Vrijgezellenfeest Eindhoven en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Valkenswaard, Veldhoven, Deurne, Best, Geldrop, Nuenen, Sint-Oedenrode, Waalre en Helmond.

Vrijgezellenfeest Eindhoven en leuke bedrijfsuitjes

Eindhoven, dé lichtstad van Nederland, is uitermate geschikt als decor voor een vrijgezellenfeest of groepsuitje. De vijfde stad van Nederland beschikt over een uitdagend uitgaansleven. Maar vlak ook de recreatie mogelijkheden in de omgeving van Eindhoven niet uit! Laat je betoveren door de mooie natuurgebieden en de vriendelijkheid van alle levensgenieters in Valkenswaard, Veldhoven, Deurne, Helmond of Best. Onemotion presenteert hieronder scherpe aanbiedingen op het gebied van groepsuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops in Eindhoven en omgeving. We wensen je veel succes met het organiseren van een onvergetelijke dag. Alvast veel inspiratie toegewenst (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Eindhoven pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Eindhoven).

Bedrijfsuitje Eindhoven

Airsoft vrijgezellenfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Airsoft vrijgezellenfeest Eindhoven

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft vrijgezellenfeest in Eindhoven.

Workshop paaldansen Eindhoven
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Eindhoven

Zoek je een vrijgezellenfeest waarbij je vrouwelijke krachten centraal staan? Workshop paaldansen is meer dan alleen sexy zijn en sensueel dansen. Tijdens deze workshop leer je al je kracht in de strijd te gooien om in de paal te kunnen blijven hangen. Na een aantal beginners oefeningen leer je de kracht die deze sport bij je losmaakt, te combineren met het zwoele en sensuele. Deze workshop paaldansen in Eindhoven is zeer geschikt als vrijgezellenfeest! Help elkaar een handje en geniet vooral van de leuke activiteit die je samen aan het beleven bent. Voor meer informatie over deze workshop Paaldansen in Eindhoven, klik op de onderstaande informatie button.

The Hunger Games groepsuitje Eindhoven
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games groepsuitje Eindhoven

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit waarbij adrenaline en spanning voorop staan? Dan is het tijd voor The Hunger games in Eindhoven! In een spannende setting ga je samen met je teamgenoten de strijd aan op weg naar de overwinning. Kun jij de focus houden op weg naar de winst? The hunger games is een combinatie van teamwork, focus, wendbaarheid, doelgerichtheid en natuurlijk plezier. In verschillende games krijg je de kans om punten te behalen voor en met je team. Test je doelgerichtheid bij diverse shooting games, train je denkvermogen en balans tijdens een uitdagend parcours en je wendbaarheid op weg naar de buit. Veel plezier!

Slipcursus of driftcursus Eindhoven
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Slipcursus of driftcursus Eindhoven

De banden gieren over het asfalt. De auto schuift over de weg, maar jij hebt alles onder controle. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens deze slipcursus of driftcursus in Eindhoven. Samen met je vrienden of collega´s ga je jouw skills als bestuurder flink bijschaven. Wil je meer weten over deze leuke slipcursus of driftcursus, vraag dan meer aan over dit bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. 

Workshop zilveren ketting maken in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken in Eindhoven

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop in Eindhoven doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Quad rally vrijgezellenfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Quad rally vrijgezellenfeest Eindhoven

Oerend hard snellen jij en je vrienden of collega´s over het parcours, terwijl je hart meeklopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens dit quad rijden in Eindhoven, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Eindhoven combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop parfum maken Eindhoven
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Eindhoven

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Eindhoven. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Cocktail workshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Eindhoven

Shake it baby! Altijd al eens aan de andere kant van de bar willen staan? Die plek waar zowel mannen als vrouwen smelten van jouw cocktailkunstjes? Vandaag is het jouw beurt! Je leert in deze workshop een aantal heerlijke cocktails te maken waar men voor in de rij staat aan de bar. Aan het eind van de dag ben jij de coktailshaker waar iedereen naar op zoek is. Zie je deze activiteit wel zitten als vrijgezellenfeest? Klik dan op onderstaande informatie button voor vrijblijvende informatie over deze cocktail workshop in Eindhoven. (of omgeving Valkenswaard, Veldhoven, Deurne, Helmond etc).

Action painting vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Eindhoven

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Eindhoven? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Eindhoven

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger kookworkshop voor je vrijgezellenfeest in Eindhoven.

Paintball vrijgezellenfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball vrijgezellenfeest Eindhoven

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor deze paintball activiteit in Eindhoven. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Workshop koe schilderen als groepsuitje in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen als groepsuitje in Eindhoven

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Eindhoven.

Salsa workshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€19,50 p.p.

Salsa workshop Eindhoven

Fleur je workshop of groepsuitje in de omgeving van Eindhoven op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feestemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Sint-Oedenrode, Waalre of Helmond te te regelen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Workshop bonbons maken Eindhoven
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop bonbons maken Eindhoven

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in de regio Eindhoven, Veldhoven, Helmond etc.? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Eindhoven. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Eindhoven. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Archery tag als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Eindhoven? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Eindhoven

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Eindhoven is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€48,50 p.p.

Kookworkshop Eindhoven

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Eindhoven. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Deze workshop is ook leuk als invulling van je bedrijfsuitje in Brabant. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Eindhoven.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Eindhoven. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Percussie workshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussie workshop Eindhoven

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Eindhoven is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Sint-Oedenrode, Waalre, Helmond etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

City golf of voetgolf Eindhoven
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

City golf of voetgolf Eindhoven

Wat dacht je van een bijzondere golfactiviteit als invulling van je vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in de omgeving van Eindhoven? Speel een modern spelletje golf op het bijzondere City Golf parcours. En ben je niet zo handig met de golfclubs? Dan is een spelletje voetgolf misschien wel een aardig alternatief. Deze groepsuitjes in Eindhoven zijn inclusief hapje en drankje voor onderweg en begeleiding door een echte instructeur. Wil je meer weten over deze golfuitjes in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Ontdek de Verrader City Game Eindhoven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Eindhoven

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Eindhoven
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Eindhoven

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Eindhoven of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

The Hangover City Game Eindhoven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Eindhoven

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Eindhoven, Valkenswaard, Waalre of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The weddinggame City Game Eindhoven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Eindhoven

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Valkenswaard en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Eindhoven
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Eindhoven

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Eindhoven, Deurne, Nuenen, Sint-Oedenrode, Waalre, Helmond of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Eindhoven
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Eindhoven

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Eindhoven, Valkenswaard, Best, Nuenen, Veldhoven of Best, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Eindhoven
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Eindhoven

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Eindhoven, Deurne, Best, Geldrop, Nuenen, Sint-Oedenrode en omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens!

Lipdub Eindhoven
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Eindhoven

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven, Valkenswaard, Helmond, Geldrop etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Eindhoven.

Lachworkshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Eindhoven

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Eindhoven, Nuenen, Sint-oedenrode of Deurne. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Eindhoven of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Burlesque workshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Eindhoven

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre of Best! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Eindhoven of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over dit spannende vrijgezellenfeest in Eindhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop kleding, kleur en stijl Eindhoven
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop kleding, kleur en stijl Eindhoven

Heb je altijd al willen weten, welke stijl het beste bij je past? Dan is deze workshop in Eindhoven echt iets voor jou. Een professionele styliste helpt je bij het bepalen van een hele nieuwe stijl. Van kleurenadvies tot een persoonlijk stijladvies, het maakt allemaal deel uit van de workshop. Ook maak je samen een “moodboard” zodat je het geleerde niet snel zult vergeten. Dit wordt een leuk uitje vol met kleuren, vrolijke noten en natuurlijk inspiratie. Dit styling uitje is natuurlijk uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Eindhoven of omgeving (van Geldrop, Nuenen, Sint-Oedenrode tot Helmond). Wil je meer weten over de workshop styling mogelijkheden in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Eindhoven.

Workshop schilderen Eindhoven
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop schilderen Eindhoven

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een schilderworkshop in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Eindhoven en omliggende regio (van Veldhoven tot Sint-Oedenrode).

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Eindhoven
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen Eindhoven

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Geldrop, Best etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair als vrijgezellenfeest in Eindhoven en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Eindhoven. 

Workshop tapas maken Eindhoven
incl. BTW vanaf
€48,50 p.p.

Workshop tapas maken Eindhoven

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Eindhoven, Helmond, Best, Veldhoven, Valkenswaard of omgeving. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Eindhoven of omgeving.

Workshop disco dansen Eindhoven
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Eindhoven

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Eindhoven. I'm in the mood for dancing!!

Sushi workshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€48,50 p.p.

Sushi workshop Eindhoven

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in de regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Eindhoven  kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een sushi workshop in Eindhoven.

Highland Games vrijgezellenfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Highland Games vrijgezellenfeest Eindhoven

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Eindhoven! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Eindhoven of omgeving.

Solextocht regio Eindhoven
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Solextocht regio Eindhoven

Wil je samen met je vrienden, collega’s of familie Eindhoven verkennen, maar niet op de standaard manier? Ga dan voor een solextocht. Op deze typische Franse vervoersmiddelen heb je gegarandeerd plezier en leer je ook nog eens meer over de stad. Uiteraard is er tijdens deze tocht ook tijd om te stoppen en te genieten van het uitzicht of even een drankje te drinken op een terras. Let op: voor deze activiteit heb je wel een geldig rijbewijs nodig. Heb je interesse in deze activiteit en wil je meer informatie ontvangen? Klik dan op de button hiernaast en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Eindhoven of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Outdoor vrijgezellenfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor vrijgezellenfeest Eindhoven

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor vrijgezellenfeest activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: van survival tot het spannende bierkrat stapelen,  van abseilen tot wandklimmen. Ook is het mogelijk om de vrijgezellenfeest activiteiten te combineren met een lunch/diner. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Eindhoven? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De bruisende omgeving van de lichtstad

Naast de bestaande workshop locaties, is het meestal ook mogelijk om te kiezen je eigen omgeving en locatie, zoals bijvoorbeeld het stadswandelpark in Eindhoven, je favoriete kroeg in Valkenswaard, of het kasteel in Helmond. Tip voor de omgeving van Eindhoven: Breng na afloop van je uitje eens bezoek aan bijvoorbeeld de gezellige Dommelstraat in Eindhoven met diverse restaurants, of de bruisende markt van Valkenswaard met haar vele kroegen. Het is in ieder geval zeker dat Eindhoven en omgeving je niet zullen gaan vervelen. Klaar voor een spannende citygame, een zomers salsa workshop of juist een heerlijk diner? Sluit je af door met de auto naar huis te gaan of toch maar een hotel? Veel plezier met dit onvergetelijke vrijgezellenfeest in Eindhoven of omgeving. Liever een uniek vrijgezellenfeest in Engeland? Vrijgezellenfeesten in Wolverhampton en andere steden vind je op Hen do Wolverhampton. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze singlereizenOok Spanjaarden kunnen bij ons terecht, kijk eens op que ver en Eindhoven

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN EINDHOVEN & OMGEVING

Gaat er iemand uit de familie trouwen? Of juist een goede vriend? Ben jij diegene die een onvergetelijke dag moet gaan neerzetten? We helpen je graag op weg met je vrijgezellenfeest Eindhoven of omgeving. Deze modern stad heeft voldoende te bieden in de stad of omgeving. Wat te denken van Valkenswaard, Helmond en Veldhoven. Eindhoven is een moderne stad met een sterk technologisch karakter. Al in de dertiende eeuw verkreeg Eindhoven stadsrechten! Als je aan Eindhoven denkt, dan denk je aan Philips. De verbintenis van de stad aan dit baanbrekende concern is nog op diverse plaatsen zichtbaar (het eerste fabriekje, het Philips Stadion etc.). Maar naast al het technologische geweld, is Eindhoven vooral ook een stad die bruist. Het centrum en de Heuvelgalarie zijn een waar shopping walhalla. Op de Markt is het zien en gezien worden. En het Stratums Eind is wereldberoemd in Brabant met zijn ontelbare kroegjes en kleine discotheekjes. Een prima locatie voor een vrijgezellenfeest of groepsuitje dus. Combineer je groepsuitje of vrijgezellenfeest voor mannen in de omgeving van Eindhoven eens met een lekker etentje. Absolute aanraders zijn het pittoreske Dommelstraatje en de trendy Kleine Berg in Eindhoven en de markt in Valkenswaard. De organiserende partner heeft in de meeste gevallen voldoende tips voor een passend etentje in de buurt. Heb je zelf een leuke tip voor een restaurantje in de buurt van Eindhoven, laat het ons dan even weten. Eindhoven is natuurlijk bekend om zijn Stratums Eind met bizar veel kroegjes.  Maar er is meer. Ga helemaal los in Café Berlage op de Kleine Berg of De Vooruitgang op de Grote Markt. En voor Bourgondische gezelligheid ga je zaterdagavond naar de Valkenswaardse markt. Hou je van salsa muziek? Dan mag je het maandelijkse feest bij Aquabest in Best zeker niet missen.  Heb je zelf nog een grandioze tip voor de afterparty van een vrijgezellenfeest of groepsuitje in de regio Eindhoven, stuur ons dan zeker even een mailtje. Ook Helmond heeft voldoende te bieden voor een leuk vrijgezellenfeest. Helmond is over het algemeen zeer ondergewaardeerd als stad. Waar het gebrekkige imago vandaan komt, is niet helemaal duidelijk. Wel is duidelijk dat Helmond stevig aan de weg timmert. Op economische vlak, met bijvoorbeeld de Automotive Campus, maar ook op recreatief vlak. Echte aanraders zijn Jazz in Catstown en de Kasteeltuinconcerten die elke zomer plaatsvinden. De locatie voor een leuk vrijgezellenfeest in Helmond. Of kies je liever voor Valkenswaard? Het mooie Valkenswaard heeft een ligging om jaloers op te worden. Wat een bosrijke omgeving, met als parel de oeroude Malpi.Dit natuurgebied behoort zeker tot één van de mooiste van Nederland. Maar Valkenswaard is meer dan natuur alleen. Elk weekend loopt de gezellige markt vol met veelal dertig plussers uit de wijde omgeving en zelfs helemaal uit België. Een mooie plek dus om uit te gaan na afloop van je  vrijgezellenfeest in Brabant (Valkenswaard). Bij elk feestje hoort een leuke aankleding.  Ben je dus een echte Lampegat, of kom je uit Klompengat, Striepersgat, Peelstrekenrijk of Rommelgat? Dan ben je wel het een en ander gewend met carnaval. Maar ben je niet zo'n carnavalsvierder, dan is het toch de moeite om even een kijkje te nemen op onze feestartikelen pagina. Ook biedt de omgeving van Eindhoven, Valkenswaard, Helmond en Veldhoven tal van leuke attracties voor kinderen. Van graffiti workshop tot Dierentuin Dierenrijk of Trollenland in Deurne, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Eindhoven voor meer informatie. Een nadeel is wel de prijs. Die kan flink oplopen. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestje thuis overzicht. We wensen je in ieder geval alvast veel plezier met welk uitje dan ook aansluit bij je wensen.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Eindhoven, kookworkshop, paaldans workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Eindhoven, sushi of sieraden maken en salsa dansen leren. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Eindhoven, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een workshop graffiti maken in Eindhoven. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit uitgebreide aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en geschikt  voor verschillende seizoenen in Eindhoven. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt