Drive-in show voor een unieke sfeer tijdens je evenement

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

Drive-in show, een sfeervolle invulling van je evenement

Een drive-in show huren is eigenlijk een must-do voor ieder zichzelf respecterend feest. Muziek bepaalt immers voor een heel groot deel de sfeer en niets is vervelender dan geluid wat aan alle kanten knettert en piept. Met het inhuren van een drive-in show ben je verzekerd van de mooiste geluidsweergave en bovendien (en dat mag zeker niet vergeten worden) weet een professionele DJ perfect in te spelen op de sfeer van de avond. Dat red je zelf met een vooraf samengestelde playlist toch echt niet. Ga op zoek naar de DJ die perfect past bij jouw wensen en bespreek deze uitvoerig met de beste man of vrouw. Daarmee heb jij weer een puntje van je lijst afgewerkt en heb je er verder geen omkijken meer naar. Drive-in show kosten hangen natuurlijk helemaal af van de apparatuur en aanverwante zaken die jij wilt huren en uiteraard ook van de tijdsduur. Heb je een bepaald budget? Leg dit voor aan de verhuurder van de drive-in show en hij kan jou precies vertellen wat je allemaal kunt verwachten voor dit geld. Samen kom je er vast wel uit!

Drive-in show voor je feest

Ben je op zoek naar een bijzondere muzikale invulling van je evenement? Kies voor een drive in show. Heerlijke plaatjes van vroeger, de leukste hits van nu en vooral een volle dansvloer verzekerd! De vaak erg ervaren drive in show is een ware toevoeging voor elk evenement. Of het nu een bedrijfsopening betreft of een spetterend familiefeest...laat je inspireren door de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend via onderstaande optie meer informatie aan en laat je verrassen. De drive in show brengt een feest naar het volgende level en zorgt dat je niet stil kunt blijven staan. We wensen je een geslaagd evenement toe.

Een unieke party met een swingende drive-in show!

Een uniek feest met een drive-in show geeft jou de kans om een unieke party neer te zetten. Of het nu om een bruiloft gaat, een personeelsfeest of misschien wil je wel gewoon een buurtfeest organiseren. Bedenk een leuk thema, zoals bijvoorbeeld de jaren 70, en ook daarvoor heeft de DJ leuke ideeën. Hij of zij weet als geen ander welke hits bij dit thema passen, waardoor de feestvreugde extra wordt verhoogd. Maar ook als je op zoek bent naar achtergrondmuziek of naar muziek om tussen de bedrijven door van te kunnen genieten, is het inhuren van een DJ met zijn excellente apparatuur een grote uitkomst. Leg de zorgen voor de muziek bij hem neer en geniet zelf van de avond (of de dag)zonder zorgen omtrent het geluid. Wil je een lichtshow, mag er rook de ruimte door of wil je juist niets van dit alles? Ben je op zoek naar iemand die alle voetjes van de vloer krijgt of wil je juist zachte achtergrondmuziek, zodat er volop mogelijkheid is om gezellig met elkaar te kletsen? Alles is mogelijk als je kiest voor een professionele DJ. Voor ieder budget zijn er leuke mogelijkheden. En door duidelijk overleg wordt jouw feest precies wat jij voor ogen had. Het blijft immers helemaal jouw eigen unieke party!

Bekijk ook de andere entertainment mogelijkheden van Onemotion:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Goochelaar inhuren door heel Nederland:                                 Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaars door heel Nederland:                                Karikatuurtekenaar
Drive-in show boeken door heel Nederland:                              Drive-in show
Dagvoorzitter inhuren voor je evenement:                                Dagvoorzitter inhuren
Spreker boeken voor je event:                                                 Spreker boeken
Trouwambtenaar voor je bruiloft:                                             Trouwambtenaar
DJ met saxofonist voor je evenement:                                      DJ met saxofonist
Originele openingsacts voor je event:                                       Openingsacts
Spectaculaire vuurspuwer voor je evenement:                          Vuurspuwer inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt