Bedrijfsuitje Almere

En omgeving

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Almere en omgeving

Op zoek naar een bedrijfsuitje Almere? Onemotion werkt samen met diverse hippe en trendy partners waardoor we in staat zijn om elk personeelsuitje of personeelsfeest in Almere om te toveren tot een happening. Een echte aanrader is het speelfilmuitje voor bedrijven, waarbij je naast het ludieke uitje, ook het aangename van een bedrijfsuitje kunt combineren met het maken van een eigen commercial voor je bedrijf. Andere populaire uitjes betreffen het maken van trendy cocktails of overheerlijke sushi gerechten. Ook op bedrijfsfeest gebied is er in Almere veel te vinden. Van themafeesten tot geheel op maat verzorgde evenementen, Onemotion is in staat om de ideale invulling te verzorgen bij elke vraag. Hieronder hebben we ons assortiment personeelsuitjes , teambuilding en personeelsfeesten weergegeven in Almere of de directe omgeving (kijk voor vrijgezellenfeesten op vrijgezellenfeesten in Almere).

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Almere

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Almere komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Almere

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Almere. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Expeditie Robinson personeelsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson personeelsuitje in Almere

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Almere.

Help, de directeur is ontvoerd Almere
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Almere

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Almere is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Goede daden bedrijfsuitje Almere (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Almere (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Almere of omgeving.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Almere

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Almere of omgeving.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Almere

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Almere combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Almere

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Almere of omgeving.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Almere
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Almere

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Almere? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Almere

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Almere, Lelystad of omgeving Flevoland! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Almere of omgeving.

Percussie teambuilding Almere
vanaf
€35 p.p.

Percussie teambuilding Almere

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Almere of omgeving? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Almere of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Almere

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Almere? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Almere
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Almere

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Almere. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Almere

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Almere.

Pub Games personeelsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Almere

Inclusief heerlijk diner

Op zoek naar een bedrijfsuitje met een speels tintje? Pub Games personeelsuitje in Almere is een van deze speelse bedrijfsuitjes. Er staat een uitgebreid aanbod op het programma met allerhande traditionele pub games. Denk hierbij aan een biertapwedstrijd, sjoelen, darten, mexen en nog veel meer. Ook kan het eten niet overgeslagen worden natuurlijk. Bij dit arrangement zit er een 3-gangenmenu in met 8 drankjes per persoon. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Almere

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Almere. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Almere

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Almere of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Almere? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Almere
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Almere

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Almere. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Winter wonderland afdelingsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Almere

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Almere? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Almere

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Almere? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lipdub bedrijfsuitje Almere
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Almere

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of teamuitje in Almere of omgeving? Grijp dan nu je kans en ontwikkel je eigen speelfilm, commercial of lipdub samen met je collega’s. Ieder krijgt in samenspraak met de filmproducent en de filmcrew, een eigen taak en rol in het grotere geheel. Het doel is om er gezamenlijk een geweldige dag van te maken. Na afloop wordt het afmonteren voor door de producent gedaan, waarna de film, commercial of lipdub toegestuurd wordt. Benieuwd wat deze activiteit kan betekenen voor een bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Almere

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Almere? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Almere, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Almere en omliggende regio.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Almere
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Almere

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Almere of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Almere en zijn grote invloed

Almere bestaat natuurlijk nog niet zo heel erg lang. Toch is de economische invloed van de stad van grote omvang. Dit heeft onder andere te maken met de ligging ten opzichte van onze hoofdstad. Amsterdam kampt al jaren met ruimtegebrek en vanuit dat oogpunt biedt het goed bereikbare Almere goede alternatieven voor particulieren maar ook voor bedrijven. Binnen een korte tijd is Almere voorzien van bedrijventerreinen en kantoorpanden gebouwd in moderne stijlen. Deze ontwikkelingen maken van Almere steeds meer een hippe, jonge en moderne stad. En natuurlijk dient het aanbod bedrijfsuitjes en personeelsfeesten hier bij aan te sluiten. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Almere.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN ALMERE & OMGEVING

De regio Almere staat bekend om z'n mooie natuurgebieden. Met een prachtige ligging aan het IJmeer, Markermeer en Gooimeer is dat natuurlijk al bijna vanzelfsprekend. De combinatie van uniek polderlandschap en watervlaktes maken het tot een hotspot voor natuurgenieters uit binnen- en buitenland. Combineer je bedrijfsuitje in Flevoland dan ook met een fiets- of wandeltocht naar bijvoorbeeld de Lepelaarsplassen met zijn bijzondere kolonie aalscholvers. Of bezoek de (beperkt toegankelijke) Oostvaardersplassen en maak vervolgens een wandeling door het vroege vogelbos. En na alle actieve inspanningen is het belangrijk om ook even uit te rusten. Dat kan natuurlijk prima aan het strand van Almere. Het Almeerderstrand is naast strandlocatie tevens de plek waar een aantal grote festivals (bijv. Strandfestival Zand) worden georganiseerd.  De stad Almere is een bijzonder stukje Nederland en door veel forenzen een gewilde woonplaats. Het is oorspronkelijk gemaakt als overloopstad voor het Gooi en Amsterdam. Veel inwoners in Almere zijn Amsterdammers of zijn geboren in het Gooi. Nog steeds hebben zij vaak een relatie met de omgeving en hebben ze Almere gekozen als uitvalsbasis. Steeds meer mensen snappen dat Almere een perfecte plaats is voor wonen en werken. Dat blijkt wel uit de enorme uitbreiding die de stad de afgelopen jaren heeft gekend. Zo woonden er in 1980 slechts een kleine 7 duizend inwoners, inmiddels is dit aantal bijna verdertigvoudigd. De stad is dan ook inmiddels Lelystad (hoofdstad van Flevoland) qua inwonertal flink voorbij. Almere behoort ook tot de grootste 10 gemeenten van Nederland. Almere is ook bekend om architectuur en bouwwerken in de stad. De gemeente heeft geïnvesteerd in cultuurexperimenten en dit zie je ook weer terug in het stadscentrum die voldoende moderne architectuur heeft. Almere is zoals je leest en wellicht al weet een prima uitvalsbasis voor je bedrijfsuitje. Kijk ook op bedrijfsuitje Flevoland voor de rest van de regio.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt