Workshop Enschede

Ook voor de regio Twente, Almelo, Oldenzaal, Hengelo of Losser.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse zakelijke, particuliere en creatieve workshops in Enschede

Wil je een dosis inspiratie op doen voor een workshop Enschede? Laat je helpen met onderstaand aanbod in deze mooie stad in Oost-Nederland. Enschede is mooi, gezellig en erg sfeervol. Wat is de reden dat je zoekt naar een leuke workshop? Heb je binnenkort een leuk groepsuitje met vrienden of vriendinnen in Enschede? Samen met je collega’s als teambuilding op zoek naar een leuke workshop in Enschede? Of juist een spetterende dag als onvergetelijk vrijgezellenfeest? Bij alle diverse opties zijn er voldoende mogelijkheden in verschillende categorieën. Een leuke creatieve, actieve, sportieve of culinaire workshop in Enschede of omgeving (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Enschede). We hopen je te inspireren met een leuk aanbod. Alvast veel plezier toegewenst.

Percussieworkshop Enschede
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussieworkshop Enschede

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Enschede wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop kettingreactie met diner in Enschede
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie met diner in Enschede

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop in Enschede of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop Enschede
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop Enschede

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Enschede of de rest van Twente.

Workshop chairdance Enschede
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop chairdance Enschede

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Enschede? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop film maken Enschede
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Workshop film maken Enschede

Ben je ook gek op films? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je groepsuitje waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij deze filmworkshop. Kies je favoriete script en ga helemaal los. Je kunt ook kiezen voor een muziekvideoclip. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft, feestavond of bedrijfsfeest? Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje in Enschede. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Enschede
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop paaldansen Enschede

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Enschede, Almelo of Hengelo eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Enschede aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Enschede en omgeving.

Workshop drone vliegen in Enschede
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Workshop drone vliegen in Enschede

Heb je zelf nog geen drone? Maar heb je er wel al eens over nagedacht hoe het zou zijn om er eentje te hebben? Ben je benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om er eentje te besturen? Of wil je weten wie van jullie groep de beste skills heeft om de drone over een raceparcour te verplaatsen? Dan is deze drone workshop in Enschede een must. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Workshop Mindfuck in Enschede
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Workshop Mindfuck in Enschede

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je collega´s, vrienden of andere groepsgenoten. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop in Enschede of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop Bollywood dansen in Enschede
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop Bollywood dansen in Enschede

Vrijwel iedereen kent bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Enschede, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Disco dansworkshop Enschede
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Enschede

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Enschede, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Creatief workshop festival in Enschede voor grotere groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival in Enschede voor grotere groepen

Keuze uit diverse creatieve workshops

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep, een familieuitje met een grote familie of een ander evenement met een grotere groep en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival in Enschede of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop naaktmodel schilderen Enschede (m/v)
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Enschede (m/v)

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Enschede of omgeving Hengelo, Almelo, Twente etc. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Succes bij het ontdekken van je kunstzinnige kant! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Enschede.

50 tinten grijs dansworkshop Enschede
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Enschede

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop in Enschede. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop burlesque dansen in Enschede
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop burlesque dansen in Enschede

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Enschede of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Enschede of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop lachen in Enschede in of rest van Twente
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen in Enschede in of rest van Twente

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Enschede of de rest van Twente. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Enschede of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop action painting in Enschede
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting in Enschede

Tijdens deze creatieve workshop in Enschede kun je al je energie kwijt door helemaal los te gaan met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Leer nieuwe schildertechnieken als spetter- , krab- en drippingtechnieken tijdens een innovatieve workshop. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bonbon workshop Enschede
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Bonbon workshop Enschede

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Enschede? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Enschede. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Enschede. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop standup comedy in Enschede of omgeving
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop standup comedy in Enschede of omgeving

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy in Enschede of omgeving.

Schilderworkshop Enschede
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderworkshop Enschede

Er bestaan enorm veel verschillende stijlen waarin je kunt schilderen. Van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. Elke eeuw heeft nieuwe stijlen voortgebracht. Van de grotschildering in de prehistorie tot Mondriaan, schilderkunst is er altijd geweest en zal er waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Het is niet raar dat schilderworkshops nog steeds enorm populair zijn binnen het workshop aanbod. Duik daarom zelf eens in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Enschede, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Enschede.

Workshop buikdansen in Enschede
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop buikdansen in Enschede

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om een buikdanseres te zijn? Om zo gracieus te kunnen bewegen op muziek dat iedereen in vervoering raakt? Dan is dit eindelijk je kans.  Samen met elkaar gaan jullie de uitdaging aan om de beginselen van het buikdansen onder de knie te kunnen krijgen. Wil je meer weten over deze workshop buikdansen in Enschede? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsuitje in Enschede
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje in Enschede

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als groepsuitje in Enschede. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Enschede
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Enschede

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht om de voortvluchtigen in de kraag te pakken. Wil jij je groepsuitje combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor dit groepsuitje in Enschede.

City escape als groepsuitje in Enschede
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als groepsuitje in Enschede

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellenfeest, vriendendag, bedrijfsuitje of familiefeest, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit groepsuitje in Enschede van onze organiserende partner.

Workshop historisch Enschede

Enschede is door zijn gunstige ligging een ideale plaats voor zowel Nederlanders als onze Oosterburen. Niet alleen op zakelijk/industrieel gebied maar ook op het gebied van plezier. Het is dan ook niet gek dat veel Duitse inwoners naar Enschede komen en vice versa. De meest uiteenlopende originele workshops in Enschede worden geboekt en zorgen voor een blijvende herinnering met je collega’s, vrienden of familie. Ruim dus wat tijd in tijdens deze dag zodat je ook nog wat meekrijgt van Enschede zelf. Ga bijvoorbeeld voor wat cultuur of muziek na je workshop, want Enschede is het centrum voor muziek in het Oosten van Nederland. Enschede is tevens een stad waar veel te leren valt; het heeft onder andere een kunstacademie en een conservatorium. Maar ook als je lekker even wil shoppen met je vriendinnen of na je workshop met je vrienden nog wil napraten onder het genot van een drankje ben je in Enschede op de juiste plaats. Enschede bruist en is ook voor een leuke dag uit een mooie uitvalsbasis. We wensen je alvast een hele leuke en leerzame dag toe!

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP ENSCHEDE EN OMGEVING
Ben je op zoek naar een originele workshop Enschede en denk je erover om ervoor of erna de omgeving van Enschede te ontdekken? Of wil je liever een workshop in een kleinere stad dan Enschede? Ook de omgeving van Enschede biedt vele mogelijkheden voor een leuke en leerzame workshop! Zo hebben we bijvoorbeeld ook aanbod in Twente, Oldenzaal, Hengelo of Losser. Wil je liever naar Almelo in plaats van naar Enschede? Ook dat is mogelijk! Welke stad je ook kiest, we hopen dat ons aanbod in Enschede en omgeving je inspireert en wensen jou en je vrienden een onvergetelijke dag toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt