Rally rijden: van bedrijfsuitje tot familieuitje

Van kever rally tot trabantjes rally, van dafjes tocht tot jeeps safari.

Rally rijden: van dafje tot trabantje

Een bijzonder leukeen populaire manier om invulling te geven aan je bedrijfsuitje, is het organiseren van een rally. Hierbij kies je voor een bijzonder voertuig waarbij je samen met je collega's een parcours af zult leggen. En het is natuurlijk veel meer dan in de auto zitten. Tijdens een rally kunnen opdrachten worden uitgevoerd, kun je bijzondere locaties bezoeken of bijvoorbeeld een spontane picknick organiseren. Populaire rally's zijn bijvoorbeeld een tuktuk rally, een trabanten rally, een eendjes rally of een keverrally. Op deze pagina willen je aan de hand van een aantal aanbiedingen inspireren tot het organiseren van een rally in de regio van jullie voorkeur. In de regio Oost-Brabant kies je natuurlijk voor een passende Dafjes rally. In de regio Dordrecht/Rotterdam kunnen we een trabanten rally aanraden. In de bollenstreek of in Noord-Holland is de jeep rally een uitstekende keuze. Wil je meer weten pver de mogelijkheden voor het organiseren van een rally voor je teamuitje of personeelsfeest? Dan nodigen we je van harte uit om hieronder meer informatie aan te vragen.

Trabantje rally rijden diverse regio´s
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally rijden diverse regio´s

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit groepsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Offroad rally bedrijfsuitje Zuid-Holland of Oost-Brabant
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Offroad 4x4 of buggy rally bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 of meer wielen? Dan is deze bijzondere offroad rally of buggy rally echt een aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Offroad rally als invulling van je bedrijfsuitje in diverse regio´s in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke offroad rally bedrijfsuitje rijden.

incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Slip- of drifworkshop

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Het doen van deze slip- of driftcursus is natuurlijk handig voor je vaardigheden als automobilist, maar het is vooral heel erg leuk! De auto glijdt over het wegdek, maar jij weet toch de controle te behouden. Wie weet komen deze technieken nog van pas in een spannende situatie op de weg. En zul je met grote opluchting terugdenken aan alles wat je tijdens deze cursus hebt geleerd. Als je deze cursus ook nog eens doet in goed gezelschap, van vrienden of collega’s, dan is de dag al helemaal leuk. Wil je meer weten over deze slipcursus in Zuid-Holland, neem dan hieronder contact met ons op.

Bedrijfsuitje dafje rally rijden Oost-Brabant
excl. BTW vanaf
€51 p.p.

Bedrijfsuitje dafje rally rijden Oost-Brabant

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in het Oosten van Brabant? Dan is er eigenlijk geen beter passende keuze te verzinnen. Stap in een echt Eindhovens oerproduct: het Dafje met z'n "pientere pookje".  Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op lokatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Dafjes rally rijden in het oosten van Noord-Brabant.

Groene Rally
excl. BTW vanaf
€59,50 p.p.

Groene Rally

Willen jij en je collega´s of vrienden de omgeving eens verkennen op een groene manier? Dan is deze Groene Rally een leuke aanrader. Met maar liefst drie elektrische vervoersmiddelen ga je op pad. Allereerst maak je onder begeleiding van deskundige instructeurs een Segwaytour. Hierna begint een speurtocht op elektrische scooters. Tenslotte maak je kennis met een heel trendy nieuw en verrassend voertuig. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit Groene Rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Buggy rally rijden
excl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Buggy rally rijden

Ben jij een sportieve rijder en dol op wat uitdaging? Kun je je maar moeilijk in bedwang houden tijdens een normale autorit? Ga dan nu los in een buggy en daag jezelf eens echt flink uit. Voel de adrenaline door je aderen pompen wanneer je de ene na de andere heuvel trotseert. Kies jij voor een voorzichtige aanpak of maak je liever graag indruk bij je collega´s! Ga de uitdaging aan met deze buggy rally. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze buggy rally.

E-chopper tour bedrijfsuitje als bedrijfsuitje rally rijden
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje als bedrijfsuitje rally rijden

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje rally rijden zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Ga direct naar het totale aanbod rally aanbod in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje rally rijden Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje rally rijden Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje rally rijden Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje rally rijden Rotterdam
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje rally rijden Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                         Bedrijfsuitje rally rijden Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje rally rijden Leiden

Regio Utrecht 
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Bedrijfsuitje rally rijden Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje rally rijden Eindhoven

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje rally rijden Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje rally rijden Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje rally rijden Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt