Bedrijfsuitje zeilen

O.a. Friese Meren, Ijsselmeer, Markermeer, Loosdrechtse plassen en Kagerplassen.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Bedrijfsuitje zeilen: inspirerende groepsuitje zeilen

Onemotion presenteert hieronder haar aanbod inspirerende groepsuitjes en bedrijfsuitjes zeilen in Nederland. Wil jij lekker genieten van de elementen samen met je collega's, vrienden of familie? Dan vinden onze zeiluitjes partners vast en zeker een leuke en betaalbare oplossing voor jou. Tijdens een bedrijfsuitje zeilen kan men beschikken over verschillende soorten boten. Wat dacht je van een dagje Skûtsje zeilen op de Friese meren, waarbij je met 8 tot 18 personen samen op een boot zit (als een mooie teambuilding activiteit op het water)? Of gaan jullie liever helemaal autonoom te werk in een veel kleinere Valk? Maar gezellig met het hele bedrijf zeilen op een mooie klipper (tot 150 personen) vertoeven behoort ook tot de mogelijkheden? Verder is er ook het praam zeilen voor groepen tot 12 personen. En wat dacht je van het zeilen op luxe jachten op het Ijsselmeer of het Markermeer? Of organiseer bijvoorbeeld een zeilregatta op een authentieke Lemsteraak. Er is veel mogelijk tijdens dit bedrijfsuitje zeilen (kijk ook eens naar deze single zeilvakanties). Van zeilweekend met het managementteam tot een bedrijfsfeest op het water of een teambuilding activiteit met de hele afdeling. Vraag hieronder meer informatie aan over de bedrijfsuitjes zeilen op diverse locaties.We wensen je al vast graag heel veel inspiratie toe tijdens je bedrijfsuitje zeilen! En natuurlijk niet te vergeten ...., heel veel wind!

Bedrijfsuitje zeilen op schitterende Zeetjalk (kleine en grote groepen)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen op schitterende Zeetjalk (kleine en grote groepen)

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? En dan het liefste eentje waarmee je kunt genieten van de wind door je haren? Wellicht is een middagje zeilen op het Ijsselmeer of langs de Waddenzee dan een leuke optie. Het is ook mogelijk om er een meerdaags evenement van te maken (overnachten voor maximaal 18 personen). Ook is het mogelijk om de vloot uit te breiden via bevriende boten, zodat het zelfs mogelijk is om een gezelschap van 750 personen mee te nemen op het water. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van deze boot.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Zeilrace bedrijfsuitje op UItgeestermeer (boven Amsterdam)
excl. BTW vanaf
€124 p.p.

Zeilrace bedrijfsuitje op UItgeestermeer (boven Amsterdam)

Voor 15 tm 200 personen (meer personen op aanvraag)

Heb je altijd al deel uit willen maken van een echte zeilregatta? Dan is dit jullie grote kans. Eerst zal er worden geoefend. Afhankelijk van jullie zeilskills krijgen jullie hierbij de nodige begeleiding. Hierna zal de zeilrace van start gaan. Welke boot zal er als eerste over de streep komen? Na afloop genieten jullie samen van een heerlijke tijd aan het water. Optioneel is het ook mogelijk om te genieten van heerlijke BBQ met z´n allen. Wil je meer weten over deze zeilrace? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

Alternatief voor bedrijfsuitje zeilen: bezoek aan Forteiland Ijmuiden
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Alternatief voor bedrijfsuitje zeilen: bezoek aan Forteiland Ijmuiden

Met vervoer per boot van en naar het eiland

Hoog tijd voor een bijzonder bedrijfsfeest, vergadering, klantendag of bedrijfsuitje! Met de boot worden jullie naar jullie eigen eiland gebracht voor de kust van Ijmuiden. En op dit eiland staat een fort, waar jullie zakelijke evenement plaats zal vinden. Van inspirerende vergadering tot enerverend personeelsfeest, op Forteiland Ijmuiden is het allemaal mogelijk.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Personeelsfeest zeilen op het Ijsselmeer
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Personeelsfeest zeilen op het Ijsselmeer

Organiseer je binnenkort een imponerend bedrijfsuitje, een onvergetelijke zakelijke borrel of een ander belangrijk zakelijk evenement en ben je op zoek naar een stijlvolle locatie? Wat dacht je dan van een authentieke zeilboot? Op het ritme van de golven laat je je gasten langzaam wegvaren naar een unieke waterwereld. De combinatie van wijn, zeewind en aangenaam gezelschap maken het evenement tot een onvergetelijke ervaring. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Mooie twee-mast brigantijn: bedrijfsuitje zeilen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Mooie twee-mast brigantijn: bedrijfsuitje zeilen

Voor zakelijke evenementen tot 85 personen.

Hoe bijzonder zou het zijn om je personeelsfeest, klantendag of ander zakelijke evenement te organiseren op een mooie 2-mast brigantijn? Op deze boot is veel mogelijk. Vertrek is mogelijk uit maar liefst 12 verschillende havens: Lelystad, Stavoren, Kampen, Volendam, Urk, Amsterdam, Medemblik, Enkhuizen, Lemmer, Hoorn, Almere en Ijmuiden.

Smiley face Opstappen in: Lelystad, Stavoren, Kampen, Volendam, Urk, Amsterdam, Medemblik, Enkhuizen, Lemmer, Hoorn, Almere en Ijmuiden

Smiley face Maximale capaciteit varend: 50 pers. ; Stilstaand Max. 85 pers.

Smiley face Minimale vanafprijs indicatie: €1.600 (exc. BTW), overnachten niet mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de 2-mast brigantijn, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als alternatief voor een bedrijfsuitje zeilen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als alternatief voor een bedrijfsuitje zeilen

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje zeilen alternatief: Sloepengame rally
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen alternatief: Sloepengame rally

in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag en Utrecht

Maak samen met je collega’s de grachten van één van de bovenstaande steden onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje zeilen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen diverse locaties

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een van deze bedrijfsuitjes zeilen op diverse plaatsen in Nederland. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's. Compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. Het is al mogelijk een zeiluitje te ondernemen vanaf €60 p.p. (inclusief hapjes en drankjes). De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Salonboot Prins van Oranje: stijlvolle partyboot als zeil alternatief

Salonboot Prins van Oranje: stijlvolle partyboot als zeil alternatief

Salonboot voor max. 500 pers.; minimum van €3.600 + F&B minimum €7.500

Op deze salonboot worden jullie ontvangen in prinselijke sferen. Deze prachtige boot met een capaciteit van wel 500 opvarenden brengt jullie terug naar het begin van de vorig eeuw (1908 om precies te zijn). Aan boord genieten jullie van een feest op stand.

Smiley face Vaargebied: regio Amsterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 personen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 160 personen

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €3.600 (exc. BTW) met minimale omzet Food/Beverages van €7.500 (exc. BTW)

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in Amsterdam op Salonboot de Prins van Oranje, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Salonboot Soeverein: zeilen alternatief op het water in de regio Amsterdam

Salonboot Soeverein: zeilen alternatief op het water in de regio Amsterdam

Salonboot voor max. 55 pers.; minimum van €1.750 excl. catering

De Soeverein is een salonboot in stijl met de beschikking over een topkeuken en een echte piano aan boord, waar u zelf op kunt spelen maar natuurlijk kan er op verzoek ook een pianist worden geregeld.

Smiley face Vaargebied: regio Amsterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 55 personen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 55 personen

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.750 (exc. BTW), exclusief catering, piano is aan boord (optioneel kan pianist worden geregeld).

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement op Salonboot de Soeverein, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Bedrijfsuitje zeilen op andere pagina's!

Regio Noord-Holland
Regio Amsterdam, Monickendam, Volendam (Markermeer):     Bedrijfsuitje zeilen Markermeer

Regio Zuid-Holland 
Regio Leiden, Hoofddorp (Kagerplassen):                               Bedrijfsuitje zeilen Kagerplassen

Regio Utrecht 

Regio Utrecht, Loosdrecht (loosdrechtse plassen):                   Bedrijfsuitje zeilen Loosdrechtse plassen

Regio
 Flevoland 

Regio Lelystad, Almere (Ijsselmeer):                                      Bedrijfsuitje zeilen Ijsselmeer  

Regio Friesland 
Regio Friesland (Friese meren):                                              Bedrijfsuitje zeilen Friese meren  

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VAN TEAMBUILDING TOT BEDRIJFSUITJE ZEILEN

Zeilboten zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten. En elke boot is natuurlijk geschikt voor een specifieke doelgroep. Misschien ken je wel de beroemde "optimist", het kleine minizeilbootje waar kinderen vaak de eerste stappen leren van het zeilproces. En natuurlijk heb je vast wel eens gehoord van de Volvo Ocean Race waarin de groten der aarde zich meten op de allermoeilijkste wateren op onze planeet.  Deze bedrijfsuitjes zeilen zijn er in verschillende soorten en maten. Van een actieve teambuilding op het water tot een rustiek vergaderarrangement op het water, van een regatta met pijlsnelle zeilboten tot een zeilweekend op authentieke zeilschepen. Je hoeft dus ook geen ervaring te hebben om deel te nemen aan een bedrjfsuitje zeilen. Je zult, indien nodig en gewenst, stap voor stap worden meegenomen in deze bijzondere ervaring.  We wensen je alvast veel zee, wind, zon en water toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt