De meest originele openingsacts voor je evenement

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

Een bijzondere openingsact voor een perfecte start!

Een openingsact kan zoveel meer zijn dan alleen een lintje door laten knippen of een toespraak door de directeur. Vaak gebeurt dit wel met publiek, maar zal de aandacht toch niet echt groots zijn. Daar sta je dan. Met de schaar in je handen je zelf eigenlijk een beetje knullig te voelen. Wil je het anders? Een openingsact waarbij het publiek wel toekijkt en er juist van geniet? Een opening waardoor de mensen extra geïnteresseerd raken in alles wat komen gaat of juist in het nieuwe product wat je wilde laten zien? Kies dan eens voor iets heel anders. Door een artiest uit te nodigen trek je vanzelf de aandacht. Zeker als deze artiest professioneel weet in te spelen op het publiek en de mensen echt betrekt bij het hele gebeuren. Of je nu kiest voor muziek, cabaret, een spreker met de nodige humor of juist voor een man of vrouw met magisch talent: de aanwezigen zullen meteen meegetrokken worden in de show en als je dan toch graag een lintje symbolisch willen laten doorknippen: geef die schaar aan de entertainer en laat hem of haar het doen met zijn artistieke gaven. Zeker weten dat de opening een groot succes wordt!

Spetterende openingsact op je event

Heb je binnenkort een evenement op het programma staan? Wil je deze een extra sfeervolle boost meegeven? Kies dan voor een spetterende openingsact. Van een show op het podium tot aan de start bij binnenkomst. Openingsacts zijn er in alle soorten en maten. Altijd aansluitend bij je evenement. Een openingsact kan bestaan uit dans, humor, bijzonder entertainment of gewoon een muzikale act. Bij elk evenement past een eigen opening die het een flitsende start geeft. Vraag onderstaand meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijk evenement toe.

Een spectaculaire openingsact voor een goed begin

Een spectaculaire openingsact is een goed begin van jouw feest of ander evenement. Het bepaald eigenlijk meteen de sfeer! Kies een act die volledig aansluit bij de rest van de bijeenkomst en jouw gasten/deelnemers zijn meteen in de juiste stemming. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een goochelact, een heerlijke zanger of muzikant of misschien zelfs wel een acrobaat. De meeste artiesten weten hun act precies aan te passen aan jouw wensen, zodat het persoonlijk en uniek wordt. Wat is er leuker voor een openingsact van een bedrijfsfeest als de entertainer precies weet om de sfeer van het bedrijf in zijn act weer te geven? Wil je graag iets vrolijks met humor? Dan zou je kunnen denken aan een clown of een cabaretier. Wil je bij de opening ook iets nieuws onder de aandacht brengen? Met een magische show door een illusionist of goochelaar heb je de aandacht zeker te pakken! Eigenlijk is de keuze enorm en om die keuze wat makkelijker te maken kan je hier de beste acts vinden die jouw opening tot een spraakmakend gebeuren kunnen omtoveren. Met een persoonlijk overleg tussen jou en de aanbieder kom je tot de mooiste optredens, volledig toegespitst op jouw beurs, congres, bedrijfsfeest of ander evenement. Een openingsact om nooit te vergeten dus.

Bekijk ook de andere entertainment mogelijkheden van Onemotion:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Goochelaar inhuren door heel Nederland:                                 Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaars door heel Nederland:                                Karikatuurtekenaar
Drive-in show boeken door heel Nederland:                              Drive-in show
Dagvoorzitter inhuren voor je evenement:                                Dagvoorzitter inhuren
Spreker boeken voor je event:                                                 Spreker boeken
Trouwambtenaar voor je bruiloft:                                             Trouwambtenaar
DJ met saxofonist voor je evenement:                                      DJ met saxofonist
Originele openingsacts voor je event:                                       Openingsacts
Spectaculaire vuurspuwer voor je evenement:                          Vuurspuwer inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt