Workshop Apeldoorn

Ook voor de regio Epe, Deventer, Zutphen en Harderwijk.

Alle workshops in Apeldoorn op een rij

Ben je op zoek naar een workshop Apeldoorn? Laat je inspireren door ons ruime aanbod in Apeldoorn en omgeving! Apeldoorn is een mooie stad in het midden van Nederland dat heel veel te bieden heeft. Het heeft een prachtige binnenstad die veel sfeer uitstraalt. Wat is de reden dat je op zoek bent naar een workshop? Wil je met vriendinnen een keer iets nieuws ontdekken tijdens een creatieve workshop? Of ben je met je vriendengroep op zoek naar een actieve workshop (kijk ook op vrijgezellenfeest Apeldoorn)? Ook als je nog niet goed weet wat voor workshop je wilt gaan volgen hopen we je te inspireren met ons uitgebreide aanbod. Zoek onderstaand een passende workshop en vraag direct meer informatie aan. We wensen je vast veel plezier toe!

Workshop parfum maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Apeldoorn

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Apeldoorn. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Workshop burlesque dansen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop burlesque dansen Apeldoorn

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Apeldoorn of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Apeldoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop drone vliegen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop drone vliegen Apeldoorn

Heb je zelf nog geen drone? Maar heb je er wel al eens over nagedacht hoe het zou zijn om er eentje te hebben? Ben je benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om er eentje te besturen? Of wil je weten wie van jullie groep de beste skills heeft om de drone over een raceparcour te verplaatsen? Dan is deze drone workshop in Apeldoorn een must. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Workshop zilveren ketting maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken Apeldoorn

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop in Apeldoorn doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Workshop paaldansen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Apeldoorn

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Apeldoorn of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Apeldoorn aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Apeldoorn en omgeving.

Workshop naaktmodel schilderen Apeldoorn (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Apeldoorn (m/v)

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Apeldoorn of omgeving etc. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Apeldoorn.

Bonbon workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop Apeldoorn

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Apeldoorn. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Apeldoorn. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Disco dansworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Apeldoorn

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Apeldoorn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Workshop worst maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Workshop worst maken Apeldoorn

Ben jij dol op worst? Op de BBQ, op je brood of uit de pan? Zoek jij op het lokale food truck festival altijd naar de kraam met Duitse braadworsten? Dan wordt het hoog tijd dat je leert om zelf de allerlekkerste worsten te maken. Denk daarbij aan diverse soorten: van Indiaas tot regulier, van Marokkaans tot Duits, jullie hebben de beschikking over verschillende voorbereide recepten. Maar je kunt natuurlijk ook net zo goed zelf je eigen worst bedenken en samenstellen. Wil je meer weten over deze unieke workshop worst maken in Apeldoorn of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop action painting in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop action painting in Apeldoorn

Tijdens deze creatieve workshop in Apeldoorn kun je al je energie kwijt door helemaal los te gaan met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Leer nieuwe schildertechnieken als spetter- , krab- en drippingtechnieken tijdens een innovatieve workshop. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lachen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen Apeldoorn

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Apeldoorn of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Apeldoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop koe schilderen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen Apeldoorn

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Apeldoorn.

Workshop sushi maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop sushi maken Apeldoorn

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Apeldoorn voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of groepsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Apeldoorn.

Sieraden workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieraden workshop Apeldoorn

Sieraden zijn zo oud als de mensheid zelf. Al duizenden jaren geleden versierde men zich met mooie attributen. Sieraden zijn steeds meer items geworden om jezelf te onderscheiden van de rest. En hoe kan je jezelf nog beter van een persoonlijk touch voorzien, dan door zelf je eigen sieraden te creëren? En dat is nu precies wat jullie zullen gaan doen tijdens deze gezellige workshop sieraden maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Schilderworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderworkshop Apeldoorn

Er bestaan enorm veel verschillende stijlen waarin je kunt schilderen. Van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. Elke eeuw heeft nieuwe stijlen voortgebracht. Van de grotschildering in de prehistorie tot Mondriaan, schilderkunst is er altijd geweest en zal er waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Het is niet raar dat schilderworkshops nog steeds enorm populair zijn binnen het workshop aanbod. Duik daarom zelf eens in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Apeldoorn.

Workshop koken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken Apeldoorn

In Apeldoorn kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje z´n best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Apeldoorn natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Apeldoorn. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Apeldoorn.

Percussieworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop Apeldoorn

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Graffiti workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti workshop Apeldoorn

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Apeldoorn of omgeving.

Workshop slippers pimpen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop slippers pimpen Apeldoorn

In gedachten loop je nu op blote voeten over het strand van Ibiza met een heerlijk zonnetje in je rug. De wind speelt met je zomerjurk en iedereen kijkt naar jouw zelf gepimpte slippers. Krijg je al spontaan vakantiegevoelens bij de gedachten? Dan is deze workshop slippers pimpen een absolute aanrader voor jullie. Zoek je een creatief en inspirerende workshop voor vrouwen, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn? Kies dan bijvoorbeeld voor deze leuke workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Armbanden workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden workshop Apeldoorn

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Maak de allerbeste Hamburger kookworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger kookworkshop Apeldoorn

 Een vaste klant op de grill of BBQ in menig huishouden in Nederland is natuurlijk de hamburger. Dit ogenschijnlijk simpele gerecht is de favoriet van heel veel mensen. Maar wist je dat je met wat handige tips en tricks van de normale hamburger een originele gang kunt maken, waarmee je iedereen verrast? Wist je dat niet? Dan is deze workshop hamburger maken sterk aan te raden. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger kookworkshop voor je groepsuitje in Apeldoorn.

Workshop Bollywood dansen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop Bollywood dansen Apeldoorn

Vrijwel iedereen kent bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

50 tinten grijs dansworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Apeldoorn

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop in Apeldoorn. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop chairdance Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop chairdance Apeldoorn

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Apeldoorn? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop in historisch Apeldoorn

Apeldoorn, een prachtige stad in het noorden van de provincie Gelderland. Voor het midden en oosten van Nederland is een belangrijke centrum dat veel werkgelegenheid schept. Deze stad staat daarnaast bekend om zijn groene karakter, mede door de vele stadsparken die de stad rijk is! Zoek je een originele workshop in Apeldoorn en denk je erover om ondertussen ook nog even de stad te verkennen? Dan heeft Apeldoorn je veel te bieden! Wat te denken van een leuke wandeling door de stad, waarbij je de kenmerkende Apeldoornse huisjes structuur kunt bezichtigen. Apeldoorn kenmerkt zich namelijk door veel vrijstaande huizen en weinig hoogbouw. Hierdoor ademt de stad een gezellige sfeer en is het heerlijk toeven voor of na je workshop! We hopen dat je samen met je vrienden of collega's een onvergetelijke dag zult beleven in Apeldoorn!

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP APELDOORN EN OMGEVING
Zoek je een originele workshop in de omgeving van Apeldoorn maar twijfel je nog of de stad zelf de ideale plaats hiervoor is? Ook de omgeving van Apeldoorn en de vele dorpen en steden er om heen staan te springen om voor jou de ideale workshop te organiseren! Wat dacht je van Harderwijk, dat bekend staat om het dolfinarium maar ook nog een leuk en gezellig centrum heeft? Of ga je voor Zutphen, een grotere stad in de omgeving van Apeldoorn die bekend staat als handelsstad maar ook gelegen is aan de IJssel, waardoor je hier mogelijkheden hebt voor een mooie wandeling. Maar ook Nijkerk, Epe of Deventer behoren tot de mogelijkheden. Elke stad of dorp heeft zijn eigen karakter en kenmerken maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen; ze willen dolgraag jouw workshop hosten en hopen dat je een gezellige en leerzame dag tegemoet gaat. Wij wensen je alvast heel veel plezier toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt