Groepsuitjes overzicht Lelystad

ook voor Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Emmeloord en Zeewolde.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Lelystad

Lelystad is een snelgroeiende en piepjonge stad in het midden van Flevoland. Ondanks de betrekkelijke lage leeftijd van de stad, heeft Lelystad een volwassen aanbod groepsuitjes in de aanbieding. Onemotion heeft hieronder een overzicht gemaakt van de leukste vrijgezellenfeest, groepsuitjes en workshops in Lelystad tips voor de omgeving van lelystad (op bedrijfsuitje Flevoland vind je ook leuke personeelsuitjes). We wensen je alvast veel plezier toe tijdens jullie vrijgezellenfeest Lelystad of andere gelegenheid in deze bijzondere stad. (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Lelystad pagina van Wateenlocatie).

City escape als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Lelystad

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Lelystad of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

percussie workshop Lelystad
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

percussie workshop Lelystad

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Lelystad is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Lelystad,  Emmeloord, Zeewolde etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Lelystad

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Lelystad? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Lelystad

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Lelystad, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Gek op Holland dinerspel Lelystad
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Lelystad

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Lelystad, Zeewolde, Dronten, Emmeloord of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Lelystad

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Lelystad. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The weddinggame City Game Lelystad
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Lelystad

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Lelystad, Zeewolde, Biddinghuizen, Swifterbant en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover City Game Lelystad
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Lelystad

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Lelystad, Dronten, Emmeloord of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Lelystad

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Lelystad middels onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Lelystad

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Lelystad combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Lelystad
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Lelystad

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Lelystad is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Lelystad

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Lelystad. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Ontdek de Verrader City Game Lelystad
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Lelystad

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Lelystad, Zeewolde, Swifterband, Biddinghuizen, Dronten en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Lelystad
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Lelystad

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Lelystad, Biddinghuizen, Zeewolde of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Lelystad

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Lelystad. I'm in the mood for dancing!!

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Lelystad

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Lelystad, Dronten, Zeewolde of Biddinghuizen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Lelystad of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Lelystad

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Lelystad.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Lelystad

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Lelystad of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Ontdek de Verrader dinerspel Lelystad
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Lelystad

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel.Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Lelystad, Dronten, Swifterband, Biddinghuizen, Emmeloord of Zeewolde, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Lelystad
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Lelystad

Dat vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje mag wel wat spannender en sportiever gemaakt worden. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging! Zwaai die benen (soepel) de lucht in en vergeet ook niet om plezier te hebben. Aan het begin lijkt het misschien onmogelijk zwaar om te paaldansen maar aan het eind van deze leuke workshop paaldansen zijn jullie experts.Voel je sensueler en krachtiger dan ooit. Willen jullie meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan over de workshop paaldansen in Lelystad, Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant of omgeving.

 

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Lelystad
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Lelystad

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Lelystad, Dronten, Biddinghuizen, Zeewolde etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Lelystad.

Workshop bonbons maken Lelystad
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Lelystad

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Lelystad of Dronten? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Lelystad. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Lelystad en omgeving

Combineer je workshop of vrijgezellenfeest met een bezoek aan de replica van de Batavia en voel je een echte zeeheld. Of pak je creditkaart en ga helemaal los in het winkelparadijs Batavia stad. Een aanrader is ook het Aviodrome, waar je alles te weten komt over de luchtvaart. Vind je vrijgezellenfeest plaats in de zomer, dan kun je deze ook goed combineren met de Batavia Haven Dagen. Dit tweedaagse evenement is een paradijs voor watersporters en bootliefhebbers. Breidt je groepsuitje aan Lelystad uit met een bezoek aan de omgeving, en ga helemaal los bij het festival Low Lands of in Walibi Holland (Biddingshuizen). En wil je werken aan je accentloos Nederlands, breng dan een bezoekje aan Dronten (waar volgens eigen zeggen het met meest accentloze Nederlands wordt gesproken). Je ziet wel dat Lelystad en omgeving voldoende te bieden heeft voor een onvergetelijke dag vol leuke activiteiten. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN LELYSTAD & OMGEVING

In de provincie Flevoland ligt het prachtige Lelystad. Lelystad dankt haar naam aan de bedenker van het plan voor de afsluiting van de Zuiderzee: Cornelis Lely. Zijn visie leidde uiteindelijk begin dertiger jaren voor de bouw van de afsluitdijk en de aanleg van het Ijsselmeer. Naast de technische moeilijkheden, maakte de politieke discussie deze prestatie nog meer bijzonder. Met Zeewolde en Dronten vormt Flevoland de Oostelijke Flevopolder. Vooral op watersport- en natuurgebied is er in de omgeving van Lelystad veel te beleven. Aanraders zijn de Oostvaardersplassen (een uniek natuurgebied) en natuurpark Flevoland met tal van bijzonder en grote hoefdieren. Combineer je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Flevoland ook eens met een bezoek aan het Aviodrome, het grote Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. En geniet ten slotte van een drankje (bij ondergaande zon) nabij de jachthaven van Lelystad. Het moet het ideale feest zijn gezien dat de vrijgezel na deze onvergetelijke dag gaat trouwen. Toch is het organiseren van een vrijgezellenfeest niet zomaar gedaan. Zoveel verschillende mensen met zoveel verschillende wensen. De 1 is dol op een actief uitje vol avontuur en wellicht zelfs water. De ander is niet zo’n durfal en geeft de voorkeur aan een uitje aan tafel tijdens een moorddiner. Er is in ieder geval voor ieder wat wils en we helpen je dan ook graag op weg naar de organisatie van een top vrijgezellenfeest. Zou het niet gaaf zijn dat je op de bruiloft zelf elkaar in de ogen aankijkt en ja zegt terwijl je gedachten weer even teruggaan naar het moment dat je met die ene favoriete oom of tante stond te dansen. Het gerucht (of mythe?) gaat dat vaak de organisatie in handen moest liggen van de broer of zus van de bruid of bruidegom. Dit om ervoor te zorgen dat de vrijgezel zich zou gedragen en er controle over zou blijven. Of dit ook daadwerkelijk klopt kun je wellicht zelf straks beamen na het organiseren van dit vrijgezellenfeest. We hopen dat we je goed op weg kunnen helpen met dit diverse aanbod van verschillende uitjes. Of je nu gaat dansen, liever gaat voor een activiteit met eten of een avontuur, we wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe en hopen dat het een onvergetelijke dag gaat worden.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Lelystad, kookworkshop in diverse keukens, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, burlesque leren dansen, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons maken in Lelystad, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen. Het is een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijn proeven in Lelystad, workshop schilderen, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Lelystad. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Lelystad. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel. Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt