Leuke afdelingsuitjes

In alle steden (van Amsterdam tot Rotterdam, van Utrecht tot Den Haag, van Groningen tot Maastricht).

vrijgezellenfeest.jpg (1)

De leukste afdelingsuitjes

Je werkt het hele jaar samen met mensen van jouw afdeling. Maar wat weet je nu eigenlijk precies van elkaar? Er is ooit een onderzoek geweest, dat de onderlinge communicatie tussen personen significant afneemt als er een deur aanwezig is tussen de werkplekken. En is er toevallig ook nog een trap aanwezig, dan neemt de persoonlijke interactie zelfs exponentieel af. Het is belangrijk om minimaal één keer per jaar kennis te maken met het gezicht achter dat ene telefoonnummer of emailadres. En wanneer kan dat beter dan tijdens een afdelingsuitje?

De Top 30 meest geboekte bedrijfsuitjes van Onemotion

Hieronder vind je de meest geboekte bedrijfsuitjes van onze website. Voor een overzicht van de overige bedrijfsuitjes verzoeken we je om door te klikken naar de stedenpagina van jouw keuze.

Sloepengamerally als afdelingsuitje in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Rotterdam of Den Haag
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengamerally als afdelingsuitje in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Rotterdam of Den Haag

Maak samen met je collega’s de grachten van één van deze steden onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als afdelingsuitje

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in de stad van je voorkeur.

90´s citygame als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als afdelingsuitje

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in de stad van je voorkeur? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping afdelingsuitje

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijke afdelingsuitje.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad stad ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in steden als Amsterdam, Alkmaar, Delft, Breda, Den Bosch, Tilburg, Dordrecht, Middelburg, Hoorn, Utrecht, Amersfoort, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Roermond, Volendam, Enkhuizen, Zwolle, Brugge, Gent, Harlingen, Haarlem, Leiden, Mechelen, Middelburg, Sneek en Zutphen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Filmwedstrijd als afdelingsuitje

Tijdens dit bijzondere afdelingsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de "Oscar" uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere afdelingsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters afdelingsuitje

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel afdelingsuitje in de stad van je voorkeur.

Goede daden afdelingsuitje (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden afdelingsuitje (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden afdelingsuitje in jouw omgeving.

Walking dinner als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als afdelingsuitje

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in de stad van je voorkeur. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Après-ski winterspelen op je eigen afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen afdelingsuitje

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in jouw stad of omgeving.

Ontvoerde directeur met diner als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Ontvoerde directeur met diner als afdelingsuitje

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende afdelingsuitje in Alkmaar, Amersfoort, Assen, Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Deventer, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Enkhuizen, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Volendam of Zwolle is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Winter wonderland afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in de stad van je keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Legervoertuigen rally met diverse missies als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als afdelingsuitje

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Op jacht naar de Heilige Graal als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als afdelingsuitje

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in de stad van jouw voorkeur.

Uit handen van de jagers afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers afdelingsuitje

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je afdelingsuitje in de stad van jouw voorkeur combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Geschikt of ongeschikt afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt diensplicht afdelingsuitje

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Forteiland Adventure als afdelingsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als afdelingsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke afdelingsuitjes ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere afdelingsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Zoek de spion met diner als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als afdelingsuitje

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader afdelingsuitje dinerspel? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt afdelingsuitje

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van je STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson als afdelingsuitje

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op tijdens dit leuke afdelingsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je bedrijfsuitje in jouw regio.

Afdelingsuitje schilderen als Bob Ross
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Afdelingsuitje schilderen als Bob Ross

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak als afdelingsuitjes
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak als afdelingsuitjes

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in je stad? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop action painting als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als afdelingsuitje

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookwedstrijd afdelingsuitje of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd afdelingsuitje of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd afdelingsuitjes mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Wintersport afdelingsuitje in Oostenrijk met collega´s
excl. BTW vanaf
€355 p.p.

Wintersport afdelingsuitje in Oostenrijk met collega´s

Voor 4 tot 100 personen

Er zijn veel manieren om de teambanden aan te halen en eventjes nieuwe inspiratie op te doen. Maar met de afdeling of team op wintersport is misschien wel één van de allerleukste. Gedurende deze 3-daagse wintersport experience in het Oostenrijkse Wildpark Grünau (op ongeveer 9 uur rijden vanaf Utrecht) wordt alles voor jullie geregeld (overnachting, halfpension, skipas etc.). Ook voor de minder fanatieke wintersporters is er genoeg te beleven in dit wonderschone natuurgebied. Er is veel mogelijk (van dineren boven op de berg tot slalom-wedstrijd etc.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke winter break (kijk ook eens naar andere incentive reizen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Commercial maken als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial maken als afdelingsuitje

Ben je op zoek naar een uniek afdelingsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere afdelingsuitje? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Maak je eigen film of lipdub afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen film of lipdub afdelingsuitje

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de afdelingsuitje mogelijkheden bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als afdelingsuitje
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop als afdelingsuitje

In Nederland kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in de stad van je voorkeur. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Ga direct naar het totale aanbod afdelingsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Afdelingsuitjes in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Afdelingsuitjes in Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Afdelingsuitjes in Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Afdelingsuitjes in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Afdelingsuitjes in Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Afdelingsuitjes in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Afdelingsuitjes in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Afdelingsuitjes in Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Afdelingsuitjes in Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Afdelingsuitjes in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Afdelingsuitjes in Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Afdelingsuitjes in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Afdelingsuitjes in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Afdelingsuitjes in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Afdelingsuitjes in Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Afdelingsuitjes in Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Afdelingsuitjes in Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Afdelingsuitjes in Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Afdelingsuitjes in Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Afdelingsuitjes in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Afdelingsuitjes in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Afdelingsuitjes in Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat zijn populaire afdelingsuitjes?
We hebben heel veel verschillende afdelingsuitjes in de aanbiedingen. Het is dus lastig kiezen. Maar om je toch een idee te geven, komt hier de top-5: 1. het speelfilmuitje voor bedrijven, 2. de cocktail workshop 3. Ik hou van Holland arrangement , 4. Een lach workshop, 5. Een workshop sushi maken. 

+ Wat kost een afdelingsuitje?
Dat loopt sterk uiteen. We hebben al een afdelingsuitje vanaf €15,- p.p. En uiteraard is er geen bovengrens. Het minimum aantal personen begint al bij een groepsgrootte van 4.

+ Waar vind ik de afdelingsuitjes in mijn regio?
Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over de afdelingsuitjes in de regio van je keuze.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt