Vrijgezellenfeest Maastricht en leuke bedrijfsuitjes

Ook voor Zuid Limburg Valkenburg, Kerkrade, Sittard, Geleen, Heerlen, Brunssum en Zuid-Limburg.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Maastricht

Maastricht is één van de culturele hoofdsteden van ons land. Met trekpleisters als het Vrijthof en de Sint-Servaas brug is een bezoek aan deze prachtige stad en de rest van (Zuid) Limburg eigenlijk al een volwaardig groepsuitje (kijk ook op bedrijfsuitjes in Maastricht). Combineer een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Maastricht met ene bezoek de in Nederland wereldberoemde Sint-Pietersberg en duik onder de grond in één van avontuurlijke grottenstelsels. Op culinair gebied behoort Maatsricht tot de absolute Nederlandse top. En uiteraard neem je na afloop van je percussie workshop een kopje koffie met Limburgse vlaai op het Onze-Lieve-Vrouwen plein. Voor Belgisch Limburg verwijzen we je door naar teambuilding Belgisch Limburg . Hieronder vind je een overzicht van leuke workshops en vrijgezellenfeest tips in Maastricht en de hele regio, van Heerlen tot Valkenburg en Kerkrade, (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Maastricht pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Maastricht).

The Hangover City Game Maastricht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Maastricht, Geleen, Valkenburg of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City escape als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Maastricht

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Maastricht of omgeving als invulling van je vrijgezellendag, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Maastricht

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Maastricht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Maastricht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Maastricht combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Maastricht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Maastricht middels onderstaande informatieformulier.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Maastricht

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Maastricht, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Maastricht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Maastricht

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Maastricht is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Maastricht

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Maastricht. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Percussie workshop Maastricht
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Maastricht

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Maastricht is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Maastricht, Geleen, Heerlen etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Moordspel Citygame Maastricht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Maastricht

Zoek je nog een spannende aanvulling voor een vriendendag, familiedag of vrijgezellenfeest? Tijdens dit moordspel in Maastricht ontdek je misschien wel een nieuw speurneustalent. Samen ga je op zoek naar aanwijzingen en gekkigheden om vervolgens de moordenaar te kunnen vinden. Er kan er maar één de beste zijn! Ga samen op pad met de moordspel Citygame in Maastricht, Valkenburg, Kerkrade, Sittard, Geleen, Heerlen of omgeving. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan over de activiteit.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Maastricht

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Maastricht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Maastricht

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve vrijgezellenfeest in Maastricht. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Maastricht

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Maastricht of omgeving Heerlen, Kerkrade, Valkenburg etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Maastricht of omgeving. 

The weddinggame City Game Maastricht
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Maastricht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Maastricht, Heerlen, Sittard, Kerkrade en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader City Game Maastricht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Maastricht

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Maastricht, Kerkrade, Geleen, Brunssum, Valkenburg en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Burlesque workshop Maastricht
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Maastricht

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Maastricht, Kerkrade, Sittard, Brunssum of Valkenburg! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Maastricht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€42,50 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Maastricht

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Maastricht, Brunssum, Valkenburg, Geleen etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Maastricht.

Cocktail workshop Maastricht
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop Maastricht

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. Tijdens deze workshop krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden tijdens je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Maastricht.

Floating en Walking dinner Maastricht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Floating en Walking dinner Maastricht

Heerlijk 3-gangen diner inclusief een stadsspel naar keuze

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest in Maastricht waar alles in zit? Dan is een walking dinner met een leuke city game naar keuze misschien wel een hele leuke oplossing. Geniet in etappes van een heerlijk 3 gangen diner en speel tussen de gangen door een stadsspel naar keuze.  Hierbij kun je o.a. kiezen uit: Zoek de verrader, Moordtocht, City game The Phone en the Target, Levend Monopoly, Kolonisten van Catan, Cluedo, Straatgolf, Jacht naar de Macht, Peking Express, City Risk en meer! Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop paaldansen Maastricht
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Maastricht

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Maastricht, Valkenburg, Kerkrade, Sittard, Geleen of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Maastricht aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Maastricht en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Maastricht

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Maastricht.

Workshop tapas maken Maastricht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop tapas maken Maastricht

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Maastricht. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Maastricht.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Maastricht
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als vrijgezellenfeest in Maastricht

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Maastricht, Heerlen, Geleen of Zuid-Limburg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Maastricht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Gek op Holland dinerspel Maastricht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland dinerspel Maastricht

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Maastricht, Geleen, Heerlen, Brunssum, Zuid-Limburg of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Maastricht
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Maastricht

Staat er binnenkort een vrijgezellenfeest of vrienden dag op de planning, en zoeken jullie nog een originele manier om Maastricht te ontdekken? Ontdek de Verrader City Game Maastricht is dan uitermate geschikt voor jullie! Jullie gaan op pad door Maastricht met een aantal leuke opdrachten die je als groep uit moet voeren. Echter zal er iemand in de groep aangewezen zijn als verrader, deze zal de boel proberen te saboteren. Zijn jullie in staat om scherp te blijven en de verrader te ontdekken? Deze activiteit is te spelen in Maastricht, Kerkrade, Geleen, Brunssum, Valkenburg en omgeving. Meer informatie over ontdek de verrader City Game in Maastricht, kun je hieronder aanvragen.

Salsa workshop Maastricht
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Salsa workshop Maastricht

Fleur je workshop of groepsuitje in de omgeving van Alkmaar op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feeststemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop in Maastricht te regelen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Maastricht met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

De schitterende omgeving van Maastricht

Maar vergeet niet om ook de omgeving van Maastricht te bezoeken. Valkenburg is misschien wel de bekendste toeristische trekpleister van Nederland. Bezoek de resten uit de Romeinse tijd of maak een rondleiding door het centraal gelegen Kasteel Valkenburg. En natuurlijk beklimmen de actievelingen de lokale Cauberg met de mountainbike of racefiets. In Kerkrade vind je een beroemde botanische tuin en het karakteristieke Kasteel Erenstein. En dan heb je natuurlijk ook Heerlen, met kasteel Hoensbroek en het Nederlands mijnmuseum. Zuid-Limburg bruist. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN MAASTRICHT & ZUID LIMBURG

In het prachtige Limburgse heuvellandschap liggen vele diverse steden met een prachtige geschiedenis. Venlo, Sittard, Kerkrade en natuurlijk Maastricht. Deze zeer bijzondere stad is een prima uitvalsbasis voor de dag die in de boeken moet gaan al een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Ook de omgeving van Maastricht heeft een aantal bijzondere steden die je wellicht ook al kent. Wat te denken van het oude Valkenburg. De geschiedenis van Valkenburg gaat al terug tot ver in de Romeinse tijd. In de elfde eeuw valt het onder hoede van de Duitse Koning welke het schenkt aan zijn familie. Het kasteel Valkenburg speelt een belangrijke militaire rol in de regio. Inmiddels een Valkenburg, vanwege zijn natuurlijke omgeving en mooie monumenten uitgegroeid tot één van de toeristische hotspots van ons land. En wil je een uitje organiseren aan de andere kant van de grens? Kijk dan ook eens op junggesellenabschied Köln of teambuilding België. Of kies je niet voor onze Ooster of Zuiderburen en ga je voor de mooie en belangrijke stad Heerlen? Heerlen vervulde namelijk ooit een belangrijke rol in de mijnbouw economie van ons land. Begin vorige eeuw groeide de stad explosief en verbeterde daardoor zijn infrastructuur. Maar het hedendaagse Heerlen heeft veel te bieden dan alleen het rijke mijnbouw verleden. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan het wonderschone Kasteel Hoensbroek in de omgeving van de stad. Dit imposante kasteel behoort tot de grootsten van Nederland. En na afloop van je vrijgezellenfeest in Limburg drink je natuurlijk een kasteelbiertje op de markt in Heerlen om je vrijgezellenfeest Maastricht of omgeving af te sluiten. Ben jij klaar voor een actief uitje? Of kiezen je familie of vrienden voor een quiz? Wat weet je eigenlijk van de bruid of bruidegom? Gaf ze een ja op de vraag of ze met hem of haar wilde trouwen op een hoge berg in een bijzonder land? Of tijdens carnaval in Maastricht zelf? De kans is groot dat deze belangrijke vragen de revue gaan passeren. Ga jij jezelf voorbereiden en zorgen dat je antwoord hebt op alle vragen. Of gaat het een heel ander uitje worden? We weten in ieder geval zeker dat we jullie voldoende opties bieden om op weg te helpen naar het succesvol organiseren van een vrijgezellenfeest Maastricht en omgeving. We wensen jullie alvast veel inspiratie toe!

PARTNER WORDEN?

Lipdub of film maken in Maastricht, kookworkshop, paaldansen workshop, cupcakes maken, heerlijke hapjes van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Maastricht, sushi of sieraden leren maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Maastricht, workshop schilderen, visagie, bierproeverij, taarten maken, whisky proeven tot een graffiti workshop in Maastricht. In diverse steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en voor verschillende seizoenen geschikt in Maastricht. Ga je in de zomer liever een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je voor het tekenen van een naaktmodel? Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn hele site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor samenwerken nemen wij uitsluitend contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt