Leuke afdelingsuitjes

In alle steden (van Amsterdam tot Rotterdam, van Utrecht tot Den Haag, van Groningen tot Maastricht).

Leer je afdeling beter kennen met Onemotion!

Je werkt het hele jaar samen met mensen van jouw afdeling. Maar wat weet je nu eigenlijk precies van elkaar? Er is ooit een onderzoek geweest, dat de onderlinge communicatie tussen personen significant afneemt als er een deur aanwezig is tussen de werkplekken. En is er toevallig ook nog een trap aanwezig, dan neemt de persoonlijke interactie zelfs exponentieel af. Het is belangrijk om minimaal één keer per jaar kennis te maken met het gezicht achter dat ene telefoonnummer of emailadres. En wanneer kan dat beter dan tijdens een afdelingsuitje?

Some description 

Bonbon workshop als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop als afdelingsuitje

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoete en lekkere activiteit voor je afdelingsuitje? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens dit zoete bedrijfsuitje, verzorgd door een echte patisserie, krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een afdelingsuitje met heerlijke bonbons. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Powerboat varen als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat varen als afdelingsuitje

Brullende motoren en wind, veel wind. Na één tochtje in de RIB powerboat ben je zeker weten alle stress kwijt geraakt. Wat overblijft is een voldaan gevoel na afloop van een stevige dosis adrenaline. Dit afdelingsuitje op hoge snelheid is mogelijk op diverse locaties aan het water in de omgeving van Scheveningen en Ijmuiden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijfsuitje powerboat varen aan de kust, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Archery tag als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als afdelingsuitje

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie afdelingsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als afdelingsuitje
vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als afdelingsuitje

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Ook is het in een aantal gevallen mogelijk om een Wie is de Chef teambuiling te krijgen als upgrade van het bedrijfsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop afdelingsuitje mogelijkheden bij jou in de buurt.

Uit handen van de jagers afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers afdelingsuitje

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je afdelingsuitje in de stad van jouw voorkeur combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Origineelste feestlocaties van Nederland (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Nederland (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Highland Games als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games als afdelingsuitje

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Alkmaar, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Teambuilding afdelingsuitje met vergadering
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding afdelingsuitje met vergadering

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Sushi maken als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Sushi maken als afdelingsuitje

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar dit afdelingsuitje voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je afdelingsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het afdelingsuitje sushi maken in jouw regio.

Bubble voetbal als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€24 p.p.

Bubble voetbal als afdelingsuitje

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve afdelingsuitje. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Filmwedstrijd als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als afdelingsuitje

Tijdens dit bijzondere afdelingsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere afdelingsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson als afdelingsuitje

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op tijdens dit leuke afdelingsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je bedrijfsuitje in jouw regio.

Commercial maken als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als afdelingsuitje

Ben je op zoek naar een uniek afdelingsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere afdelingsuitje? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Ontvoerde directeur met diner als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Ontvoerde directeur met diner als afdelingsuitje

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende afdelingsuitje in Alkmaar, Amersfoort, Assen, Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Deventer, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Enkhuizen, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Volendam of Zwolle is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

GPS afdelingsuitje met diner
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS afdelingsuitje met diner

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Alkmaar, Zwolle,  Amsterdam, Valkenburg, Almere, Volendam, Amersfoort, Utrecht, Assen, Tilburg, Arnhem, Breda, Dordrecht, Scheveningen, Deventer, Delft, Sneek, Den Bosch, Den Haag, Roermond, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Rotterdam, Gouda, Groningen, Nijmegen, Hoorn, Haarlem, Maastricht, Kampen, Middelburg, Lelystad, Leeuwarden of Leiden kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Maak je eigen film of lipdub afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen film of lipdub afdelingsuitje

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de afdelingsuitje mogelijkheden bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Lasergamen als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als afdelingsuitje

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over dit spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Dagje zeilen als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Dagje zeilen als afdelingsuitje

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een bedrijfsuitje zeilen op diverse locaties in Nederland. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's, of bijvoorbeeld compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Outdoor afdelingsuitjes (divers)
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor afdelingsuitjes (divers)

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit in de buurt van verschillen steden. Op diverse bijzondere locaties is erg veel mogelijk: van handboogschieten tot tokkelen, van Navigatiespel tot bamboetoren bouwen, van High Ropes tot op maat gemaakte teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdoor afdelingsuitjes in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ workshop afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

BBQ workshop afdelingsuitje

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw collega´s. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Ga direct naar het totale aanbod afdelingsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Afdelingsuitjes in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Afdelingsuitjes in Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Afdelingsuitjes in Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Afdelingsuitjes in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Afdelingsuitjes in Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Afdelingsuitjes in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Afdelingsuitjes in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Afdelingsuitjes in Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Afdelingsuitjes in Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Afdelingsuitjes in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Afdelingsuitjes in Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Afdelingsuitjes in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Afdelingsuitjes in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Afdelingsuitjes in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Afdelingsuitjes in Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Afdelingsuitjes in Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Afdelingsuitjes in Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Afdelingsuitjes in Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Afdelingsuitjes in Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Afdelingsuitjes in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Afdelingsuitjes in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Afdelingsuitjes in Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat zijn populaire afdelingsuitjes?
We hebben heel veel verschillende afdelingsuitjes in de aanbiedingen. Het is dus lastig kiezen. Maar om je toch een idee te geven, komt hier de top-5: 1. het speelfilmuitje voor bedrijven, 2. de cocktail workshop 3. Ik hou van Holland arrangement , 4. Een lach workshop, 5. Een workshop sushi maken. 

+ Wat kost een afdelingsuitje?
Dat loopt sterk uiteen. We hebben al een afdelingsuitje vanaf €15,- p.p. En uiteraard is er geen bovengrens. Het minimum aantal personen begint al bij een groepsgrootte van 4.

+ Waar vind ik de afdelingsuitjes in mijn regio?
Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over de afdelingsuitjes in de regio van je keuze.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt