Drive-in show voor een unieke sfeer tijdens je evenement

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Drive-in show, een sfeervolle invulling van je evenement

Een drive-in show huren is eigenlijk een must-do voor ieder zichzelf respecterend feest. Muziek bepaalt immers voor een heel groot deel de sfeer en niets is vervelender dan geluid wat aan alle kanten knettert en piept. Met het inhuren van een drive-in show ben je verzekerd van de mooiste geluidsweergave en bovendien (en dat mag zeker niet vergeten worden) weet een professionele DJ perfect in te spelen op de sfeer van de avond. Dat red je zelf met een vooraf samengestelde playlist toch echt niet. Ga op zoek naar de DJ die perfect past bij jouw wensen en bespreek deze uitvoerig met de beste man of vrouw. Daarmee heb jij weer een puntje van je lijst afgewerkt en heb je er verder geen omkijken meer naar. Drive-in show kosten hangen natuurlijk helemaal af van de apparatuur en aanverwante zaken die jij wilt huren en uiteraard ook van de tijdsduur. Heb je een bepaald budget? Leg dit voor aan de verhuurder van de drive-in show en hij kan jou precies vertellen wat je allemaal kunt verwachten voor dit geld. Samen kom je er vast wel uit!

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest in Amsterdam? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

90's themafeest op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest in STAD. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Een unieke party met een swingende drive-in show!

Een uniek feest met een drive-in show geeft jou de kans om een unieke party neer te zetten. Of het nu om een bruiloft gaat, een personeelsfeest of misschien wil je wel gewoon een buurtfeest organiseren. Bedenk een leuk thema, zoals bijvoorbeeld de jaren 70, en ook daarvoor heeft de DJ leuke ideeën. Hij of zij weet als geen ander welke hits bij dit thema passen, waardoor de feestvreugde extra wordt verhoogd. Maar ook als je op zoek bent naar achtergrondmuziek of naar muziek om tussen de bedrijven door van te kunnen genieten, is het inhuren van een DJ met zijn excellente apparatuur een grote uitkomst. Leg de zorgen voor de muziek bij hem neer en geniet zelf van de avond (of de dag)zonder zorgen omtrent het geluid. Wil je een lichtshow, mag er rook de ruimte door of wil je juist niets van dit alles? Ben je op zoek naar iemand die alle voetjes van de vloer krijgt of wil je juist zachte achtergrondmuziek, zodat er volop mogelijkheid is om gezellig met elkaar te kletsen? Alles is mogelijk als je kiest voor een professionele DJ. Voor ieder budget zijn er leuke mogelijkheden. En door duidelijk overleg wordt jouw feest precies wat jij voor ogen had. Het blijft immers helemaal jouw eigen unieke party!

Bekijk ook de andere entertainment mogelijkheden van Onemotion:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Goochelaar inhuren door heel Nederland:                                 Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaars door heel Nederland:                                Karikatuurtekenaar
Drive-in show boeken door heel Nederland:                              Drive-in show
Dagvoorzitter inhuren voor je evenement:                                Dagvoorzitter inhuren
Spreker boeken voor je event:                                                 Spreker boeken
Trouwambtenaar voor je bruiloft:                                             Trouwambtenaar
DJ met saxofonist voor je evenement:                                      DJ met saxofonist
Originele openingsacts voor je event:                                       Openingsacts
Spectaculaire vuurspuwer voor je evenement:                          Vuurspuwer inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt