Bedrijfsuitje Zoetermeer

Ook voor de regio Rokkeveen, Bleiswijk, Benthuizen, Moerkapelle en Stompwijk.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Zoetermeer

Hebben jullie binnenkort in de agenda een bepaalde datum rood gemaakt? Een datum waar jullie de komende tijd enorm naar uit gaan kijken? Een bedrijfsuitje Zoetermeer waarbij je de diverse collega’s eens op een andere manier gaat leren kennen? Of misschien is dit wel je zoveelste bedrijfsuitje omdat je al langer in dienst bent. Wat de reden ook gaat zijn van een bedrijfsuitje Zoetermeer, we hopen je te helpen met het vinden van leuke ideeën voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Zoetermeer of omgeving. Zoetermeer ligt in de provincie Zuid-Holland en is qua inwonersaantal de derde gemeente van de provincie. Met meer dan 120.000 inwoners is Sweet-Lake city een bijzondere gemeente en plaats. Sweet-Lake city is een liefkozende zelf door de inwoners verzonnen naam voor Zoetermeer. De vertaling van Zoetermeer in het Engels. Maar of het bedrijfsuitje Zoetermeer zoet gaat worden ligt natuurlijk aan jullie zelf. Kies je bijvoorbeeld voor een taarten workshop, cupcakes of bijvoorbeeld een cocktail workshop? Things can be sweet! Kies je liever voor een spannende citygame of een dinerspel? De mogelijkheden zijn oneindig. Daarom is het vaak ook lastig om een bedrijfsuitje te moeten organiseren maar we zijn er zeker van dat dit gaat lukken! Maar ook voor diverse andere uitjes hopen wij je te inspireren met ons aanbod voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Zoetermeer.

Pub Games personeelsuitje Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Zoetermeer

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Zoetermeer beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Zoetermeer, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Bedrijfsuitje zeilen Zoetermeer (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen Zoetermeer (omgeving)

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een bedrijfsuitje zeilen in de omgeving van Alkmaar. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's, of bijvoorbee ld compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje koken Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Bedrijfsuitje koken Zoetermeer

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Zoetermeer en omgeving. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit bedrijfsuitje koken in Zoetermeer of omgeving.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Zoetermeer

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Zoetermeer combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Zoetermeer of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Help, de directeur is ontvoerd Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd Zoetermeer

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Zoetermeer is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Zoetermeer

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Zoetermeer. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden in Zoetermeer, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Zoetermeer

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Zoetermeer komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Zoetermeer (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Zoetermeer (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Zoetermeer echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Dordrecht. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Zoetermeer

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je personeelsuitje in Zoetermeer? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit afdelingsuitje bonbons maken mogelijkheden in de omgeving van Zoetermeer. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Film en Strategie Teambuilding Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Zoetermeer

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement in Zoetermeer of omgeving, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Teambuilding workshop improvisatie theater Zoetermeer
vanaf
€25 p.p.

Teambuilding workshop improvisatie theater Zoetermeer

Improvisatietheater zoals De Grote Improvisatieshow en De Lama’s wordt steeds populairder. Erg knap wat deze acteurs doen, maar jij kan het ook tijdens deze teambuilding workshop improvisatie theater! Samen met jouw team werkt men met veel humor in de workshop improvisatietheater aan de basisvaardigheden van impro: op ideeën komen, samenwerken, elkaar ondersteunen en elkaars ideeën accepteren. Aan het eind bestaat zelfs de mogelijkheid om een korte voorstelling te geven aan de rest van je bedrijf. Dat wordt lachen! Wil je meer informatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Heidag organiseren regio Zoetermeer: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Zoetermeer: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Zoetermeer voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Trabantje rally bedrijfsuitje Zoetermeer
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Zoetermeer

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Zoetermeer is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

incl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor
 

BEDRIJFSUITJE ZOETERMEER & OMGEVING

Wanneer je kijkt naar een bedrijfsuitje in omgeving Zoetermeer dan heeft Zoetermeer enorm veel mogelijkheden. Zoetermeer ligt tussen Den Haag, Rotterdam, Leiden en Gouda in. Niet de minste steden qua omvang en inwonersaantallen. Ook qua aanbod hebben deze steden veel te bieden. Maar dat je kiest voor Zoetermeer wil waarschijnlijk zeggen dat je bewust kiest voor een kleinere plaats dan de eerder genoemde steden. We helpen je dan ook graag met een leuk aanbod aan bedrijfsuitjes Zoetermeer. Wat is eigenlijk de reden van jullie bedrijfsuitje Zoetermeer of omgeving? Kiezen jullie voor een leuke teambuilding waarin de collega’s elkaar beter moeten gaan leren kennen of staat plezier voorop. Natuurlijk zijn beide aspecten ook prima te combineren tijdens een bedrijfsuitje Zoetermeer. Hebben jullie je bedrijfsuitje op een prachtige dag staan dan willen we jullie zeker de tip meegeven om de Zoetermeerse Plas te bezoeken. Deze recreatie plas is een prima oplossing wanneer jullie even willen bijkomen van een bijzondere dag. Je ziet wel dat Zoetermeer een mooie plaats is voor een spannend en uitdagend bedrijfsuitje. Met zoveel verschillende mogelijkheden, een boeiende omgeving met grote plaatsen en ook natuur een prima optie. Waar jullie keuze dan ook op gaat vallen we hopen dat jullie bedrijfsuitje in Zoetermeer of omgeving een spetterend succes zal gaan worden. Maak je collega’s alvast warm door het plan te delen of wacht tot het laatste moment voor een leuke verrassing. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe en hopen dat ons aanbod aan bedrijfsuitjes in Zoetermeer en omgeving jullie een vliegende start zal geven. Tot ziens in Zoetermeer!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt