Trouwambtenaar, kies voor een bijzondere huwelijksvoltrekking

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

trouwen.jpg

Trouwambtenaar: kies voor een persoonlijke huwelijksvoltrekking

Een trouwambtenaar, zal je misschien denken, wordt altijd toegewezen door de gemeente. Maar dat is dus niet zo. Wist je dat je zelf een trouwambtenaar kunt kiezen of huren? Er zijn zelfstandige trouwambtenaren, die je dus zelf kunt inhuren! Je kunt ook een bekende vragen om Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand te worden. Deze BABS heeft dan toestemming om jullie te trouwen. Zo geef je dus een extra persoonlijk tintje aan je bruiloft. Maar een zelfstandige trouwambtenaar huren heeft uiteraard ook juist zijn voordelen. Zo weet hij door zijn professionaliteit als geen ander hoe een speech boeiend verteld wordt. Ook kan deze zelfstandige ambtenaar prima inspelen op de sfeer van de dag. Hij of zij zal er ruim de tijd voor nemen om met jou in gesprek te gaan en te begrijpen wat jouw wensen zijn. De man of vrouw zit niet vast aan de regeltjes van de gemeente wat beschikbare tijd betreft, dus kan er veel meer zorg besteed worden aan jouw huwelijksceremonie. Dus een zeer persoonlijke huwelijksvoltrekking is het resultaat, wat de feestvreugde alleen nog maar specialer maakt. En dat is toch wat je wilt op zo'n dag?

Trouwambtenaar, kies voor een bijzondere huwelijksvoltrekking

Trouwambtenaar, kies voor een bijzondere huwelijksvoltrekking

Binnenkort staat een belangrijke dag in je leven in de agenda. Je gaat JA zeggen tegen je levenspartner. Alleen wil je natuurlijk dat jouw bruiloft uniek is. Passend bij wie je bent. Een trouwambtenaar kan hierin een groot verschil maken. Je wilt immers iemand die spreekt over de dingen waar jullie voor staan. Grappige anecdotes, mooie herinneringen afgewisseld met de belangrijkste punten voor je huwelijk. Via onderstaande optie helpen we je graag op weg bij het vinden van een juiste trouwambtenaar bij jou in de buurt. Laat je inspireren door de mogelijke opties en kies een trouwambtenaar bij jou in de buurt.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Wat zijn de kosten van een trouwambtenaar?

Kies je voor een gemeentelijke ambtenaar, dan betaal je hier geen extra kosten voor. Een zelfstandige trouwambtenaar inhuren kost meestal minder dan een vriend of familielid vragen om BABS te worden. Dit komt omdat een BABS beëdigd moet worden, wat de professional al is. De kosten van deze beëdiging scheelt per gemeente, maar kan aardig in de papieren lopen. Zelfstandige trouwambtenaren kosten meestal tussen de €500 en € 1.000, maar dit kan natuurlijk variëren. Dat klinkt misschien veel, maar vergeet niet dat de beste man of vrouw achter de schermen heel wat uurtjes kwijt is aan het inwinnen van informatie en het schrijven en voorbereiden van de speech. Je kunt deze ambtenaar ook extra opdrachten geven, zoals speechen in een tweede taal, omdat bijvoorbeeld een deel van de familie uit het buitenland komt. Dit kan uiteraard een extra kostenpost zijn. Het grote voordeel van deze vakmensen is de vakkennis die ze hebben, gecombineerd met de persoonlijkere stijl van de ceremonie, omdat jullie zelf bepalen op wat voor manier je het hebben wilt. Deze ruimte is met een gemeentelijke ambtenaar toch een stuk kleiner. Daarnaast kan deze persoon je ook nog leuke extra tips geven om de ceremonie zo mooi mogelijk te maken. Het inhuren van deze ambtenaar heeft dus zeker toegevoegde waarde voor jullie mooiste dag!

Bekijk ook de andere entertainment mogelijkheden van Onemotion:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Goochelaar inhuren door heel Nederland:                                 Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaars door heel Nederland:                                Karikatuurtekenaar
Drive-in show boeken door heel Nederland:                              Drive-in show
Dagvoorzitter inhuren voor je evenement:                                Dagvoorzitter inhuren
Spreker boeken voor je event:                                                 Spreker boeken
Trouwambtenaar voor je bruiloft:                                             Trouwambtenaar
DJ met saxofonist voor je evenement:                                      DJ met saxofonist
Originele openingsacts voor je event:                                       Openingsacts
Spectaculaire vuurspuwer voor je evenement:                          Vuurspuwer inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt