Bedrijfsuitje Gouda

Ook voor Zoetermeer, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Schoonhoven of Woerden.

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Gouda en omgeving

Wil je er binnenkort met je collega's op uit? Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren in het prachtige en historische Gouda? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We helpen je graag op weg met een divers aanbod aan leuke en/of bijzondere uitjes in Gouda en omgeving. Is jullie bedrijf gevestigd in Gouda of in de directe omgeving? Of heb je simpelweg een enorme passie voor deze bijzondere stad? We snappen dit direct! Wil je ook wel eens een bedrijfsfeest of afdelingsuitje in de stad van de Goudse kaas? Kijk dan snel naar ons uitgebreid aanbod aan inspirerende workshops, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten in Gouda. Of kijk op personeelsfeest Gouda.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gouda

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Gouda komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Gouda

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Gouda heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Gouda ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

90´s citygame als personeelsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Gouda

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Gouda of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Gouda

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Gouda.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Gouda opties

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit bedrijfsuitje in Gouda, Boskoop, Woerden, Waddinxveen of Zoetermeer heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Gouda, Boskoop,Woerden, Waddinxveen of Zoetermeer, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Help, de directeur is ontvoerd Gouda
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Gouda

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Gouda, Bodegraven, Boskoop of Woerden is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Gouda

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Gouda. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Goede daden bedrijfsuitje Gouda (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Gouda (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Gouda of omgeving.

Trabantje rally bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Gouda

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Gouda

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Gouda of omgeving.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Gouda
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Gouda

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Gouda? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Gouda

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Gouda of omgeving.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Gouda

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Gouda of omgeving.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Gouda

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Gouda. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Gouda
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Gouda

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Gouda, Zoetermeer, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Schoonhoven of Woerden? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Gouda of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Gouda

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Gouda.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Gouda

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Gouda? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bedrijfsuitje tapas maken Gouda
vanaf
€38,50 p.p.

Bedrijfsuitje tapas maken Gouda

Wie houdt er niet van heerlijke tapas en amuses?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding tijdens een leuke tapas workshop? Tijdens dit culinair verantwoorde bedrijfsuitje in de omgeving van Gouda, Woerden en Waddinxveen, ga je aan de slag met het samen maken van de heerlijkste hapjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje tapas maken in Gouda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Gouda
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Gouda

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Gouda? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Gouda

Inclusief heerlijk diner

Op zoek naar een middag of avond ouderwetse gezelligheid onder het genot van een biertje? Dit bedrijfsuitje neemt je mee naar de pub games in Gouda. Samen met je collega’s is het mogelijk om te tafelvoetballen, kop spijkeren en ook om mee te doen aan de karaoke. Natuurlijk is er nog veel meer te doen tijdens dit personeelsuitje in Gouda, Zoetermeer, Schoonhoven, Woerden beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. Deze dag wordt pas echt compleet met een heerlijk driegangendiner (8 drankjes inclusief). Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Gouda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje niet al te ver van Gouda (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Lipdub bedrijfsuitje Gouda
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Gouda

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Gouda, Waddinxveen, Bodegraven, Schoonhoven, Boskoop, Woerden, of Zoetermeer. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Gouda

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Gouda, Zoetermeer, Woerden, Waddinxveen of omgeving is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Gouda? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Gouda

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Gouda, Woerden of Zoetermeer. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Gouda

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Gouda of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Prachtig en historisch Gouda

Gunstig gelegen aan een belangrijke vaarroute, is het logisch dat Gouda vroeger het hart was van de scheepvaart. Naast de scheepvaart werd er in Gouda ook lakens en bier geproduceerd. Vanaf de 16e eeuw werd Gouda ook steeds bekender door de productie van kaas. Maar, zoals ook in Delft, heeft de Tachtigjarige Oorlog ook in Gouda zijn sporen nagelaten. De handel en industrie vielen stil en veel brouwerijen verdwenen. Echter door de toename van de productie van touw, garen, pijpen en aardewerk bloeide de economie van de stad tussen 1600 en 1700 weer op. Helaas niet voor lang: in het begin van de 18e eeuw was er weer een economische achteruitgang, deze keer van langere duur. Vanaf 1850 bloeide de economie gelukkig weer op, mede dankzij de producten van kaarsen en garen. Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven te vinden in Gouda, onder andere voor de chemie als zakelijk. De meeste bedrijven vestigen zich in het westen en zuiden van de stad, of aan het water. En uiteraard is het allerbekendste product dat tegenwoordig verkrijgbaar is in Gouda, de Goudse kaas! Deze wordt al sinds de middeleeuwen in Gouda gemaakt.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN GOUDA & OMGEVING

Ook de omgeving van Gouda heeft genoeg te bieden. Zo zijn Zoetermeer en Woerden een prima uitvalsbasis voor je bedrijfsuitje in Gouda of omgeving. Zoetermeer wordt bijvoorbeeld in de volksmond ook weleens Sweet Lake City genoemd om te benadrukken dat de stad geen stadsrechten heeft. Het blijkt dat Zoetermeer al in de 13de eeuw inwoners had aan de Dorpsstraat. Een mooie opgraving in de vorm van een stuk hout liet blijken dat Zoetermeer duizend jaar oud was. Op dat moment zijn er alleen geen sporen van bewoning gevonden. Zoetermeer staat bekend als een groene gemeente en ligt in het in het centrum van het Groene Hart. Prachtige polderlandschappen en het Rottegebied flankeren Zoetermeer en zorgen voor deze natuurlijke uitstraling (kijk voor bedrijfsuitje Zoetermeer voor meer informatie). Ook de stadsparken in Zoetermeer zorgen voor het groene image net als de opzet van de verschillende woonwijken die een ruime opzet hebben. Ook de verschillende recreatiegebieden dragen direct bij. Wat dacht je van het Westerpark die aan de westzijde van Zoetermeer ligt. Het bestaat uit een bloemenweide, plassengebied, natuurtuin, sportvelden en natuurlijk een bosgebied. Ook het Noord Aa recreatiegebied is een belangrijk onderdeel van Zoetermeer. Het is het grootste en belangrijkste recreatiegebied in Zoetermeer en ligt rondom de Zoetermeerse plas. Zoetermeer is bijzonder groen zie je wel. Ook de tekenaars van Suske en Wiske is Zoetermeer niet ontgaan. De razende rentmeester is een spannende strip die is geschreven in opdracht van de gemeente Zoetermeer. Een bijzonder promotie artikel. Maar ook Woerden heeft voldoende te bieden. Deze leuke plaats stamt uit de Romeinse tijd en heeft o.a. de grote internationale speler Campina gevestigd in de stad. De stad heeft ook een belangrijke rol gehad in de afschaffing van de 1 en 2 eurocent. In 2004 werd er een proef gehouden in Woerden om af te ronden op vijf eurocent. Al snel werd dit in heel Nederland normaal en kom je de 1 en 2 eurocent nog maar weinig tegen. Woerden begon ooit als een nederzetting van de Romeinen. In de eerste eeuw van onze jaartelling werd de nederzetting "castellum laurentium" gesticht. Een cohors van ongeveer 500 man sterk verdedigde de grenzen van het Romeinse Rijk tegen de batavieren. Recentelijk hebben opgravingen meer informatie verschaft over de leefomstandigheden in die tijd. Ook is er een schip (uit de Romeinse tijd) opgegraven in Woerden. Het hedendaagse Woerden kenmerkt zich als een gezellige stad met diverse monumenten. Van de 18e eeuwse kazerne, tot het oude raadhuis en het 15e eeuwse Kasteel Woerden. Combineer je bedrijfsuitje in de omgeving van Gouda met een drankje op een terras in Woerden met uitzicht op de Petruskerk. Woerden en ook Zoetermeer hebben zoals je al kunt lezen een bijzondere geschiedenis. Ook op het gebied van bedrijfsuitjes kun je prima terecht in deze steden. Of je nu een actief, avontuurlijk of juist rustig bedrijfsuitje wilt, Gouda en omgeving heeft genoeg te bieden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt