DJ met saxofonist een magische combinatie

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

DJ met saxofonist, een magische combinatie!

Een DJ met saxofonist inhuren zorgt voor meer variatie op jouw feest of ander evenement. Waar de DJ als geen ander weet om de mensen op de dansvloer te krijgen, zal de muzikant de sfeer extra benadrukken doordat hij (of zij) met de live-muziek heerlijk het publiek kan bewerken. Twee hele verschillende uitingen van muziek, waardoor er afwisseling komt en de mensen daardoor extra vermaakt worden. De DJ en de saxofonist zijn natuurlijk heel goed op elkaar ingespeeld als je deze combinatie inhuurt. Meespelen met de muziek die de DJ draait, geeft al een prachtige andere beleving. Ook kan zowel de DJ als de saxofonist zorgen voor heerlijke achtergrondmuziek, zodat er rustig met elkaar gepraat kan worden. Uiteraard kan je dit ook afwisselen. De DJ draait mooie achtergrondmuziek en de saxofonist geeft prachtige optredens, bijvoorbeeld. Wil je graag eens iets anders dan anders? Waarom zou je de saxofonist dan niet gewoon rond laten lopen tijdens de receptie of diner? Samen met deze twee muzikale entertainers kan je komen tot mooie ideeën om van jouw happening een mooie beleving te maken. Je kunt hier de mooiste mogelijkheden vinden, die jou op weg helpen naar een mooi feest. Iedere DJ met saxofonist is een waardevolle sfeerbepaler waarmee je jouw feest net even anders dan anders maakt.

DJ met saxofonist voor een unieke sfeer!

DJ met saxofonist voor een unieke sfeer!

Een DJ kan je avond al een enorme boost geven…de mooiste hits, de meest sfeervolle opbouw om je evenement succesvol te maken. Maar wat als je daar ook nog eens een saxofonist aan toevoegt die elkaar naadloos aanvullen? De mooiste hits aangevuld door een stukje pure muziek. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, een bruiloft of een personeelsfeest. Een DJ met saxofonist is een enorme boost voor je evenement. Laat je inspireren door de mogelijkheden. Je evenement zal een onuitwisbare indruk maken bij de gasten en ervoor zorgen dat weinig mensen stil kunnen staan. Vraag onderstaand snel meer informatie aan.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Een Saxofonist als magisch ingrediënt

De gasten zitten aan tafel en de DJ draait zacht op de achtergrond. Er wordt heerlijk gegeten en met elkaar gekletst. Opeens valt de muziek stil. Wat gebeurt er? Dan klinken er prachtige klanken vanuit de hal en daar stapt de saxofonist naar binnen. Iedereen valt stil en kijkt met open mond naar de artiest. Sommige beginnen spontaan mee te zingen en voor je het weet zingt iedereen mee. De sfeer zit er meteen in. Het rustige eten wordt even onderbroken door een paar heerlijke meezingers, op naar de volgende gang van het diner. Heb je al zin gekregen in een DJ met saxofonist? Dat kan haast niet anders, want wie wil er nu geen heerlijke muzikale sfeer op zijn feest? Bij uitstek geschikt voor een bruiloft, een personeelsfeest of een jubileum. Maar waarom ook niet voor een bijzondere sfeer bij een beurs of ander evenement? Laat het publiek heerlijk in de juiste sferen komen door de lekkere muziek van de DJ, in combinatie met de saxofonist. Muziek verbroedert, muziek zorgt voor de juiste ambiance! En de gouden combinatie van een DJ met saxofonist zorgt zeker voor nog meer sfeer.

Bekijk ook de andere entertainment mogelijkheden van Onemotion:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Goochelaar inhuren door heel Nederland:                                 Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaars door heel Nederland:                                Karikatuurtekenaar
Drive-in show boeken door heel Nederland:                              Drive-in show
Dagvoorzitter inhuren voor je evenement:                                Dagvoorzitter inhuren
Spreker boeken voor je event:                                                 Spreker boeken
Trouwambtenaar voor je bruiloft:                                             Trouwambtenaar
DJ met saxofonist voor je evenement:                                      DJ met saxofonist
Originele openingsacts voor je event:                                       Openingsacts
Spectaculaire vuurspuwer voor je evenement:                          Vuurspuwer inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt