Vrijgezellenfeest en groepsuitjes Apeldoorn

Ook voor de regio Epe, Deventer, Zutphen, Harderwijk en Nijkerk

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse vrijgezellenfeest concepten in en rond Apeldoorn

Staat er binnenkort een vrijgezellenfeest Apeldoorn op het programma (kijk ook op bedrijfsuitjes in Apeldoorn)? Samen met een groep de stad bezoeken voor een onvergetelijke dag? De geschiedenis van Apeldoorn gaat al terug tot de achtste eeuw. Met z'n fantastische ligging midden in de Veluwe, is Apeldoorn het vertrekpunt voor veel actieve wandelaars en fietsers. En natuurlijk breng je tijdens een dagje Veluwe ook meteen een bezoek aan museum Paleis het Loo, wat de regio al in de zeventiende huis aan ons koningshuis verbond. Hou je van winkelen, dan kun je terecht in de Hoofdstraat. En na afloop van een intensieve creatieve workshop, kom je even tot rust in het wonderschone Prinsenpark. Onemotion heeft hieronder de leukste tips verzameld voor een vrijgezellenfeest in de omgeving van Apeldoorn (van Harderwijk tot Zutphen). We willen je natuurlijk alvast veel plezier toewensen tijdens jullie vrijgezellenfeest Apeldoorn (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Apeldoorn pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Apeldoorn).

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Apeldoorn combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

The Hangover City Game Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The Hangover City Game Apeldoorn

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Apeldoorn, Nijkerk, Harderwijk of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Graffiti workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Apeldoorn

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Haarlem (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Apeldoorn is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Nijkerk of Epe.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie vrijgezellenfeest in Apeldoorn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Sexy quiz als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw Apeldoorn, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

The weddinggame City Game Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

The weddinggame City Game Apeldoorn

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Apeldoorn, Nijkerk, Harderwijk, Epe en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als vrijgezellenfeest in Apeldoorn. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in Apeldoorn middels onderstaande informatieformulier.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit vrijgezellenfeest in Apeldoorn.

Toegankelijk golfen als invulling van je vrijgezellenfeest Apeldoorn (omgeving)
incl. BTW vanaf
€16 p.p.

Toegankelijk golfen als invulling van je vrijgezellenfeest Apeldoorn (omgeving)

Golfen is verrassend leuk. Het nadeel is alleen dat je de nodige training nodig hebt om de golfbaan op te mogen. Het grote voordeel van dit laagdrempelige alternatief, is dat je direct de mogelijkheid hebt om je golf skills in de praktijk uit te proberen. Geen urenlange instructies, maar na een korte instructie direct de baan op en genieten van de buitenlucht. En kom je er dan achter dat golfen inderdaad zo leuk is als wij denken, dan kun je altijd nog besluiten om je GVB te behalen om op echte golfclub de sterren van hemel te spelen. Wil je meer weten over dit toegankelijke groepsuitje in Apeldoorn of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande knop.

Percussie workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop Apeldoorn

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Apeldoorn is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Epe, Nijkerk etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Burlesque workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque workshop Apeldoorn

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Apeldoorn, Deventer, Nijkerk, Zutphen of Epe! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Apeldoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest Apeldoorn

Zijn jullie opzoek naar het ultieme groepsgevoel tijdens een vrijgezellenfeest? Het gevoel van samenwerken, strijden, communiceren en vooral veel lol hebben? Deze Expeditie Robinson activiteit in Apeldoorn is uitermate geschikt voor je. Ga samen het avontuur aan en zorg dat jouw team het best naar voren komt tijdens de proeven die voorbij komen. Dit is dan het moment om de echte Robinson naar boven te halen bij jou en de groep. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder voor vrijblijvende informatie over het Expeditie Robinson vrijgezellenfeest in Apeldoorn.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Harderwijk, Nijkerk, Epe etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Apeldoorn.

City escape als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Apeldoorn of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Moordspel Citygame Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel Citygame Apeldoorn

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Apeldoorn, Deventer, Zutphen of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Apeldoorn. I'm in the mood for dancing!!

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal quiz met diner als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quizdiner in Apeldoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Apeldoorn of omgeving Harderwijk, Nijkerk, Epe, Deventer etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Apeldoorn. 

Van buikdans tot Bollywood als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Van buikdans tot Bollywood als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Sta jij elke ochtend op met een dansje? Misschien is het dan eens leuk om nog meer verschillende dansjes te leren! Tijdens deze workshop kun je kiezen tussen verschillende soorten dansen die je je eigen kunt maken. Voorbeelden zijn: De flamenco, Burlesque dansen, Bollywood, Buikdans of de Huladans. Deze workshop is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten of groepsuitjes. Lijkt het jou leuk om met een groep je dans kennis te verbreden? Vraag dan naar de mogelijkheden omtrent dansworkshops in Apeldoorn.

Ontdek de Verrader City Game Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Apeldoorn

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Apeldoorn, Zutphen, Nijkerk, Epe, Harderwijk en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Hele foute vrienden of vriendinnen vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Als vrienden- of vriendinnengroep nemen jullie het natuurlijk altijd voor elkaar op. In goede en slechte tijden zijn jullie er voor elkaar. Maar een geintje op z´n tijd moet natuurlijk kunnen, toch? Nou, dan wordt dit een stevig geintje. Durf jij je vrienden of vriendinnen voor blok te zetten? Heeft iedereen straks het schaamrood op de kaken? Ga de ludieke strijd met elkaar aan en bewijs dat jullie naast goede vrienden of vriendinnen ook goed fout kunnen zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit ludieke vrijgezellenfeest in Apeldoorn.

Indoor en outdoor karten als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€41,50 p.p.

Indoor en outdoor karten als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Bereid je voor op een unieke race ervaring. Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega´s op een 340 meter lang circuit met zowel een indoor als outdoor gedeelte (bij regen wordt het parcours uiteraard 100% indoor). Bang voor eventuele uitstoot hoef je ook niet te zijn aangezien de karts elektrisch zijn en daardoor ook nog eens extra snel optrekken. Tijdens dit arrangement rijden jullie 3 verschillende heats. Uiteraard is het ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met hapjes, drankjes of zelfs een compleet buffet. Ook is het mogelijk om deze activiteit te combineren met bijv. lasergamen, glowgolf, VR games, of een escape room. Wil je meer weten over dit bliksemsnelle arrangement in Apeldoorn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop elkaars hoofd boetseren Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop elkaars hoofd boetseren Apeldoorn

Tijd voor een artistieke workshop in Apeldoorn of omgeving. Tijdens dit uitje ga je elkaar op een hele andere manier bekijken. Heb je oog voor elk detail? Breng deze details dan tot leven tijdens deze workshop elkaars hoofd boetseren in Apeldoorn, Zutphen, Epe of Harderwijk.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop elkaars hoofd boetseren  in Apeldoorn en omgeving. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Workshop paaldansen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Apeldoorn

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Epen, Deventer, Zutphen of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Apeldoorn aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Apeldoorn en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Apeldoorn

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Apeldoorn is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bonbons maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Workshop bonbons maken Apeldoorn

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Deventer, Nijkerk of Epe? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Apeldoorn. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Apeldoorn. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Thema fotoshoot Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Thema fotoshoot Apeldoorn

Bereid je voor op een hele bijzondere fotoshoot in Apeldoorn. Dit wordt vast en zeker een bijzonder vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kruipen jullie tijdens deze fotoshoot in de huid van jullie inner Diva´s. Diverse thema´s zijn mogelijk: van Burlesque thema tot 1001 nacht, van Spaans tot Bollywood. Bereid je voor op een bijzonder gezellige middag of avond. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een thema fotoshoot voor je vrijgezellenfeest in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Action painting vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Apeldoorn? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Groepsuitje Apeldoorn en omgeving

Ben je in de buurt, fiets dan tijdens je uitje Apeldoorn ook even door het monumentale Zutphen. Bezoek de mooie Berkelpoort en geniet van een drankje met uitzicht over de imposante wijnhuistoren. Een andere aanrader is het historische Deventer, met talloze monumenten (als de Waag en het stadshuis). En een familieuitje met kinderen is natuurlijk zeer geschikt voor een bezoek aan het beroemde Dolfinarium in Harderwijk. De Veluwe is leuke uitvalsbasis voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN APELDOORN & OMGEVING

De dagen tussen de ondertrouw en de uiteindelijke grote dag worden de bruidsdagen genoemd. Op deze dagen zijn bruid en bruidegom van oudsher vooral bezig met de laatste dingen organiseren voor de uiteindeijke dag. Voor deze dagen vindt vaak het vrijgezellenfeest plaats, het laatste feest dat je als vrijgezel doorbrengt voordat je je voor eeuwig aan je grote liefde verbindt. Wil je je vrijgezellenfeest in een natuurlijke en romantische omgeving houden, dan is Apeldoorn en omgeving hiervoor uitermate geschikt. De stad Apeldoorn heeft ook een lange historie waardoor je tijdens je vrijgezellenfeest stiekem ook direct iets proeft van deze geschiedenis. Sinds de oprichting in de 8ste eeuw, zijn namelijk niet alleen de lokale bewoners verliefd geworden op de natuurrijke omgeving van Apeldoorn, ook Willem III (Van Oranje) verkoos deze plek als een ideale plaats voor een buitenverblijf ('t Loo). Zelfs Napoleon verkoos dit buitenverblijf als een schitterende plek om de zomers door te brengen. Apeldoorn is dus echt een stad met keizerlijke allure. Naast de koninklijke invloeden in Apeldoorn is er in de omgeving ook een vestingsstad van grote strategische waarde. Nadat het op het einde van het eerste Millennium nog werd geplaagd door plunderingen door vikingen, trad Zutphen tussen 1100 en 1200 toe tot het verbond van Hanzesteden (samenwerkingsverband tussen een aantal West-Europese steden).  De "torenstad" is nu een stad die zijn turbelente historie met trots laat zien aan de buitenwereld. Het grote aantal historische gebouwen en torens maken Zutphen dan ook tot een ideale stad om te combineren met je vrijgezellenfeest of groepsuitje. Vul je vrijgezellenfeest in Gelderland aan met een drankje met uitzicht op de Sint Walburgskerk.Wil je je vrijgezellenfeest of groepsuitje combineren met een bezoek aan een mooi park? Dan is Deventer een echte aanrader. Wat dacht je bijvoorbeeld van het zestiende eeuwse Worpplantsoen of het negentiende eeuwse Rijsterborgherpark. Ben je in een poëtische bui, volg dan de gedichtenroute in het nieuwe plantsoen. Geef je groepsuitje wat rust en geniet van een mooi stukje Deventer stadsnatuur. Wat voor uitje het ook wordt, belangrijk is dat het past bij de mensen in de groep! Wij wensen jullie alvast heel veel plezier en een onvergetelijke dag toe.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Apeldoorn, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons maken in Apeldoorn, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus voor uitbreiding. Van wijnproeverij Apeldoorn, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Apeldoorn. In vele steden en hun omgeving kun je dit uitgebreide aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en geschikt voor verschillende seizoenen in Apeldoorn. Ga je in de zomer graag een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je liever voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel. Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor het samenwerken nemen wij uitsluitend contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt