Bedrijfsuitje zeilen

O.a. Friese Meren, Ijsselmeer, Markermeer, Loosdrechtse plassen en Kagerplassen.

Bedrijfsuitje zeilen: inspirerende groepsuitje zeilen

Onemotion presenteert hieronder haar aanbod inspirerende groepsuitjes en bedrijfsuitjes zeilen in Nederland. Wil jij lekker genieten van de elementen samen met je collega's, vrienden of familie? Dan vinden onze zeiluitjes partners vast en zeker een leuke en betaalbare oplossing voor jou. Tijdens een bedrijfsuitje zeilen kan men beschikken over verschillende soorten boten. Wat dacht je van een dagje Skûtsje zeilen op de Friese meren, waarbij je met 8 tot 18 personen samen op een boot zit (als een mooie teambuilding activiteit op het water)? Of gaan jullie liever helemaal autonoom te werk in een veel kleinere Valk? Maar gezellig met het hele bedrijf zeilen op een mooie klipper (tot 150 personen) vertoeven behoort ook tot de mogelijkheden? Verder is er ook het praam zeilen voor groepen tot 12 personen. En wat dacht je van het zeilen op luxe jachten op het Ijsselmeer of het Markermeer? Of organiseer bijvoorbeeld een zeilregatta op een authentieke Lemsteraak. Er is veel mogelijk tijdens dit bedrijfsuitje zeilen (kijk ook eens naar deze single zeilvakanties). Van zeilweekend met het managementteam tot een bedrijfsfeest op het water of een teambuilding activiteit met de hele afdeling. Vraag hieronder meer informatie aan over de bedrijfsuitjes zeilen op diverse locaties.We wensen je al vast graag heel veel inspiratie toe tijdens je bedrijfsuitje zeilen! En natuurlijk niet te vergeten ...., heel veel wind!

Bedrijfsuitje zeilen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen diverse locaties

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een van deze bedrijfsuitjes zeilen op diverse plaatsen in Nederland. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's. Compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. Het is al mogelijk een zeiluitje te ondernemen vanaf €60 p.p. (inclusief hapjes en drankjes). De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Personeelsfeest zeilen op het Ijsselmeer
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Personeelsfeest zeilen op het Ijsselmeer

Organiseer je binnenkort een imponerend bedrijfsuitje, een onvergetelijke zakelijke borrel of een ander belangrijk zakelijk evenement en ben je op zoek naar een stijlvolle locatie? Wat dacht je dan van een authentieke zeilboot? Op het ritme van de golven laat je je gasten langzaam wegvaren naar een unieke waterwereld. De combinatie van wijn, zeewind en aangenaam gezelschap maken het evenement tot een onvergetelijke ervaring. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje zeilen alternatief: Sloepengame rally
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen alternatief: Sloepengame rally

in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag en Utrecht

Maak samen met je collega’s de grachten van één van de bovenstaande steden onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje zeilen op andere pagina's!

Regio Noord-Holland
Regio Amsterdam, Monickendam, Volendam (Markermeer):     Bedrijfsuitje zeilen Markermeer

Regio Zuid-Holland 
Regio Leiden, Hoofddorp (Kagerplassen):                               Bedrijfsuitje zeilen Kagerplassen

Regio Utrecht 

Regio Utrecht, Loosdrecht (loosdrechtse plassen):                   Bedrijfsuitje zeilen Loosdrechtse plassen

Regio
 Flevoland 

Regio Lelystad, Almere (Ijsselmeer):                                      Bedrijfsuitje zeilen Ijsselmeer  

Regio Friesland 
Regio Friesland (Friese meren):                                              Bedrijfsuitje zeilen Friese meren  

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VAN TEAMBUILDING TOT BEDRIJFSUITJE ZEILEN

Zeilboten zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. En elke boot is natuurlijk geschikt voor een specifieke doelgroep. Misschien ken je wel de beroemde "optimist", het kleine minizeilbootje waar kinderen vaak de eerste stappen leren van het zeilproces. En natuurlijk heb je vast wel eens gehoord van de Volvo Ocean Race waarin de groten der aarde zich meten op de allermoeilijkste wateren op onze planeet.  Deze bedrijfsuitjes zeilen zijn er in verschillende soorten en maten. Van een actieve teambuilding op het water tot een rustiek vergaderarrangement op het water, van een regatta met pijlsnelle zeilboten tot een zeilweekend op authentieke zeilschepen. Je hoeft dus ook geen ervaring te hebben om deel te nemen aan een bedrjfsuitje zeilen. Je zult, indien nodig en gewenst, stap voor stap worden meegenomen in deze bijzondere ervaring.  We wensen je alvast veel zee, wind, zon en water toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt