Workshop vriendinnen

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

Diverse workshops voor vriendinnen

Een workshop vriendinnen zal vast een dolle boel worden. Veel plezier, gekke momenten en toch leuk bezig zijn. Daarom ben je waarschijnlijk op zoek naar een workshop voor vriendinnen met je vriendinnen. We helpen je graag op weg met een flinke dosis inspiratie. Ben je er al aan uit of het een creatieve, actieve, sportieve of misschien wel culinaire activiteit moet gaan worden? En in welke fase ben je in de zoektocht? Wil je vooral nog geïnspireerd raken of ben je er al redelijk uit en is de prijs een belangrijke factor. We hebben alle leuke activiteiten voor een vriendinnen workshop op een rij gezet zodat je eens kunt kijken wat bij je past. Workshops zijn er in alle soorten en maten en het is vooral belangrijk wat er nu bij jullie aansluit. Waar de ene groep dol is op creativiteit zal de ander kiezen voor bakken, koken of andere culinaire vriendinnen workshops. Laat jezelf onderstaand inspireren en vraag meer informatie aan. We wensen jullie alvast veel plezier toe.

Bollywood dansen met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansen met je vriendinnen

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

50 tinten grijs dansworkshop met vriendinnen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop met vriendinnen

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop voor vriendinnen een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop servies schilderen als vriendinnen workshop
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop servies schilderen als vriendinnen workshop

Hoe leuk is het om een gebruiksvoorwerp dat je dag in dag uit gebruikt te pimpen tot een creatief kunstwerk met een hele persoonlijke touch? Tijdens deze workshop servies beschilderen in jouw stad krijgen jullie de kans om zelf het mooiste servies te creëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop servies schilderen in jouw stad, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Graffiti workshop met vriendinnen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop met vriendinnen

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze creatieve graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in diverse steden in Nederland.

Workshop tas decoreren met vriendinnen
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

Workshop tas decoreren met vriendinnen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En betekent jouw tas meer voor je, dan enkel een functioneel voorwerp? Denk dan eens aan een workshop tas decoreren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop tas decoreren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Armbanden vriendinnen workshop
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Armbanden vriendinnen workshop

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of workshop? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Chairdance workshop vriendinnen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance workshop vriendinnen

Ontdek jouw sensuele kant met Chairdance/Sensual Dance. Denk aan sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen). Er zal worden toegewerkt naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans) in de workshop, welke eenieder kan volgen en meedoen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen! Sensual chairdancing is tevens een mooie manier om kracht en flexibiliteit te verbeteren terwijl je leert jouw lichaam op sexy manieren te bewegen. En humor en plezier mogen zeker niet ontbreken. Neem je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Vriendinnen workshop standup comedy
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Vriendinnen workshop standup comedy

Deze workshop is ook mogelijk op locatie of online (bijvoorbeeld tijdens een lockdown).

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comdey in jouw omgeving.

Taartenworkshop vriendinnen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Taartenworkshop vriendinnen

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En ben je verzot op het maken van je eigen zoete lekkernijen. Dan is de workshop taarten maken een leuke kans om je banketbak talenten verder te ontdekken. Gebruik al je inspiratie om te komen tot een smakelijk resultaat. En natuurlijk krijg je het eindproduct ook mee naar huis. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €30 en €40 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze leuke workshop taarten maken in de stad van jouw keuze. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Workshop naaktmodel schilderen voor vriendinnen (m/v)
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen voor vriendinnen (m/v)

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische en creatieve workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een creatieve workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze originele workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om jezelf en je vriendinnen een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in diverse steden in Nederland. 

Vriendinnen workshop schilderen als Bob Ross
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Vriendinnen workshop schilderen als Bob Ross

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz voor vriendinnen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Sexy quiz voor vriendinnen

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop paaldansen met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen met je vriendinnen

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht en diverse andere steden in Nederland eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansenAangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €22 en €26 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop Mindfuck voor vriendinnen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop Mindfuck voor vriendinnen

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je vriendinnen. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop jouw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Vriendinnen workshop kettingreactie met diner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Vriendinnen workshop kettingreactie met diner

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop in jullie omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop voor vriendinnen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop voor vriendinnen

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en andere steden in Nederland! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Disco dansworkshop met vriendinnen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop met vriendinnen

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Bonbon workshop vriendinnen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop vriendinnen

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je groepsuitje met vriendinnen? Kies dan voor een leuke workshop bonbons maken door heel Nederland. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden door heel Nederland. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop sieraden maken met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop sieraden maken met je vriendinnen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een creatieve workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herrinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop sieraden maken in elk stad van Nederland (van Maastricht tot Amsterdam, van Rotterdam tot Groningen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop lachen met vriendinnen
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen met vriendinnen

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Nederland (van Limburg tot Noord-Holland, van Drenthe tot Zuid-Holland). Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in de stad van jouw keuze, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Kookworkshop met je vriendinnen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop met je vriendinnen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden door heel Nederland.

Dikke dames schilderworkshop
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Vriendinnen workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Vriendinnen workshop tapas maken

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland (van Venlo tot Haarlem, van Leiden tot Apeldoorn). Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €35 en €49,95 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in de stad van jouw voorkeur.

Workshop schilderen met vriendinnen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop schilderen met vriendinnen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest door heel Nederland? Denk dan eens aan een creatieve workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen door heel Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en andere steden in Nederland.

Workshop buikdansen voor vriendinnen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop buikdansen voor vriendinnen

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om een buikdanseres te zijn? Om zo gracieus te kunnen bewegen op muziek dat iedereen in vervoering raakt? Dan is dit eindelijk je kans.  Samen met elkaar gaan jullie de uitdaging aan om de beginselen van het buikdansen onder de knie te kunnen krijgen. Wil je meer weten over deze workshop buikdansen in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshops vriendinnen met de allerbeste vriendinnen

Een vriendin is waardevol, een goede vriendin nog waardevoller. Een vriendschap die al jaren sterk is en waarbij je altijd op elkaar kunt terugvallen. Fijn he? Misschien heb je de vriendinnengroep al vanaf toen je klein was. Wat en hoelang is misschien niet erg belangrijk als je kijkt naar de band die je hebt met ze. Soms is het goed om stil te staan bij de vriendschap en deze “te vieren”. Een leuke dag weg, sauna, high tea of een leuke workshop. En zo ga je dan op zoek naar diverse ideeën! Wie kent haar vriendinnen nu beter dan jij...misschien is dat wel de reden dat jij deze bijzondere workshop voor vriendinnen mag organiseren. En hoe ga je deze dag naast de leuke vriendinnen workshop nog meer aankleden? Vooraf een drankje doen, achteraf een hapje eten of misschien zelfs nog een avondje op stap? Laat je verrassen door alle workshop mogelijkheden die er zijn bij jou in de buurt. We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe! 

Klik direct door naar het workshop vriendinnen aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshop vriendinnen Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshop vriendinnen Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshop vriendinnen Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Workshop vriendinnen Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Workshop vriendinnen Den Haag
Regio Scheveningen:                                                         Workshop vriendinnen Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Workshop vriendinnen Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Workshop vriendinnen Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Workshop vriendinnen Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Workshop vriendinnen Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Workshop vriendinnen Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Workshop vriendinnen Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Workshop vriendinnen Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Workshop vriendinnen Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Workshop vriendinnen Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Workshop vriendinnen Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   Workshop vriendinnen Almere
Regio Lelystad:                                                                  Workshop vriendinnen Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   Workshop vriendinnen Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Workshop vriendinnen Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Workshop vriendinnen Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         Workshop vriendinnen Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Workshop vriendinnen Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Workshop vriendinnen Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Workshop vriendinnen Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Workshop vriendinnen Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Workshop vriendinnen Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Workshop vriendinnen Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Workshop vriendinnen Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP VRIENDINNEN DOOR HEEL NEDERLAND

Een workshop voor vriendinnen is door heel Nederland te vinden. Kies voor het bruisende Amsterdam om er een onvergetelijke dag van te maken, bezoek havenstad Rotterdam en het gezellige centrum, combineer creatief Eindhoven met je workshop of ga voor 1 van de andere steden. Zo wacht het knusse Haarlem op je, combineer je de kaasmarkt in Alkmaar aan je dag of geniet je van alle natuur in de omgeving van Utrecht, Amersfoort en zo door richting de achterhoek. Maar ook Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Breda, Den Bosch, Maastricht, Venlo, Den Haag, Dordrecht en alle andere steden kunnen prima als uitvalsbasis dienen voor je workshop vriendinnen! Klik dus snel door naar alle steden en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt