Vrijgezellenfeest Eindhoven en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Valkenswaard, Veldhoven, Deurne, Best, Geldrop, Nuenen, Sint-Oedenrode, Waalre en Helmond.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Eindhoven

Eindhoven, dé lichtstad van Nederland, is uitermate geschikt als decor voor een vrijgezellenfeest of groepsuitje (kijk ook bedrijfsuitjes in Eindhoven). De vijfde stad van Nederland beschikt over een uitdagend uitgaansleven. Maar vlak ook de recreatie mogelijkheden in de omgeving van Eindhoven niet uit! Laat je betoveren door de mooie natuurgebieden en de vriendelijkheid van alle levensgenieters in Valkenswaard, Veldhoven, Deurne, Helmond of Best. Onemotion presenteert hieronder scherpe aanbiedingen op het gebied van groepsuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops in Eindhoven en omgeving. We wensen je veel succes met het organiseren van een onvergetelijke dag. Alvast veel inspiratie toegewenst (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Eindhoven pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Eindhoven).

Dikke dames schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop in Eindhoven is enorm populair onder vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest in Eindhoven. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor dit bijzondere vrijgezellenfeest.

Workshop paaldansen Eindhoven
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Eindhoven

Zoek je een vrijgezellenfeest waarbij je vrouwelijke krachten centraal staan? Workshop paaldansen is meer dan alleen sexy zijn en sensueel dansen. Tijdens deze workshop leer je al je kracht in de strijd te gooien om in de paal te kunnen blijven hangen. Na een aantal beginners oefeningen leer je de kracht die deze sport bij je losmaakt, te combineren met het zwoele en sensuele. Deze workshop paaldansen in Eindhoven is zeer geschikt als vrijgezellenfeest! Help elkaar een handje en geniet vooral van de leuke activiteit die je samen aan het beleven bent. Voor meer informatie over deze workshop Paaldansen in Eindhoven, klik op de onderstaande informatie button.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Vrijgezellenfeest Eindhoven: Archery tag

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Eindhoven? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Eindhoven. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

City escape als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Eindhoven of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Burlesque workshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Eindhoven

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Eindhoven, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre of Best! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Eindhoven of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Eindhoven combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Vrijgezellenfeest in Eindhoven: een workshop tas pimpen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Vrijgezellenfeest in Eindhoven: een workshop tas pimpen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En betekent jouw tas meer voor je, dan enkel een functioneel voorwerp? Denk dan eens aan een workshop tas decoreren in Eindhoven. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop tas decoreren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

The weddinggame City Game Eindhoven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Eindhoven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Valkenswaard en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Eindhoven, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop servies schilderen als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop servies schilderen als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Hoe leuk is het om een gebruiksvoorwerp dat je dag in dag uit gebruikt te pimpen tot een creatief kunstwerk met een hele persoonlijke touch? Tijdens deze workshop servies beschilderen in Eindhoven krijgen jullie de kans om zelf het mooiste servies te creëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop servies schilderen in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Highland Games vrijgezellenfeest Eindhoven
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest in Eindhoven

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Eindhoven! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Eindhoven of omgeving.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Eindhoven middels onderstaande informatieformulier.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Eindhoven. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

The Hangover City Game Eindhoven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Eindhoven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Eindhoven, Valkenswaard, Waalre of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City golf of voetgolf Eindhoven
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

City golf of voetgolf Eindhoven

Wat dacht je van een bijzondere golfactiviteit als invulling van je vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in de omgeving van Eindhoven? Speel een modern spelletje golf op het bijzondere City Golf parcours. En ben je niet zo handig met de golfclubs? Dan is een spelletje voetgolf misschien wel een aardig alternatief. Deze groepsuitjes in Eindhoven zijn inclusief hapje en drankje voor onderweg en begeleiding door een echte instructeur. Wil je meer weten over deze golfuitjes in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Percussie workshop Eindhoven
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Eindhoven

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Eindhoven is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven, Geldrop, Nuenen, Sint-Oedenrode, Waalre, Helmond etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Moordspel Citygame Eindhoven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Eindhoven

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Eindhoven of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Eindhoven of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop schilderen Eindhoven
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop schilderen Eindhoven

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een schilderworkshop in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Eindhoven en omliggende regio (van Veldhoven tot Sint-Oedenrode).

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Eindhoven

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Eindhoven is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Eindhoven. I'm in the mood for dancing!!

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Geldrop, Best etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair als vrijgezellenfeest in Eindhoven en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Eindhoven. 

Ontdek de Verrader City Game Eindhoven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Eindhoven

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop tapas maken Eindhoven
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Eindhoven

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Eindhoven, Helmond, Best, Veldhoven, Valkenswaard of omgeving. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Eindhoven of omgeving.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Eindhoven

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Eindhoven.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Eindhoven. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Deze workshop is ook leuk als invulling van je bedrijfsuitje in Brabant. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Eindhoven.

Action painting vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Eindhoven

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Eindhoven? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bonbons maken Eindhoven
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Eindhoven

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in de regio Eindhoven, Veldhoven, Helmond etc.? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Eindhoven. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Eindhoven. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Eindhoven
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Eindhoven

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven, Valkenswaard, Helmond, Geldrop etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Eindhoven.

De bruisende omgeving van de lichtstad

Naast de bestaande workshop locaties, is het meestal ook mogelijk om te kiezen je eigen omgeving en locatie, zoals bijvoorbeeld het stadswandelpark in Eindhoven, je favoriete kroeg in Valkenswaard, of het kasteel in Helmond. Tip voor de omgeving van Eindhoven: Breng na afloop van je uitje eens bezoek aan bijvoorbeeld de gezellige Dommelstraat in Eindhoven met diverse restaurants, of de bruisende markt van Valkenswaard met haar vele kroegen. Het is in ieder geval zeker dat Eindhoven en omgeving je niet zullen gaan vervelen. Klaar voor een spannende citygame, een zomers salsa workshop of juist een heerlijk diner? Sluit je af door met de auto naar huis te gaan of toch maar een hotel? Veel plezier met dit onvergetelijke vrijgezellenfeest in Eindhoven of omgeving. Liever een uniek vrijgezellenfeest in Engeland? Vrijgezellenfeesten in Wolverhampton en andere steden vind je op Hen do Wolverhampton. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze singlereizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN EINDHOVEN & OMGEVING

Gaat er iemand uit de familie trouwen? Of juist een goede vriend? Ben jij diegene die een onvergetelijke dag moet gaan neerzetten? We helpen je graag op weg met je vrijgezellenfeest Eindhoven of omgeving. Deze modern stad heeft voldoende te bieden in de stad of omgeving. Wat te denken van Valkenswaard, Helmond en Veldhoven. Eindhoven is een moderne stad met een sterk technologisch karakter. Al in de dertiende eeuw verkreeg Eindhoven stadsrechten! Als je aan Eindhoven denkt, dan denk je aan Philips. De verbintenis van de stad aan dit baanbrekende concern is nog op diverse plaatsen zichtbaar (het eerste fabriekje, het Philips Stadion etc.). Maar naast al het technologische geweld, is Eindhoven vooral ook een stad die bruist. Het centrum en de Heuvelgalarie zijn een waar shopping walhalla. Op de Markt is het zien en gezien worden. En het Stratums Eind is wereldberoemd in Brabant met zijn ontelbare kroegjes en kleine discotheekjes. Een prima locatie voor een vrijgezellenfeest of groepsuitje dus. Combineer je groepsuitje of vrijgezellenfeest voor mannen in de omgeving van Eindhoven eens met een lekker etentje. Absolute aanraders zijn het pittoreske Dommelstraatje en de trendy Kleine Berg in Eindhoven en de markt in Valkenswaard. De organiserende partner heeft in de meeste gevallen voldoende tips voor een passend etentje in de buurt. Heb je zelf een leuke tip voor een restaurantje in de buurt van Eindhoven, laat het ons dan even weten. Eindhoven is natuurlijk bekend om zijn Stratums Eind met bizar veel kroegjes.  Maar er is meer. Ga helemaal los in Café Berlage op de Kleine Berg of De Vooruitgang op de Grote Markt. En voor Bourgondische gezelligheid ga je zaterdagavond naar de Valkenswaardse markt. Hou je van salsa muziek? Dan mag je het maandelijkse feest bij Aquabest in Best zeker niet missen.  Heb je zelf nog een grandioze tip voor de afterparty van een vrijgezellenfeest of groepsuitje in de regio Eindhoven, stuur ons dan zeker even een mailtje. Ook Helmond heeft voldoende te bieden voor een leuk vrijgezellenfeest. Helmond is over het algemeen zeer ondergewaardeerd als stad. Waar het gebrekkige imago vandaan komt, is niet helemaal duidelijk. Wel is duidelijk dat Helmond stevig aan de weg timmert. Op economische vlak, met bijvoorbeeld de Automotive Campus, maar ook op recreatief vlak. Echte aanraders zijn Jazz in Catstown en de Kasteeltuinconcerten die elke zomer plaatsvinden. De locatie voor een leuk vrijgezellenfeest in Helmond. Of kies je liever voor Valkenswaard? Het mooie Valkenswaard heeft een ligging om jaloers op te worden. Wat een bosrijke omgeving, met als parel de oeroude Malpi.Dit natuurgebied behoort zeker tot één van de mooiste van Nederland. Maar Valkenswaard is meer dan natuur alleen. Elk weekend loopt de gezellige markt vol met veelal dertig plussers uit de wijde omgeving en zelfs helemaal uit België. Een mooie plek dus om uit te gaan na afloop van je  vrijgezellenfeest in Brabant (Valkenswaard). Bij elk feestje hoort een leuke aankleding.  Ben je dus een echte Lampegat, of kom je uit Klompengat, Striepersgat, Peelstrekenrijk of Rommelgat? Dan ben je wel het een en ander gewend met carnaval. Maar ben je niet zo'n carnavalsvierder, dan is het toch de moeite om even een kijkje te nemen op onze feestartikelen pagina. Ook biedt de omgeving van Eindhoven, Valkenswaard, Helmond en Veldhoven tal van leuke attracties voor kinderen. Van graffiti workshop tot Dierentuin Dierenrijk of Trollenland in Deurne, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Kijk op kinderfeestje Eindhoven voor meer informatie. Een nadeel is wel de prijs. Die kan flink oplopen. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestje thuis overzicht. We wensen je in ieder geval alvast veel plezier met welk uitje dan ook aansluit bij je wensen.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Eindhoven, kookworkshop, paaldans workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Eindhoven, sushi of sieraden maken en salsa dansen leren. Het is zo maar een flinke greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Eindhoven, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een workshop graffiti maken in Eindhoven. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit uitgebreide aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en geschikt  voor verschillende seizoenen in Eindhoven. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt