Rally rijden: van bedrijfsuitje tot familieuitje

Van kever rally tot trabantjes rally, van dafjes tocht tot jeeps safari.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Rally rijden: van dafje tot trabantje

Een bijzonder leukeen populaire manier om invulling te geven aan je bedrijfsuitje, is het organiseren van een rally. Hierbij kies je voor een bijzonder voertuig waarbij je samen met je collega's een parcours af zult leggen. En het is natuurlijk veel meer dan in de auto zitten. Tijdens een rally kunnen opdrachten worden uitgevoerd, kun je bijzondere locaties bezoeken of bijvoorbeeld een spontane picknick organiseren. Populaire rally's zijn bijvoorbeeld een tuktuk rally, een trabanten rally, een eendjes rally of een keverrally. Op deze pagina willen je aan de hand van een aantal aanbiedingen inspireren tot het organiseren van een rally in de regio van jullie voorkeur. In de regio Oost-Brabant kies je natuurlijk voor een passende Dafjes rally. In de regio Dordrecht/Rotterdam kunnen we een trabanten rally aanraden. In de bollenstreek of in Noord-Holland is de jeep rally een uitstekende keuze. Wil je meer weten pver de mogelijkheden voor het organiseren van een rally voor je teamuitje of personeelsfeest? Dan nodigen we je van harte uit om hieronder meer informatie aan te vragen.

Race Experience Circuit Zandvoort als alternatief voor een bedrijfsuitje rally rijden
incl. BTW vanaf
€150 p.p.

Race Experience Circuit Zandvoort als alternatief voor een bedrijfsuitje rally rijden

Voor exclusieve bedrijfsuitjes, vergaderingen, klantendagen, productpresenaties en feesten.

Ben je opzoek naar een bijzondere plek voor jullie bedrijfsevenement? Wat dachten jullie dan van het inmiddels wereldberoemde Race Circuit in Zandvoort waar onlangs voor het tweede opeenvolgende jaar de Dutch F1 Grandprix werd verreden?! Voor je het weet genieten jullie van een leuk bedrijfsuitje, een teambuilding activiteit of een ander bedrijfsevenement op het circuit: van zelf circuit rijden tot racen op de professionele race simulatoren, van de pitbox challenge waarbij je zelf de pitbox induikt tot vergaderen of zelfs feesten. Ook is het mogelijk om in de omgeving te overnachten (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Trabantje rally rijden diverse regio´s
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantje rally rijden diverse regio´s

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als alternatief voor rally rijden
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als alternatief voor rally rijden

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Sloepengame rally op het water
incl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally op het water

Maak samen met je collega’s Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden of Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsfestival op het water, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje
incl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping.

Bedrijfsuitje dafje rally rijden Oost-Brabant
excl. BTW vanaf
€51 p.p.

Bedrijfsuitje dafje rally rijden Oost-Brabant

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in het Oosten van Brabant? Dan is er eigenlijk geen beter passende keuze te verzinnen. Stap in een echt Eindhovens oerproduct: het Dafje met z'n "pientere pookje".  Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op lokatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Dafjes rally rijden in het oosten van Noord-Brabant.

Outdoor Escaperoom met diner als alternatief voor een rally
incl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als alternatief voor een rally

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in de stad van je voorkeur.

Groene Rally
excl. BTW vanaf
€59,50 p.p.

Groene Rally

Willen jij en je collega´s of vrienden de omgeving eens verkennen op een groene manier? Dan is deze Groene Rally een leuke aanrader. Met maar liefst drie elektrische vervoersmiddelen ga je op pad. Allereerst maak je onder begeleiding van deskundige instructeurs een Segwaytour. Hierna begint een speurtocht op elektrische scooters. Tenslotte maak je kennis met een heel trendy nieuw en verrassend voertuig. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit Groene Rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Polar express tramrally als bedrijfsuitje in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Polar express tramrally als bedrijfsuitje in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam

Voor groepen van 20 tot 40 personen.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje waarmee je op een leuke manier kennis maakt met de regio Den Haag/Scheveningen of Rotterdam? Dan is deze Polar Express tramrally misschien wel het leukste personeelsuitje. Je neemt plaats in de tram met herfstachtige of winterse sfeer en maakt zelf een reis door de hofstad en de regio Scheveningen of in Rotterdam. Ondertussen gaan jullie spelen jullie een leuk spel, waarbij teambuilding, kennis en vindingrijkheid een belangrijke rol spelen. Tijdens jullie tramrally worden jullie begeleid door een ervaren instructeur. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Rotterdam of Den Haag/Scheveningen.

Ga direct naar het totale aanbod rally aanbod in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje rally rijden Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje rally rijden Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje rally rijden Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje rally rijden Rotterdam
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje rally rijden Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                         Bedrijfsuitje rally rijden Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje rally rijden Leiden

Regio Utrecht 
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Bedrijfsuitje rally rijden Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje rally rijden Eindhoven

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje rally rijden Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje rally rijden Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje rally rijden Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt