Dagvoorzitter inhuren voor elk type evenement

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Dagvoorzitter inhuren voor elk type evenement!

Een dagvoorzitter inhuren is een prima idee als je op zoek bent naar iemand die jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Deze spreker is ervoor bedoeld om het programma vakkundig in de gaten te houden en zal de onderdelen op kundige wijze aan elkaar verbinden door zijn verhaal. Tevens kan deze voorzitter gesprekken leiden en hij zal het onderwerp wat van belang is met grote passie delen met het publiek. Heb je een prachtig congres maar slaat het angstzweet je al uit bij het idee dat je zelf op het podium het programma moet aankondigen? Wil je zelf bezig zijn met andere onderdelen van het symposium en heb je echt geen tijd om ook nog eens bezig te zijn met de discussie die zal gaan plaats vinden? Een dagvoorzitter inhuren scheelt jou een hoop kopzorgen. Ga je voor een bekende Nederlander, dan is het meteen een extra trekpleister voor het publiek. Wat natuurlijk ook weer gewoon mooi meegenomen is. Daarnaast kan hij of zij ook zijn expertise meenemen over het onderwerp en daarmee een extra toevoeging zijn voor de gesprekken die plaats zullen vinden.

Congres of seminar Beurs

Dagvoorzitter inhuren

Dagvoorzitter inhuren

Binnenkort een congres, symposium of ander belangrijk evenement op het programma? Een dagvoorzitter is de cruciale spil tijdens je evenement. Een geslaagd congres, seminar of ander evenement kan niet zonder een vaardige dagvoorzitter. Het programma bewaken, gesprekken structureren, discussies orderlijk laten verlopen, modereren, presenteren, interviewen en conceptbewaking. Allerlei taken van een dagvoorzitter. We helpen je dan ook graag bij het vinden van een juiste invulling voor je evenement. Vraag via onderstaande optie snel meer informatie aan. We wensen je alvast een succesvol evenement toe.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Een dagvoorzitter inhuren voor elk type evenement

Wil je een dagvoorzitter inhuren, bedenk dan eerst wat je van deze man of vrouw verwacht. Ben je vooral op zoek naar een spreker, die iets vertelt over een bepaald onderwerp en die daarna ook zelf de discussie leidt? Of wil je een dagvoorzitter die de indeling van de dag in de gaten houdt en de aankondigingen vertelt met een komische noot of een andere vlotte babbel? Komen er mensen dingen vertellen, dan ben je misschien juist op zoek naar iemand die meer uit de mensen weet te halen doordat hij precies weet wat te vragen? Daardoor zullen de gesprekken op het podium, bijvoorbeeld, van hogere waarde zijn. Bekende Nederlanders die gastspreker zijn kunnen uitblinken op een bepaald gebied, maar vaak zijn het ook mensen die heel veel ervaring hebben als spreker. Met een dagvoorzitter inhuren kan je dus eigenlijk heel veel kanten op. Meer bezoekers trekken, doeltreffendere interviews, gezelligheid, meer expertise, vlottere discussie's: het kan allemaal geregeld worden als je een dagvoorzitter gaat inhuren! De keuze uit deze voorzitters is groot en door op zoek te gaan naar de juiste persoon op de juiste plek til je jouw congres of conferentie op naar een kwalitatief hoog niveau. En daarmee zal het succes van jouw evenement groot zijn. Een bijeenkomst waar nog graag aan teruggedacht wordt!

Bekijk ook de andere entertainment mogelijkheden van Onemotion:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Goochelaar inhuren door heel Nederland:                                 Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaars door heel Nederland:                                Karikatuurtekenaar
Drive-in show boeken door heel Nederland:                              Drive-in show
Dagvoorzitter inhuren voor je evenement:                                Dagvoorzitter inhuren
Spreker boeken voor je event:                                                 Spreker boeken
Trouwambtenaar voor je bruiloft:                                             Trouwambtenaar
DJ met saxofonist voor je evenement:                                      DJ met saxofonist
Originele openingsacts voor je event:                                       Openingsacts
Spectaculaire vuurspuwer voor je evenement:                          Vuurspuwer inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt