Bedrijfsuitje Gelderland

Ook voor Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede en omgeving

Bedrijfsuitjes, teambuilding en bedrijfsfeesten overzicht Gelderland

Ben je een liefhebber van natuur, historische panden, kastelen, gezellige steden en knusse dorpen? Dan is het geen wonder dat de keuze voor jullie bedrijfsuitje is gevallen op Gelderland! Gelderland is een prachtige provincie waar je keuze hebt uit vele activiteiten. Alleen in de hoofdstad Arnhem is het al raak; alleen in deze Gelderse hoofdstad alleen al vind je 101 ideeën voor je bedrijfsuitje Gelderland. Bezoek samen met je collega’s de verschillende mooie culturele bezienswaardigheden die de provincie rijk is, zoals de vele musea, paleizen, historische kelders en grote kastelen. Tevens is dit niet alleen een bijzonder bedrijfsuitje, maar ook eentje waar je wat kennis op doet van de Nederlandse historie. Ben je  niet zo’n geschiedenis liefhebber? Ook wanneer jij en je collega’s sportief zijn aangelegd, kan je je ei kwijt voor je bedrijfsuitje in Gelderland. Wandel samen door de verschillende mooie bossen en tuinen en vind de rust terug die je in de hectiek van kantoor nog wel eens wilt verliezen. Ook als je een dierenliefhebber bent adviseren wij een bedrijfsuitje Gelderland! Gelderland is de thuisbasis van verschillende activiteiten waar dieren bij komen kijken, zoals het Dolfinarium, Burgers Zoo en de Apenheul. En daarnaast hebben we nog genoeg andere activiteiten voor je bedrijfsuitje in Gelderland op deze pagina staan. Het organiseren van een bedrijfsuitje kan lastig zijn, er is namelijk zoveel te doen! We hopen dan ook dat we je met onderstaande uitjes een stuk verder hebben geholpen. Bedrijfsuitjes zijn namelijk erg belangrijk; het is goed voor de teambuilding en de onderlinge sfeer in het bedrijf. Dit wil jij en je collega’s toch niet missen? We hopen dat we je hebben kunnen overtuigen van een bedrijfsuitje Gelderland. Kom met je collega’s eens snel langs in de grootste provincie van Nederland en geniet van de vele prachtige dingen die Gelderland jullie te bieden heeft.

Ga voor het totale regionale aanbod meteen naar:
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Gelderland

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Gelderland of omgeving.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Gelderland of omgeving.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gelderland

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Gelderland komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Gelderland

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Gelderland
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Gelderland? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Gelderland

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Goede daden bedrijfsuitje Gelderland (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Gelderland (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Gelderland of omgeving.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Gelderland

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in Gelderland echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Gelderland. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Graffiti workshop Gelderland
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Graffiti workshop Gelderland

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Gelderland leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Haarlem is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Gelderland.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Gelderland? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Gelderland of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Gelderland? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Percussie personeelsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie personeelsuitje Gelderland

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens dit personeelsuitje in Gelderland worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van jullie STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Gelderland met diner
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Gelderland met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Gelderland.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Gelderland

Zin om samen met je collega’s lekker back in time te gaan naar de jaren 2000 t/m 2009? Speel dan dit hilarische quizspel waarin met vragen én doe-opdrachten herinneringen worden opgehaald aan o.a. MSN, Hyves, Kabouter Plop, Shakira, De Ketchup Songs, De MP3-speler en nog veel meer. Zo speel je een nieuwsronde, televisieronde, muziekronde, de zwakste schakel, Idols: 00s karaoke en meer! Dit spelprogramma duurt 2,5-3 uur, is leuk voor alle leeftijden en kan zowel bij u op eigen locatie geboekt worden als op een beschikbare locatie. Indien gewenst is dit bedrijfsuitje in Gelderland uit te breiden met diner en Back the 00s Afterparty. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Gelderland
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Gelderland

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Gelderland. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Gelderland
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Gelderland

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Gelderland? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Gelderland

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje in Gelderland. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Gelderland

Gabbers, Spice Girls, Backstreet Boys, Captain Jack, Flippo’s en Tamagotchi’s. Slechts een greep van de vele herinneringen die voorbij komen in deze unieke Back to the 90s Quiz. Een onvergetelijke spelshow waarin jij en jouw collega’s de strijd aangaan om zoveel mogelijk Flippo’s te verdienen. Welk team gaat er met de winst vandoor? Baywatch, Friends, de Vengaboys of toch de Power Rangers? Deze quiz duurt ongeveer 3 uur en kan eventueel bij jullie op eigen locatie plaatsvinden, maar ook bij een beschikbare locatie in het netwerk. Op zoek naar een compleet arrangement? Vraag dan naar de mogelijkheden om er een diner en eventueel afterparty bij te boeken. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Gelderland? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookwedstrijd Gelderland of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€71 p.p.

Kookwedstrijd Gelderland of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Gelderland waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Gelderland.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Gelderland

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Gelderland? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Gelderland

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Gelderland. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding workshop Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop Gelderland

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop in Gelderland wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Kookworkshop bedrijfsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Gelderland

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding tijdens een culinaire kookworkshop?  Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze culinaire teambuilding uitjes in Gelderland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de culinaire teambuilding mogelijkheden in Gelderland.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Gelderland

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Gelderland? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Gelderland
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Gelderland

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Ben je op zoek naar een zoet en creatief bedrijfsuitje in Gelderland? Dan is dit bedrijfsuitje bonbons maken wellicht het geschikte personeelsuitje voor jullie. Geniet van een heerlijke chocolade proeverij, leer om je eigen bonbons te vervaardigen onder deskundige begeleiding en geniet voorafgaand of na afloop van een heerlijk diner of lunch. Vanzelfsprekend neemt iedereen ook een doosje gevuld met  eigen bonbons mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit smakelijke bedrijfsuitje.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                      Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                               Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                             Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                Bedrijfsuitje Zwolle  

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE GELDERLAND

Je bent op zoek naar een bedrijfsuitje in Gelderland. Nou, dan heb je keuze genoeg! Wat veel mensen zich namelijk niet realiseren, is dat Gelderland de grootste provincie van ons kikkerlandje is. Gelderland is de provincie dat bij uitstek beschikt over de mooiste natuur, vele mensen wijken dan ook uit naar Gelderland en omstreken voor rustgevende en sportieve activiteiten. De hoofdstad van Gelderland is Arnhem. In deze plaats is zoveel geschiedenis terug te vinden! Wanneer je hier dus in geïnteresseerd bent, moet je zeker een kijkje gaan nemen. Van musea tot monumentale panden en van kerken tot kastelen… Het is te vinden in Arnhem. Desondanks Arnhem de hoofdstad van Gelderland is, is het zeker niet de grootste stad; dat is namelijk Nijmegen! Ook zeker een aanrader als uitvalsbasis voor jullie bedrijfsuitje Gelderland. In Nijmegen vind je vele leuke uitjes waarmee de dag prima te vullen zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van het oudste huis van de stad, het ‘’Besiendershuis’’? Of de stadsbrouwerij? Wist je tevens dat de oudste winkelstraat van Nederland te vinden is in Nijmegen? Deze heet ‘’de Lange Hezelstraat’’ en is zeker een aanrader wanneer je houdt van monumentale panden met een flinke dosis geschiedenis. Aan het einde van jullie bedrijfsuitje in Gelderland kunnen we het ons voorstellen dat je toe bent aan ontspanning na een drukke dag. De provincie Gelderland biedt een thuis aan vele leuke ontspanningsoorden, zoals het bekende Sanadome en vele andere beauty en sauna oases. Zoals je merkt is er in Gelderland genoeg te beleven. Maar wat je ook voor provincie kiest als thuisbasis voor jullie bedrijfsuitje, we weten zeker dat jullie een super dag gaan beleven! We wensen jou en je collega’s alvast veel plezier op deze leuke dag en we hopen je snel terug te zien op wateenlocatie voor een volgend bedrijfsuitje Gelderland.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt