Bedrijfsuitje Overijssel

Ook voor Zwolle, Almelo, Deventer, Hengelo, Enschede etc.

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Overijssel en omgeving

Overijssel… Een provincie in het noordelijke stukje van Nederland en een plaats die tevens grenst aan onze oosterburen. De provincie Overijssel staat gelijk aan een prachtige natuurlijk, veel water en kleine, sfeervolle dorpjes en stadjes. Wij vinden het dan ook geen wonder dat je Overijssel hebt gekozen als de plek voor jullie bedrijfsuitje! In de provincie Overijssel is de sfeer van ‘vroeger’ nog steeds goed te proeven; sommige steden en dorpen hebben nog veel historische panden in hun binnenstad staan. Hierdoor zijn er dan ook door heel de provincie veel bijzondere buitenplaatsen te vinden. Enkele voorbeelden zijn het Huis Singraven bij Denekap, Kasteel Twickel in Delden en het 17e eeuwse Huis te Breckelenkamp. Ben je toevallig een liefhebber van al fietsende mooie plekjes verkennen? Dan kan je je ei in Overijssel zeker kwijt. De fietsroutes in deze provincie zijn dan ook uitmuntend te noemen doordat het lijkt alsof je een tripje neemt door het verleden. Op de weg kom je dan ook vele oude kastelen, monumentale boerderijen en open natuurvlaktes tegen. Wanneer jij en je collega’s natuurliefhebbers zijn, is een bedrijfsuitje Overijssel een er goed idee. De waarde van bedrijfsuitjes worden vaak onderschat, jammer genoeg. Het kan je namelijk zoveel opleveren! Denk maar eens aan de voordelen, zoals het leren hebben van een goede onderlinge communicatie, het versterkt de relaties tussen de werknemers en ze zijn meer geneigd elkaar feedback te geven en met elkaar te praten. Zijn dat niet de voordelen die ieder bedrijf wel uit zijn bedrijfsuitje in Overijssel zou willen halen? We hopen dat we je hebben weten te overtuigen van Overijssel als de ideale uitvalsbasis voor jullie bedrijfsuitje. De volgende stap is natuurlijk een kijkje nemen in ons uitgebreide aanbod op deze pagina. Kijk snel verder en wie weet staat jullie ideale bedrijfsuitje Overijssel er zomaar tussen...

Ga voor het totale regionale aanbod meteen naar:

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle   
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                              Bedrijfsuitje Enschede

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Overijssel

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje niet ver van Overijssel.

Help, de directeur is ontvoerd Overijssel
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd Overijssel

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Overijssel is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Overijssel

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Overijssel of omgeving.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Overijssel

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Overijssel komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Zwolle, Hardenberg, Ommen, Hengelo, Enschede
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Zwolle, Hardenberg, Ommen, Hengelo, Enschede

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Zwolle, Hardenberg, Ommen, Hengelo of Enschede. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Pub Games personeelsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Overijssel beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Overijssel vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Zwolle
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Zwolle

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in STAD heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Zwolle ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Overijssel

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Overijssel of omgeving.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Overijssel

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Overijssel.

Winter wonderland afdelingsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Overijssel

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Overijssel of omgeving.

Goede daden bedrijfsuitje Overijssel (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Overijssel (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Overijssel of omgeving.

Graffiti workshop Overijssel
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Overijssel

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Zwolle (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Overijssel is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti personeelsuitje mogelijkheden in Overijssel.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van je STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Overijssel
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Overijssel

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Overijssel. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Overijssel
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Overijssel

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in een stad in Overijssel? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantje rally bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Overijssel

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. 

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Overijssel

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje in Overijssel. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding Overijssel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Overijssel

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement in Overijssel, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Overijssel

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Overijssel? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Workshop bonbons personeelsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€42 p.p.

Workshop bonbons personeelsuitje Overijssel

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je bedrijfsuitje in Groningen? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Overijssel. Tijdens dit personeelsuitje krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje bonbons maken mogelijkheden in de provincie Overijssel. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Moorddiner bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Overijssel  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                      Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                             Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                             Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor
 

BEDRIJFSUITJE OVERIJSSEL

Overijssel is dé provincie wanneer je dol bent op het verkennen van de mooiste stadjes en natuurparken op de fiets. De provincie staat onder zijn inwoners bekend als een van de beste en mooiste plaatsen als het gaat om fietsroutes in Nederland. Fiets bijvoorbeeld is door de Giethoorn; in Giethoorn snorren de bootjes fluisterstil door de vele kanalen die door het gebied liggen. Vele mensen vergelijken dit deel van Overijssel dan ook met Venetië, omdat ook hier de vele bootjes onder de karakteristieke houten bruggetjes door en langs de rietgedekte boerderijen varen. Een prachtige aangezicht om te bewonderen vanaf de fiets of gewoon, langs de kant. We verwachten niet dat je tijdens jullie bedrijfsuitje Overijssel de tijd neemt om van dit uitzicht te genieten, maar wellicht wel leuk om te bezoeken wanneer het bedrijfsuitje aan zijn einde is gekomen. Een andere aanrader is op de fiets naar Twente; deze stad staat niet voor niets bekend als het Landgoed van Nederland. Eeuwenoude landgoederen en monumentale kastelen wisselen elkaar af op je fietsroute. Het ideale decor voor een ontspannend dagje weg! Ben je niet zo’n fan van fietsen? De provincie Overijssel bezit ook vele grote steden zoals Zwolle, Almelo, Enschede en Deventer. Zwolle is een stad die bij vele bezoekers van de provincie Overijssel favoriet is. Tussen de vele grachten van Zwolle zijn prachtige historische plekjes te vinden zoals bij de Sassenpoort, de Peperbus en rondom de Thorbeckegracht met zijn Wijndragerstoren. En ben jij er al uit welke stad in Overijssel je favoriet is voor jullie bedrijfsuitje? Er is namelijk keuze genoeg! Waar jullie keuze ook op gaat vallen, we weten zeker dat het een bedrijfsuitje Overijssel gaat worden die jullie nooit zullen vergeten! We wensen jullie veel plezier en inspiratie toe tijdens deze leuke activiteit en wie weet, tot volgend jaar!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt