Bedrijfsuitje Amersfoort

ook voor Baarn, Leusden, Soest, Veenendaal, Lunteren, Bussum, Barneveld, Nijkerk en Bunschoten-Spakenburg.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Amersfoort

Binnenkort een bedrijfsuitje Amersfoort op het programma staan? Samen met je zakenrelaties of juist met je afdeling op pad? Dit is niet vreemd in het snel groeiende Amersfoort. Om hier goed op in te kunnen spelen, heeft Onemotion samen met een uitgebreid netwerk van partners en organisatoren een aantrekkelijk aanbod personeelsuitjes, personeelsfeesten en workshops in Amersfoort samengesteld. Veel van de bedrijven en organisaties in de omgeving van Amersfoort hebben reeds een teambuildingbedrijfsuitje of personeelsfeest in Amersfoort via ons georganiseerd. Maar we hopen natuurlijk binnenkort ook jouw bedrijf te kunnen verwelkomen. Kijk hieronder voor een totaaloverzicht (kijk ook op vrijgezellenfeest Amersfoort).

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amersfoort

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Amersfoort. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Apeldoorn
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Apeldoorn

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Apeldoorn combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Duiken als personeelsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als personeelsuitje in Amersfoort

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Amersfoort? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsfeest in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsfeest in Amersfoort

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig bedrijfsfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je bedrijfsfeest in Amersfoort? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amersfoort opties

Happen, stappen, varen in Amersfoort. De titel zegt het eigenlijk als, dit is een veelzijdig bedrijfsuitje met drie elementen erin. Het eerste element is het happen, tijdens deze dag wordt er een driegangen diner aangeboden, maar dan wel in drie delen gehakt. Jullie starten met het voorgerecht, daarna volgt het vaar gedeelte van dit bedrijfsuitje. Na een mooie tocht komen jullie aan bij het hoofdgerecht. Om even uit te buiken wordt de avond vervolgd in een wandeling onder leiding van een ervaren gids. Deze wandeling zal jullie vervolgens afleveren bij het toetje van de avond! Nieuwsgierig geworden over dit bedrijfsuitje in Amersfoort, Soest, Bussum en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Kookwedstrijd Amersfoort of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookwedstrijd Amersfoort of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Amersfoort waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Amersfoort.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Amersfoort

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Amersfoort? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amersfoort

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Amersfoort komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Bristol. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Amersfoort

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Amersfoort, Soest, Baarn, Bussum, Veenendaal of Barneveld beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Amersfoort, Soest, Baarn, Bussum, Veenendaal of Barneveld, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Amersfoort

O.a. inc. 3-gangen diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Amersfoort. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Amersfoort

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Amersfoort? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bedrijfsuitje koken Amersfoort
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Bedrijfsuitje koken Amersfoort

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amersfoort. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze teambuilding activiteiten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kook teambuilding mogelijkheden in Amersfoort.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Amersfoort

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Amersfoort of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Amersfoort met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Amersfoort met diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Amersfoort.

Help, de directeur is ontvoerd Amersfoort
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Amersfoort

Zoek je een spannend teamuitje of bedrijfsuitje voor jouw team in Amersfoort? Probeer dan deze activiteit eens: Help, de directeur is ontvoerd. Dit bedrijfsuitje is gebaseerd op flink staaltje samenwerken en communiceren en niet te vergeten heel veel lol en plezier natuurlijk. Het spel begint met de vermissing van de directeur, na een daverend spannende speurtocht eindigt het team met zijn allen aan tafel om te genieten van een heerlijk driegangen keuzediner in Amersfoort. Klinkt dit bedrijfsuitje goed in de oren, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

GPS bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Amersfoort, Bussum, Soest, Baarn (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Amersfoort, Bussum, Soest, Baarn en omgeving kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Amersfoort, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Lipdub bedrijfsuitje Amersfoort
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Amersfoort

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Amersfoort, Bussum, Barneveld, Veenendaal, Soest en Baarn. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Amersfoort
vanaf
€30 p.p.

Percussie workshop teambuilding Amersfoort

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Amersfoort, Barneveld, Veenendaal, Soest en omgeving? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Amersfoort of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Graffiti workshop Amersfoort
vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop bedrijfsuitje Amersfoort

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Amersfoort (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Amersfoort is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Amersfoort, Veenendaal, Bussum, Barneveld, Soest of omgeving.

Moorddiner bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Amersfoort

Voor dit bedrijfsuitje in Amersfoort, Baarn, Veenendaal, Soest of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Amersfoort? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Amersfoort

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Amersfoort, Veenendaal, Barneveld en omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Amersfoort of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Amersfoort

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Amersfoort, Veenendaal of Barneveld. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Amersfoort
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Amersfoort

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Amersfoort, Baarn, Soest, Bussum, Lunteren of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje zeilen Amersfoort (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen Amersfoort (omgeving)

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een bedrijfsuitje zeilen in de omgeving van Amersfoort. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's, of bijvoorbee ld compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Amersfoort

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Amersfoort? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Amersfoort, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Amersfoort en omliggende regio.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Amersfoort (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Amersfoort (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Amersfoort echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Amersfoort. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Highland Games bedrijfsuitje Amersfoort
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Amersfoort

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Amersfoort of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Amersfoort of omgeving.

Bootcamp Teambuilding Amersfoort
excl. BTW vanaf
€13 p.p.

Bootcamp Teambuilding Amersfoort

Altijd al willen weten hoe fit je team is? Of wie het fitste is van je collega’s? Kom er nu achter tijdens deze leuke bootcamp! Tijdens deze teambuilding activiteit wordt je samen met je collega’s tot het uiterste gedreven op sportief gebied. Onder leiding van een strenge, ervaren, bootcamper ga je verschillende oefeningen uitvoeren. Sommige individueel en sommige in groepsverband. Tijdens dit uitje is het belangrijk dat je elkaar blijft motiveren. Uiteraard zijn er meer en minder fitte mensen tijdens dit uitje, maar dat maakt niet uit! Iedereen wordt op zijn eigen niveau uitgedaagd tijdens deze outdoor activiteit. Zie je dat een van je collega’s het zwaar heeft? Moedig hem of haar aan, want vaak is dat net het beetje extra wat iemand nodig heeft om door te gaan. De bootcamp is te boeken in Hilversum, Huizen, Bussum, Baarn en Amersfoort. Interesse in deze activiteit? Vraag hieronder dan meer informatie aan. Veel succes en plezier tijdens dit uitje en vergeet van te voren niet te rekken en te strekken om de ergste spierpijn te voorkomen..

Expeditie Robinson teambuilding Amersfoort
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Amersfoort

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in Amersfoort.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Wadlopen met zeehonden safari vanaf Groningen (met diner aan boord)
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Wadlopen met zeehonden safari vanaf Groningen (met diner aan boord)

Deze unieke ervaring start in een haven in Noorden van Groningen. Met een privéschip vaar je langs zandbanken, droogvallend wad, wadvogels en natuurlijk zeehonden. Natuurlijk stappen jullie ook uit om over de bodem van de zee (drooggevallen wad) te wandelen en zelf naar wadpieren, kokkels, platvisjes en andere zeediertjes te zoeken. Vervolgens varen jullie door naar het mooie Schiermonnikoog, waar jullie het strand, dorp/eiland kunnen bezoeken . Deze activiteit is inclusief zeehondensafari, zandplaatexcursie, bezoek aan Schiermonnikoog, busvervoer op Schiermonnikoog, diner aan boord, ervaren gids. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Amersfoort of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Amersfoort of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Amersfoort van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Amersfoort: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Amersfoort: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Amersfoort voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Bedrijvig Amersfoort

De regio Amersfoort is van oudsher een stad van economisch belang geweest. Honderden jaren geleden werd er in Amersfoort veel bier en kleding geproduceerd. De stad Baarn stond al in de zeventiende eeuw bekend als een rijke forens voor onze groeiende hoofdstad. Het veenrijke Soest was een mekka voor turfstekers. En Veenendaal was bekend vanwege zijn tabaksbedrijven. Later werd de centrale landelijke ligging de reden dat veel hoofdkantoren van landelijke organisaties zich in de omgeving van Amersfoort gingen begeven. De bereikbaarheid via spoor en snelweg werd sterk verbeterd en de stad is ook vanuit economisch oogpunt flink gegroeid. Met de komst van al deze hoofdkantoren en ook de kleinere MKB bedrijven, nam de vraag naar bedrijfsuitje en bedrijfsfeesten natuurlijk toe. Crisis of niet, het is immers een uitgesproken kans om je personeel of zakenrelaties te bedanken.

Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Amersfoort.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN AMERSFOORT & OMGEVING

Een bedrijfsuitje hoeft bij voorkeur niet in Amersfoort plaats te vinden. Ook de omgeving van Amersfoort heeft genoeg te bieden. Wat denk je van Baarn, Soest, Veenendaal, Barneveld of Bussum? Deze verschillende steden hebben voldoende geschiedenis en leuke bijzonderheden. De historie van Baarn begint al zo'n 10.000 jaar geleden. Toen al was deze regio bewoond. In de zeventiende eeuw werd het beroemde slot Soestdijk gebouwd door een voormalig burgermeester van Amsterdam. Hierna kwam het in diverse koninklijke handen, waaronder die van ons eigen koningshuis en de broer van Napoleon. Koningin Juliana verkoos het vorige eeuw tot haar officiële residentie. Momenteel is Paleis Soestdijk op vrijdagen, zaterdagen en zondagen (en feestdagen) geopend voor het publiek. Geef je bedrijfsuitje in Baarn dan ook eens een koninklijk tintje en breng een bezoek aan dit mooie paleis. Maar ook Soest is een bijzondere plaats. Soest, Soestduinen en Soesterberg is een plaats met in de omgeving veel bossen, heide, weilanden en duinen. Vooral het Nederlands leger maakt hier dankbaar gebruik van om onze manschappen te trainen. De naam Soest betekend waarschijnlijk bron op de grend van hoge en lage grond en is al 11.000 jaar voor Christus door jagersgroepen gebruikt als woonplaats. Een mooie en bijzondere geschiedenis. Wellicht is zelfs het grootste stuifduingebied van de Utrechtse heuvelrug een mooie locatie voor je bedrijfsuitje. Veenendaal is voor bedrijven een belangrijke vestigingsplaats. Dit komt mede door de centrale ligging in ons land met heel veel belangrijke snelwegen in de buurt. Ook de afgelopen jaren is in Veenendaal het horeca-aanbod toegenomen. Veenendaal is op deze manier flink aan het verjongen en zal een mooie toekomst tegemoet zien. Met het horeca-aanbod zal de stad vermoedelijk ook meer bedrijfsuitjes aantrekken. Maar een bedrijfsuitje kan ook plaatsvinden in Barneveld wat bekend staat om de handel in pluimvee. Of misschien is Bussum wel een betere locatie voor je bedrijfsuitje. Wist je dat hier de eerste openbare tv-uitzending plaats heeft gevonden? Ook qua natuur heeft Bussum voldoende te bieden met de Bussumerheide. Bussum heeft een stedelijk uiterlijk maar is van oorsprong nog een leuk en bijzonder dorp. Je ziet wel dat Amersfoort en omgeving voldoende te bieden heeft. We hopen dat ook de omgeving van Amersfoort je zal inspireren en wensen je alvast veel plezier toe met je bedrijfsuitje.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt