Is een gewoon bedrijfsetentje een beetje gewoontjes? Geef het bedrijfsuitje dan een verrassende boost door er een moorddiner van te maken. Bij dit moorddiner bedrijfsuitje in Delft zit het driegangen keuzemenu inbegrepen in de prijs. Jullie worden van collega’s omgetoverd in detectives die een moord op moeten zien te lossen. Er komen verschillende verdachte karakters langs, houd jij je hoofd koel genoeg om de moordenaar te ontmaskeren? Wil je meer weten over dit spannende moorddiner personeelsuitje in de omgeving van Delft? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Bedrijfsuitje koken Delft
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Bedrijfsuitje koken Delft

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Delft en omgeving. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit bedrijfsuitje koken in Delft of omgeving.

Bedrijfsuitje sushi maken Delft
excl. BTW vanaf
€62 p.p.

Bedrijfsuitje sushi maken Delft

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar dit bedrijfsuitje sushi maken in Delft/Rijswijk voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je bedrijfsuitje in Delft  kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Delft of omgeving Rijswijk etc.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Delft

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Delft, Rijswijk of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Delft, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Delft  (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Delft (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Delft echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Delft. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Delft

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Delft of Rijswijk. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Delft
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Delft

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Delft, Rijswijk of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Delft
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Delft

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Delft van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor teambuilding Delft
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Delft

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: zeer uiteenlopende teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Voor outdoor bedrijfsuitjes aan het strand verwijzen we je naar bedrijfsuitje Scheveningen. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Delft? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

High Ropes teambuilding Delft (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

High Ropes teambuilding Delft (omgeving)

Verse boslucht in je gezicht en zweetdruppels op je voorhoofd, bereid je voor op een actieve teambuilding activiteit met je collega´s. Sierlijk beweeg je je door de bomen op weg naar de eindstreep. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in Delft of omgeving. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Delft? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Delft
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Delft

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden (kijk ook op cateraars in Delft) en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Delft? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Delft: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Delft: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Delft voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Bedrijvig en historisch Delft

De vroegere economie van Delft werd vooral gekenmerkt door handel en nijverheid. In de 16e eeuw had de stad diverse fabrieken van plateelbakkers. Deze produceerde aardewerk. Er bleef echter maar één bedrijf bestaan. Dit kwam doordat deze ook bakstenen ging produceren. Vanaf de 11e tot de 17e eeuw had Delft dus een goede plaats in de Nederlandse economie. Echter in de 17e eeuw werd de stad overschaduwd door Den Haag en Rotterdam en ging de economie slechter. In de 19e eeuw bloeide de industrie weer op. Dit kwam doordat Delft beter bereikbaar werd door de val vand de stadsmuren en de komst van een treinspoor. Waarschijnlijk heeft ook de oprichting van een universiteit en onderzoeksinstituut hieraan bijgedragen. Ondertussen is er overigens weer een tweede fabriek die aardewerk produceert, het welbekend Delfts blauwe aardewerk. Spanjaarden kijken op que ver en Delft.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE IN DELFT & OMGEVING

Delft is een stad van eeuwenoude allure. Het grote aantal musea, monumenten en de pittoreske grachten, geven de stad een koninklijke glans. De aanwezigheid van het relatief grote aantal studenten, maken de binnenstad tot een bruisende uitgaansplek. De sfeer, historie en internationale bekendheid (van onder meer het Delfs Blauwe aardewerk) zorgen elk jaar voor een grote stroom toeristen naar de stad. Maar ook voor bedrijfsuitjes is Delft een aantrekkelijke uitvalsbasis. De diverse recreatiemogelijkheden (ook op het water) in combinatie met een groot aantal horecagelegenheden, zorgen voor een unieke mix tussen inspanning en ontspanning. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in e regio Delft? Wellicht is Rijswijk ook een prima oplossing als locatie voor je citygame, quiz of een ander bedrijfsuitje. Rijswijk heeft genoeg te bieden en ligt aan de noordkant van Delft. De stad Rijswijk heeft ook een lange historie. Rijswijk is van origine gebouwd in het stuk Hollandse kustgebied wat vroeger bij de rivierendelta hoorde. Al rond 300 voor Christus drong de zee ons land binnen waardoor stukken veengebied langzaamaan verdween. Zandruggen kwamen tevoorschijn. De eerste bewoners hadden dit al snel door en vestigden zich snel. Na een aantal pogingen in het verleden werd Rijswijk in 2002 geannexeerd. Eind 21ste eeuw werden de laatste agrarische delen van Rijswijk omgevormd tot bedrijventerrein en woonwijk. Ondanks al deze veranderingen kan Rijswijk met trots zeggen dat ze nog steeds een van de groenste gemeentes van Nederland zijn. Het openbare groen is hierin een belangrijk onderdeel en zorgt ervoor dat de stad dit met trots bewaakt. Wellicht is dit voor je bedrijfsuitje een ideale mogelijkheid om eens door een van de groenste gemeentes van Nederland te lopen met je collega’s. Of kies je toch voor het mooie Delft? We wensen je in ieder geval veel plezier toe bij je bedrijfsuitje Delft of omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt