Bedrijfsuitje zeilen: inspirerende groepsuitje zeilen

Onemotion presenteert hieronder haar aanbod inspirerende groepsuitjes en bedrijfsuitjes zeilen in Nederland. Wil jij lekker genieten van de elementen samen met je collega's, vrienden of familie? Dan vinden onze zeiluitjes partners vast en zeker een leuke en betaalbare oplossing voor jou. Tijdens een bedrijfsuitje zeilen kan men beschikken over verschillende soorten boten. Wat dacht je van een dagje Skûtsje zeilen op de Friese meren, waarbij je met 8 tot 18 personen samen op een boot zit (als een mooie teambuilding activiteit op het water)? Of gaan jullie liever helemaal autonoom te werk in een veel kleinere Valk? Maar gezellig met het hele bedrijf zeilen op een mooie klipper (tot 150 personen) vertoeven behoort ook tot de mogelijkheden? Verder is er ook het praam zeilen voor groepen tot 12 personen. En wat dacht je van het zeilen op luxe jachten op het Ijsselmeer of het Markermeer? Of organiseer bijvoorbeeld een zeilregatta op een authentieke Lemsteraak. Er is veel mogelijk tijdens dit bedrijfsuitje zeilen (kijk ook eens naar deze single zeilvakanties). Van zeilweekend met het managementteam tot een bedrijfsfeest op het water of een teambuilding activiteit met de hele afdeling. Vraag hieronder meer informatie aan over de bedrijfsuitjes zeilen op diverse locaties.We wensen je al vast graag heel veel inspiratie toe tijdens je bedrijfsuitje zeilen! En natuurlijk niet te vergeten ...., heel veel wind!

excl. BTW vanaf
€60 p.p.
Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje zeilen diverse locaties

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een van deze bedrijfsuitjes zeilen op diverse plaatsen in Nederland. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's. Compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. Het is al mogelijk een zeiluitje te ondernemen vanaf €60 p.p. (inclusief hapjes en drankjes). De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

  • Vanaf €60 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 15 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€75 p.p.
Personeelsfeest zeilen op het Ijsselmeer

Personeelsfeest zeilen op het Ijsselmeer

Organiseer je binnenkort een imponerend bedrijfsuitje, een onvergetelijke zakelijke borrel of een ander belangrijk zakelijk evenement en ben je op zoek naar een stijlvolle locatie? Wat dacht je dan van een authentieke zeilboot? Op het ritme van de golven laat je je gasten langzaam wegvaren naar een unieke waterwereld. De combinatie van wijn, zeewind en aangenaam gezelschap maken het evenement tot een onvergetelijke ervaring. Wil je meer weten over dit bijzondere personeelsfeest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

  • Vanaf €75 p.p. excl. BTW
  • Vanaf 20 deelnemers
    Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Bedrijfsuitje zeilen op andere pagina's!

Regio Noord-Holland
Regio Amsterdam, Monickendam, Volendam (Markermeer):     Bedrijfsuitje zeilen Markermeer

Regio Zuid-Holland 
Regio Leiden, Hoofddorp (Kagerplassen):                               Bedrijfsuitje zeilen Kagerplassen

Regio Utrecht 

Regio Utrecht, Loosdrecht (loosdrechtse plassen):                   Bedrijfsuitje zeilen Loosdrechtse plassen

Regio
 Flevoland 

Regio Lelystad, Almere (Ijsselmeer):                                      Bedrijfsuitje zeilen Ijsselmeer  

Regio Friesland 
Regio Friesland (Friese meren):                                              Bedrijfsuitje zeilen Friese meren