Workshop Apeldoorn

Ook voor de regio Epe, Deventer, Zutphen en Harderwijk.

Diverse zakelijke, particuliere en creatieve workshops in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een workshop Apeldoorn? Laat je inspireren door ons ruime aanbod in Apeldoorn en omgeving! Apeldoorn is een mooie stad in het midden van Nederland dat heel veel te bieden heeft. Het heeft een prachtige binnenstad die veel sfeer uitstraalt. Wat is de reden dat je op zoek bent naar een workshop? Wil je met vriendinnen een keer iets nieuws ontdekken tijdens een creatieve workshop? Of ben je met je vriendengroep op zoek naar een actieve workshop (kijk ook op vrijgezellenfeest Apeldoorn)? Ook als je nog niet goed weet wat voor workshop je wilt gaan volgen hopen we je te inspireren met ons uitgebreide aanbod. Zoek onderstaand een passende workshop en vraag direct meer informatie aan. We wensen je vast veel plezier toe!

Percussieworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Percussieworkshop Apeldoorn

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Apeldoorn wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop chairdance Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop chairdance Apeldoorn

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Apeldoorn? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop kettingreactie met diner in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Workshop kettingreactie met diner in Apeldoorn

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop in Apeldoorn of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Schilderworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderworkshop Apeldoorn

Er bestaan enorm veel verschillende stijlen waarin je kunt schilderen. Van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. Elke eeuw heeft nieuwe stijlen voortgebracht. Van de grotschildering in de prehistorie tot Mondriaan, schilderkunst is er altijd geweest en zal er waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Het is niet raar dat schilderworkshops nog steeds enorm populair zijn binnen het workshop aanbod. Duik daarom zelf eens in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Apeldoorn.

Workshop burlesque dansen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop burlesque dansen Apeldoorn

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Apeldoorn of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Apeldoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop Bollywood dansen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop Bollywood dansen Apeldoorn

Vrijwel iedereen kent bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Apeldoorn, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop naaktmodel schilderen Apeldoorn (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Apeldoorn (m/v)

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Apeldoorn of omgeving etc. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Apeldoorn.

Disco dansworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Apeldoorn

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Apeldoorn, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Creatief workshop festival in Apeldoorn voor grotere groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival in Apeldoorn voor grotere groepen

Keuze uit diverse creatieve workshops

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep, een familieuitje met een grote familie of een ander evenement met een grotere groep en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival in Apeldoorn of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop film maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Workshop film maken Apeldoorn

Ben je ook gek op films? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je groepsuitje waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij deze filmworkshop. Kies je favoriete script en ga helemaal los. Je kunt ook kiezen voor een muziekvideoclip. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft, feestavond of bedrijfsfeest? Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje in Apeldoorn. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop Apeldoorn

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Apeldoorn of omgeving.

Workshop Mindfuck in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop Mindfuck in Apeldoorn

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je collega´s, vrienden of andere groepsgenoten. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop in Apeldoorn of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop standup comedy in Apeldoorn of omgeving
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop standup comedy in Apeldoorn of omgeving

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy in Apeldoorn of omgeving.

50 tinten grijs dansworkshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Apeldoorn

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop in Apeldoorn. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop drone vliegen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop drone vliegen Apeldoorn

Heb je zelf nog geen drone? Maar heb je er wel al eens over nagedacht hoe het zou zijn om er eentje te hebben? Ben je benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om er eentje te besturen? Of wil je weten wie van jullie groep de beste skills heeft om de drone over een raceparcour te verplaatsen? Dan is deze drone workshop in Apeldoorn een must. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Cocktail workshop Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

1,5 meter proof: cocktail workshop Apeldoorn

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. Tijdens deze workshop krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop bent u als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden van deze workshop in Apeldoorn.

Workshop paaldansen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Apeldoorn

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Apeldoorn of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Apeldoorn aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Apeldoorn en omgeving.

Workshop action painting in Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop action painting in Apeldoorn

Tijdens deze creatieve workshop in Apeldoorn kun je al je energie kwijt door helemaal los te gaan met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Leer nieuwe schildertechnieken als spetter- , krab- en drippingtechnieken tijdens een innovatieve workshop. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop worst maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Workshop worst maken Apeldoorn

Ben jij dol op worst? Op de BBQ, op je brood of uit de pan? Zoek jij op het lokale food truck festival altijd naar de kraam met Duitse braadworsten? Dan wordt het hoog tijd dat je leert om zelf de allerlekkerste worsten te maken. Denk daarbij aan diverse soorten: van Indiaas tot regulier, van Marokkaans tot Duits, jullie hebben de beschikking over verschillende voorbereide recepten. Maar je kunt natuurlijk ook net zo goed zelf je eigen worst bedenken en samenstellen. Wil je meer weten over deze unieke workshop worst maken in Apeldoorn of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lachen Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen Apeldoorn

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Apeldoorn of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Apeldoorn of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop koken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken Apeldoorn

In Apeldoorn kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje z´n best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Apeldoorn natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Apeldoorn. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Apeldoorn.

Workshop sushi maken Apeldoorn
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

1,5 meter workshop in Dordrecht: workshop sushi maken

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Apeldoorn voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of groepsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Apeldoorn.

Workshop in historisch Apeldoorn

Apeldoorn, een prachtige stad in het noorden van de provincie Gelderland. Voor het midden en oosten van Nederland is een belangrijke centrum dat veel werkgelegenheid schept. Deze stad staat daarnaast bekend om zijn groene karakter, mede door de vele stadsparken die de stad rijk is! Zoek je een originele workshop in Apeldoorn en denk je erover om ondertussen ook nog even de stad te verkennen? Dan heeft Apeldoorn je veel te bieden! Wat te denken van een leuke wandeling door de stad, waarbij je de kenmerkende Apeldoornse huisjes structuur kunt bezichtigen. Apeldoorn kenmerkt zich namelijk door veel vrijstaande huizen en weinig hoogbouw. Hierdoor ademt de stad een gezellige sfeer en is het heerlijk toeven voor of na je workshop! We hopen dat je samen met je vrienden of collega's een onvergetelijke dag zult beleven in Apeldoorn!

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP APELDOORN EN OMGEVING
Zoek je een originele workshop in de omgeving van Apeldoorn maar twijfel je nog of de stad zelf de ideale plaats hiervoor is? Ook de omgeving van Apeldoorn en de vele dorpen en steden er om heen staan te springen om voor jou de ideale workshop te organiseren! Wat dacht je van Harderwijk, dat bekend staat om het dolfinarium maar ook nog een leuk en gezellig centrum heeft? Of ga je voor Zutphen, een grotere stad in de omgeving van Apeldoorn die bekend staat als handelsstad maar ook gelegen is aan de IJssel, waardoor je hier mogelijkheden hebt voor een mooie wandeling. Maar ook Nijkerk, Epe of Deventer behoren tot de mogelijkheden. Elke stad of dorp heeft zijn eigen karakter en kenmerken maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen; ze willen dolgraag jouw workshop hosten en hopen dat je een gezellige en leerzame dag tegemoet gaat. Wij wensen je alvast heel veel plezier toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt