Leuke afdelingsuitjes

In alle steden (van Amsterdam tot Rotterdam, van Utrecht tot Den Haag, van Groningen tot Maastricht).

De leukste afdelingsuitjes

Je werkt het hele jaar samen met mensen van jouw afdeling. Maar wat weet je nu eigenlijk precies van elkaar? Er is ooit een onderzoek geweest, dat de onderlinge communicatie tussen personen significant afneemt als er een deur aanwezig is tussen de werkplekken. En is er toevallig ook nog een trap aanwezig, dan neemt de persoonlijke interactie zelfs exponentieel af. Het is belangrijk om minimaal één keer per jaar kennis te maken met het gezicht achter dat ene telefoonnummer of emailadres. En wanneer kan dat beter dan tijdens een afdelingsuitje?

De Top 30 meest geboekte bedrijfsuitjes van Onemotion

Hieronder vind je de meest geboekte bedrijfsuitjes van onze website. Voor een overzicht van de overige bedrijfsuitjes verzoeken we je om door te klikken naar de stedenpagina van jouw keuze.

Goede daden afdelingsuitje (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden afdelingsuitje (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden afdelingsuitje in jouw omgeving.

Ontvoerde directeur met diner als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Ontvoerde directeur met diner als afdelingsuitje

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende afdelingsuitje in Alkmaar, Amersfoort, Assen, Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Deventer, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Enkhuizen, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Volendam of Zwolle is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Sloepengamerally als afdelingsuitje in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Rotterdam of Den Haag
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengamerally als afdelingsuitje in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Rotterdam of Den Haag

Maak samen met je collega’s de grachten van één van deze steden onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper tour afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper tour afdelingsuitje

Inclusief 3-GANGEN DINER, 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in jouw omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Filmwedstrijd als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als afdelingsuitje

Tijdens dit bijzondere afdelingsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere afdelingsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping afdelingsuitje

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijke afdelingsuitje.

Uit handen van de jagers afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers afdelingsuitje

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je afdelingsuitje in de stad van jouw voorkeur combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

VR game afdelingsuitje ontmantel de bom
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game afdelingsuitje ontmantel de bom

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende afdelingsuitje in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als afdelingsuitje met diner
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als afdelingsuitje met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Forteiland Adventure als afdelingsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als afdelingsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke afdelingsuitjes ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere afdelingsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in jouw omgeving.

Zoek de spion met diner als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als afdelingsuitje

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader afdelingsuitje dinerspel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt afdelingsuitje

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van je STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson als afdelingsuitje

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op tijdens dit leuke afdelingsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je bedrijfsuitje in jouw regio.

Afdelingsuitje schilderen als Bob Ross
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Afdelingsuitje schilderen als Bob Ross

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

1,5 meter proof: Highland Games als afdelingsuitje

¨They can take our lives, but they´ll never take our freedom!¨. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen. De Schotten en hun voorouders doen het al duizenden jaren; het verdedigen van de eer van het team door het succesvol doorlopen van een aantal intense beproevingen. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Alkmaar, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Trabantje rally afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally afdelingsuitje

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel afdelingsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit afdelingsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Duiken als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als afdelingsuitje

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere afdelingsuitje in jouw stad? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak als afdelingsuitjes
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak als afdelingsuitjes

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in je stad? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bonbon workshop als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop als afdelingsuitje

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoete en lekkere activiteit voor je afdelingsuitje? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens dit zoete bedrijfsuitje, verzorgd door een echte patisserie, krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een afdelingsuitje met heerlijke bonbons. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop action painting als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als afdelingsuitje

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als afdelingsuitje

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie afdelingsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als afdelingsuitje
vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop als afdelingsuitje

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Ook is het in een aantal gevallen mogelijk om een Wie is de Chef teambuiling te krijgen als upgrade van het bedrijfsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop afdelingsuitje mogelijkheden bij jou in de buurt.

Bubble voetbal als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€24 p.p.

Bubble voetbal als afdelingsuitje

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve afdelingsuitje. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Wintersport afdelingsuitje in Oostenrijk met collega´s
excl. BTW vanaf
€355 p.p.

Wintersport afdelingsuitje in Oostenrijk met collega´s

Voor 4 tot 100 personen

Er zijn veel manieren om de teambanden aan te halen en eventjes nieuwe inspiratie op te doen. Maar met de afdeling of team op wintersport is misschien wel één van de allerleukste. Gedurende deze 3-daagse wintersport experience in het Oostenrijkse Wildpark Grünau (op ongeveer 9 uur rijden vanaf Utrecht) wordt alles voor jullie geregeld (overnachting, halfpension, skipas etc.). Ook voor de minder fanatieke wintersporters is er genoeg te beleven in dit wonderschone natuurgebied. Er is veel mogelijk (van dineren boven op de berg tot slalom-wedstrijd etc.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke winter break (kijk ook eens naar andere incentive reizen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Commercial maken als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als afdelingsuitje

Ben je op zoek naar een uniek afdelingsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere afdelingsuitje? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

GPS afdelingsuitje met diner
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS afdelingsuitje met diner

Inclusief heerlijk diner

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Alkmaar, Zwolle,  Amsterdam, Valkenburg, Almere, Volendam, Amersfoort, Utrecht, Assen, Tilburg, Arnhem, Breda, Dordrecht, Scheveningen, Deventer, Delft, Sneek, Den Bosch, Den Haag, Roermond, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Rotterdam, Gouda, Groningen, Nijmegen, Hoorn, Haarlem, Maastricht, Kampen, Middelburg, Lelystad, Leeuwarden of Leiden kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Maak je eigen film of lipdub afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen film of lipdub afdelingsuitje

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de afdelingsuitje mogelijkheden bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Geschikt of ongeschikt afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Geschikt of ongeschikt diensplicht afdelingsuitje

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Legervoertuigen rally met diverse missies als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als afdelingsuitje

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Ga direct naar het totale aanbod afdelingsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Afdelingsuitjes in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Afdelingsuitjes in Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Afdelingsuitjes in Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Afdelingsuitjes in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Afdelingsuitjes in Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Afdelingsuitjes in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Afdelingsuitjes in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Afdelingsuitjes in Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Afdelingsuitjes in Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Afdelingsuitjes in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Afdelingsuitjes in Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Afdelingsuitjes in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Afdelingsuitjes in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Afdelingsuitjes in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Afdelingsuitjes in Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Afdelingsuitjes in Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Afdelingsuitjes in Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Afdelingsuitjes in Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Afdelingsuitjes in Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Afdelingsuitjes in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Afdelingsuitjes in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Afdelingsuitjes in Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat zijn populaire afdelingsuitjes?
We hebben heel veel verschillende afdelingsuitjes in de aanbiedingen. Het is dus lastig kiezen. Maar om je toch een idee te geven, komt hier de top-5: 1. het speelfilmuitje voor bedrijven, 2. de cocktail workshop 3. Ik hou van Holland arrangement , 4. Een lach workshop, 5. Een workshop sushi maken. 

+ Wat kost een afdelingsuitje?
Dat loopt sterk uiteen. We hebben al een afdelingsuitje vanaf €15,- p.p. En uiteraard is er geen bovengrens. Het minimum aantal personen begint al bij een groepsgrootte van 4.

+ Waar vind ik de afdelingsuitjes in mijn regio?
Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over de afdelingsuitjes in de regio van je keuze.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt