Bedrijfsuitje Tilburg

Ook voor Noord-Brabant, Waalwijk, Goirle, Dongen, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel, Gilze-Rijen en Oisterwijk

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Tilburg en omgeving

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Tilburg? Is het jaarlijkse moment daar om weer een bijzondere activiteit te organiseren? Elk bedrijf heeft zo z'n eigen wensen op het gebied van personeelsuitjesteambuilding en personeelsfeesten in Tilburg. Onemotion heeft een jarenlange ervaring m.b.t. het inspelen op deze veeleisendheid. Diverse bedrijven hebben er al voor gekozen om gebruik te maken van ons partnernetwerk. We zijn er dan ook trots op dat we in staat zijn om de perfecte invulling te verzorgen voor elk personeelsfeest of afdelingsuitje in de omgeving van Tilburg (of voor een bedrijfsuitje in Brabant), ongeacht budget of groepsgrootte. Op deze pagina informeren we je graag over de concrete mogelijkheden (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Tilburg).

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Tilburg

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Tilburg komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson teambuilding Tilburg (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Tilburg

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in Tilburg.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Tilburg

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Tilburg heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Tilburg ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

90´s citygame als personeelsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Tilburg

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Tilburg of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Tilburg
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Help!!!! De directeur is ontvoerd! Grijp je jas en tas en vorm gelijk teams! Hoe ga je de directeur terug krijgen en wat heb je daarvoor nodig? Wie neemt de leiding en wie bewaakt alle rust en orde? Hoe ga je dit als team oplossen? Dit belooft een spannend bedrijfsuitje te worden in Tilburg. De missie is om de directeur terug te krijgen (het liefst zonder kleerscheuren) zodat iedereen ‘s avonds het diner kan betreden. Als een geheel. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Tilburg, Oisterwijk, Dongen, Goirle of Waalwijk is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Percussie workshop Tilburg
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Tilburg

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Dongen of Waalwijk? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat (andere teambuilding activiteiten vind je op Teambuilding Brabant). Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Tilburg of omgeving Noord-Brabant, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Tilburg

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Tilburg of omgeving.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Tilburg

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Winter wonderland afdelingsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Tilburg

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Tilburg

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Tilburg. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Goede daden bedrijfsuitje Tilburg (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Tilburg (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Tilburg of omgeving.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Tilburg
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Tilburg? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantje rally bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Tilburg

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Tilburg of omgeving.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Tilburg

Zijn jullie goed met karton? Tekeningen lezen, samenwerken en deadlines halen? Gezelligheid, humor en een winnaarsmentaliteit? Als jullie er vier van de zeven met ‘ja’ hebben kunnen beantwoorden, dan is de Cardboard Car Challenge een echte aanrader. Bouw je eigen auto volledig van karton. Sterk genoeg om in te zitten en alle ruimte om er jullie geheel eigen design ideeën op los te laten. Ga de sportieve strijd aan met je collega’s, verdien het meeste geld om uit te geven in de design shop, onderhandel als een professional en bouw de beste auto. De Cardboard Car Challenge is zeer geschikt als teambuilding, teambinding of teamtraining activiteit. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Tilburg vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Tilburg
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Tilburg

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Tilburg. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Tilburg.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Tilburg. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Tilburg, Kaatsheuvel, Goirle of omgeving. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Tilburg, Dongen, Gilze, Waalwijk of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Tilburg

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Tilburg of omgeving.

Pub Games personeelsuitje Tilburg
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Dongen, Oisterwijk en omgeving beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Tilburg, Waalwijk, Goirle, Dongen, Oisterwijk en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Tilburg

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Tilburg? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Tilburg

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Tilburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Lipdub bedrijfsuitje Tilburg
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Tilburg

Wie is jouw favoriete film crush of super hero? Tijdens het bedrijfsuitje “maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub” word jij de ster in een van bovengenoemde filmopties. Is er als bedrijf behoefte aan een dramatische bedrijfscommercial of ga je liever voor de komische lipdub? Misschien is er meer gevoel voor een horror reclame of een romantische videoclip? Alles is mogelijk en bespreekbaar met de filmproducent die begeleiding biedt deze dag. Aan het eind krijg je het bewijsmateriaal van een leuk bedrijfsuitje op film! Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Tilburg
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Tilburg

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Tilburg of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Workshop schilderen Tilburg
vanaf
€27,50 p.p.

Workshop schilderen bedrijfsuitje Tilburg

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Tilburg? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Tilburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Tilburg en omliggende regio (van Waalwijk tot Oisterwijk).

Tilburg en de historische opkomst

Sinds de zeventiende eeuw speelt Tilburg een enorme economische rol van betekenis in ons land en de regio Noord-Brabant. De opkomst van vele textiel verwekende bedrijven had deels te maken met het bestaan van veeteelt in de directe omgeving van de stad. Momenteel is er niet veel overgebleven van deze industrie, o.a. door de opkomst van textielreuzen als China en andere lage lonen landen. Maar de regio heeft dit verlies weten te compenseren met de opkomst van tal van andere grote en kleine bedrijven. Waalwijk wist een omslag te maken van turfstad tot centrum van de schoenenindustrie. En Oisterwijk wist leder productie te combineren met een scherpe focus op de toerist. De moderne Tilburgse regio beschikt over een gebalanceerde mix van MKB bedrijven en grote concerns. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Tilburg.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN TILBURG & NOORD-BRABANT

Ook de omgeving van Tilburg heeft voldoende te bieden voor een leuk bedrijfsuitje. Wat te denken van Waalwijk, Goirle, Dongen en Oisterwijk? Wist je dat Waalwijk in de dertiende eeuw als Walwic werd geschreven. Dit was Wal en Wic (wijk op de wal van een haventje). Een mooie betekenis van het huidige Waalwijk. De haven bij Waalwijk zou al ruim voor 1200 zijn gebruik voor het vervoeren van turf naar andere plaatsen in Brabant en zelfs Holland. De naam Walwic kwam schriftelijk terug in de 12de eeuw. De mensen in Waalwijk konden voornamelijk leven van de turf productie en o.a. hooi. Met het verschepen naar zoals eerder genoemd andere delen van Brabant en Holland van deze producten was Waalwijk een belangrijke stad. Ook had Waalwijk in het zuiden eikenschors, runderen (voor de huiden) en schoon water waardoor leerlooien een belangrijke werk zou worden. In de achtiende eeuw zorgde dit vooral voor veel leder- en schoenennijverheid. Ook in de 19e en de 20ste eeuw was Waalwijk een belangrijk centrum hiervan. Ook Goirle heeft een mooie omgeving voor een bedrijfsuitje. Wist je dat Goirle komt van het woord goor (drassig) en het woord lo (moeras of bos). Goirle stond vroeger vooral bekend om het maken van kaatsballen. Deze werden gemaakt van paardenhaar die in leren ballen werden gestopt. Midden-Brabant was vooral afnemer maar in de 17e eeuw werd het geexporteerd naar noordelijk en zuidelijk Nederland. Het ging hier zelfs om tienduizenden ballen per jaar. Goirle heeft naast een leuke geschiedenis ook prachtige natuurgebieden rondom. Heidegebieden, gemengde bossen, beekjes met beekbegeleidende bossen, graslanden, naaldbossen en moerassen maken het een bijzonder gebied voor een fietstocht, wandeltoch of misschien zelfs wel een bedrijfsuitje met GPS? Oorspronkelijk behoorde Dongen toe aan de beroemde Baronie van Breda, tot het in de zestiende eeuw werd opgenomen in het Hertogdom Nassau. Net als veel steden in de directe omgeving, was Dongen vooral bekend vanwege haar lederverwerkende industrie. Voor iedereen die een bedrijfsuitje in Dongen graag wil combineren met een stukje historie, is een bezoek aan de Looierij dan ook een aanrader. Dit museum vertelt je alles over de lokale historie van de lederindustrie. En natuurlijk sluit je dan af met een biertje met uitzicht op de Sint-Laurentius Kerk. Oisterwijk (niet te verwarren met Oosterhout) heeft als betekenis ‘een ten oosten van Oost-Tilburg liggende wijk’ en staat vooral vanuit de geschiedenis bekend om lakens en linnen. Ook de in 1909 opgerichte VVV vond zijn oorsprong in Oisterwijk. In de omgeving van Oisterwijk liggen net als in andere steden rondom Tilburg prachtige natuurgebieden. Oisterwijk geldt dan ook als een enorme toeristische trekpleister door de vennen en bossen. Oirschot is misschien wel het mooiste stadje uit de regio Tilburg. Op elke hoek van de straat vond je wel een monument, met als imposante middelpunt natuurlijk de wonderschone Sint-Petrus kerk. De natuurlijke omgeving maakt Oirschot tot een welkome pleisterplaats voor wandelaars en fietsers. Combineer je bedrijfsuitje in Oirschot dan ook met een Brabants kopje koffie onder de bomen met uitzicht op één van de 300 wonderschone monumenten. Er is in ieder geval genoeg te doen in de omgeving van Tilburg. Een bedrijfsuitje in de omgeving van Tilburg en Noord-Brabant zal hopelijk een succes worden. We wensen je alvast veel inspiratie toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt