Workshop vriendinnen

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

Vrijgezellenfeest vrouwen tips van €15 tot €75 p.p.

Een workshop vriendinnen zal vast een dolle boel worden. Veel plezier, gekke momenten en toch leuk bezig zijn. Daarom ben je waarschijnlijk op zoek naar een workshop voor vriendinnen met je vriendinnen. We helpen je graag op weg met een flinke dosis inspiratie. Ben je er al aan uit of het een creatieve, actieve, sportieve of misschien wel culinaire activiteit moet gaan worden? En in welke fase ben je in de zoektocht? Wil je vooral nog geïnspireerd raken of ben je er al redelijk uit en is de prijs een belangrijke factor. We hebben alle leuke activiteiten voor een vriendinnen workshop op een rij gezet zodat je eens kunt kijken wat bij je past. Workshops zijn er in alle soorten en maten en het is vooral belangrijk wat er nu bij jullie aansluit. Waar de ene groep dol is op creativiteit zal de ander kiezen voor bakken, koken of andere culinaire vriendinnen workshops. Laat jezelf onderstaand inspireren en vraag meer informatie aan. We wensen jullie alvast veel plezier toe.

Bollywood dansen met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansen met je vriendinnen

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bonbon workshop vriendinnen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop vriendinnen

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je groepsuitje met vriendinnen? Kies dan voor een leuke workshop bonbons maken door heel Nederland. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden door heel Nederland. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop sieraden maken met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop sieraden maken met je vriendinnen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een creatieve workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herrinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop sieraden maken in elk stad van Nederland (van Maastricht tot Amsterdam, van Rotterdam tot Groningen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop parfum maken met vriendinnen
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken met vriendinnen

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Kookworkshop met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop met je vriendinnen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden door heel Nederland.

Dikke dames schilderworkshop
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Heel Holland bakt en jij nu ook samen met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Heel Holland bakt en jij nu ook samen met je vriendinnen

Van goddelijke taarten tot ovenverse koekjes, van de allermooiste versieringen tot technisch hoogwaardige meesterwerken, het is nu eenmaal zo dat Heel Holland bakt. Dat heb je mogelijk als fan wekelijks kunnen zien op tv, waar de mooiste creaties uit de oven werden getoverd. Maar deden jullie zelf al mee, of zijn jullie aan het wachten op het juiste moment om mee te doen? Dan is dat moment nu eindelijk aangebroken. Jullie gaan aan de slag om 3 baksel te bakken en na afloop te versieren. En niet onbelangrijk..., na afloop zal er natuurlijk moeten worden geproefd om te beoordelen welke baksels nu het allerlekkerste zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor deze bijzondere workshop, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze bakworkshop partner.

Workshop mozaieken met jouw vriendinnen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop mozaieken met jouw vriendinnen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje met vriendinnen? En hou je ook nog eens van kunstzinnige kleuren? Denk dan eens aan een workshop mozaieken (glas). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop mozaïeken in een aantal steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop naaktmodel schilderen voor vriendinnen (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen voor vriendinnen (m/v)

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische en creatieve workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een creatieve workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze originele workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om jezelf en je vriendinnen een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in diverse steden in Nederland. 

Workshop paaldansen met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen met je vriendinnen

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht en diverse andere steden in Nederland eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansenAangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €22 en €26 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Burlesque workshop voor vriendinnen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop voor vriendinnen

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en andere steden in Nederland! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Sushi workshop met vriendinnen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Sushi workshop met vriendinnen

Sushi is bijna niet meer weg te denken uit het culinaire straatbeeld. Deze relatief gezonde keuken heeft in korte tijd de smaakpapillen van de Nederlander weten te veroveren. Maar wist je dat sushi eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is om zelf te maken? Het begint natuurlijk allemaal met het bereiden van de perfecte rijst. Hierna kun je met een aantal technieken zelf de lekkerste sushi maken. Deze sushiworkshop is dus niet alleen leuk om te doen, het geleerde zul je vast en zeker zelf regelmatig in de praktijk kunnen brengen. Wil je meer weten over deze workshop sushi maken samen met je vriendinnen, neem dan hieronder contact met ons op.

Workshop schilderen met vriendinnen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop schilderen met vriendinnen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest door heel Nederland? Denk dan eens aan een creatieve workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen door heel Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en andere steden in Nederland.

Taartenworkshop vriendinnen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Taartenworkshop vriendinnen

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En ben je verzot op het maken van je eigen zoete lekkernijen. Dan is de workshop taarten maken een leuke kans om je banketbak talenten verder te ontdekken. Gebruik al je inspiratie om te komen tot een smakelijk resultaat. En natuurlijk krijg je het eindproduct ook mee naar huis. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €30 en €40 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze leuke workshop taarten maken in de stad van jouw keuze. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Vriendinnen workshop Ibiza armbanden maken
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Vriendinnen workshop Ibiza armbanden maken

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest voor vrouwen in jouw regio? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zomerse en vooral ook creatieve workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Vriendinnen workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Vriendinnen workshop tapas maken

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland (van Venlo tot Haarlem, van Leiden tot Apeldoorn). Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €35 en €49,95 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in de stad van jouw voorkeur.

High tea workshop met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

High tea workshop met je vriendinnen

Een leuke variant op een kookworkshop is deze High Tea workshop. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctueren tussen €30 en €45 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden door heel Nederland.

Workshop slippers pimpen met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop slippers pimpen met je vriendinnen

Zoek je een creatief en inspirerende workshop voor vrouwen, vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien (met een persoonlijke touch). Denk dan eens aan een workshop slippers versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Armbanden vriendinnen workshop
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden vriendinnen workshop

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of workshop? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Chairdance workshop vriendinnen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance workshop vriendinnen

Ontdek jouw sensuele kant met Chairdance/Sensual Dance. Denk aan sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen). Er zal worden toegewerkt naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans) in de workshop, welke eenieder kan volgen en meedoen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen! Sensual chairdancing is tevens een mooie manier om kracht en flexibiliteit te verbeteren terwijl je leert jouw lichaam op sexy manieren te bewegen. En humor en plezier mogen zeker niet ontbreken. Neem je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshops vriendinnen met de allerbeste vriendinnen

Een vriendin is waardevol, een goede vriendin nog waardevoller. Een vriendschap die al jaren sterk is en waarbij je altijd op elkaar kunt terugvallen. Fijn he? Misschien heb je de vriendinnengroep al vanaf toen je klein was. Wat en hoelang is misschien niet erg belangrijk als je kijkt naar de band die je hebt met ze. Soms is het goed om stil te staan bij de vriendschap en deze “te vieren”. Een leuke dag weg, sauna, high tea of een leuke workshop. En zo ga je dan op zoek naar diverse ideeën! Wie kent haar vriendinnen nu beter dan jij...misschien is dat wel de reden dat jij deze bijzondere workshop voor vriendinnen mag organiseren. En hoe ga je deze dag naast de leuke vriendinnen workshop nog meer aankleden? Vooraf een drankje doen, achteraf een hapje eten of misschien zelfs nog een avondje op stap? Laat je verrassen door alle workshop mogelijkheden die er zijn bij jou in de buurt. We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe! 

Klik direct door naar het workshop vriendinnen aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshop vriendinnen Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshop vriendinnen Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshop vriendinnen Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Workshop vriendinnen Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Workshop vriendinnen Den Haag
Regio Scheveningen:                                                         Workshop vriendinnen Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Workshop vriendinnen Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Workshop vriendinnen Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Workshop vriendinnen Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Workshop vriendinnen Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Workshop vriendinnen Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Workshop vriendinnen Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Workshop vriendinnen Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Workshop vriendinnen Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Workshop vriendinnen Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Workshop vriendinnen Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   Workshop vriendinnen Almere
Regio Lelystad:                                                                  Workshop vriendinnen Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   Workshop vriendinnen Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Workshop vriendinnen Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Workshop vriendinnen Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         Workshop vriendinnen Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Workshop vriendinnen Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Workshop vriendinnen Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Workshop vriendinnen Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Workshop vriendinnen Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Workshop vriendinnen Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Workshop vriendinnen Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Workshop vriendinnen Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP VRIENDINNEN DOOR HEEL NEDERLAND

Een workshop voor vriendinnen is door heel Nederland te vinden. Kies voor het bruisende Amsterdam om er een onvergetelijke dag van te maken, bezoek havenstad Rotterdam en het gezellige centrum, combineer creatief Eindhoven met je workshop of ga voor 1 van de andere steden. Zo wacht het knusse Haarlem op je, combineer je de kaasmarkt in Alkmaar aan je dag of geniet je van alle natuur in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en zo door richting de achterhoek. Maar ook Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Breda, Den Bosch, Maastricht, Venlo, Den Haag, Dordrecht en alle andere steden kunnen prima als uitvalsbasis dienen voor je workshop vriendinnen! Klik dus snel door naar alle steden en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt