Bedrijfsuitje Tilburg

Ook voor Noord-Brabant, Waalwijk, Goirle, Dongen, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Gilze-Rijen en Oisterwijk

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Tilburg

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Tilburg? Is het jaarlijkse moment daar om weer een bijzondere activiteit te organiseren? Elk bedrijf heeft zo z'n eigen wensen op het gebied van personeelsuitjesteambuilding en bedrijfsfeesten. Onemotion heeft een jarenlange ervaring m.b.t. het inspelen op deze veeleisendheid. Diverse bedrijven hebben er al voor gekozen om gebruik te maken van ons partnernetwerk. We zijn er dan ook trots op dat we in staat zijn om de perfecte invulling te verzorgen voor elk personeelsfeest of afdelingsuitje in de omgeving van Tilburg (of voor een bedrijfsuitje in Brabant), ongeacht budget of groepsgrootte. Op deze pagina informeren we je graag over de concrete mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest TilburgPersoneelsfeest

Pub Games personeelsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Tilburg

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Dongen, Oisterwijk en omgeving beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Dongen, Oisterwijk en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Tilburg

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Tilburg combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Tilburg

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Tilburg komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje bonbons maken Tilburg
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bedrijfsuitje bonbons maken Tilburg of omgeving

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Tilburg? Kies dan voor dit bedrijfsuitje Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste zoetigheden kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop patisserie mogelijkheden in Tilburg. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Teambuilding activiteit met vergadering in Tilburg of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Tilburg of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Tilburg van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Tilburg
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Tilburg

Help!!!! De directeur is ontvoerd! Grijp je jas en tas en vorm gelijk teams! Hoe ga je de directeur terug krijgen en wat heb je daarvoor nodig? Wie neemt de leiding en wie bewaakt alle rust en orde? Hoe ga je dit als team oplossen? Dit belooft een spannend bedrijfsuitje te worden in Tilburg. De missie is om de directeur terug te krijgen (het liefst zonder kleerscheuren) zodat iedereen ‘s avonds het diner kan betreden. Als een geheel. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Tilburg, Oisterwijk, Dongen, Goirle of Waalwijk is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Outdoor boogschieten teambuilding Tilburg (omgeving)
excl.BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten teambuilding Tilburg (omgeving)

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Tilburg, Waalwijk, Goirle, Dongen (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Tilburg, Waalwijk, Dongen en omgeving Noord-Brabant kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Lipdub bedrijfsuitje Tilburg
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Tilburg

Wie is jouw favoriete film crush of super hero? Tijdens het bedrijfsuitje “maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub” word jij de ster in een van bovengenoemde filmopties. Is er als bedrijf behoefte aan een dramatische bedrijfscommercial of ga je liever voor de komische lipdub? Misschien is er meer gevoel voor een horror reclame of een romantische videoclip? Alles is mogelijk en bespreekbaar met de filmproducent die begeleiding biedt deze dag. Aan het eind krijg je het bewijsmateriaal van een leuk bedrijfsuitje op film! Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Tilburg

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Tilburg of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Workshop schilderen Tilburg
vanaf
€27,50 p.p.

Workshop schilderen bedrijfsuitje Tilburg

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Tilburg en omliggende regio (van Waalwijk tot Oisterwijk).

Origineelste feestlocaties van Tilburg (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Tilburg (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Tilburg of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Expeditie Robinson teambuilding Tilburg (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Tilburg (omgeving)

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in Tilburg.

Kookworkshop bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Tilburg (inc. drankjes)

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Tilburg. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Tilburg.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Tilburg

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Tilburg, Kaatsheuvel, Goirle of omgeving. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail bedrijfsuitje Tilburg
vanaf
€27,50 p.p.

Cocktail workshop bedrijfsuitje Tilburg

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Tilburg en omgeving (Dongen of Goirle) een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Tilburg mogelijkheden.

Percussie workshop Tilburg
vanaf
€15 p.p.

Percussie workshop teambuilding Tilburg

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Dongen of Waalwijk? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat (andere teambuilding activiteiten vind je op Teambuilding Brabant). Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Tilburg of omgeving Noord-Brabant, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Moorddiner bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Tilburg

Voor dit bedrijfsuitje in Tilburg, Dongen, Gilze, Waalwijk of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Tilburg

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Tilburg, Kaatsheuvel, Goirle, Waalwijk en omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Outdoor teambuilding Tilburg (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor teambuilding Tilburg (omgeving)

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: van survival tot het spannende bierkrat stapelen,  van abseilen tot wandklimmen. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Tilburg? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Tilburg
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Tilburg

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Tilburg, Loon op Zand, Oirschot, Waalwijk en omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Tilburg

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Tilburg of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Tilburg of omgeving.

Heidag organiseren regio Tilburg: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Tilburg: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Tilburg voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Tilburg en de historische opkomst

Sinds de zeventiende eeuw speelt Tilburg een enorme economische rol van betekenis in ons land en de regio Noord-Brabant. De opkomst van vele textielverwekende bedrijven had deels te maken met het bestaan van veeteeld in de directe omgeving van de stad. Momenteel is er niet veel overgebleven van deze industrie, o.a. door de opkomst van textielreuzen als China en andere lage lonen landen. Maar de regio heeft dit verlies weten te compenseren met de opkomst van tal van andere grote en kleine bedrijven. Waalwijk wist een omslag te maken van turfstad tot centrum van de schoenenindustrie. En Oisterwijk wist lederproductie te combineren met een scherpe focus op de toerist. De moderne Tilburgse regio beschikt over een gebalanceerde mix van MKB bedrijven en grote concerns. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Tilburg.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN TILBURG & NOORD-BRABANT

Ook de omgeving van Tilburg heeft voldoende te bieden voor een leuk bedrijfsuitje. Wat te denken van Waalwijk, Goirle, Dongen en Oisterwijk? Wist je dat Waalwijk in de dertiende eeuw als Walwic werd geschreven. Dit was Wal en Wic (wijk op de wal van een haventje). Een mooie betekenis van het huidige Waalwijk. De haven bij Waalwijk zou al ruim voor 1200 zijn gebruik voor het vervoeren van turf naar andere plaatsen in Brabant en zelfs Holland. De naam Walwic kwam schriftelijk terug in de 12de eeuw. De mensen in Waalwijk konden voornamelijk leven van de turf productie en o.a. hooi. Met het verschepen naar zoals eerder genoemd andere delen van Brabant en Holland van deze producten was Waalwijk een belangrijke stad. Ook had Waalwijk in het zuiden eikenschors, runderen (voor de huiden) en schoon water waardoor leerlooien een belangrijke werk zou worden. In de achtiende eeuw zorgde dit vooral voor veel leder- en schoenennijverheid. Ook in de 19e en de 20ste eeuw was Waalwijk een belangrijk centrum hiervan. Ook Goirle heeft een mooie omgeving voor een bedrijfsuitje. Wist je dat Goirle komt van het woord goor (drassig) en het woord lo (moeras of bos). Goirle stond vroeger vooral bekend om het maken van kaatsballen. Deze werden gemaakt van paardenhaar die in leren ballen werden gestopt. Midden-Brabant was vooral afnemer maar in de 17e eeuw werd het geexporteerd naar noordelijk en zuidelijk Nederland. Het ging hier zelfs om tienduizenden ballen per jaar. Goirle heeft naast een leuke geschiedenis ook prachtige natuurgebieden rondom. Heidegebieden, gemengde bossen, beekjes met beekbegeleidende bossen, graslanden, naaldbossen en moerassen maken het een bijzonder gebied voor een fietstocht, wandeltoch of misschien zelfs wel een bedrijfsuitje met GPS? Oorspronkelijk behoorde Dongen toe aan de beroemde Baronie van Breda, tot het in de zestiende eeuw werd opgenomen in het Hertogdom Nassau. Net als veel steden in de directe omgeving, was Dongen vooral bekend vanwege haar lederverwerkende industrie. Voor iedereen die een bedrijfsuitje in Dongen graag wil combineren met een stukje historie, is een bezoek aan de Looierij dan ook een aanrader. Dit museum vertelt je alles over de lokale historie van de lederindustrie. En natuurlijk sluit je dan af met een biertje met uitzicht op de Sint-Laurentius Kerk. Oisterwijk (niet te verwarren met Oosterhout) heeft als betekenis ‘een ten oosten van Oost-Tilburg liggende wijk’ en staat vooral vanuit de geschiedenis bekend om lakens en linnen. Ook de in 1909 opgerichte VVV vond zijn oorsprong in Oisterwijk. In de omgeving van Oisterwijk liggen net als in andere steden rondom Tilburg prachtige natuurgebieden. Oisterwijk geldt dan ook als een enorme toeristische trekpleister door de vennen en bossen. Oirschot is misschien wel het mooiste stadje uit de regio Tilburg. Op elke hoek van de straat vond je wel een monument, met als imposante middelpunt natuurlijk de wonderschone Sint-Petrus kerk. De natuurlijke omgeving maakt Oirschot tot een welkome pleisterplaats voor wandelaars en fietsers. Combineer je bedrijfsuitje in Oirschot dan ook met een Brabants kopje koffie onder de bomen met uitzicht op één van de 300 wonderschone monumenten. Er is in ieder geval genoeg te doen in de omgeving van Tilburg. Een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg en Noord-Brabant zal hopelijk een succes worden. We wensen je alvast veel inspiratie toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt