Vrijgezellenfeest Breda en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Oosterhout, Roosendaal, Bergen op Zoom, Raamsdonksveer, Zevenbergen of Etten-Leur.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Breda

De historie van Breda heeft een sterke link met het Nederlandse koningshuis. Zo schopte de Baron van Breda het uiteindelijk zelfs tot prins van Oranje-Nassau. En dit koninklijke gevoel komt sterk terug in de sfeer van deze imposante stad. Een groot aantal monumenten en mooie grachten maken het schouwspel compleet. En met zijn vele terrassen is Breda natuurlijk uitermate geschikt voor het organiseren van een groepsuitje, vrijgezellenfeest of workshops in Breda. Dat is wellicht ook de reden van je bezoek aan deze pagina (kijk ook op bedrijfsuitjes in Breda). Ben jij deze keer de organisatie van wat een onvergetelijke dag moet worden? Kijken naar de verschillende wensen van iedereen en daar een perfecte dag voor neerzetten. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Breda pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Breda).

Cluedo als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Breda

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Breda middels onderstaande informatieformulier.

City escape als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Breda

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Breda of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Burlesque workshop Breda
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Breda

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Breda, Bergen op Zoom, Etten Leur, Oosterhout of Zevenbergen! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Breda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderworkshop als vrijgezellenfeest in Breda

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Breda? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een schilderworkshop in Breda, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Breda en omliggende regio (van Oosterhout tot Etten-Leur).

Archery tag als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Breda

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Breda? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen of tekenen als vrijgezellenfeest in Breda

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Breda of omgeving Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair als vrijgezellenfeest in Breda en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Breda. 

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Breda

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Breda combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Breda
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Breda

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Breda is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

percussie workshop Breda
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Breda

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Breda is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Breda, Roosendaal, Etten-Leur etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Breda

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Breda. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als vrijgezellenfeest in Breda

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je groepsgenoten tijdens dit Expeditie Robinson vrijgezellenfeest in Breda. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor dit bijzondere vrijgezellenfeest.

The weddinggame City Game Breda
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Breda

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Breda, Raamsdonksveer, Etten-Leur, Oosterhout en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Breda

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Breda, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Highland Games vrijgezellenfeest Breda
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als vrijgezellenfeest in Breda

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Breda! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games vrijgezellenfeest mogelijkheden in Breda of omgeving.

The Hangover City Game Breda
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Breda

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Breda
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Breda

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Breda, Roosendaal, Zevenbergen of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Breda

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Breda. I'm in the mood for dancing!!

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Breda

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Breda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Ontdek de Verrader City Game Breda
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Breda

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Breda, Bergen op Zoom, Raamsdonksveer, Etten-Leur, Oosterhout en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cocktail workshop Breda
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Breda

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Breda schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Breda (of omgeving Zevenbergen, Etten-Leur, Roosendaal etc).

Workshop paaldansen Breda
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Workshop paaldansen Breda

Ben je op zoek naar een verrassende en sensuele workshop voor het vrijgezellenfeest wat eraan komt? Probeer eens de workshop paaldansen in Breda. In het begin lijkt het misschien pittig om in de paal te blijven hangen, maar al snel ontwikkel je hier bepaalde handigheden voor. Dit wordt waarschijnlijk een dag voor lachen en giebelen en dat past wel bij een vrijgezellenfeest, toch? Deze workshop paaldansen is uit te voeren in Breda, Raamsdonksveer, Roosendaal, Zevenbergen of omgeving. Meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Breda en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Breda

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Breda.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Breda

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Breda, Raamsdonksveer, Oosterhout of Roosendaal. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Breda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop als vrijgezellenfeest in Breda

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden en vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Breda. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Breda.

Action painting vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Breda

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Breda? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Breda

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Breda. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Workshop bonbons maken Breda
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Breda

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur of omgeving? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Breda. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Breda. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Gek op Holland dinerspel Breda
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Breda

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Breda, Oosterhout, Zevenbergen, Roosendaal of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Breda
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Breda

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel. Weten jullie hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Raamsdonksveer, Roosendaal of Zevenbergen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Breda
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Breda

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Breda, Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zevenbergen etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Breda.

Workshop tapas maken Breda
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Breda

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur of Oosterhout. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Breda of omgeving.

Historisch Breda en de omgeving

Breda is uiteraard een mooie stad voor dit bijzondere evenement. Maar ook buiten de stadgrenzen vind je bijzonder leuke dorpen en steden. Wat te denken van het monumentale Bergen op Zoom, of het uitermate gezellige Oosterhout? Nee, de omgeving van Breda is een regio die bruist van inspiratie. Organiseer daarom je groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje Breda of één van de regiosteden Oosterhout, Roosendaal (kijk ook op vrijgezellenfeest Roosendaal), Bergen op Zoom of Etten-Leur. Onemotion presenteert hieronder scherpe aanbiedingen op het gebied van groepsuitjes en workshops in Breda en omgeving. Ga je liever de grens over? Via Calais richting Engeland voor een vrijgezellenfeest? Southampton bijvoorbeeld? Vrijgezellenfeesten in Southampton UK vind je op Hen do Southampton. Ook hebben we andere producten voor de regio Breda, wat dacht je bijvoorbeeld van kinderopvang in Breda ?

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN BREDA & OMGEVING

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest Breda? Of een vrijgezellenfeest in de omgeving van Breda? Met Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout of Etten-Leur zijn er voldoende bijzondere steden voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor vrouwen in Breda. De stad Breda, ook wel liefkozend gekroond tot Parel van het Zuiden, is een veelzijdige stad. De vele monumenten en pittoreske grachten, zijn een hoofdstad waardig. De geschiedenis van deze glimmende parel gaat terug tot in de twaalfde eeuw.  Na al die workshop inspiratie is een rondvaart door de grachten, of een drankje met uitzicht op de karakteristieke kerk een welkome afwisseling. Breda is een ideale basis voor een stevig avondje stappen.  De kerk is haast omsingeld door leuke kroegjes en verrukkelijke restaurantjes. De uitstraling doet zelfs een beetje Vlaams Bourgondisch aan (denk bijvoorbeeld aan Antwerpen). Een heel andere, maar niet minder leuke, sfeer hangt er in het historische Bergen op Zoom. Met honderden rijksmonumenten, leuke steegjes en pleintjes en cultuur op elke hoek van de straat, is een bezoek aan Bergen op Zoom eigenlijk al een groepsuitje op zichzelf. Een aanrader is het Bergsche Carnaval, dat op geheel authentieke wijze wordt gevierd. Sluit je vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom dan ook af met een drankje op een terras in deze mooie stad. Oosterhout biedt vooral Brabantse gezelligheid en is ook een leuke uitvalsbasis voor de salsa verslaafden onder ons. Oosterhout is gezellig. Dat wisten de stichters zo'n 2700 jaar geleden al. Met een heus oude centrum, de beroemde Sint Jans Basiliek en tal van restaurantjes houdt ook Oosterhout zich makkelijk staande in alle glans van De Parel van Het Zuiden (Breda).  Geniet van een historisch leuk vrijgezellenfeest in Brabant in het pittoreske Oosterhout. Anders dan de goede buur Breda, kent Roosendaal een geschiedenis met ups en downs, met als absolute dieptepunt de gevolgen van de Tachtig Jarige oorlog. Maar het hedendaagse Roosendaal is een stad die bruist. Met vele leuke parkjes en voldoende winkelgelegenheid dankzij centra als de Biggelaar en de Passage, is het tijd voor een enerverend vrijgezellenfeest in Roosendaal. Uiteraard hoort bij elk feestje een leuke aankleding.  Ben je dus een echte Kielengatter, of kom je uit Kaaiendonk, Krabbegat, Tullepetoanestad of Stijlorendijk? Dan ben je wel het een en ander gewend met carnaval. Maar ben je niet zo'n carnavalsvierder, dan is het toch de moeite om even een kijkje te nemen op onze feestartikelen pagina. Je ziet wel dat de omgeving van Breda tal van leuke attracties biedt voor kinderen. Van Speelpark Miniworld in Bergen op Zoom tot Rimboeland  in Etten-Leur, het zijn allemaal leuke tips voor een fantastisch dagje uit. Een nadeel is wel de prijs. Die kan flink oplopen. Is je budget dit jaar wat minder groot, kijk dan naar ons kinderfeestjes overzicht.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Breda, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, burlesque leren dansen, shaken tijdens een cocktail workshop, je muzikale roots ontdekken tijdens een percussie workshop, bonbons leren maken in Breda, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen. Het is zo maar een flinke greep uit het assortiment wat Onemotion je te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Breda, leren schilderen, visagie workshop, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Breda. In vele diverse steden en hun omgeving kun je dit uitgebreide aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en geschikt voor verschillende seizoenen in Breda. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij alleen contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt