Vuurspuwer inhuren voor een originele invulling van je evenement

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Vuurspuwer inhuren voor een originele invulling van je evenement

Een vuurspuwer inhuren doet lang niet iedereen. En daarom is het juist zo uniek en gewaagd om het wél te doen. Dus ben je op zoek naar een verrassend element op jouw feest, bruiloft of ander evenement? Denk dan eens aan deze mogelijkheid. En zelfs bij een vuurspuwer heb je de keus uit meerdere varianten. Heb je een feest met een thema? Veel vuurspuwers kunnen hun act daarop aanpassen. Een middeleeuws feest met een show vol vuur, helemaal in de sfeer van toen, bijvoorbeeld. Jouw gasten zullen zich terug wanen in de tijd en ademloos toekijken. Maar je kan natuurlijk ook gaan voor een stukje magie en het vuur op een magische wijze de ronde doen laten gaan. Een vuurspuwer inhuren biedt zoveel spannende mogelijkheden! Of wat dacht je van een spectaculaire opening van de beurs of van jouw nieuwe bedrijf? De media zal er zeker van opkijken en de naam van jouw bedrijf kan hier prachtig mee in de schijnwerpers komen te staan! Wil je een complete vuurshow of ga je voor een kortstondig optreden van de vuurspuwer? Het kan allemaal. Voeg een beetje spanning, mysterie en magie toe aan de avond en iedereen zal vol verbazing toekijken en deze avond niet snel meer vergeten. Beter kan je het niet hebben, niet waar?

Vuurspuwer inhuren

Vuurspuwer inhuren

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest in Amsterdam? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

90's themafeest op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest in STAD. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Stand up comedy act voor tijdens je bedrijfsfeest

Stand up comedy act op je evenement

Verkrijgen vanaf €995

Zoek je iets bijzonders om de deelnemers aan je feest mee te vermaken? Wat dacht je van een professionele stand up comedy act voor je evenement?  Het is zelfs mogelijk om de stand up comedy act op maat te laten maken voor jouw bedrijf door een stand up comedy act die wekelijks optreedt in een stand up comedy café en shows. Dus wil je de baas of een gepensioneerde collega laten roasten of gewoon een avondje flink lachen over het afgelopen jaar? Dan is deze stand up comedy act een aanrader. Wil je meer weten over het boeken van deze leuke stand up comedy act, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Een magisch vuurspektakel op je feest

Een vuurspuwer inhuren is samen bedenken wat de beste keuze is voor jouw happening. Welk kostuum zal er gedragen worden, hoe lang wil je van hem of haar genieten en welke ruimte is er voor de spuwer. Om zo maar eens een paar vragen te benoemen. Een vuurspuwer inhuren is zeker een gouden greep als je wilt dat mensen nog lang over jouw evenement napraten. En daarbij hoef je echt niet meteen te gaan voor een groot feest. Ook een intiem feest kan heerlijk mysterieus worden als je een vuurspuwer gaat inhuren. Een vuurspektakel wordt natuurlijk pas goed als je een professionele vuurspuwer weet te vinden. Daar helpen wij je dan ook graag mee. Hier vind je de beste vuurspuwers, die niets liever willen dan van jouw feest een vlammend spektakel te maken. Met spuwende vlammen, vuurstaven, vuurballen en brandende fakkels weten zij een spetterende show te geven. Laat het zweet je dan ook niet uitbreken omdat de avond totaal niet loopt, maar laat het succes van de avond bloedheet zijn van het vuur! Het publiek trakteren zij graag op een warme act, zij ontvangen graag een warm applaus!

Bekijk ook de andere entertainment mogelijkheden van Onemotion:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Goochelaar inhuren door heel Nederland:                                 Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaars door heel Nederland:                                Karikatuurtekenaar
Drive-in show boeken door heel Nederland:                              Drive-in show
Dagvoorzitter inhuren voor je evenement:                                Dagvoorzitter inhuren
Spreker boeken voor je event:                                                 Spreker boeken
Trouwambtenaar voor je bruiloft:                                             Trouwambtenaar
DJ met saxofonist voor je evenement:                                      DJ met saxofonist
Originele openingsacts voor je event:                                       Openingsacts
Spectaculaire vuurspuwer voor je evenement:                          Vuurspuwer inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt