Bedrijfsuitje Tilburg

Ook voor Noord-Brabant, Waalwijk, Goirle, Dongen, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Gilze-Rijen en Oisterwijk

De leukste bedrijfsuitjes in Tilburg en omgeving

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Tilburg? Is het jaarlijkse moment daar om weer een bijzondere activiteit te organiseren? Elk bedrijf heeft zo z'n eigen wensen op het gebied van personeelsuitjesteambuilding en personeelsfeesten in Tilburg. Onemotion heeft een jarenlange ervaring m.b.t. het inspelen op deze veeleisendheid. Diverse bedrijven hebben er al voor gekozen om gebruik te maken van ons partnernetwerk. We zijn er dan ook trots op dat we in staat zijn om de perfecte invulling te verzorgen voor elk personeelsfeest of afdelingsuitje in de omgeving van Tilburg (of voor een bedrijfsuitje in Brabant), ongeacht budget of groepsgrootte. Op deze pagina informeren we je graag over de concrete mogelijkheden (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Tilburg).

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Tilburg

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Tilburg.

Percussie workshop Tilburg
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Tilburg

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Dongen of Waalwijk? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat (andere teambuilding activiteiten vind je op Teambuilding Brabant). Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Tilburg of omgeving Noord-Brabant, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Tilburg

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Tilburg komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Tilburg
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Help!!!! De directeur is ontvoerd! Grijp je jas en tas en vorm gelijk teams! Hoe ga je de directeur terug krijgen en wat heb je daarvoor nodig? Wie neemt de leiding en wie bewaakt alle rust en orde? Hoe ga je dit als team oplossen? Dit belooft een spannend bedrijfsuitje te worden in Tilburg. De missie is om de directeur terug te krijgen (het liefst zonder kleerscheuren) zodat iedereen ‘s avonds het diner kan betreden. Als een geheel. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Tilburg, Oisterwijk, Dongen, Goirle of Waalwijk is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Goede daden bedrijfsuitje Tilburg (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Tilburg (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Tilburg of omgeving.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Tilburg

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Tilburg combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Tilburg
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Tilburg? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantje rally bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Tilburg

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Tilburg of omgeving.

Expeditie Robinson teambuilding Tilburg (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Tilburg

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in Tilburg.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Tilburg

Zijn jullie goed met karton? Tekeningen lezen, samenwerken en deadlines halen? Gezelligheid, humor en een winnaarsmentaliteit? Als jullie er vier van de zeven met ‘ja’ hebben kunnen beantwoorden, dan is de Cardboard Car Challenge een echte aanrader. Bouw je eigen auto volledig van karton. Sterk genoeg om in te zitten en alle ruimte om er jullie geheel eigen design ideeën op los te laten. Ga de sportieve strijd aan met je collega’s, verdien het meeste geld om uit te geven in de design shop, onderhandel als een professional en bouw de beste auto. De Cardboard Car Challenge is zeer geschikt als teambuilding, teambinding of teamtraining activiteit. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Tilburg vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Tilburg
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Tilburg

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Tilburg. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop bedrijfsuitje Tilburg

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Tilburg en omgeving (Dongen of Goirle) een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Tilburg mogelijkheden.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Tilburg. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Tilburg, Dongen, Gilze, Waalwijk of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Highland Games bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games als bedrijfsuitje in Tilburg

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Tilburg of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Tilburg of omgeving.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Tilburg

Gabbers, Spice Girls, Backstreet Boys, Captain Jack, Flippo’s en Tamagotchi’s. Slechts een greep van de vele herinneringen die voorbij komen in deze unieke Back to the 90s Quiz. Een onvergetelijke spelshow waarin jij en jouw collega’s de strijd aangaan om zoveel mogelijk Flippo’s te verdienen. Welk team gaat er met de winst vandoor? Baywatch, Friends, de Vengaboys of toch de Power Rangers? Deze quiz duurt ongeveer 3 uur en kan eventueel bij jullie op eigen locatie plaatsvinden, maar ook bij een beschikbare locatie in het netwerk. Op zoek naar een compleet arrangement? Vraag dan naar de mogelijkheden om er een diner en eventueel afterparty bij te boeken. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Tilburg? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Tilburg
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Tilburg

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Tilburg? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Tilburg

Zin om samen met je collega’s lekker back in time te gaan naar de jaren 2000 t/m 2009? Speel dan dit hilarische quizspel waarin met vragen én doe-opdrachten herinneringen worden opgehaald aan o.a. MSN, Hyves, Kabouter Plop, Shakira, De Ketchup Songs, De MP3-speler en nog veel meer. Zo speel je een nieuwsronde, televisieronde, muziekronde, de zwakste schakel, Idols: 00s karaoke en meer! Dit spelprogramma duurt 2,5-3 uur, is leuk voor alle leeftijden en kan zowel bij u op eigen locatie geboekt worden als op een beschikbare locatie. Indien gewenst is dit bedrijfsuitje in Tilburg uit te breiden met diner en Back the 00s Afterparty. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Dongen, Oisterwijk en omgeving beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Dongen, Oisterwijk en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Tilburg

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Tilburg? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookwedstrijd Tilburg of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€71 p.p.

Kookwedstrijd Tilburg of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Tilburg waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Tilburg.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Lipdub bedrijfsuitje Tilburg
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Tilburg

Wie is jouw favoriete film crush of super hero? Tijdens het bedrijfsuitje “maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub” word jij de ster in een van bovengenoemde filmopties. Is er als bedrijf behoefte aan een dramatische bedrijfscommercial of ga je liever voor de komische lipdub? Misschien is er meer gevoel voor een horror reclame of een romantische videoclip? Alles is mogelijk en bespreekbaar met de filmproducent die begeleiding biedt deze dag. Aan het eind krijg je het bewijsmateriaal van een leuk bedrijfsuitje op film! Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper tour bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Tilburg

Inclusief 3-GANGEN DINER, 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Tilburg of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Tilburg

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Tilburg of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Workshop schilderen Tilburg
vanaf
€27,50 p.p.

Workshop schilderen bedrijfsuitje Tilburg

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Tilburg en omliggende regio (van Waalwijk tot Oisterwijk).

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Tilburg, Kaatsheuvel, Goirle of omgeving. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Tilburg met diner
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Tilburg met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Tilburg.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Tilburg
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Tilburg

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Ben je op zoek naar een zoet en creatief bedrijfsuitje in Tilburg? Dan is dit bedrijfsuitje bonbons maken wellicht het geschikte personeelsuitje voor jullie. Geniet van een heerlijke chocolade proeverij, leer om je eigen bonbons te vervaardigen onder deskundige begeleiding en geniet voorafgaand of na afloop van een heerlijk diner of lunch. Vanzelfsprekend neemt iedereen ook een doosje gevuld met  eigen bonbons mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit smakelijke bedrijfsuitje.

Tilburg en de historische opkomst

Sinds de zeventiende eeuw speelt Tilburg een enorme economische rol van betekenis in ons land en de regio Noord-Brabant. De opkomst van vele textielverwekende bedrijven had deels te maken met het bestaan van veeteeld in de directe omgeving van de stad. Momenteel is er niet veel overgebleven van deze industrie, o.a. door de opkomst van textielreuzen als China en andere lage lonen landen. Maar de regio heeft dit verlies weten te compenseren met de opkomst van tal van andere grote en kleine bedrijven. Waalwijk wist een omslag te maken van turfstad tot centrum van de schoenenindustrie. En Oisterwijk wist lederproductie te combineren met een scherpe focus op de toerist. De moderne Tilburgse regio beschikt over een gebalanceerde mix van MKB bedrijven en grote concerns. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Tilburg.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN TILBURG & NOORD-BRABANT

Ook de omgeving van Tilburg heeft voldoende te bieden voor een leuk bedrijfsuitje. Wat te denken van Waalwijk, Goirle, Dongen en Oisterwijk? Wist je dat Waalwijk in de dertiende eeuw als Walwic werd geschreven. Dit was Wal en Wic (wijk op de wal van een haventje). Een mooie betekenis van het huidige Waalwijk. De haven bij Waalwijk zou al ruim voor 1200 zijn gebruik voor het vervoeren van turf naar andere plaatsen in Brabant en zelfs Holland. De naam Walwic kwam schriftelijk terug in de 12de eeuw. De mensen in Waalwijk konden voornamelijk leven van de turf productie en o.a. hooi. Met het verschepen naar zoals eerder genoemd andere delen van Brabant en Holland van deze producten was Waalwijk een belangrijke stad. Ook had Waalwijk in het zuiden eikenschors, runderen (voor de huiden) en schoon water waardoor leerlooien een belangrijke werk zou worden. In de achtiende eeuw zorgde dit vooral voor veel leder- en schoenennijverheid. Ook in de 19e en de 20ste eeuw was Waalwijk een belangrijk centrum hiervan. Ook Goirle heeft een mooie omgeving voor een bedrijfsuitje. Wist je dat Goirle komt van het woord goor (drassig) en het woord lo (moeras of bos). Goirle stond vroeger vooral bekend om het maken van kaatsballen. Deze werden gemaakt van paardenhaar die in leren ballen werden gestopt. Midden-Brabant was vooral afnemer maar in de 17e eeuw werd het geexporteerd naar noordelijk en zuidelijk Nederland. Het ging hier zelfs om tienduizenden ballen per jaar. Goirle heeft naast een leuke geschiedenis ook prachtige natuurgebieden rondom. Heidegebieden, gemengde bossen, beekjes met beekbegeleidende bossen, graslanden, naaldbossen en moerassen maken het een bijzonder gebied voor een fietstocht, wandeltoch of misschien zelfs wel een bedrijfsuitje met GPS? Oorspronkelijk behoorde Dongen toe aan de beroemde Baronie van Breda, tot het in de zestiende eeuw werd opgenomen in het Hertogdom Nassau. Net als veel steden in de directe omgeving, was Dongen vooral bekend vanwege haar lederverwerkende industrie. Voor iedereen die een bedrijfsuitje in Dongen graag wil combineren met een stukje historie, is een bezoek aan de Looierij dan ook een aanrader. Dit museum vertelt je alles over de lokale historie van de lederindustrie. En natuurlijk sluit je dan af met een biertje met uitzicht op de Sint-Laurentius Kerk. Oisterwijk (niet te verwarren met Oosterhout) heeft als betekenis ‘een ten oosten van Oost-Tilburg liggende wijk’ en staat vooral vanuit de geschiedenis bekend om lakens en linnen. Ook de in 1909 opgerichte VVV vond zijn oorsprong in Oisterwijk. In de omgeving van Oisterwijk liggen net als in andere steden rondom Tilburg prachtige natuurgebieden. Oisterwijk geldt dan ook als een enorme toeristische trekpleister door de vennen en bossen. Oirschot is misschien wel het mooiste stadje uit de regio Tilburg. Op elke hoek van de straat vond je wel een monument, met als imposante middelpunt natuurlijk de wonderschone Sint-Petrus kerk. De natuurlijke omgeving maakt Oirschot tot een welkome pleisterplaats voor wandelaars en fietsers. Combineer je bedrijfsuitje in Oirschot dan ook met een Brabants kopje koffie onder de bomen met uitzicht op één van de 300 wonderschone monumenten. Er is in ieder geval genoeg te doen in de omgeving van Tilburg. Een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg en Noord-Brabant zal hopelijk een succes worden. We wensen je alvast veel inspiratie toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt