DJ huren voor iedere gelegenheid

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

DJ huren voor iedere gelegenheid

Goede muziek geeft iedere gelegenheid iets bijzonders. Kies je dan voor een band en loop je het risico dat ze een slechte avond hebben? Vraag je je buurjongen of hij z'n Spotify afspeellijst aan wilt zetten? Of pak je het wat beter aan en huur je een professionele DJ? Wanneer je op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft, een bedrijfsfeest of een DJ wilt huren voor een kinderfeestje, ben je hier aan het juiste adres. Bekijk ook eens ons artiest boeken aanbod. We helpen je in ieder geval graag op weg!

Betaalbare DJ oplossing tot €750,-

Wil je binnenkort een DJ huren voor een spetterend feest? Een verjaardag, personeelsfeest, bruiloft of ander evenement? Laat je feest losbarsten met spetterende 90's, heerlijke top40 nummers van nu of zwoele zomerse klanken. We helpen je graag op weg door je te inspireren met beschikbare DJ opties in deze stad bij jou in de buurt. We verzoeken de DJ's die passen binnen een budget tot 750€ contact met je op te nemen. Zij voorzien je vrijblijvend van meer informatie! Je betaald niet voor deze dienst en ook is de DJ niet duurder. Zo hou jij tijd over bij het zoeken naar een leuke DJ. Laat je dus snel inspireren met deze betaalbare DJ opties voor een spetterend feest.

DJ oplossing vanaf €750,-

Een feest is niets zonder DJ! En nu je binnenkort een evenement hebt ben je druk op zoek naar die gouden greep. Want een DJ kan de avond maken en zorgen dat je gasten ook na de eindtijd nog niet naar huis willen. Je feest is dan uiteraard meer dan geslaagd. De DJ is hierbij enorm belangrijk voor een onvergetelijke avond die ieder nog lang zal heugen. Heb jij voor de DJ een budget van meer dan €750,- euro? Dan helpen we je graag op weg. Met je verzoek gaan we namelijk op zoek naar een DJ. De beschikbare DJ’s verzoeken we om vrijblijvend contact met je op te nemen zodat je nog eens rustig kunt kijken of deze DJ past. Deze dienst kost niets en ook betaal je niet meer voor de DJ. We besparen je dus waardevolle tijd en moeite. Laat je dus snel inspireren door deze budget DJ oplossing.

Waar let je op wanneer je een DJ gaat huren?

De ene DJ is de andere niet. Een ieder die ooit besloten heeft om geen professionele DJ te huren, maar een vage kennis inschakelde om 'wat plaatjes te draaien', zal dit kunnen beamen. Het verschil tussen een professionele feest DJ en een amateur is vaak levensgroot. Ga je een DJ boeken? Controleer dan allereerst zijn - of haar - referenties. Op welke gelegenheden heeft de DJ in het verleden gedraaid? Wat vertelt een simpele zoekopdracht in een zoekmachine je? Zijn er opnames die je kunt beluisteren of video's die je kan bekijken? Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, dus met een audio- of video opname weet je meestal binnen enkele minuten al of een DJ de juiste is voor jouw evenement of gelegenheid. Heeft een DJ geen enkele referentie of opname te delen? Dan zou je weleens met een amateur te maken kunnen hebben. Nu verdient iedereen natuurlijk een kans, maar wil je echt dat iemand voor het eerst publiekelijk DJ't tijdens jouw bruiloft?

Bekijk ook de andere mogelijkheden op muzikaal gebied:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Bruiloft DJ aanbod door heel Nederland:                                   Bruiloft DJ
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Bruiloft band voor je bruiloft boeken door heel Nederland:          Bruiloft band

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZOVEEL DJ'S, ZOVEEL STIJLEN

Veel DJ's specialiseren zich in specifieke muziekstijlen. Houd hier dan ook rekening mee wanneer je een DJ gaat huren. Voor je dorpsfeest met tropisch thema in Utrecht is een hardcore DJ wellicht niet de juiste keuze en voor een Koningsnacht feest in Den Haag zal je een DJ willen die zijn repertoire daarop aanpast. Naast de muziekstijl is er ook in de gebruikte apparatuur veel onderling verschil tussen DJ's. Traditionele draaitafels met platen van vinyl tref je zelfs bij de echte pro's in grote steden als Amsterdam of Rotterdam steeds minder aan, maar ook de CD's worden steeds zeldzamer. In veel gevallen zal je een DJ boeken die met MP3 of andere digitale muziekformaten werkt. Voor het geluid maakt het weinig uit, maar wil je graag een artiest de grote zwarte platen zien verwisselen, zal je een DJ moeten huren die met vinyl werkt. Wat voor feest DJ je ook zoekt, een DJ huren wordt met wat hulp direct stukken gemakkelijker.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt