Workshop voor vrouwen

in o.a. Amsterdam, Den haag, Zwolle, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Almere, Breda en andere steden.

Diverse workshops voor vrouwen

Ben jij op zoek naar een workshop voor vrouwen? Lekker even met een leuke groep dames een onvergetelijke workshop organiseren? Een workshop voor vrouwen kan er enorm divers uitzien. Niet alleen zijn er bepaalde workshops iets meer geschikt voor dames maar is er ook veel aanbod wat prima door een groep vrouwen gedaan kan worden. Het is maar hoe je er naar kijkt. Niet elke vrouw is dol op een workshop bonbons maken bijvoorbeeld. Laat je daarom ook meenemen in de mogelijkheden voor leuke en originele workshops voor dames. Heb je zelf al in gedachten wat je graag zou willen doen? Of ben je nog in de oriënterende fase? In elke fase kun je kijken naar een passende workshop die aansluit bij je wensen. Wanneer je namelijk een dergelijke workshop gaat organiseren heb je te maken met een groep en wil je iedereen gelukkig naar huis laten gaan. Een workshop voor vrouwen kan een perfect vrijgezellenfeest zijn, groepsuitje, teambuilding of gewoon een dagje uit. Laat je daarom inspireren door de mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

50 tinten grijs dansworkshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop voor vrouwen

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop chairdance voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop chairdance voor vrouwen

Ontdek jouw sensuele kant met Chairdance/Sensual Dance. Denk aan sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen). Er zal worden toegewerkt naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans) in de workshop, welke eenieder kan volgen en meedoen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen! Sensual chairdancing is tevens een mooie manier om kracht en flexibiliteit te verbeteren terwijl je leert jouw lichaam op sexy manieren te bewegen. En humor en plezier mogen zeker niet ontbreken. Neem je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Burlesque workshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Burlesque workshop voor vrouwen

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en andere steden in Nederland! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop servies schilderen als workshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop servies schilderen als workshop voor vrouwen

Hoe leuk is het om een gebruiksvoorwerp dat je dag in dag uit gebruikt te pimpen tot een creatief kunstwerk met een hele persoonlijke touch? Tijdens deze workshop servies beschilderen in jouw stad krijgen jullie de kans om zelf het mooiste servies te creëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop servies schilderen in jouw stad, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop voor vrouwen: standup comedy
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop voor vrouwen: standup comedy

Deze workshop is ook mogelijk op locatie of online (bijvoorbeeld tijdens een lockdown).

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy in jouw stad.

Workshop dildo maken voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop dildo maken voor vrouwen

Stel je eens voor, je beste vriendinnen bij elkaar op een van de belangrijkste momenten voordat je je ja woord gaat geven. Samen een onvergetelijke middag en/of avond beleven, maar niet met een standaard uitje. Kies voor deze spannende workshop en je lachspieren zullen veelvuldig gebruikt worden! Allereerst wordt je gevraagd een geheel eigen ontwerp te kleien. Van alles is mogelijk, dus laat je inspiratie de vrije loop! Daarna zul je zelf een mal gaan maken en je kleur(en) kiezen. Het is mogelijk de workshop uit te breiden met bijv. een leuke stripact (optioneel). Na afloop krijg je alles wat gemaakt is in een leuke ¨goodybag¨ mee naar huis. Wil je meer weten over deze bijzondere workshop dildo maken tijdens je vrijgezellenavond? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sieradenworkshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieradenworkshop voor vrouwen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een creatieve workshop sieraden maken. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herrinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop sieraden maken in elk stad van Nederland (van Maastricht tot Amsterdam, van Rotterdam tot Groningen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop voor vrouwen: kettingreactie met diner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop voor vrouwen: kettingreactie met diner

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop in jullie omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Sexy quiz voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Sexy quiz voor vrouwen

Seks,wie houdt er niet van? En dus jij een je vrienden en vriendinnen vast ook. Maar wie van jullie weet er eigenlijk het meest van dit spannende onderwerp af? Wie is degene waar anderen nog wat van kunnen leren? Dit vrijgezellenfeest is natuurlijk uitermate geschikt als voorbereiding op de huwelijksnacht.  Dus zo helpen jullie samen de aanstaande bruid of bruidegom bij het voorkomen van een grote teleurstelling, voor als het straks eenmaal zover is. Wil je meer weten over dit spannend , sexy en leerzame groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Workshop naaktmodel schilderen voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen voor vrouwen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische en creatieve workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een creatieve workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze originele workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in diverse steden in Nederland. 

Disco dansworkshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop voor vrouwen

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Dikke dames schilderworkshop
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Bonbon workshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop voor vrouwen

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest? Kies dan voor een leuke workshop bonbons maken door heel Nederland. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden door heel Nederland. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop paaldansen voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen voor vrouwen

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht en diverse andere steden in Nederland eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansenAangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €22 en €26 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kookworkshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop voor vrouwen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshops door heel Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden door heel Nederland.

Tapas workshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas workshop voor vrouwen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland (van Venlo tot Haarlem, van Leiden tot Apeldoorn). Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €35 en €49,95 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in de stad van jouw voorkeur.

Lachworkshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop voor vrouwen

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Nederland (van Limburg tot Noord-Holland, van Drenthe tot Zuid-Holland). Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in de stad van jouw keuze, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Schilderworkshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderworkshop voor vrouwen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest door heel Nederland? Denk dan eens aan een creatieve workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schildersdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen door heel Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en andere steden in Nederland.

Taartenworkshop voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Taartenworkshop voor vrouwen

Van goddelijke taarten tot ovenverse koekjes, van de allermooiste versieringen tot technisch hoogwaardige meesterwerken, het is nu eenmaal zo dat Heel Holland bakt. Dat heb je mogelijk als fan wekelijks kunnen zien op tv, waar de mooiste creaties uit de oven werden getoverd. Maar deden jullie zelf al mee, of zijn jullie aan het wachten op het juiste moment om mee te doen? Dan is dat moment nu eindelijk aangebroken. Jullie gaan aan de slag om 3 baksel te bakken en na afloop te versieren. En niet onbelangrijk..., na afloop zal er natuurlijk moeten worden geproefd om te beoordelen welke baksels nu het allerlekkerste zijn. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor deze bijzondere workshop, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze bakworkshop partner.

Workshop handjob geven voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€17,50 p.p.

Workshop handjob geven voor vrouwen

Liever een workshop tijdens je vrijgezellenfeest vrouwen die niet so standaard is en waarbij je lekker kan lachen met elkaar, leuke gesprekken hebt en vooral een onvergetelijke middag of avond hebt? Dan is de Workshop Handjob of Workshop Piemel Pimpen een leuk vrijgezellenfeest voor jou en je vriendinnen! Bij de Workshop Handjob leer je 21 technieken om je man een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit wordt uiteraard op onze dildo’s uitgelegd. Na afloop (mits geslaagd natuurlijk) ontvang je een heus diploma. Willen jullie liever iets creatiefs? Dan is de Workshop Piemel Pimpen echt iets voor jullie. Je maakt je eigen gipsen piemel en je vrolijkt hem op met kleur, glitters en strikjes. Neem je kunstwerk vooral mee naar huis…onmisbaar voor op de schoorsteenmantel. Alle benodigdheden worden meegenomen, dus jullie hoeven nergens voor te zorgen. Wil je meer weten over deze prikkelende activiteit? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop tas maken voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

Workshop tas maken voor vrouwen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En betekent jouw tas meer voor je, dan enkel een functioneel voorwerp? Denk dan eens aan een workshop tas decoreren voor vrouwen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop tas decoreren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop slippers pimpen voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop slippers pimpen voor vrouwen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien (met een persoonlijke touch). Denk dan eens aan een workshop slippers versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Cluedo als groepsuitje voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als groepsuitje voor vrouwen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Workshop Mindfuck voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop Mindfuck voor vrouwen

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je groepsgenotes. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop in jouw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop buikdansen voor vrouwen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop buikdansen voor vrouwen

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om een buikdanseres te zijn? Om zo gracieus te kunnen bewegen op muziek dat iedereen in vervoering raakt? Dan is dit eindelijk je kans.  Samen met elkaar gaan jullie de uitdaging aan om de beginselen van het buikdansen onder de knie te kunnen krijgen. Wil je meer weten over deze workshop buikdansen in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop voor vrouwen, een mix van mogelijkheden

Niet elke vrouw is hetzelfde...en dat is alleen maar fijn! Het zorgt voor verschillende meningen en een andere kijk op hoe een dag onvergetelijk moet zijn. Zo ook deze workshop voor je eigen groep vriendinnen. Laat je daarom eens verrassen en kies eens iets heel origineels. Want wat doen jullie graag? Is een spannende citygame iets waar jullie dol op zijn? Ga je liever voor een actiever uitje? Je kunt alle kanten op. Heb je graag wat ruwer uitje in de vorm van een workshop op wielen? Lekker scheuren en de modder in? Of ben je meer fan van een heerlijke creatieve workshop waarin je in alle rust je creativiteit de vrije loop kunt laten? Ook op het gebied van dans zijn er veel workshops die bij vrouwen er populair zijn. Salsa, buikdansen, burlesque en ga zo nog maar even door. Probeer eens wat nieuws en kom uit je comfortzone! Maar ook op culinair gebied zijn er diverse mogelijkheden...wil je graag leren hoe je prachtige gerechten kunt bereiden? Wil je de taak van BBQ master overnemen? Of ga je liever voor wat fijner werk in de vorm van bonbons, taarten en andere lekkernijen. Laat je inspireren door het aanbod en maak er een onvergetelijke dag van.

Klik direct door naar het workshop voor vrouwen aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshop voor vrouwen Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshop voor vrouwen Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshop voor vrouwen Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Workshop voor vrouwen Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Workshop voor vrouwen Den Haag
Regio Scheveningen:                                                         Workshop voor vrouwen Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Workshop voor vrouwen Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Workshop voor vrouwen Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Workshop voor vrouwen Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Workshop voor vrouwen Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Workshop voor vrouwen Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Workshop voor vrouwen Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Workshop voor vrouwen Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Workshop voor vrouwen Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Workshop voor vrouwen Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Workshop voor vrouwen Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   Workshop voor vrouwen Almere
Regio Lelystad:                                                                  Workshop voor vrouwen Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   Workshop voor vrouwen Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Workshop voor vrouwen Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Workshop voor vrouwen Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         Workshop voor vrouwen Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Workshop voor vrouwen Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Workshop voor vrouwen Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Workshop voor vrouwen Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Workshop voor vrouwen Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Workshop voor vrouwen Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Workshop voor vrouwen Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Workshop voor vrouwen Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP VOOR VROUWEN DOOR HEEL NEDERLAND

Heb je een vrijgezellenfeest, groepsuitje, teambuilding of vriendinnendag? En zoek je hiervoor een leuke en vooral originele workshop voor vrouwen? Laat je door heel Nederland inspireren met een leuk aanbod. Wil je graag in een grote stad een activiteit vinden? Geen enkel probleem. Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag staan voor je klaar. Maar ook andere steden als Breda, Den Bosch, Maastricht, Venlo, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Groningen, Amersfoort, Haarlem en Alkmaar hebben stuk voor stuk leuke en bijzondere eigenschappen waardoor je de dag nog net wat extra kunt geven. Heerlijk een hapje eten, goed op stap en wie weet zelfs wel een overnachting? Laat je daarom meenemen om een onvergetelijke dag te organiseren waar nog lang over nagesproken gaat worden. We wensen je alvast veel plezier toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt