Bedrijfsuitje Almere

En omgeving

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Almere

Op zoek naar een bedrijfsuitje Almere? Onemotion werkt samen met diverse hippe en trendy partners waardoor we in staat zijn om elk personeelsuitje of bedrijfsfeest om te toveren tot een happening. Een echte aanrader is het speelfilmuitje voor bedrijven, waarbij je naast het ludieke uitje, ook het aangename van een bedrijfsuitje kunt combineren met het maken van een eigen commercial voor je bedrijf. Andere populaire uitjes betreffen het maken van trendy cocktails of overheerlijke sushi gerechten. Ook op bedrijfsfeest gebied is er in Almere veel te vinden. Van themafeesten tot geheel op maat verzorgde evenementen, Onemotion is in staat om de ideale invulling te verzorgen bij elke vraag. Hieronder hebben we ons assortiment personeelsuitjes , teambuilding of en personeelsfeesten weergegeven in Almere of de directe omgeving.

Vrijgezellenfeest AlmerePersoneelsfeest

Pub Games personeelsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Almere

Op zoek naar een bedrijfsuitje met een speels tintje? Pub Games personeelsuitje in Almere is een van deze speelse bedrijfsuitjes. Er staat een uitgebreid aanbod op het programma met allerhande traditionele pub games. Denk hierbij aan een biertapwedstrijd, sjoelen, darten, mexen en nog veel meer. Ook kan het eten niet overgeslagen worden natuurlijk. Bij dit arrangement zit er een 3-gangenmenu in met 8 drankjes per persoon. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

speedboot bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

speedboot bedrijfsuitje Almere

Brullende motoren en wind, veel wind. Na één tochtje in de speedboot ben je zeker weten alle stress kwijt geraakt. Dit bedrijfsuitje op hoge snelheid vertrekt vanuit de haven van Biddinghuizen. Naast het speedboot varen is het ook mogelijk om dit uitje te combineren met wakeboarden of waterskiën of banaan varen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijfsuitje in de buurt van Almere, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Help, de directeur is ontvoerd Almere
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Almere

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Almere is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Teambuilding activiteit met vergadering in Almere of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Almere of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Almere van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor teambuilding Almere
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Almere

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: zeer uiteenlopende teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Almere. Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Almere

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Almere komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Almere

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Almere? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Almere of omgeving (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Amere of omgeving kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Almere of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Origineelste feestlocaties van Almere (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Almere (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Rotterdam of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Almere

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Almere combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Lipdub bedrijfsuitje Almere
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Almere

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of teamuitje in Almere of omgeving? Grijp dan nu je kans en ontwikkel je eigen speelfilm, commercial of lipdub samen met je collega’s. Ieder krijgt in samenspraak met de filmproducent en de filmcrew, een eigen taak en rol in het grotere geheel. Het doel is om er gezamenlijk een geweldige dag van te maken. Na afloop wordt het afmonteren voor door de producent gedaan, waarna de film, commercial of lipdub toegestuurd wordt. Benieuwd wat deze activiteit kan betekenen voor een bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie teambuilding Almere
vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Almere

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Almere of omgeving? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Almere of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Moorddiner bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Almere

Voor dit bedrijfsuitje in Almere of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Almere? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Culinaire teambuilding Almere
excl. BTW vanaf
€42,50 p.p.

Culinaire teambuilding Almere

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding tijdens een culinaire kookworkshop?  Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze culinaire teambuilding uitjes in de directe omgeving van Almere. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de culinaire teambuilding mogelijkheden in de omgeving van Almere.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Almere

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Almere. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Almere, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Almere

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Almere. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Almere
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Almere

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Almere, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje zeilen Almere (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen Almere (omgeving)

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een bedrijfsuitje zeilen in de omgeving van Almere. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's, of bijvoorbee ld compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Almere

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Almere of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Heidag organiseren regio Almere: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Almere: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Almere voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

BBQ workshop als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

BBQ workshop als bedrijfsuitje in Almere

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Almere, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Almere en zijn grote invloed

Almere bestaat natuurlijk nog niet zo heel erg lang. Toch is de economische invloed van de stad van grote omvang. Dit heeft onder andere te maken met de ligging ten opzichte van onze hoofdstad. Amsterdam kampt al jaren met ruimtegebrek en vanuit dat oogpunt biedt het goed bereikbare Almere goede alternatieven voor particulieren maar ook voor bedrijven. Binnen een korte tijd is Almere voorzien van bedrijventerreinen en kantoorpanden gebouwd in moderne stijlen. Deze ontwikkelingen maken van Almere steeds meer een hippe, jonge en moderne stad. En natuurlijk dient het aanbod bedrijfsuitjes en personeelsfeesten hier bij aan te sluiten. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Almere.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN ALMERE & OMGEVING

De regio Almere staat bekend om z'n mooie natuurgebieden. Met een prachtige ligging aan het IJmeer, Markermeer en Gooimeer is dat natuurlijk al bijna vanzelfsprekend. De combinatie van uniek polderlandschap en watervlaktes maken het tot een hotspot voor natuurgenieters uit binnen- en buitenland. Combineer je bedrijfsuitje in Flevoland dan ook met een fiets- of wandeltocht naar bijvoorbeeld de Lepelaarsplassen met zijn bijzondere kolonie aalscholvers. Of bezoek de (beperkt toegankelijke) Oostvaardersplassen en maak vervolgens een wandeling door het vroege vogelbos. En na alle actieve inspanningen is het belangrijk om ook even uit te rusten. Dat kan natuurlijk prima aan het strand van Almere. Het Almeerderstrand is naast strandlocatie tevens de plek waar een aantal grote festivals (bijv. Strandfestival Zand) worden georganiseerd.  De stad Almere is een bijzonder stukje Nederland en door veel forenzen een gewilde woonplaats. Het is oorspronkelijk gemaakt als overloopstad voor het Gooi en Amsterdam. Veel inwoners in Almere zijn Amsterdammers of zijn geboren in het Gooi. Nog steeds hebben zij vaak een relatie met de omgeving en hebben ze Almere gekozen als uitvalsbasis. Steeds meer mensen snappen dat Almere een perfecte plaats is voor wonen en werken. Dat blijkt wel uit de enorme uitbreiding die de stad de afgelopen jaren heeft gekend. Zo woonden er in 1980 slechts een kleine 7 duizend inwoners, inmiddels is dit aantal bijna verdertigvoudigd. De stad is dan ook inmiddels Lelystad (hoofdstad van Flevoland) qua inwonertal flink voorbij. Almere behoort ook tot de grootste 10 gemeenten van Nederland. Almere is ook bekend om architectuur en bouwwerken in de stad. De gemeente heeft geïnvesteerd in cultuurexperimenten en dit zie je ook weer terug in het stadscentrum die voldoende moderne architectuur heeft. Almere is zoals je leest en wellicht al weet een prima uitvalsbasis voor je bedrijfsuitje. Kijk ook op bedrijfsuitje Flevoland voor de rest van de regio.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt