Bedrijfsuitje Amersfoort

ook voor Baarn, Leusden, Soest, Veenendaal, Lunteren, Bussum, Barneveld, Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg.

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Amersfoort en omgeving

Binnenkort een bedrijfsuitje Amersfoort op het programma staan? Samen met je zakenrelaties of juist met je afdeling op pad? Dit is niet vreemd in het snel groeiende Amersfoort. Om hier goed op in te kunnen spelen, heeft Onemotion samen met een uitgebreid netwerk van partners en organisatoren een aantrekkelijk aanbod personeelsuitjes, personeelsfeesten en workshops in Amersfoort samengesteld. Veel van de bedrijven en organisaties in de omgeving van Amersfoort hebben reeds een teambuildingbedrijfsuitje of personeelsfeest in Amersfoort via ons georganiseerd. Maar we hopen natuurlijk binnenkort ook jouw bedrijf te kunnen verwelkomen. Kijk hieronder voor een totaaloverzicht (kijk ook op vrijgezellenfeest Amersfoort).

Expeditie Robinson teambuilding Amersfoort
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Amersfoort

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in Amersfoort.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Amersfoort

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Amersfoort heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Amersfoort ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amersfoort

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Amersfoort komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Bristol. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

90´s citygame als personeelsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Amersfoort

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Amersfoort of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Amersfoort
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Zoek je een spannend teamuitje of bedrijfsuitje voor jouw team in Amersfoort? Probeer dan deze activiteit eens: Help, de directeur is ontvoerd. Dit bedrijfsuitje is gebaseerd op flink staaltje samenwerken en communiceren en niet te vergeten heel veel lol en plezier natuurlijk. Het spel begint met de vermissing van de directeur, na een daverend spannende speurtocht eindigt het team met zijn allen aan tafel om te genieten van een heerlijk driegangen keuzediner in Amersfoort. Klinkt dit bedrijfsuitje goed in de oren, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Amersfoort

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje niet ver van Amersfoort.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Amersfoort

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Amersfoort of omgeving.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Amersfoort

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Amersfoort. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Amersfoort (omgeving)
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Amersfoort (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Amersfoort echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Amersfoort. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amersfoort opties

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Happen, stappen, varen in Amersfoort. De titel zegt het eigenlijk als, dit is een veelzijdig bedrijfsuitje met drie elementen erin. Het eerste element is het happen, tijdens deze dag wordt er een driegangen diner aangeboden, maar dan wel in drie delen gehakt. Jullie starten met het voorgerecht, daarna volgt het vaar gedeelte van dit bedrijfsuitje. Na een mooie tocht komen jullie aan bij het hoofdgerecht. Om even uit te buiken wordt de avond vervolgd in een wandeling onder leiding van een ervaren gids. Deze wandeling zal jullie vervolgens afleveren bij het toetje van de avond! Nieuwsgierig geworden over dit bedrijfsuitje in Amersfoort, Soest, Bussum en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Amersfoort

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Amersfoort

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Amersfoort of omgeving.

Goede daden bedrijfsuitje Amersfoort (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Amersfoort (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Amersfoort of omgeving.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Amersfoort

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Amersfoort.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Amersfoort of omgeving.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Amersfoort? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Amersfoort
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Amersfoort

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Amersfoort, Barneveld, Veenendaal, Soest en omgeving? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Amersfoort of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Graffiti workshop Amersfoort
vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop bedrijfsuitje Amersfoort

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Amersfoort (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Amersfoort is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Amersfoort, Veenendaal, Bussum, Barneveld, Soest of omgeving.

Pub Games personeelsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Amersfoort, Soest, Baarn, Bussum, Veenendaal of Barneveld beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Amersfoort, Soest, Baarn, Bussum, Veenendaal of Barneveld, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Amersfoort? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Amersfoort. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amersfoort

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Amersfoort. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Amersfoort

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Amersfoort? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Amersfoort

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Amersfoort? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Amersfoort

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Amersfoort of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Moorddiner bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Amersfoort, Baarn, Veenendaal, Soest of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Amersfoort? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Amersfoort

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Amersfoort, Veenendaal of Barneveld. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijvig Amersfoort

De regio Amersfoort is van oudsher een stad van economisch belang geweest. Honderden jaren geleden werd er in Amersfoort veel bier en kleding geproduceerd. De stad Baarn stond al in de zeventiende eeuw bekend als een rijke forens voor onze groeiende hoofdstad. Het veenrijke Soest was een mekka voor turfstekers. En Veenendaal was bekend vanwege zijn tabaksbedrijven. Later werd de centrale landelijke ligging de reden dat veel hoofdkantoren van landelijke organisaties zich in de omgeving van Amersfoort gingen begeven. De bereikbaarheid via spoor en snelweg werd sterk verbeterd en de stad is ook vanuit economisch oogpunt flink gegroeid. Met de komst van al deze hoofdkantoren en ook de kleinere MKB bedrijven, nam de vraag naar bedrijfsuitje en bedrijfsfeesten natuurlijk toe. Crisis of niet, het is immers een uitgesproken kans om je personeel of zakenrelaties te bedanken.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN AMERSFOORT & OMGEVING

Een bedrijfsuitje hoeft bij voorkeur niet in Amersfoort plaats te vinden. Ook de omgeving van Amersfoort heeft genoeg te bieden. Wat denk je van Baarn, Soest, Veenendaal, Barneveld of Bussum? Deze verschillende steden hebben voldoende geschiedenis en leuke bijzonderheden. De historie van Baarn begint al zo'n 10.000 jaar geleden. Toen al was deze regio bewoond. In de zeventiende eeuw werd het beroemde slot Soestdijk gebouwd door een voormalig burgermeester van Amsterdam. Hierna kwam het in diverse koninklijke handen, waaronder die van ons eigen koningshuis en de broer van Napoleon. Koningin Juliana verkoos het vorige eeuw tot haar officiële residentie. Momenteel is Paleis Soestdijk op vrijdagen, zaterdagen en zondagen (en feestdagen) geopend voor het publiek. Geef je bedrijfsuitje in Baarn dan ook eens een koninklijk tintje en breng een bezoek aan dit mooie paleis. Maar ook Soest is een bijzondere plaats. Soest, Soestduinen en Soesterberg is een plaats met in de omgeving veel bossen, heide, weilanden en duinen. Vooral het Nederlands leger maakt hier dankbaar gebruik van om onze manschappen te trainen. De naam Soest betekend waarschijnlijk bron op de grend van hoge en lage grond en is al 11.000 jaar voor Christus door jagersgroepen gebruikt als woonplaats. Een mooie en bijzondere geschiedenis. Wellicht is zelfs het grootste stuifduingebied van de Utrechtse heuvelrug een mooie locatie voor je bedrijfsuitje. Veenendaal is voor bedrijven een belangrijke vestigingsplaats. Dit komt mede door de centrale ligging in ons land met heel veel belangrijke snelwegen in de buurt. Ook de afgelopen jaren is in Veenendaal het horeca-aanbod toegenomen. Veenendaal is op deze manier flink aan het verjongen en zal een mooie toekomst tegemoet zien. Met het horeca-aanbod zal de stad vermoedelijk ook meer bedrijfsuitjes aantrekken. Maar een bedrijfsuitje kan ook plaatsvinden in Barneveld wat bekend staat om de handel in pluimvee. Of misschien is Bussum wel een betere locatie voor je bedrijfsuitje. Wist je dat hier de eerste openbare tv-uitzending plaats heeft gevonden? Ook qua natuur heeft Bussum voldoende te bieden met de Bussumerheide. Bussum heeft een stedelijk uiterlijk maar is van oorsprong nog een leuk en bijzonder dorp. Je ziet wel dat Amersfoort en omgeving voldoende te bieden heeft. We hopen dat ook de omgeving van Amersfoort je zal inspireren en wensen je alvast veel plezier toe met je bedrijfsuitje.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt