Bedrijfsuitje Overijssel

Ook voor Zwolle, Almelo, Deventer, Hengelo, Enschede etc.

De leukste bedrijfsuitjes in Overijssel en omgeving

Overijssel… Een provincie in het noordelijke stukje van Nederland en een plaats die tevens grenst aan onze oosterburen. De provincie Overijssel staat gelijk aan een prachtige natuurlijk, veel water en kleine, sfeervolle dorpjes en stadjes. Wij vinden het dan ook geen wonder dat je Overijssel hebt gekozen als de plek voor jullie bedrijfsuitje! In de provincie Overijssel is de sfeer van ‘vroeger’ nog steeds goed te proeven; sommige steden en dorpen hebben nog veel historische panden in hun binnenstad staan. Hierdoor zijn er dan ook door heel de provincie veel bijzondere buitenplaatsen te vinden. Enkele voorbeelden zijn het Huis Singraven bij Denekap, Kasteel Twickel in Delden en het 17e eeuwse Huis te Breckelenkamp. Ben je toevallig een liefhebber van al fietsende mooie plekjes verkennen? Dan kan je je ei in Overijssel zeker kwijt. De fietsroutes in deze provincie zijn dan ook uitmuntend te noemen doordat het lijkt alsof je een tripje neemt door het verleden. Op de weg kom je dan ook vele oude kastelen, monumentale boerderijen en open natuurvlaktes tegen. Wanneer jij en je collega’s natuurliefhebbers zijn, is een bedrijfsuitje Overijssel een er goed idee. De waarde van bedrijfsuitjes worden vaak onderschat, jammer genoeg. Het kan je namelijk zoveel opleveren! Denk maar eens aan de voordelen, zoals het leren hebben van een goede onderlinge communicatie, het versterkt de relaties tussen de werknemers en ze zijn meer geneigd elkaar feedback te geven en met elkaar te praten. Zijn dat niet de voordelen die ieder bedrijf wel uit zijn bedrijfsuitje in Overijssel zou willen halen? We hopen dat we je hebben weten te overtuigen van Overijssel als de ideale uitvalsbasis voor jullie bedrijfsuitje. De volgende stap is natuurlijk een kijkje nemen in ons uitgebreide aanbod op deze pagina. Kijk snel verder en wie weet staat jullie ideale bedrijfsuitje Overijssel er zomaar tussen...

Ga voor het totale regionale aanbod meteen naar:

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle   
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                              Bedrijfsuitje Enschede

Help, de directeur is ontvoerd Overijssel
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd Overijssel

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Overijssel is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

E-chopper tour bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Overijssel

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Overijssel of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Overijssel

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Overijssel combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Zwolle (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Zwolle (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Overijssel echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in Overijssel. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Overijssel

Tijdens dit leuke bedrijfsuitje ligt het lot van de wereld in jullie kundige handen. Iedere deelnemer speelt één van de beroemde wereldleiders. De wereld zit midden in een vreselijke crisis en jullie zullen als wereldleiders samen moeten werken om het tij te keren. En om dat te kunnen doen zal iedereen alle skills aan moeten wenden. Het online bedrijfsuitje begint aan de hand van een introductie van de quizmaster. Iedereen is ingelogd via het online communicatiemiddel van jullie keuze (Zoom of een andere). Na de introductie gaan jullie aan de slag om de crisis op te lossen. Diverse hersenkrakers komen voorbij, terwijl jullie er alles aan doen om te zorgen voor een positieve afloop. Maar schiet op, want de wereld wacht op jullie! Wil je meer weten over dit online bedrijfsuitje in Overijssel, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Overijssel met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Overijssel met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Overijssel.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Overijssel

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Overijssel komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop Overijssel
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Overijssel

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Zwolle (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Overijssel is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti personeelsuitje mogelijkheden in Overijssel.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Overijssel opties
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Overijssel opties

Inclusief heerlijk diner

Dit bedrijfsuitje in Overijssel heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Overijssel, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van je STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Overijssel
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Overijssel

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Overijssel. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Buggy bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Buggy bedrijfsuitje Overijssel

Ben jij een sportieve rijder en dol op wat uitdaging? Kun je je maar moeilijk in bedwang houden tijdens een normale autorit? Ga dan nu los in een buggy en daag jezelf eens echt flink uit. Voel de adrenaline door je aderen pompen wanneer je de ene na de andere heuvel trotseert. Kies jij voor een voorzichtige aanpak of maak je liever graag indruk bij je collega´s! Ga de uitdaging aan met deze buggy rally. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze buggy rally in Overijssel.

incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in STAD

Gabbers, Spice Girls, Backstreet Boys, Captain Jack, Flippo’s en Tamagotchi’s. Slechts een greep van de vele herinneringen die voorbij komen in deze unieke Back to the 90s Quiz. Een onvergetelijke spelshow waarin jij en jouw collega’s de strijd aangaan om zoveel mogelijk Flippo’s te verdienen. Welk team gaat er met de winst vandoor? Baywatch, Friends, de Vengaboys of toch de Power Rangers? Deze quiz duurt ongeveer 3 uur en kan eventueel bij jullie op eigen locatie plaatsvinden, maar ook bij een beschikbare locatie in het netwerk. Op zoek naar een compleet arrangement? Vraag dan naar de mogelijkheden om er een diner en eventueel afterparty bij te boeken. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in STAD? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Overijssel
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Overijssel

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in een stad in Overijssel? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Overijssel (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Overijssel (inc. 3-gangen diner)

Inclusief heerlijk diner

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Overijssel kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Overijssel, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

incl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als personeelsuitje in STAD

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in STAD? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Overijssel

Zin om samen met je collega’s lekker back in time te gaan naar de jaren 2000 t/m 2009? Speel dan dit hilarische quizspel waarin met vragen én doe-opdrachten herinneringen worden opgehaald aan o.a. MSN, Hyves, Kabouter Plop, Shakira, De Ketchup Songs, De MP3-speler en nog veel meer. Zo speel je een nieuwsronde, televisieronde, muziekronde, de zwakste schakel, Idols: 00s karaoke en meer! Dit spelprogramma duurt 2,5-3 uur, is leuk voor alle leeftijden en kan zowel bij u op eigen locatie geboekt worden als op een beschikbare locatie. Indien gewenst is dit bedrijfsuitje in Overijssel uit te breiden met diner en Back the 00s Afterparty. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantje rally bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Overijssel

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Overijssel is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Pub Games personeelsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Overijssel beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Overijssel vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Overijssel

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje in Overijssel. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding Overijssel
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Overijssel

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement in Overijssel, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Workshop rappen als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen als bedrijfsuitje in Overijssel

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Overijssel, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Overijssel
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Overijssel

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Overijssel? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Workshop bonbons personeelsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Workshop bonbons personeelsuitje Overijssel

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je bedrijfsuitje in Groningen? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Overijssel. Tijdens dit personeelsuitje krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje bonbons maken mogelijkheden in de provincie Overijssel. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Kookworkshop personeelsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop personeelsuitje Overijssel

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Overijssel. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens. Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Overijssel.

Cocktail bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Overijssel

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Overijssel een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Overijssel mogelijkheden.

Keverrally bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Keverrally bedrijfsuitje Overijssel

Natuurlijk mag oom een keverrally niet ontbreken in ons aanbod.  Geniet van een mooie rally tocht door deze wereldberoemde streek en geniet van verfrissende uitzichten, terwijl je nieuwe inspiratie opdoet voor jezelf en je collega's.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van een keverrally in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Dit rally bedrijfsuitje is mogelijk in alle seizoenen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke rally rijden bedrijfsuitje in Overijssel.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Overijssel of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Overijssel of omgeving

WKR vriendelijk, 1,5 meter proof, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in Overijssel of omgeving.

incl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Moorddiner bedrijfsuitje Overijssel
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Overijssel

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Overijssel  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Overijssel? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                      Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                             Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                             Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor
 

BEDRIJFSUITJE OVERIJSSEL

Overijssel is dé provincie wanneer je dol bent op het verkennen van de mooiste stadjes en natuurparken op de fiets. De provincie staat onder zijn inwoners bekend als een van de beste en mooiste plaatsen als het gaat om fietsroutes in Nederland. Fiets bijvoorbeeld is door de Giethoorn; in Giethoorn snorren de bootjes fluisterstil door de vele kanalen die door het gebied liggen. Vele mensen vergelijken dit deel van Overijssel dan ook met Venetië, omdat ook hier de vele bootjes onder de karakteristieke houten bruggetjes door en langs de rietgedekte boerderijen varen. Een prachtige aangezicht om te bewonderen vanaf de fiets of gewoon, langs de kant. We verwachten niet dat je tijdens jullie bedrijfsuitje Overijssel de tijd neemt om van dit uitzicht te genieten, maar wellicht wel leuk om te bezoeken wanneer het bedrijfsuitje aan zijn einde is gekomen. Een andere aanrader is op de fiets naar Twente; deze stad staat niet voor niets bekend als het Landgoed van Nederland. Eeuwenoude landgoederen en monumentale kastelen wisselen elkaar af op je fietsroute. Het ideale decor voor een ontspannend dagje weg! Ben je niet zo’n fan van fietsen? De provincie Overijssel bezit ook vele grote steden zoals Zwolle, Almelo, Enschede en Deventer. Zwolle is een stad die bij vele bezoekers van de provincie Overijssel favoriet is. Tussen de vele grachten van Zwolle zijn prachtige historische plekjes te vinden zoals bij de Sassenpoort, de Peperbus en rondom de Thorbeckegracht met zijn Wijndragerstoren. En ben jij er al uit welke stad in Overijssel je favoriet is voor jullie bedrijfsuitje? Er is namelijk keuze genoeg! Waar jullie keuze ook op gaat vallen, we weten zeker dat het een bedrijfsuitje Overijssel gaat worden die jullie nooit zullen vergeten! We wensen jullie veel plezier en inspiratie toe tijdens deze leuke activiteit en wie weet, tot volgend jaar!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt