Vrijgezellenfeest Roosendaal en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Bergen op Zoom, Rucphen, Hoogerheide, Steenbergen of Willemstad.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Roosendaal

Komen jij en je gasten naar het gezellige Roosendaal voor jullie vrijgezellenfeest? Roosendaal is een stad die prima bij het karakter van Brabant past. De stad is namelijk een drukbezocht centrum voor mensen die op zoek zijn naar een plek met een gastvrije sfeer. Leuke winkeltjes, kleine intieme restaurantjes en veel gezellige cafeetjes waar altijd wel wat te beleven valt. Jullie vrijgezellenfeest Roosendaal wordt er eentje voor in de boeken! Roosendaal is vaak de laatste stop wanneer je op zoek bent naar een gezellige dag uit in Nederland, maar dient ook vaak als tussenstop voor mensen onderweg naar Antwerpen! Door zijn ligging aan de spoorlijn vervult Roosendaal namelijk de rol als opstapplaats voor treinreizigers naar Antwerpen. Tevens is het niet alleen een belangrijke stad voor treinreizigers, de stad dient ook een belangrijke internationale logistieke functie. Voor je vrijgezellenfeest Roosendaal staat er heel wat leuks op de planning… Voor de vrouwen die wel houden van wat uitdaging is er een workshop paaldansen te vinden in de omgeving van Roosendaal, in Breda wel te verstaan. Wist je trouwens dat het houden van een vrijgezellenfeest al een oude traditie is? Het wordt al jaren georganiseerd door de beste vrienden van het bruidspaar, waar mannen en vrouwen vaak apart een feestje bouwen! Dit om te vieren dat je bijna gaat trouwen en natuurlijk dat je ongetrouwde minuten tot zijn einde lopen. Genoeg reden voor een feestje dus! Een vrijgezellenfeest in Roosendaal is wat ons betreft een prima keuze, vind jij dit ook? Kijk dan snel eens in ons aanbod voor je vrijgezellenfeest Roosendaal, we hopen dat jullie ideale vrijgezellenfeest erbij zit! (kijk voor vergaderen op de vergaderlocaties in Roosendaal pagina van Wateenlocatie).

City escape als vrijgezellenfeest in Roosendaal
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Roosendaal

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Roosendaal of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Roosendaal
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Roosendaal

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Roosendaal, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The Hangover City Game Roosendaal
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The Hangover City Game Roosendaal

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Roosendaal of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Roosendaal
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Roosendaal

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Roosendaal? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Roosendaal
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Roosendaal

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Roosendaal combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop naaktmodel schilderen Roosendaal
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Roosendaal

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Roosendaal of omgeving. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Roosendaal of omgeving. 

percussie workshop Roosendaal
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

percussie workshop Roosendaal

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Roosendaal? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Roosendaal of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

The weddinggame City Game Roosendaal
incl. BTW vanaf
€29 p.p.

The weddinggame City Game Roosendaal

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Roosendaal en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop Roosendaal
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Roosendaal

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Roosendaal, Rucphen, Hoogerheide, Bergen op Zoom of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Roosendaal of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Roosendaal
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Roosendaal

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Roosendaal. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Burlesque workshop Roosendaal
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Roosendaal

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest in Roosendaal, Bergen op Zoom, Rucphen of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Roosendaal of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Roosendaal
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Roosendaal

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje of vrijgezellenfeest in Roosendaal, Bergen op Zoom etc. Deze activiteit is ook leuk als bedrijfsuitje in Brabant. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Roosendaal.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Roosendaal
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Roosendaal

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Roosendaal is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Roosendaal
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Roosendaal

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Roosendaal middels onderstaande informatieformulier.

Cocktail workshop Roosendaal
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Roosendaal

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Roosendaal schudt je ze zo uit de mouw. Tijdens deze workshop krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden tijdens je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Roosendaal of omgeving.

Salsa workshop Roosendaal
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Salsa workshop Roosendaal

Fleur je workshop of groepsuitje in de omgeving van Roosendaal op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feestemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop in Roosendaal of omgeving te te regelen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Roosendaal met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Roosendaal
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Roosendaal

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Roosendaal. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN ROOSENDAAL & OMGEVING

Roosendaal… Een prachtige plaats in het mooie Brabant en tevens de plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar een gezellige en gastvrije sfeer. Onder de inwoners van Nederland staat Roosendaal vooral bekend als die ene plek naast Breda waar je moet zijn om naar Antwerpen te reizen met de trein, maar het is zoveel meer dan dat! Roosendaal als stad telt nog geen tachtigduizend inwoners, maar maakt de stad niet minder gezellig. Wanneer je je in Roosendaal bevind voor bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest, is het goed mogelijk dat je Vlaamse gasten tegen zal komen. Waar Nederlanders Roosendaal vaak gebruiken als tussenstation op weg naar Antwerpen, komen onze buren ook vaak voor dezelfde redenen naar Roosendaal; de gasten zijn hoofdzakelijk shoppers die gezellig een dagje komen winkelen of genieten van het mooie centrum. Vooral de maandag is populair, omdat er dan een uitgebreide weekmarkt plaats vind in de binnenstad. Wellicht leuk om ook je vrijgezellenfeest Roosendaal op de maandag te laten plaatsvinden, wanneer het centrum stikt van de mensen! Houd je van rijke historie en wil je Roosendaal even laten voor wat het is? Wijk dan voor je vrijgezellenfeest eens uit naar het Bourgondische Breda. In Breda is het nooit stil, er is altijd wel wat te doen. Is het niet aan de Grote Markt midden in het centrum, dan is het wel in één van de vele musea die de stad telt. Wanneer je een dagje van de stad Breda wilt genieten na je vrijgezellenfeest Roosendaal, hoef je je wandelschoenen niet aan! Bijna alle leuke bezienswaardigheden bevinden zich in het centrum en zijn dus allemaal goed op loopafstand te doen. Doordat alle historische panden en musea gevestigde zijn in het uiterste centrum van de stad, heeft het centrum een bijzonder fraai uiterlijk. We hopen je snel terug te zien in Brabant voor je vrijgezellenfeest Roosendaal!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt