DJ huren voor iedere gelegenheid

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

DJ huren voor iedere gelegenheid

Goede muziek geeft iedere gelegenheid iets bijzonders. Kies je dan voor een band en loop je het risico dat ze een slechte avond hebben? Vraag je je buurjongen of hij z'n Spotify afspeellijst aan wilt zetten? Of pak je het wat beter aan en huur je een professionele DJ? Wanneer je op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft, een bedrijfsfeest of een DJ wilt huren voor een kinderfeestje, ben je hier aan het juiste adres. Bekijk ook eens ons artiest boeken aanbod. We helpen je in ieder geval graag op weg!

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest in Amsterdam? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

90's themafeest op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest in STAD. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Bijna iedereen houdt van Italiaans eten. En hoe geef je jouw team het ultieme vakantiegevoel? Met een pizza Foodtruck natuurlijk. Hiermee wordt er voor de catering tot wel 250 personen gezorgd. De cateraar neemt tot 3 mobiele ovens mee om iedereen op tijd van een heerlijke maaltijd te voorzien. Optioneel kan er ook voor drankjes in stijl worden gezorgd (van Crodino tot Perroni bier en Italiaanse wijnen). Ook is het mogelijk om een pizza workshop voor 15 tot 45 personen te laten verzorgen (tegen meerprijs). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze pizza Foodtruck voor je eigen feest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Waar let je op wanneer je een DJ gaat huren?

De ene DJ is de andere niet. Een ieder die ooit besloten heeft om geen professionele DJ te huren, maar een vage kennis inschakelde om 'wat plaatjes te draaien', zal dit kunnen beamen. Het verschil tussen een professionele feest DJ en een amateur is vaak levensgroot. Ga je een DJ boeken? Controleer dan allereerst zijn - of haar - referenties. Op welke gelegenheden heeft de DJ in het verleden gedraaid? Wat vertelt een simpele zoekopdracht in een zoekmachine je? Zijn er opnames die je kunt beluisteren of video's die je kan bekijken? Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, dus met een audio- of video opname weet je meestal binnen enkele minuten al of een DJ de juiste is voor jouw evenement of gelegenheid. Heeft een DJ geen enkele referentie of opname te delen? Dan zou je weleens met een amateur te maken kunnen hebben. Nu verdient iedereen natuurlijk een kans, maar wil je echt dat iemand voor het eerst publiekelijk DJ't tijdens jouw bruiloft?

Bekijk ook de andere mogelijkheden op muzikaal gebied:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Bruiloft DJ aanbod door heel Nederland:                                   Bruiloft DJ
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Bruiloft band voor je bruiloft boeken door heel Nederland:          Bruiloft band

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZOVEEL DJ'S, ZOVEEL STIJLEN

Veel DJ's specialiseren zich in specifieke muziekstijlen. Houd hier dan ook rekening mee wanneer je een DJ gaat huren. Voor je dorpsfeest met tropisch thema in Utrecht is een hardcore DJ wellicht niet de juiste keuze en voor een Koningsnacht feest in Den Haag zal je een DJ willen die zijn repertoire daarop aanpast. Naast de muziekstijl is er ook in de gebruikte apparatuur veel onderling verschil tussen DJ's. Traditionele draaitafels met platen van vinyl tref je zelfs bij de echte pro's in grote steden als Amsterdam of Rotterdam steeds minder aan, maar ook de CD's worden steeds zeldzamer. In veel gevallen zal je een DJ boeken die met MP3 of andere digitale muziekformaten werkt. Voor het geluid maakt het weinig uit, maar wil je graag een artiest de grote zwarte platen zien verwisselen, zal je een DJ moeten huren die met vinyl werkt. Wat voor feest DJ je ook zoekt, een DJ huren wordt met wat hulp direct stukken gemakkelijker.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt