Bedrijfsuitje Gouda

Ook voor Zoetermeer, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Schoonhoven of Woerden.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Gouda

Wil je er binnenkort met je collega's op uit? Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren in het prachtige en historische Gouda? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We helpen je graag op weg met een divers aanbod aan leuke en/of bijzondere uitjes in Gouda en omgeving. Is jullie bedrijf gevestigd in Gouda of in de directe omgeving? Of heb je simpelweg een enorme passie voor deze bijzondere stad? We snappen dit direct! Wil je ook wel eens een bedrijfsfeest of afdelingsuitje in de stad van de Goudse kaas? Kijk dan snel naar ons uitgebreid aanbod aan inspirerende workshops en bedrijfsuitjes.

Vrijgezellenfeest GoudaPersoneelsfeest

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Gouda opties

Dit bedrijfsuitje in Gouda, Boskoop, Woerden, Waddinxveen of Zoetermeer heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Gouda, Boskoop,Woerden, Waddinxveen of Zoetermeer, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

The Hunger Games bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games bedrijfsuitje Gouda

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit waarbij adrenaline en spanning voorop staan? Dan is het tijd voor dit The Hunger games bedrijfsuitje in Gouda! In een spannende setting ga je samen met je teamgenoten de strijd aan op weg naar de overwinning. Kun jij de focus houden op weg naar de winst? The hunger games is een combinatie van teamwork, focus, wendbaarheid, doelgerichtheid en natuurlijk plezier. In verschillende games krijg je de kans om punten te behalen voor en met je team. Test je doelgerichtheid bij diverse shooting games, train je denkvermogen en balans tijdens een uitdagend parcours en je wendbaarheid op weg naar de buit. Veel plezier!

Trabantje rally bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Gouda

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Gouda is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Maak de allerbeste Hamburger bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger bedrijfsuitje Gouda

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit hamburger bedrijfsuitje in Gouda.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gouda

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Gouda komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Gouda

Op zoek naar een middag of avond ouderwetse gezelligheid onder het genot van een biertje? Dit bedrijfsuitje neemt je mee naar de pub games in Gouda. Samen met je collega’s is het mogelijk om te tafelvoetballen, kop spijkeren en ook om mee te doen aan de karaoke. Natuurlijk is er nog veel meer te doen tijdens dit personeelsuitje in Gouda, Zoetermeer, Schoonhoven, Woerden beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. Deze dag wordt pas echt compleet met een heerlijk driegangendiner (8 drankjes inclusief). Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Gouda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Gouda

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Gouda? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Gouda

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Gouda combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Airsoft bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Airsoft bedrijfsuitje Gouda

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft bedrijfsuitje in Gouda.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje niet al te ver van Gouda (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Help, de directeur is ontvoerd Gouda
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Gouda

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Gouda, Bodegraven, Boskoop of Woerden is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

GPS bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Gouda, Boskoop, Schoonhoven, Zoetermeer (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Gouda, Boskoop, Schoonhoven, Zoetermeer kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Gouda, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Slipcursus of driftcursus bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Slipcursus of driftcursus bedrijfsuitje Gouda

De banden gieren over het asfalt. De auto schuift over de weg, maar jij hebt alles onder controle. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens deze slipcursus of driftcursus bedrijfsuitje Gouda. Samen met je vrienden of collega´s ga je jouw skills als bestuurder flink bijschaven. Wil je meer weten over deze leuke slipcursus of driftcursus, vraag dan meer aan over deze activiteit. 

Lipdub bedrijfsuitje Gouda
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Gouda

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Gouda, Waddinxveen, Bodegraven, Schoonhoven, Boskoop, Woerden, of Zoetermeer. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Gouda
vanaf
€30 p.p.

Percussie workshop teambuilding Gouda

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Gouda, Zoetermeer, Bodegraven, Waddinxveen, Boskoop, Schoonhoven of Woerden? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Gouda of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Bedrijfsuitje bonbons maken Gouda
vanaf
€34,50 p.p.

Bedrijfsuitje bonbons maken Gouda

Zoek je naar een zoete activiteit om het geplande bedrijfsuitje of personeelsuitje te verrijken? Wat dacht je van de gezellige workshop bonbons maken? Samen leren jullie de lekkerste bonbons te maken in vele variaties. Aan het eind van de workshop mogen jullie natuurlijk genieten van de zelfgemaakte lekkernijen. Deze workshop is perfect om de bedrijfsdag compleet te maken! Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een bonbons bedrijfsuitje in de omgeving van Gouda. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Bedrijfsuitje tapas maken Gouda
vanaf
€38,50 p.p.

Bedrijfsuitje tapas maken Gouda

Wie houdt er niet van heerlijke tapas en amuses?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding tijdens een leuke tapas workshop? Tijdens dit culinair verantwoorde bedrijfsuitje in de omgeving van Gouda, Woerden en Waddinxveen, ga je aan de slag met het samen maken van de heerlijkste hapjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje tapas maken in Gouda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop.

Quad rally bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Quad rally bedrijfsuitje Gouda

Oerend hard snellen jij en je collega´s over het parcours, terwijl je hart meeklopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens deze quad rally in Gouda, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally als invulling van je bedrijfsuitje in Gouda? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Bedrijfsuitje koken Gouda
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Bedrijfsuitje koken Gouda

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Gouda. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Gouda.

Moorddiner bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Gouda

Voor dit bedrijfsuitje in Gouda, Zoetermeer, Woerden, Waddinxveen of omgeving is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Gouda? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Gouda

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Gouda, Woerden, Zoetermeer of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Gouda, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Gouda

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Gouda, Woerden of Zoetermeer. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje Gouda met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje Gouda met diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Gouda.

Mobiel Maffia stadsspel Gouda
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Gouda

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Gouda, Woerden, Zoetermeer of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Gouda (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Gouda (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 of meer wielen? Dan zijn is deze bijzondere rally echt een aanrader. Geniet van een mooie rally tocht door deze wereldberoemde streek en geniet van verfrissende uitzichten (of heerlijke catering; kijk op cateraars Gouda), terwijl je nieuwe inspiratie opdoet voor jezelf en je collega's.  Wil je meer weten over de mogelijkheden in de omgeving van Gouda, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Dit rally bedrijfsuitje is mogelijk in alle seizoenen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke rally rijden bedrijfsuitje in de omgeving van Gouda.

Highland Games bedrijfsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Gouda

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Gouda of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Gouda of omgeving.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Gouda
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Gouda

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Gouda of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Paintball afdelingsuitje Gouda
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball afdelingsuitje Gouda

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor dit paintball afdelingsuitje in Gouda. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Teambuilding activiteit met vergadering in Gouda of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Gouda of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Gouda van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Gouda: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Gouda: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Gouda voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Prachtig en historisch Gouda

Gunstig gelegen aan een belangrijke vaarroute, is het logisch dat Gouda vroeger het hart was van de scheepvaart. Naast de scheepvaart werd er in Gouda ook lakens en bier geproduceerd. Vanaf de 16e eeuw werd Gouda ook steeds bekender door de productie van kaas. Maar, zoals ook in Delft, heeft de Tachtigjarige Oorlog ook in Gouda zijn sporen nagelaten. De handel en industrie vielen stil en veel brouwerijen verdwenen. Echter door de toename van de productie van touw, garen, pijpen en aardewerk bloeide de economie van de stad tussen 1600 en 1700 weer op. Helaas niet voor lang: in het begin van de 18e eeuw was er weer een economische achteruitgang, deze keer van langere duur. Vanaf 1850 bloeide de economie gelukkig weer op, mede dankzij de producten van kaarsen en garen. Tegenwoordig zijn er verschillende bedrijven te vinden in Gouda, onder andere voor de chemie als zakelijk. De meeste bedrijven vestigen zich in het westen en zuiden van de stad, of aan het water. En uiteraard is het allerbekendste product dat tegenwoordig verkrijgbaar is in Gouda, de Goudse kaas! Deze wordt al sinds de middeleeuwen in Gouda gemaakt.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN GOUDA & OMGEVING

Ook de omgeving van Gouda heeft genoeg te bieden. Zo zijn Zoetermeer en Woerden een prima uitvalsbasis voor je bedrijfsuitje in Gouda of omgeving. Zoetermeer wordt bijvoorbeeld in de volksmond ook weleens Sweet Lake City genoemd om te benadrukken dat de stad geen stadsrechten heeft. Het blijkt dat Zoetermeer al in de 13de eeuw inwoners had aan de Dorpsstraat. Een mooie opgraving in de vorm van een stuk hout liet blijken dat Zoetermeer duizend jaar oud was. Op dat moment zijn er alleen geen sporen van bewoning gevonden. Zoetermeer staat bekend als een groene gemeente en ligt in het in het centrum van het Groene Hart. Prachtige polderlandschappen en het Rottegebied flankeren Zoetermeer en zorgen voor deze natuurlijke uitstraling (kijk voor bedrijfsuitje Zoetermeer voor meer informatie). Ook de stadsparken in Zoetermeer zorgen voor het groene image net als de opzet van de verschillende woonwijken die een ruime opzet hebben. Ook de verschillende recreatiegebieden dragen direct bij. Wat dacht je van het Westerpark die aan de westzijde van Zoetermeer ligt. Het bestaat uit een bloemenweide, plassengebied, natuurtuin, sportvelden en natuurlijk een bosgebied. Ook het Noord Aa recreatiegebied is een belangrijk onderdeel van Zoetermeer. Het is het grootste en belangrijkste recreatiegebied in Zoetermeer en ligt rondom de Zoetermeerse plas. Zoetermeer is bijzonder groen zie je wel. Ook de tekenaars van Suske en Wiske is Zoetermeer niet ontgaan. De razende rentmeester is een spannende strip die is geschreven in opdracht van de gemeente Zoetermeer. Een bijzonder promotie artikel. Maar ook Woerden heeft voldoende te bieden. Deze leuke plaats stamt uit de Romeinse tijd en heeft o.a. de grote internationale speler Campina gevestigd in de stad. De stad heeft ook een belangrijke rol gehad in de afschaffing van de 1 en 2 eurocent. In 2004 werd er een proef gehouden in Woerden om af te ronden op vijf eurocent. Al snel werd dit in heel Nederland normaal en kom je de 1 en 2 eurocent nog maar weinig tegen. Woerden begon ooit als een nederzetting van de Romeinen. In de eerste eeuw van onze jaartelling werd de nederzetting "castellum laurentium" gesticht. Een cohors van ongeveer 500 man sterk verdedigde de grenzen van het Romeinse Rijk tegen de batavieren. Recentelijk hebben opgravingen meer informatie verschaft over de leefomstandigheden in die tijd. Ook is er een schip (uit de Romeinse tijd) opgegraven in Woerden. Het hedendaagse Woerden kenmerkt zich als een gezellige stad met diverse monumenten. Van de 18e eeuwse kazerne, tot het oude raadhuis en het 15e eeuwse Kasteel Woerden. Combineer je bedrijfsuitje in de omgeving van Gouda met een drankje op een terras in Woerden met uitzicht op de Petruskerk. Woerden en ook Zoetermeer hebben zoals je al kunt lezen een bijzondere geschiedenis. Ook op het gebied van bedrijfsuitjes kun je prima terecht in deze steden. Of je nu een actief, avontuurlijk of juist rustig bedrijfsuitje wilt, Gouda en omgeving heeft genoeg te bieden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt