Karikatuurtekenaar een dosis extra humor voor je feest

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Karikatuurtekenaar een dosis extra humor voor je feest

In nog geen 3 minuten staat jouw hoofd op papier, waarbij je krom ligt van het lachen omdat de gelaatstrekken extra overdreven zijn getekend. Je collega's lachen zich het apezuur, maar wacht maar eens tot jullie zelf aan de beurt zijn! Dan is het mijn beurt om te lachen! Het kan zomaar gebeuren op het feest wat jij aan het organiseren bent. Huur een karikatuurtekenaar in en je hebt alvast een heerlijk item op je feest. Want wie kan er nou niet lachen om een beetje zelfspot. Een sneltekenaar of karikaturist tekent in no-time de gasten, waarbij gelaatstrekken of bijvoorbeeld bepaalde eigenschappen extra worden benadrukt. Het laat de bezoekers niet alleen lachen, het geeft ook meteen weer stof tot hele vrolijke gesprekken. Of het nu om een bedrijfsfeest gaat of een gezellige bruiloft, een tekenaar van karikaturen kan altijd. Je zou hem of haar zelfs de leuke opdracht kunnen geven om een tekening te maken van jullie hele familie! Een ontzettend leuk aandenken waar een gewone foto eigenlijk niet eens tegenop kan. Want die foto laat jouw eigenschappen niet zien en die grote neus van ome Piet komt op die tekening toch echt beter tot zijn recht...

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Karikatuurtekenaar, een toevoeging voor ieder feest!

Een karikatuurtekenaar is een ontzettend leuke aanwinst voor eigenlijk ieder feest. Een bruiloft, een bedrijfsfeest, een jubileum of gewoon een feest voor de familie: een karikaturist zorgt voor de nodige afwisseling waar de gasten versteld van zullen staan. Daarnaast zorgt het vaak ook voor de nodige humor. Wil je iets extra's op jouw unieke feest? Dan is een karikatuurtekenaar zeker een superidee. Hij of zij zal de gasten verwonderen met zijn tekenkunsten en de bijzondere eigenschappen zo uitvergroten dat er heerlijk gelachen zal worden. Gezelligheid staat dus voorop, maar daarnaast heeft jouw gast meteen een leuk aandenken aan het feest. Natuurlijk kan je in overleg met de tekenaar ook besluiten om bijzondere opdrachten aan hem of haar te geven. Een tekening van het hele bedrijf, waarbij duidelijk wordt gemaakt wie wat doet. Of een karikatuur van de grote baas, stiekem gemaakt natuurlijk tijdens de happening, wat met veel trompetgeschal wordt uitgereikt op zijn jubileumfeest. Ook op braderieën of andere markten kan een tekenaar een leuk extraatje zijn. Ben je op zoek naar een manier om geld in te zamelen voor een goed doel tijdens jouw feest? Huur een karikatuurtekenaar in en laat de mensen betalen voor de tekening. De opbrengst gaat dan uiteraard naar het bestemde doel! Succes verzekerd.

Bekijk ook de andere entertainment mogelijkheden van Onemotion:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Goochelaar inhuren door heel Nederland:                                 Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaars door heel Nederland:                                Karikatuurtekenaar
Drive-in show boeken door heel Nederland:                              Drive-in show
Dagvoorzitter inhuren voor je evenement:                                Dagvoorzitter inhuren
Spreker boeken voor je event:                                                 Spreker boeken
Trouwambtenaar voor je bruiloft:                                             Trouwambtenaar
DJ met saxofonist voor je evenement:                                      DJ met saxofonist
Originele openingsacts voor je event:                                       Openingsacts
Spectaculaire vuurspuwer voor je evenement:                          Vuurspuwer inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt