Vrijgezellenfeest Amersfoort en leuke bedrijfsuitjes

Ook Baarn, Soest, Veenendaal, Lunteren, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Leusden, en Bussum.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Amersfoort

Binnenkort afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan? Of gewoon op pad met een groep? Amersfoort is een mooie en historische stad voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje, bedrijfsuitje of workshop in Amersfoort. Deze van oudsher bedevaartstad is een echte monumentenstad. Het middelpunt van de stad wordt gevormd door de bijzondere "Lange Jan" kerktoren. Amersfoort kenmerkt zich als een gezellige stad met veel kroegjes en terrasjes geconcentreerd rond pleintjes als het lieve Vrouwenkerkhof en De Hof. Elk jaar in de zomer komen duizenden fans van salsa, bachata en latin cultuur naar Amersfoort voor de Dias Latinos. Het tropische ritme van de vele bandjes en optredens laat de stad dan uit z'n voegen barsten. Dat de "Keistad" voldoende leuke aanvullingen biedt voor elk groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amersfoort, is duidelijk (kijk ook op bedrijfsuitjes in Amersfoort). We wensen je bij voorbaat veel plezier toe (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Amersfoort pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Amersfoort).

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Amersfoort combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Graffiti workshop Amersfoort
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop Amersfoort

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Amersfoort (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Amersfoort is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden of Bussum.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Amersfoort. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Amersfoort middels onderstaande informatieformulier.

Ontdek de Verrader City Game Amersfoort
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Amersfoort

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Amersfoort, Baarn, Soest, Lunteren, Nijkerk en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Amersfoort? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Amersfoort of omgeving Baarn, Veenendaal, Lunteren, Nijkerk etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een bijzonder leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Amersfoort. 

The Hangover City Game Amersfoort
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Amersfoort, Soest, Nijkerk of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Amersfoort of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Burlesque workshop Amersfoort
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Amersfoort

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Amersfoort, Bussum, Lunteren, Barneveld of Baarn! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Amersfoort of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Amersfoort, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The weddinggame City Game Amersfoort
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Amersfoort

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Amersfoort, Veenendaal, Bunschoten-Spakenburg, Bussum en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Amersfoort
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Amersfoort

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Amersfoort is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Amersfoort, Baarn, Lunteren etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Moordspel Citygame Amersfoort
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Amersfoort

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Amersfoort, Veenendaal, Leusden of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Amersfoort. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Thema fotoshoot Amersfoort
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Thema fotoshoot Amersfoort

Bereid je voor op een hele bijzondere fotoshoot in Amersfoort. Dit wordt vast en zeker een bijzonder vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kruipen jullie tijdens deze fotoshoot in de huid van jullie inner Diva´s. Diverse thema´s zijn mogelijk: van Burlesque thema tot 1001 nacht, van Spaans tot Bollywood. Bereid je voor op een bijzonder gezellige middag of avond. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een thema fotoshoot voor je vrijgezellenfeest in Amersfoort, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Amersfoort of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Amersfoort

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Amersfoort is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Amersfoort. I'm in the mood for dancing!!

Workshop paaldansen Amersfoort
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Amersfoort

Gooi je benen in de lucht tijdens een workshop paaldansen in Amersfoort. Onderschat het niet want spierkracht zul je nodig hebben. Samen met je vriendinnen ga je tijdens dit lachwekkende maar ook sportieve vrijgezellenfeest alles uit de kast halen. Aan het eind van de dag ben je getraind en kun je een prachtige verleidelijke show weggeven rond deze paal. Geen zorgen, de workshop is laagdrempelig en is dus voor iedereen geschikt. Ben jij benieuwd of deze paaldansworkshop bij kan dragen aan jouw vrijgezellenfeest? Klik dan op de informatie button hieronder voor meer vrijblijvende informatie. 

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Amersfoort

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Amersfoort.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amersfoort? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een schilderworkshop in Amersfoort, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Amersfoort en omliggende regio.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amersfoort, Baarn, Soest, Lunteren etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Amersfoort.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Amersfoort

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amersfoort. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Amersfoort.

Action painting vrijgezellenfeest in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Amersfoort

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Amersfoort? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bonbons maken Amersfoort
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Amersfoort

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amersfoort? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Amersfoort. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Amersfoort We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Cupcake workshop Amersfoort
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake workshop Amersfoort

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amersfoort, Barneveld, Soest, Bussum, Veenendaal of Baarn? Kies dan voor een workshop cupcakes maken (voor kinderfeestjes kijk je op kinderfeestje Amersfoort). Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Amersfoort of omgeving. 

Cocktail workshop Amersfoort
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Amersfoort

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Amersfoort schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Amersfoort (of omgeving Soest, Veenendaal, Lunteren, Barneveld etc).

Gek op Holland dinerspel Amersfoort
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Amersfoort

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Leusden of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Wie is de verrader dinerspel Amersfoort
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Amersfoort

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Amersfoort, Soest, Lunteren, Barneveld, Nijkerk of Bussum, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

De omgeving van het prachtige Amersfoort

De regio rond Amersfoort heeft ook veel te bieden. Bezoek Paleis Soestdijk in Baarn tijdens je bedrijfsuitje Amersfoort, drink een bokbiertje in Veenendaal (tijdens het bokbierenfestival) of maak een wandeling over de Utrechtse Heuvelrug. Op deze pagina heeft Onemotion een aantal leuke aanbiedingen verzameld op het gebied van groepsuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops in Amersfoort en regio Baarn, Soest, Veenendaal, Barneveld en Bussum. We hopen dat we zo direct een bijdrage kunnen leveren aan een bijzondere dag en wensen je alvast veel inspiratie toe. Ga je liever de grens over richting Engeland? Kies dan voor 1 van de bijzondere steden. Vrijgezellenfeesten in Stoke on Trent UK bijvoorbeeld vind je op Hen do Stoke on Trent. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen. Zoek je ook nog een locatie voor de bruiloft zelf? Dan vind je deze op trouwlocaties in Amersfoort en omgeving.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN AMERSFOORT & OMGEVING

De agenda’s zijn naast elkaar gehouden, de datum is geprikt en als laatste moet het programma nog worden gemaakt. Wat gaan jullie doen? Kiezen jullie voor een vrijgezellenfeest Amersfoort en omgeving vol actieve uitjes of juist passieve uitjes waarbij wellicht een uitgebreide maaltijd centraal staat? Het is in ieder geval zeker dat het een onvergetelijke dag moet worden voor de vrijgezel. Een vrijgezellenfeest is van origine het einde vieren van het vrijgezellenbestaan. Is jullie vrijgezel er klaar voor? Wanneer je kiest voor Amersfoort kies je voor een bijzondere stad met een mooie historie. In de omgeving van Amersfoort woonden namelijk al mensen, ver voordat de Romeinen arriveerden. De stad beleefde z'n meest turbulente tijd gedurende de Tachtig Jarige Oorlog, waarbij Amersfoort meerdere malen bezet en bevrijd werd. Ondanks alle conflicten is de stad bijzonder goed in tact gebleven en kun je je zelf hier fantastisch onderdompelen in Middeleeuwse weelde. Of kies je toch liever voor de omgeving van Amersfoort. De stad Bussum is namelijk een prima uitvalsbasis voor jullie vrijgezellenfeest Amersfoort of omgeving. Wist je dat de ontwikkeling van Bussum pas echt op gang kwam met de komst van een eigen treinstation in de negentiende eeuw? De mooie omgeving en de goede bereikbaarheid van steden als Amsterdam zorgde in rap tempo voor uitbreiding van het eerst zo kleine dorpje. Inmiddels is Bussum een bloeiende gemeente en de mooie ligging maken het tot een leuk startpunt voor een groepsuitje. Combineer bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest in Bussum met een cocktail workshop met een wandeling door natuur of een bezoek aan het Gooimeer. Het is algemeen bekend dat je van een workshop of groepsuitje enorm honger kunt krijgen. Vaak heeft de organisator van het uitje een aantal hele leuke suggesties voor je. Maar op speciaal verzoek, hebben we in de stad Amersfoort ook één of meerdere gelegenheden gevonden, waarbij je een exclusief Onemotion voordeel kunt verkrijgen: van korting tot menu upgrade. De gelegenheden kenmerken zich door goede beoordelingen en een hoge prijs/kwaliteit verhouding. Wat dacht je bijvoorbeeld van Restaurant Heerlijk op de Hof 11 in Amersfoort (centrum)? Wil je meer weten? Klik dan hieronder op meer informatie. Eet smakelijk! Heb je een ander evenement op het programma? Bijvoorbeeld een kinderfeestje? De omgeving van Amersfoort biedt tal van leuke attracties voor een inspirerend kinderfeestje. Van het Mondriaanhuis tot de Zwarte Pietenschool, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Amersfoort voor meer informatie. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestje thuis overzicht. We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens een bijzondere dag.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Amersfoort, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de fijne kneepjes leren tijdens burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, jezelf laten gaan tijdens de percussie workshop, bonbons maken in Amersfoort, sieraden of sushi maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Amersfoort, een workshop schilderen, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Amersfoort. In vele diverse steden en omgeving kun je dit uitgebreide aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment trendgevoelig, uitdagend en voor verschillende seizoenen in Amersfoort. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij alleen contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt