Vrijgezellenfeest Haarlem en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Heemskerk, Zandvoort, Heemstede, Ijmuiden, Hoofddorp, Beverwijk en Velsen.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in Haarlem

Haarlem is een stad met een rijke historie en behoort inmiddels top de top-15 van Nederland, wat betreft aantal inwoners.  De stad staat bol van de mooie monumenten. Een cocktail workshop valt dan ook prima te combineren met een kroegentocht door het centrum of een drankje op één van de vele pittoreske terrasjes. Over ligging, wat betreft groepsuitjes en vrijgezellenfeesten, heeft Haarlem ook al niet te klagen. Zo ligt de stad op een steenworp afstand van zee (Zandvoort, Bloemendaal etc.), zijn er diverse leuke parkjes (geschikt voor een leuke groepspicknick) en kun je ook heerlijk wandelen door de bossen van bijvoorbeeld Haarlemmerhout. Haarlem vormt dus de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk groepsuitje of een energiek vrijgezellenfeest. We inspireren je graag met onderstaand aanbod (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Haarlem pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Haarlem).

Beachfun vrijgezellenfeest op een strand in Zandvoort of Noordwijk
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Beachfun vrijgezellenfeest op een strand in Zandvoort of Noordwijk

Op zoek naar een sportief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in jouw regio! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk vrijgezellenfeest op een strand nabij Haarlem, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Haarlem

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Haarlem. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Powerkiten of Blokarten Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Powerkiten of Blokarten Ijmuiden

Ben je gek op het strand en houd je van actie? Dan zijn deze activiteiten zeker iets voor jou! Bij beide activiteiten staat de sterke wind van het strand centraal. Powerkiten is een activiteit waarbij je een grote vlieger onder controle moet houden om zo zelf vooruit getrokken te worden door de wind. Bij Blokarten wordt je ook door de wind in beweging gebracht, maar deze keer zit je op wieltjes... Houdt jezelf en je materialen dus goed vast tijdens deze activiteit want voor je het weet gaat alles de lucht in. Interesse? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in de omgeving van Haarlem.

Graffiti workshop Haarlem
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Haarlem

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Haarlem (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Haarlem is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Haarlem, Zandvoort, Haarlemmermeer, Ijmuiden, Hoofddorp, Velsen of Beverwijk .

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Haarlem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Haarlem combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Haarlem

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Haarlem? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Haarlem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Haarlem

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Haarlem is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop schilderen Haarlem
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop schilderen Haarlem

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Haarlem? Denk dan eens aan een schilderworkshop. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Haarlem, Ijmuiden, Zandvoort etc, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Alkmaar en omliggende regio (van Heemstede tot Velsen).

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Haarlem

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Haarlem, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop bonbons maken Haarlem
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Haarlem

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Haarlem? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Haarlem. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Haarlem. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Cluedo als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Haarlem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Haarlem middels onderstaande informatieformulier.

Paintball vrijgezellenfeest Haarlem
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball vrijgezellenfeest Haarlem

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit in Haarlem. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

City escape als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Haarlem

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Haarlem of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

The weddinggame City Game Haarlem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Haarlem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Haarlem, Velsen, Ijmuiden, Beverwijk, Zandvoort, Heemstede, Hoofddorp, Heemskerk en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moordspel Citygame Haarlem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Haarlem

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Haarlem, Beverwijk, Ijmuiden, Hoofddorp of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Vrijgezellenfeest Haarlem combi: Quad rijden en paintballen
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Vrijgezellenfeest Haarlem combi: Quad rijden en paintballen

Oerend hard snellen jij en je vrienden of collega´s over het parcours, terwijl je hart mee klopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens dit vrijgezellenfeest quad rijden vlakbij Haarlem, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Dit vrijgezellenfeest combineer je met een eveneens adrenaline verhogende paintball game. Wil je meer weten over deze leuke combi in de omgeving van Haarlem? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Powerboat varen in Ijmuiden
incl. BTW vanaf
€43 p.p.

Powerboat varen in Ijmuiden

Ervaar de kracht van een RIB powerboat. Na een korte instructie vaar je rustig door de haven, richting open zee. Eenmaal daar aangekomen gaan de motoren brullen en ervaar je zelf de spanning en sensatie van het varen met een rib powerboat. Met de wind in je haar en de zon in je gezicht wordt het zeker een geweldige trip. Laat lekker alle stress van je af waaien en keer als herboren terug aan de wal. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit powerboat arrangement in Ijmuiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

The Hangover City Game Haarlem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Haarlem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest voor mannen in Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Heemskerk, Ijmuiden, Velsen, Beverwijk of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Haarlem

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Haarlem. I'm in the mood for dancing!!

Ontdek de Verrader City Game Haarlem
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Haarlem

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Haarlem, Hoofddorp, Ijmuiden, Velsen, Beverwijk, Heemstede en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Haarlem

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Haarlem of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Haarlem

Altijd al de ster willen zijn van je eigen film? Of in de clip willen spelen van je favoriete nummer? Dat kan nu tijdens deze bijzondere lipdub of filmworkshop. Je mag zelf de film of de clip kiezen die na gespeeld gaat worden. Wil je niets naspelen maar juist een unieke speelfilm of clip produceren? Dat kan natuurlijk ook. Onder begeleiding maak je een script die je gezelschap vervolgens gaat uitvoeren voor de camera. Dus trek je mooiste kleding aan en shine in een eigen film of lipdub! Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Haarlem.

Burlesque workshop Haarlem
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Haarlem

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Haarlem, Heemstede, Heemskerk, Zandvoort, Ijmuiden en omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Haarlem of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Haarlem

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Haarlem.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Haarlem

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Haarlem of omgeving Heemskerk, Heemstede, Ijmuiden etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Haarlem. 

Cupcake workshop Haarlem
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake workshop Haarlem

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je vrouwelijke vrijgezellenfeest of groepsuitje in Haarlem, Zandvoort, Heemskerk, Beverwijk, Hoofddorp, Haarlemmermeer of Velsen? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren (kijk voor kinderfeestjes op kinderfeestje Haarlem). Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken in Haarlem of omgeving. 

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Haarlem

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Haarlem. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Action painting vrijgezellenfeest in Haarlem
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Haarlem

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Haarlem? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Haarlem
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Haarlem (of wie is de chef)

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Haarlem. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Haarlem.

Ontdek de Verrader dinerspel Haarlem
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Haarlem

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Haarlem, Heemstede, Heemskerk, Zandvoort, Hoofddorp etc, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

De prachtige omgeving van Haarlem

Maar de omgeving heeft meer te bieden dan Haarlem alleen. Breng een bezoek aan Slot Heemskerk en neem in gedachten deel aan de Hoekse en Kabeljauwse twisten. Of slenter als onderdeel van je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje Haarlem over de grootste bazaar van Europa (Beverwijk) op zoek naar leuke koopjes. Graag helpen we je een eindje op weg om alle ingrediënten samen te voegen tot een heerlijk vrijgezellenfeest in de omgeving van Haarlem. Op deze pagina hebben we daarom een overzicht geproduceerd van meerdere leuke groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Haarlem, Zandvoort, Haarlemmermeer, Velsen, Beverwijk of Heemskerk. Ga je liever vanuit Haarlem de grens over richting Engeland? Kijk dan bijvoorbeeld naar London of Birmingham. Voor vrijgezellenfeesten in Birmingham kijk je op Hen do Birmingham. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen. Zoek je ook nog een locatie voor de bruiloft zelf? Dan vind je deze op trouwlocaties in Haarlem en omgeving.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                       Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN HAARLEM & OMGEVING

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is niet zomaar een makkelijke taak. Zoveel verschillende mensen waarmee je samen een top vrijgezellenfeest wilt organiseren. Of je nu kiest voor een actief vrijgezellenfeest voor mannen, avontuurlijk of juist een vrijgezellenfeest vol met het testen van jullie smaak voor eten. Het is in ieder geval zeker dat je een dag wilt neerzetten die voor de vrijgezel onvergetelijk gaat worden. Het komt namelijk niet elke dag voor dat je afscheid gaat nemen van het vrijgezellenbestaan. De vrijgezel gaat afscheid nemen van een bijzonder stuk van het leven en de volgende fase ingaan. Maar tijdens dit vrijgezellenfeest zal de vrijgezel hier waarschijnlijk helemaal niet mee bezig zijn. Hij of zij zal immers alleen maar bezig zijn met het feit of hij/zij wel of geen konijnenpak aan moet trekken. Haarlem en omgeving heeft op het gebied van vrijgezellenfeesten voldoende opties voor jullie programma. Maar kies je liever voor de omgeving van Haarlem dan zijn Heemskerk en Zandvoort ook een prima uitvalsbasis. Al in de elfde eeuw vervulde Heemskerk een strategische rol in de regio. Zo kende Heemskerk in de middeleeuwen maar liefst 6 verschillende kastelen. Combineer je vrijgezellenfeest of groepsuitje in Heemskerk dan ook met een bezoek aan het historische Huldtoneel (van voor de Romeinse tijd) of  het mooie kasteel Assumburg. En na afloop van je vrijgezellenfeest in Noord-Holland drink je natuurlijk een lekker kopje koffie in het centrum van Heemskerk. Maar schijnt er een prachtig zomerzonnetje of is het voldoende droog om je vrijgezellenfeest in Zandvoort te houden dan is dat geen verkeerd idee. Vrijgezellenfeesten en strand, dat gaat natuurlijk prima samen. Een leuke workshop, een heerlijk zonnetje en een lekker drankje. Zandvoort beschikt over een uitgebreid aanbod strandtenten. Combineer je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Zandvoort bijvoorbeeld met een frisse strandwandeling en een tropische cocktail workshop. Een andere aanrader is een powerboat tocht (vanuit de haven van Ijmuiden). Maak van je vrijgezellenfeest een minivakantie bij Zandvoort aan Zee. Met het aanbod op deze pagina helpen we je graag op weg naar het succesvol organiseren van je vrijgezellenfeest Haarlem of omgeving. We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe en hopen dat de dag voor de vrijgezel voor altijd in het geheugen zal blijven hangen. Kijk voor je 20+ vrijgezellen vrienden ook eens op deze single reizen 20+ site.

PARTNER WORDEN?
Lipdub of filmuitje in Haarlem, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Haarlem, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Haarlem, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Haarlem. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Haarlem. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel. Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt