Workshop Nijmegen

Ook voor de regio Wijchen, Groesbeek en Zevenaar.

Alle workshops in Nijmegen op een rij

Op zoek naar een workshop Nijmegen om een onvergetelijke dag te organiseren voor familie, collega’s of vrienden? Workshops zijn er in vele soorten en maten en voor elk budget. Nijmegen heet je van harte welkom en heeft veel te bieden. De gezelligheid spat van deze stad...het is (naast de diverse scholen) niet voor niets dat ook veel studenten voor de stad kiezen. En heb je na een workshop nog even een momentje om langs de Waal te lopen? Pak deze kans dan! De terrasjes, het leuke centrum en alle bezienswaardigheden maken Nijmegen een perfecte keuze voor een workshop (kijk voor vrijgezellenfeesten op vrijgezellenfeest Nijmegen). Of je nu op zoek bent naar een originele, creatieve, culinaire, actieve of sportieve workshop Nijmegen, we helpen je graag met een flinke dosis inspiratie. Vraag onderstaand snel meer informatie aan bij de workshop naar keuze.

Workshop zilveren ketting maken in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop zilveren ketting maken in Nijmegen

Ben je een liefhebber van sieraden? Draag je graag ringen, armbanden en een mooie ketting? Vraag je jezelf altijd af hoe deze prachtige dingen worden gemaakt? Kies dan voor de workshop zilveren ketting maken! Tijdens een creatieve workshop in Nijmegen ga je namelijk aan de slag om een unieke eigen zilveren teksthanger te maken. Gebruik letters, leuke figuurtjes en misschien wel cijfers om er een hele bijzondere en vooral unieke zilveren teksthanger van te maken. Tijdens deze workshop doorloop je het proces van begin tot eind onder professionele begeleiding. Interesse? Vraag snel meer informatie aan en laat je overtuigen.

Workshop koe schilderen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Workshop koe schilderen Nijmegen

Ben je op zoek naar een creatieve workshop? En dan het liefste eentje waarbij je iets kunt beschilderen? Denk dat ook eens aan het beschilderen van een koe gemaakt van papier maché. Maak je eigen kunstwerk tijdens een gezellige workshop die barst van de inspirerende creativiteit. Kies voor een bepaalde stijl en bekijk voor welke versie je vriendinnen uiteindelijk hebben gekozen. En natuurlijk neem je je zelf bedachte kunstwerk mee naar huis om het daar een prominente plaats te geven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop koe schilderen als groepsuitje in Nijmegen.

Heel Nijmegen bakt en jullie nu ook
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger kookworkshop in Nijmegen

 Een vaste klant op de grill of BBQ in menig huishouden in Nederland is natuurlijk de hamburger. Dit ogenschijnlijk simpele gerecht is de favoriet van heel veel mensen. Maar wist je dat je met wat handige tips en tricks van de normale hamburger een originele gang kunt maken, waarmee je iedereen verrast? Wist je dat niet? Dan is deze workshop hamburger maken sterk aan te raden. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze hamburger kookworkshop voor je groepsuitje in Nijmegen.

Workshop parfum maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€24,95 p.p.

Workshop parfum maken Nijmegen

Geniet je ook altijd zo van een heerlijk geurtje? Iemand die langsloopt met je favoriete geurtje waardoor je even weg kunt dromen. Wist je dat parfum (of toen nog per fumus) ruim 3000 jaar voor Christus in Egypte is ontstaan? Kruiden, planten en takken werden gebruikt als geur offers voor de goden. Maar nu is het tijd om zelf een heerlijke parfum te maken tijdens deze parfum maken workshop in Nijmegen. De professionele begeleiding neemt je mee in de wereld van een geuren, oliën en het maken van de perfecte parfum. Bedenk jij de nieuwste lijn voor een bekend merk? Combineer de lekkerste geuren op weg naar een unieke eigen parfum!

Workshop burlesque dansen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop burlesque dansen Nijmegen

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Nijmegen of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Nijmegen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop koken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken Nijmegen

In Nijmegen kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje z´n best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Nijmegen natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Nijmegen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Nijmegen.

Workshop paaldansen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Nijmegen

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Nijmegen eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Nijmegen aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Nijmegen en omgeving.

Tapas workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas workshop Nijmegen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €35 en €49,95 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Nijmegen.

Workshop naaktmodel schilderen Nijmegen (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Nijmegen (m/v)

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Nijmegen of omgeving. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Succes bij het ontdekken van je kunstzinnige kant! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Nijmegen.

High tea workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

High tea workshop Nijmegen

Een leuke variant op een kookworkshop is deze High Tea workshop in het centrum van Nijmegen. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden in Nijmegen.

Bonbon workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop Nijmegen

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Nijmegen. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Nijmegen. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop action painting in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop action painting in Nijmegen

Tijdens deze creatieve workshop in Nijmegen kun je al je energie kwijt door helemaal los te gaan met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Leer nieuwe schildertechnieken als spetter- , krab- en drippingtechnieken tijdens een innovatieve workshop. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop lachen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen Nijmegen

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Nijmegen of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Nijmegen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop sushi maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop sushi maken Nijmegen

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Nijmegen voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of groepsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Nijmegen.

Sieraden workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieraden workshop Nijmegen

Sieraden zijn zo oud als de mensheid zelf. Al duizenden jaren geleden versierde men zich met mooie attributen. Sieraden zijn steeds meer items geworden om jezelf te onderscheiden van de rest. En hoe kan je jezelf nog beter van een persoonlijk touch voorzien, dan door zelf je eigen sieraden te creëren? En dat is nu precies wat jullie zullen gaan doen tijdens deze gezellige workshop sieraden maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop in Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Schilderworkshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderworkshop Nijmegen

Er bestaan enorm veel verschillende stijlen waarin je kunt schilderen. Van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. Elke eeuw heeft nieuwe stijlen voortgebracht. Van de grotschildering in de prehistorie tot Mondriaan, schilderkunst is er altijd geweest en zal er waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Het is niet raar dat schilderworkshops nog steeds enorm populair zijn binnen het workshop aanbod. Duik daarom zelf eens in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Nijmegen.

Percussieworkshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop Nijmegen

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop drone vliegen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop drone vliegen Nijmegen

Heb je zelf nog geen drone? Maar heb je er wel al eens over nagedacht hoe het zou zijn om er eentje te hebben? Ben je benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om er eentje te besturen? Of wil je weten wie van jullie groep de beste skills heeft om de drone over een raceparcour te verplaatsen? Dan is deze drone workshop in Nijmegen of omgeving een must. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Graffiti workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti workshop Nijmegen

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Nijmegen.

Workshop slippers pimpen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop slippers pimpen Nijmegen

In gedachten loop je nu op blote voeten over het strand van Ibiza met een heerlijk zonnetje in je rug. De wind speelt met je zomerjurk en iedereen kijkt naar jouw zelf gepimpte slippers. Krijg je al spontaan vakantiegevoelens bij de gedachten? Dan is deze workshop slippers pimpen een absolute aanrader voor jullie. Zoek je een creatief en inspirerende workshop voor vrouwen, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen? Kies dan bijvoorbeeld voor deze leuke workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop slippers versieren in Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Armbanden workshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Armbanden workshop Nijmegen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Nijmegen? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop armbanden maken in Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop worst maken Nijmegen
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Workshop worst maken Nijmegen

Ben jij dol op worst? Op de BBQ, op je brood of uit de pan? Zoek jij op het lokale food truck festival altijd naar de kraam met Duitse braadworsten? Dan wordt het hoog tijd dat je leert om zelf de allerlekkerste worsten te maken. Denk daarbij aan diverse soorten: van Indiaas tot regulier, van Marokkaans tot Duits, jullie hebben de beschikking over verschillende voorbereide recepten. Maar je kunt natuurlijk ook net zo goed zelf je eigen worst bedenken en samenstellen. Wil je meer weten over deze unieke workshop worst maken in Nijmegen of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop bollywood dansen Nijmegen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop bollywood dansen Nijmegen

Vrijwel iedereen kent bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in NIjmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

50 tinten grijs dansworkshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Nijmegen

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop in Nijmegen. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop chairdance Nijmegen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop chairdance Nijmegen

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Nijmegen? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Disco dansworkshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Nijmegen

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Nijmegen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Workshop in het sprookjesachtige Nijmegen

Wanneer je voor Nijmegen kiest, kies je voor de grootste stad van Oost-Nederland en ook de provincie Gelderland. Perfect bereikbaar met de auto maar ook met een intercity station per trein. Wist je dat Nijmegen rond 1920 een universiteitsstad werd? Combineer dit met alle gezelligheid en de sfeer en dit zorgt dat Nijmegen populair is. Ook voor culturele bezienswaardigheden en muzikale gezelligheid is de stad Nijmegen altijd in. Er wordt dan ook veel georganiseerd. Neem dan ook even de tijd voorafgaand of na de workshop in Nijmegen en ontdek naast je workshop ook al het moois dat de stad verder te bieden heeft! Zin in een sportief einde van je dag na de workshop? Ontdek dan bijvoorbeeld het prachtige Rijnwaalpad waar je een indrukwekkende route kan fietsen langs de rivieren.

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP NIJMEGEN EN OMGEVING
Zoek je een originele workshop Nijmegen maar twijfel je nog of je in Nijmegen zelf wil blijven of dat je naar een stad in de omgeving wilt gaan? Naast de stad Nijmegen zelf heeft ook de omgeving veel te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld ook een workshop volgen in Wijchen, een van oorsprong agrarisch dorp dat op de grens met Noord-Brabant ligt. Wanneer je meer de natuur op wilt zoeken, is Groesbeek een mooie locatie. Groesbeek ligt namelijk in het buitengebied van Nijmegen en heeft een heuvelachtig en bosrijk landschap. Maar ook Zevenaar behoort tot de mogelijkheden en heeft veel te bieden. Welke workshop of omgeving je ook kiest, we hopen dat je iets vindt dat bij je past en waaraan je veel plezier beleeft!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt