Bedrijfsuitje Gelderland

Ook voor Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede en omgeving

feest.jpg

Bedrijfsuitjes, teambuilding en bedrijfsfeesten overzicht Gelderland

Ben je een liefhebber van natuur, historische panden, kastelen, gezellige steden en knusse dorpen? Dan is het geen wonder dat de keuze voor jullie bedrijfsuitje is gevallen op Gelderland! Gelderland is een prachtige provincie waar je keuze hebt uit vele activiteiten. Alleen in de hoofdstad Arnhem is het al raak; alleen in deze Gelderse hoofdstad alleen al vind je 101 ideeën voor je bedrijfsuitje Gelderland. Bezoek samen met je collega’s de verschillende mooie culturele bezienswaardigheden die de provincie rijk is, zoals de vele musea, paleizen, historische kelders en grote kastelen. Tevens is dit niet alleen een bijzonder bedrijfsuitje, maar ook eentje waar je wat kennis op doet van de Nederlandse historie. Ben je  niet zo’n geschiedenis liefhebber? Ook wanneer jij en je collega’s sportief zijn aangelegd, kan je je ei kwijt voor je bedrijfsuitje in Gelderland. Wandel samen door de verschillende mooie bossen en tuinen en vind de rust terug die je in de hectiek van kantoor nog wel eens wilt verliezen. Ook als je een dierenliefhebber bent adviseren wij een bedrijfsuitje Gelderland! Gelderland is de thuisbasis van verschillende activiteiten waar dieren bij komen kijken, zoals het Dolfinarium, Burgers Zoo en de Apenheul. En daarnaast hebben we nog genoeg andere activiteiten voor je bedrijfsuitje in Gelderland op deze pagina staan. Het organiseren van een bedrijfsuitje kan lastig zijn, er is namelijk zoveel te doen! We hopen dan ook dat we je met onderstaande uitjes een stuk verder hebben geholpen. Bedrijfsuitjes zijn namelijk erg belangrijk; het is goed voor de teambuilding en de onderlinge sfeer in het bedrijf. Dit wil jij en je collega’s toch niet missen? We hopen dat we je hebben kunnen overtuigen van een bedrijfsuitje Gelderland. Kom met je collega’s eens snel langs in de grootste provincie van Nederland en geniet van de vele prachtige dingen die Gelderland jullie te bieden heeft.

Ga voor het totale regionale aanbod meteen naar:
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Zutphen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Zutphen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Zutphen heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Zutphen ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gelderland

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Gelderland komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

90´s citygame als personeelsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Gelderland

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Gelderland of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Expeditie Robinson personeelsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson personeelsuitje in Gelderland

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Gelderland.

Winter wonderland afdelingsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Gelderland

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Gelderland? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Arnhem, Nijmegen, Groenlo, Zutphen, Doesburg, Deventer, Winterswijk, Apeldoorn en Wageningen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Arnhem, Nijmegen, Groenlo, Zutphen, Doesburg, Deventer, Winterswijk, Apeldoorn en Wageningen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Arnhem, Nijmegen, Groenlo, Zutphen, Doesburg, Deventer, Winterswijk, Apeldoorn en Wageningen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

 Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Gelderland (Veluwe)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Gelderland (Veluwe)

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje in Gelderland (Veluwe).

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Gelderland

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Gelderland

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Gelderland of omgeving.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Gelderland
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Gelderland? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Gelderland

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Gelderland of omgeving.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Gelderland

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Goede daden bedrijfsuitje Gelderland (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Gelderland (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Gelderland of omgeving.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Gelderland

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in Gelderland echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Gelderland. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Graffiti workshop Gelderland
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Graffiti workshop Gelderland

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Gelderland leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Haarlem is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Gelderland.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Gelderland? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Gelderland of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Gelderland? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Percussie personeelsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie personeelsuitje Gelderland

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens dit personeelsuitje in Gelderland worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in Gelderland, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Gelderland

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van jullie STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Gelderland
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Gelderland

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Gelderland. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Gelderland
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Gelderland

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Gelderland? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Gelderland

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje in Gelderland. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookwedstrijd Gelderland of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€71 p.p.

Kookwedstrijd Gelderland of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Gelderland waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Gelderland.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Gelderland

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Gelderland? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Gelderland
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Gelderland

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Gelderland. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding workshop Gelderland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop Gelderland

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop in Gelderland wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Gelderland
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Gelderland

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Gelderland? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                      Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                               Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                             Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                Bedrijfsuitje Zwolle  

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE GELDERLAND

Je bent op zoek naar een bedrijfsuitje in Gelderland. Nou, dan heb je keuze genoeg! Wat veel mensen zich namelijk niet realiseren, is dat Gelderland de grootste provincie van ons kikkerlandje is. Gelderland is de provincie dat bij uitstek beschikt over de mooiste natuur, vele mensen wijken dan ook uit naar Gelderland en omstreken voor rustgevende en sportieve activiteiten. De hoofdstad van Gelderland is Arnhem. In deze plaats is zoveel geschiedenis terug te vinden! Wanneer je hier dus in geïnteresseerd bent, moet je zeker een kijkje gaan nemen. Van musea tot monumentale panden en van kerken tot kastelen… Het is te vinden in Arnhem. Desondanks Arnhem de hoofdstad van Gelderland is, is het zeker niet de grootste stad; dat is namelijk Nijmegen! Ook zeker een aanrader als uitvalsbasis voor jullie bedrijfsuitje Gelderland. In Nijmegen vind je vele leuke uitjes waarmee de dag prima te vullen zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van het oudste huis van de stad, het ‘’Besiendershuis’’? Of de stadsbrouwerij? Wist je tevens dat de oudste winkelstraat van Nederland te vinden is in Nijmegen? Deze heet ‘’de Lange Hezelstraat’’ en is zeker een aanrader wanneer je houdt van monumentale panden met een flinke dosis geschiedenis. Aan het einde van jullie bedrijfsuitje in Gelderland kunnen we het ons voorstellen dat je toe bent aan ontspanning na een drukke dag. De provincie Gelderland biedt een thuis aan vele leuke ontspanningsoorden, zoals het bekende Sanadome en vele andere beauty en sauna oases. Zoals je merkt is er in Gelderland genoeg te beleven. Maar wat je ook voor provincie kiest als thuisbasis voor jullie bedrijfsuitje, we weten zeker dat jullie een super dag gaan beleven! We wensen jou en je collega’s alvast veel plezier op deze leuke dag en we hopen je snel terug te zien op wateenlocatie voor een volgend bedrijfsuitje Gelderland.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt