Goochelaar inhuren voor een magische toevoeging aan uw feest

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Goochelaar inhuren voor een magische feest

Een goochelaar inhuren geeft jouw evenement een magische sfeer. Hij of zij zal de gasten niet alleen vermaken maar er ook voor zorgen dat ze niet uitgepraat raken. Want hoe doet hij toch zoiets? De meeste mensen kunnen niet uitstaan dat ze iets niet begrijpen en zullen hun best blijven doen om er achter te komen. Zo zorgt een goochelaar niet alleen voor een leuke show, maar ook voor gespreksstof. Ideaal bij gezelschappen waar niet iedereen elkaar kent. Zie je het al voor je? De beste man staat met zijn supersnelle vingers naast je en tovert opeens een balletje uit jouw oor. Zomaar, terwijl de mensen er met hun neus bovenop staan. Met stomheid geslagen, dat ben je! Maar de anderen om je heen nog meer, want zij konden het hele gebeuren zien en toch snappen ze er niets van! Ben je op zoek naar een magisch tintje, naar een bijzondere belevenis of naar een spectaculaire opening, bijvoorbeeld? Denk dan eens aan een goochelaar! Vaak kunnen zij hun trucs ook nog eens in overleg met jou aanpassen, zodat jouw product of jubileum nog eens extra uit de verf komt. Ga je voor een grootse show of ben je op zoek naar een entertainer tussen de gasten? Een goochelaar kan het jou beide bieden.

Illusionist en tafelgoochelaar voor je evenement

Illusionist en tafelgoochelaar voor je evenement

Ben je op zoek naar een magische aanvulling op je evenement? Denk dan eens aan deze inspirerende tafelgoochelaar en illusionist. Van een centrale show, tot een persoonlijk bezoek aan de tafels van de gasten, laat je verwonderen door magische kunsten van een ongekend niveau. Een extra boost aan je evenement. Was je als klein kind verwonderd over de wereld van de goochelaar? Hoe kon hij of zij toch zweven, balletjes achter je oor vandaan halen of 1 van die andere magische trucs? Zelfs nu van dichtbij zul je meemaken dat het lastig is om de verschillende trucs te snappen. Zelfs met je vrienden en/of collega's om je heen. Laat je inspireren en dus verrassen. Wil je meer weten over deze activiteit? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

 

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Een goochelaar heeft meerdere gezichten!

Goochelaars bieden vaak meerdere diensten aan. Een show opvoeren, terwijl het publiek toekijkt, is maar 1 van de mogelijkheden. Een tafelgoochelaar loopt door de zaal en zal zijn trucs gewoon bij de mensen zelf doen. Voor de meeste interactie is dit ideaal. Tafelgoochelaars weten als geen ander de mensen te verwonderen en aan de praat te krijgen. Organiseer je een tentoonstelling of ga je met jouw bedrijf een stand op de beurs bemannen? Denk dan eens aan een beursgoochelaar. Deze magische artiest zal meer mensen naar jouw stand toe lokken en de mensen nieuwsgierig maken naar jouw product. Een originelere manier om aandacht te trekken bestaat eigenlijk niet. Een goochelaar inhuren voor een opening, voor een bruiloft of misschien wel voor een vrijgezellenfeest? Het kan allemaal. Een leuk extraatje wat deze entertainers voor jou kunnen doen is een act verzinnen die volledig bij de situatie past. Jouw merk extra in the picture zetten bijvoorbeeld. Of de aanstaande bruidegom om de tuin leiden met iets wat hem echt op het lijf geschreven is. Heel persoonlijk dus en ook nog eens vol humor en entertainment. Een goochelaar inhuren zal jouw evenement zeker magisch laten stralen!

Bekijk ook de andere entertainment mogelijkheden van Onemotion:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Goochelaar inhuren door heel Nederland:                                 Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaars door heel Nederland:                                Karikatuurtekenaar
Drive-in show boeken door heel Nederland:                              Drive-in show
Dagvoorzitter inhuren voor je evenement:                                Dagvoorzitter inhuren
Spreker boeken voor je event:                                                 Spreker boeken
Trouwambtenaar voor je bruiloft:                                             Trouwambtenaar
DJ met saxofonist voor je evenement:                                      DJ met saxofonist
Originele openingsacts voor je event:                                       Openingsacts
Spectaculaire vuurspuwer voor je evenement:                          Vuurspuwer inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt