City Games

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Maastricht, Eindhoven en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

City Games voor elke gelegenheid

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest en wil je echt iets bijzonders? Denk dan eens aan een City Game. Hieronder hebben we een aantal populaire games voor je op een rijtje gezet. Kies voor spanning, humor of mysterie en maak er een onvergetelijke dag van. Laat de inspiratie nu maar komen. Klik voor City Games in België op stadsspelBekijk hieronder de diverse opties en kies een overgetelijke City Game met vrienden, familie of collega's!

The Hangover City Game
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game door heel Nederland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in steden door heel Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cluedo City game als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo City game als groepsuitje

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Sloepengame rally als citygame op het water
incl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally als citygame op het water

Maak samen met je collega’s Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden of Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsfestival op het water, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Moordspel Citygame
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame door heel Nederland

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in alle steden van Nederland (van Amsterdam tot Maastricht, van Groningen tot Rotterdam, van Breda tot Almere) echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Wie is de verrader City Game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game door heel Nederland

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden door heel Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers city game
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers city game

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je groepsuitje in jouw stad of regio combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kolonisten van Catan City Game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Kolonisten van Catan City Game door heel Nederland

Welkom in de wereld van grondstoffen, dorpen en steden. Voer alle opdrachten op de juiste manier uit en je vergaart de grondstoffen die je nodig hebt om deze City Game te winnen. Uiteraard zal er tijdens dit spel ook stevig onderhandels worden. Bij deze Game zijn 2 drankjes en een lekkernij inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Kolonisten van Catan City Game. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

The weddinggame City Game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The weddinggame City Game door heel Nederland

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in steden door heel Nederland (o.a. Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Breda Nijmegen, Groningen en alle andere steden in Nederland). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Risk the Citygame
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Risk the Citygame

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Tijdens dit strategische groepsuitje gaan jullie dit klassieke bordspel spelen op een manier zoals je dit nog nooit hebt gedaan.  Het nieuwe strijdtoneel is de stad waar je je eigen strategische stellingen gaat opbouwen om uiteindelijk de stad te veroveren op de anderen.  Dit strategische groepsuitje is mogelijk met begeleiding op de locatie zelf maar ook onder begeleiding op afstand. Wil je meer informatie over dit spannende vrijgezellenfeest, vriendenuitje of groepsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als alternatief voor een stadsspel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als alternatief voor een stadsspel

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape game

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in jouw stad, dorp of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Deal or no deal City Game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Deal or no deal City Game door heel Nederland

Deze City Game draait allemaal om geld verdienen, hebzucht en het nemen van de juiste beslissingen. De bank houdt je nauwlettend in de gaten en laat je op basis van smsjes een aantal moeilijke beslissingen maken. Kun jij goed tegen deze druk? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze wervelende City Game.  Ook bij deze Game krijg je een briefing met drankje en lekkernij en is er na afloop gelegenheid voor een inbegrepen drankje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Deal or no deal City Game. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

The Pain Game als stadsspel
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als stadsspel

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit ludieke stadsspel is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Deze city game staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs City Game
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

50 tinten grijs City Game door heel Nederland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Bij deze City Game raden we je aan, je haren los te dragen over je oren. Zodat niemand kan zien hoe rood jouw oren precies zijn. Dit prikkelende spel is een uitstekende manier om beter in contact te komen met je eigen seksualiteit. Ontdek je eigen "stoute"kant en maak er een enorm hillarische middag van. We waarschuwen je wel voor het oplopen van overbelaste lachspieren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de The 50 tinten grijs City Game. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Sex and the City Game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sex and the City Game

Ben je ook gek op mode, flirten en de serie Sex and the City? Dan is deze City Game een echte aanrader. Na een korte uitleg met een drankje en een lekkernij ga je in groepjes op pad, gewapend met een aantal leuke en verrassende Sex and the City opdrachten. De diverse karakters uit de serie komen allemaal voorbij en jij kunt uitzoeken welke het beste bij je past. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze Sex and the City Game, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Hele foute vrienden of vriendinnen als citygame
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen als citygame

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke stadsspel.

City Game Gek op Holland
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City Game Gek op Holland door heel Nederland

Ben je ook zo'n fan van de typisch Hollandse tv quiz? En wil je lekker met je collega's, vrienden of familieleden de buitenlucht in? Dan is de Gek op Holland City Game echt iets voor jou. In groepjes ga je de stad in, waar de Hollandse strijd losbarst. Verschillende typisch Hollandse quizvragen paseren de revue. Om na afloop de gemoederen weer wat te bedaren en de winnaars te eren, wordt er na afloop nog lekker een drankje gedronken met z'n allen. Deze City Game is inclusief 2 drankjes en een lekkernij. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor deze Gek op Holland City Game in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Gooise vrouwen City Game
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Gooise vrouwen City Game door heel Nederland

Maak je op voor een dagje upper class. Duik met je vriendinnen of (vrouwelijke) collega's onder in de wereld van luxe bollides, de duurste kleding, platische chirurgie, idyllische reisjes, shoppen en heerlijke wijntjes. Maar pas op! Na deze Gooise Vrouwen City Game kun je misschien niet meer zonder. Bereid je voor op een bijzonder ludieke middag! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Gooise Vrouwen City Game. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

90´s citygame
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame in jouw stad of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Klik direct door naar het city game aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                City games Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     City games Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              City games Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      City games Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        City games Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             City games Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     City games Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        City games Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           City games Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             City games Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   City games Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    City games Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   City games Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      City games Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     City games Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          City games Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        City games Almere
Regio Lelystad:                                                                      City games Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      City games Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      City games Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              City games Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           City games Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   City games Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                City games Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       City games Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   City games Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   City games Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        City games Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          City games Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt