Vrijgezellenfeest en groepsuitjes Apeldoorn

Ook voor de regio Epe, Deventer, Zutphen, Harderwijk en Nijkerk

Vrijgezellenfeest en groepsuitjes Apeldoorn

Staat er binnenkort een vrijgezellenfeest Apeldoorn op het programma? Samen met een groep de stad bezoeken voor een onvergetelijke dag? De geschiedenis van Apeldoorn gaat al terug tot de achtste eeuw. Met z'n fantastische ligging midden in de Veluwe, is Apeldoorn het vertrekpunt voor veel actieve wandelaars en fietsers. En natuurlijk breng je tijdens een dagje Veluwe ook meteen een bezoek aan museum Paleis het Loo, wat de regio al in de zeventiende huis aan ons koningshuis verbond. Hou je van winkelen, dan kun je terecht in de Hoofdstraat. En na afloop van een intensieve creatieve workshop, kom je even tot rust in het wonderschone Prinsenpark. Onemotion heeft hieronder de leukste tips verzameld voor een vrijgezellenfeest in de omgeving van Apeldoorn (van Harderwijk tot Zutphen). We willen je natuurlijk alvast veel plezier toewensen tijdens jullie vrijgezellenfeest Apeldoorn (kijk voor vergaderen op vergaderlocaties in Apeldoorn pagina van Wateenlocatie of die voor congreslocaties in Apeldoorn).

Bedrijfsuitje Apeldoorn

Van buikdans tot Bollywood Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Van buikdans tot Bollywood Apeldoorn

Sta jij elke ochtend op met een dansje? Misschien is het dan eens leuk om nog meer verschillende dansjes te leren! Tijdens deze workshop kun je kiezen tussen verschillende soorten dansen die je je eigen kunt maken. Voorbeelden zijn: De flamenco, Burlesque dansen, Bollywood, Buikdans of de Huladans. Deze workshop is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten of groepsuitjes. Lijkt het jou leuk om met een groep je dans kennis te verbreden? Vraag dan naar de mogelijkheden omtrent dansworkshops in Apeldoorn.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je vrijgezellenfeest in Apeldoorn combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Expeditie Robinson vrijgezellenfeest Apeldoorn

Zijn jullie opzoek naar het ultieme groepsgevoel tijdens een vrijgezellenfeest? Het gevoel van samenwerken, strijden, communiceren en vooral veel lol hebben? Deze Expeditie Robinson activiteit in Apeldoorn is uitermate geschikt voor je. Ga samen het avontuur aan en zorg dat jouw team het best naar voren komt tijdens de proeven die voorbij komen. Dit is dan het moment om de echte Robinson naar boven te halen bij jou en de groep. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hieronder voor vrijblijvende informatie over het Expeditie Robinson vrijgezellenfeest in Apeldoorn.

Workshop zilveren ketting maken in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken in Apeldoorn

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop in Apeldoorn doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger vrijgezellenfeest Apeldoorn

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger kookworkshop voor je vrijgezellenfeest in Apeldoorn.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit vrijgezellenfeest in Apeldoorn.

Workshop koe schilderen als groepsuitje in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen als groepsuitje in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Apeldoorn.

Workshop parfum maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Apeldoorn

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Apeldoorn. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Whisky proeverij Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Whisky proeverij Apeldoorn

Single malt, blended malt, whiskey of whisky, tijdens deze whisky proeverij leer je alles over dit goddelijke levensvocht. Maar veel belangrijker nog, je gaat zelf natuurlijk ook uitgebreid whisky proeven. Ben je een volleerd whisky drinker? Dan wordt dit beslist een middagje genieten. Ben je echter een beginner, dan wordt dit een hele speciale gelegenheid. Wil je meer informatie over een whisky proeverij in Apeldoorn, Zutphen, Nijkerk, Harderwijk, Deventer of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button. 

Workshop paaldansen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop paaldansen Apeldoorn

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Epen, Deventer, Zutphen of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Apeldoorn aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Apeldoorn en omgeving (de workshops worden op meerdere locaties gegeven).

Toegankelijk golfen als invulling van je vrijgezellenfeest Apeldoorn (omgeving)
incl. BTW vanaf
€16 p.p.

Toegankelijk golfen als invulling van je vrijgezellenfeest Apeldoorn (omgeving)

Golfen is verrassend leuk. Het nadeel is alleen dat je de nodige training nodig hebt om de golfbaan op te mogen. Het grote voordeel van dit laagdrempelige alternatief, is dat je direct de mogelijkheid hebt om je golf skills in de praktijk uit te proberen. Geen urenlange instructies, maar na een korte instructie direct de baan op en genieten van de buitenlucht. En kom je er dan achter dat golfen inderdaad zo leuk is als wij denken, dan kun je altijd nog besluiten om je GVB te behalen om op echte golfclub de sterren van hemel te spelen. Wil je meer weten over dit toegankelijke groepsuitje in Apeldoorn of omgeving? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande knop.

Workshop naaktmodel schilderen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€36 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Apeldoorn

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Apeldoorn of omgeving Harderwijk, Nijkerk, Epe, Deventer etc. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in Apeldoorn. 

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Pain Game als vrijgezellenfeest voor mannen in Apeldoorn

In the end boys will become men! Het is daarom hoog tijd om de grenzen van jullie groepsleden eens gaan te verkennen. Zijn de verliezers (van een aantal opdrachten) onder jullie opgewassen tegen diverse ludieke en tamelijk onaangename (lijf-) straffen? Dit vrijgezellenfeest voor mannen in Apeldoorn is een mooie kans om jullie mannelijkheid te bewijzen aan de overige groepsleden. Dit vrijgezellenfeest staat garant voor een hilarische middag (uiteraard ook voor de verliezers in de groep). Wil je meer weten over dit bijzondere groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape als vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape als vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game in Apeldoorn of omgeving, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Salsa workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€22 p.p.

Salsa workshop Apeldoorn

Fleur je workshop of groepsuitje in de omgeving van Apeldoorn op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feeststemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop in Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Harderwijk of Epe te te regelen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Sushi workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sushi workshop Apeldoorn

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze workshop sushi maken in Apeldoorn, Harderwijk, Nijkerk, Zutphen of Epe voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Apeldoorn kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. De sushi workshop vindt plaats op een schitterende locatie in Apeldoorn (of op locatie). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Apeldoorn of omgeving.

Cocktail workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Cocktail workshop Apeldoorn

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in Apeldoorn schudt u ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijgt u les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn (of omgeving Epe, Zutphen, Deventer etc).

Workshop bonbons maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop bonbons maken Apeldoorn

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Deventer, Nijkerk of Epe? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Apeldoorn. Tijdens deze patisserie workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Apeldoorn. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Percussie workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussie workshop Apeldoorn

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Apeldoorn is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen. Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je afdelingsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Epe, Nijkerk etc. wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Graffiti workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32 p.p.

Graffiti workshop Apeldoorn

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Haarlem (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Apeldoorn is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Nijkerk of Epe.

Workshop elkaars hoofd boetseren Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop elkaars hoofd boetseren Apeldoorn

Tijd voor een artistieke workshop in Apeldoorn of omgeving. Tijdens dit uitje ga je elkaar op een hele andere manier bekijken. Heb je oog voor elk detail? Breng deze details dan tot leven tijdens deze workshop elkaars hoofd boetseren in Apeldoorn, Zutphen, Epe of Harderwijk.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop elkaars hoofd boetseren  in Apeldoorn en omgeving. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Ontdek de Verrader City Game Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader City Game Apeldoorn

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Apeldoorn, Zutphen, Nijkerk, Epe, Harderwijk en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Moordspel Citygame Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Moordspel Citygame Apeldoorn

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? Dan is deze moordspel City Game in Apeldoorn, Deventer, Zutphen of omgeving echt iets voor jou. Weet jij te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Action painting vrijgezellenfeest in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Action painting vrijgezellenfeest in Apeldoorn

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je vrijgezellenfeest in Apeldoorn? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

The Hangover City Game Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The Hangover City Game Apeldoorn

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover stadsspel in Apeldoorn, Nijkerk, Harderwijk of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

The weddinggame City Game Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

The weddinggame City Game Apeldoorn

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke dag in Apeldoorn, Nijkerk, Harderwijk, Epe en omgeving. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Gek op Holland dinerspel Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland dinerspel Apeldoorn

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel in Apeldoorn, Deventer, Nijkerk, Zutphen of omgeving? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je collega's, familieleden of vrienden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Ontdek de Verrader dinerspel Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Ontdek de Verrader dinerspel Apeldoorn

Deze populaire City Game wordt aan tafel gespeeld. Samen met je collega's, vrienden of familieleden probeer je zoveel mogelijk punten te scoren. Maar natuurlijk is er ook een verrader in het spel.Weten je hem/haar te ontmaskeren? Dit dinerspel is inclusief een heerlijk diner (inclusief).  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dit Ontdek de Verrader dinerspel in Apeldoorn, Zutphen, Epe, Deventer, Nijkerk of Harderwijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Moorddiner Apeldoorn

Onder het genot van een heerlijk diner, duik je in een heus moord mysterie. Tussen de gangen van dit moorddiner in Apeldoorn, Epe, Harderwijk, Nijkerk, Deventer en omgeving door, ga je als een echte detective te werk. Zo maak je eerst een goede identificatie van het slachtoffer en houd je natuurlijk een buurtonderzoek. Vanzelfsprekend mag ook een gedegen forensisch onderzoek niet ontbreken. Tenslotte draait het allemaal om die ene vraag, welke verdachte heeft het gedaan? Ben jij je vrienden, collega's of familieleden te slim af? Bewijs het dan maar eens!

Thema fotoshoot Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Thema fotoshoot Apeldoorn

Bereid je voor op een hele bijzondere fotoshoot in Apeldoorn. Dit wordt vast en zeker een bijzonder vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kruipen jullie tijdens deze fotoshoot in de huid van jullie inner Diva´s. Diverse thema´s zijn mogelijk: van Burlesque thema tot 1001 nacht, van Spaans tot Bollywood. Bereid je voor op een bijzonder gezellige middag of avond. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een thema fotoshoot voor je vrijgezellenfeest in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm of lipdub Apeldoorn

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn, Harderwijk, Nijkerk, Epe etc. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in Apeldoorn.

Workshop disco dansen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop disco dansen Apeldoorn

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop in Apeldoorn. I'm in the mood for dancing!!

Lachworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop Apeldoorn

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Apeldoorn, Nijkerk, Zutphen of Harderwijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Apeldoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Armbanden workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden workshop Apeldoorn

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Burlesque workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop Apeldoorn

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Apeldoorn, Deventer, Nijkerk, Zutphen of Epe! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Apeldoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Groepsuitje Apeldoorn en omgeving

Ben je in de buurt, fiets dan tijdens je uitje Apeldoorn ook even door het monumentale Zutphen. Bezoek de mooie Berkelpoort en geniet van een drankje met uitzicht over de imposante wijnhuistoren. Een andere aanrader is het historische Deventer, met talloze monumenten (als de Waag en het stadshuis). En een familieuitje met kinderen is natuurlijk zeer geschikt voor een bezoek aan het beroemde Dolfinarium in Harderwijk. De Veluwe is leuke uitvalsbasis voor je vrijgezellenfeest of groepsuitje. Zorg voor nog meer vrijgezellenfeesten en stuur je nog vrijgezelle vrienden of vriendinnen mee op één van deze single reizen.

Overige workshop, groepsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

VRIJGEZELLENFEEST IN APELDOORN & OMGEVING

De dagen tussen de ondertrouw en de uiteindelijke grote dag worden de bruidsdagen genoemd. Op deze dagen zijn bruid en bruidegom van oudsher vooral bezig met de laatste dingen organiseren voor de uiteindeijke dag. Voor deze dagen vindt vaak het vrijgezellenfeest plaats, het laatste feest dat je als vrijgezel doorbrengt voordat je je voor eeuwig aan je grote liefde verbindt. Wil je je vrijgezellenfeest in een natuurlijke en romantische omgeving houden, dan is Apeldoorn en omgeving hiervoor uitermate geschikt. De stad Apeldoorn heeft ook een lange historie waardoor je tijdens je vrijgezellenfeest stiekem ook direct iets proeft van deze geschiedenis. Sinds de oprichting in de 8ste eeuw, zijn namelijk niet alleen de lokale bewoners verliefd geworden op de natuurrijke omgeving van Apeldoorn, ook Willem III (Van Oranje) verkoos deze plek als een ideale plaats voor een buitenverblijf ('t Loo). Zelfs Napoleon verkoos dit buitenverblijf als een schitterende plek om de zomers door te brengen. Apeldoorn is dus echt een stad met keizerlijke allure. Naast de koninklijke invloeden in Apeldoorn is er in de omgeving ook een vestingsstad van grote strategische waarde. Nadat het op het einde van het eerste Millennium nog werd geplaagd door plunderingen door vikingen, trad Zutphen tussen 1100 en 1200 toe tot het verbond van Hanzesteden (samenwerkingsverband tussen een aantal West-Europese steden).  De "torenstad" is nu een stad die zijn turbelente historie met trots laat zien aan de buitenwereld. Het grote aantal historische gebouwen en torens maken Zutphen dan ook tot een ideale stad om te combineren met je vrijgezellenfeest of groepsuitje. Vul je vrijgezellenfeest in Gelderland aan met een drankje met uitzicht op de Sint Walburgskerk.Wil je je vrijgezellenfeest of groepsuitje combineren met een bezoek aan een mooi park? Dan is Deventer een echte aanrader. Wat dacht je bijvoorbeeld van het zestiende eeuwse Worpplantsoen of het negentiende eeuwse Rijsterborgherpark. Ben je in een poëtische bui, volg dan de gedichtenroute in het nieuwe plantsoen. Geef je groepsuitje wat rust en geniet van een mooi stukje Deventer stadsnatuur. Wat voor uitje het ook wordt, belangrijk is dat het past bij de mensen in de groep! Wij wensen jullie alvast heel veel plezier en een onvergetelijke dag toe.

PARTNER WORDEN?

Lipdub of filmuitje in Apeldoorn, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, muziek maken tijdens percussie workshop, bonbons maken in Apeldoorn, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus voor uitbreiding. Van wijnproeverij Apeldoorn, schilder workshop, visagie, bierproeverij, taarten leren maken, whisky proeverij tot een graffiti workshop in Apeldoorn. In vele steden en hun omgeving kun je dit uitgebreide aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend, trendgevoelig en geschikt voor verschillende seizoenen in Apeldoorn. Ga je in de zomer graag een balletje slaan tijdens een golfclinic? Of kies je liever voor het tekenen van een bijzonder naaktmodel. Ben jij een aanbieder van deze workshops of een van de andere bijzondere uitjes die Onemotion op zijn site heeft staan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Door de vele aanvragen voor het samenwerken nemen wij uitsluitend contact met je op mocht het aansluiten bij de visie van Onemotion.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt