Workshop Den Bosch

Ook voor de regio Uden, Heusden, Oss, Zaltbommel, Boxtel, Vlijmen, Veghel, Drunen, Rosmalen of Vught.

Alle workshops in Den Bosch op een rij

Is de zoektocht naar een workshop Den Bosch begonnen? Goed dat je onze pagina bezoekt vol leuke workshop in Den Bosch en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een actieve, creatieve, culinaire of sportieve workshop...de mogelijkheden zijn zeer divers. Koppel je dat nog eens aan de leuke stad Den Bosch dan heb je helemaal de jackpot te pakken. Den Bosch is namelijk gezellig, historisch en bijzonder tegelijk. Wie Den Bosch zegt denkt misschien meteen aan de hoofdstad van Noord-Brabant. Maar ook uiteraard aan de Bosche Bol. Een heerlijke lekkernij van chocolade en een smaakvolle slagroom vulling. Plan tijdens je workshop Den Bosch misschien een momentje dat je even kunt genieten van deze bekende traktatie (kijk ook op vrijgezellenfeesten in de Den Bosch). Ook qua bereikbaarheid heeft de stad een perfecte ligging. De A2, A59 en natuurlijk per trein is de stad goed te bereiken. Den Bosch heeft als top 5 stad van Brabant veel te bieden. Laat je inspireren door onderstaand workshop aanbod en vraag snel meer informatie aan.

Workshop koken Den Bosch
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken Den Bosch

In Den Bosch kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje z´n best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Den Bosch natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Den Bosch. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Den Bosch.

Percussieworkshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop Den Bosch

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Disco dansworkshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Den Bosch

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen in Den Bosch is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Workshop lachen Den Bosch
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen Den Bosch

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Den Bosch of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Den Bosch of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop burlesque dansen Den Bosch
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop burlesque dansen Den Bosch

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Bosch of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Den Bosch of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop paaldansen Den Bosch
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Den Bosch

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Den Bosch eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Den Bosch aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Den Bosch en omgeving.

Tapas workshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Tapas workshop Den Bosch

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in  Den Bosch. Laat je verrassen door de geheimen achter het succes vam de Spaanse keuken. Er zijn diverse mogelijkheden. Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Den Bosch.

Workshop naaktmodel schilderen Den Bosch (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Den Bosch (m/v)

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Amsterdam of omgeving Zaandam, Huizen, Amstelveen etc. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Succes bij het ontdekken van je kunstzinnige kant! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Den Bosch.

Workshop drone vliegen Den Bosch
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop drone vliegen Den Bosch

Heb je zelf nog geen drone? Maar heb je er wel al eens over nagedacht hoe het zou zijn om er eentje te hebben? Ben je benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om er eentje te besturen? Of wil je weten wie van jullie groep de beste skills heeft om de drone over een raceparcour te verplaatsen? Dan is deze drone workshop in Den Bosch een must. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Workshop action painting in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop action painting in Den Bosch

Tijdens deze creatieve workshop in Den Bosch kun je al je energie kwijt door helemaal los te gaan met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Leer nieuwe schildertechnieken als spetter- , krab- en drippingtechnieken tijdens een innovatieve workshop. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bonbon workshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop Den Bosch

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Den Bosch. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Den Bosch. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Schilderworkshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderworkshop Den Bosch

Er bestaan enorm veel verschillende stijlen waarin je kunt schilderen. Van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. Elke eeuw heeft nieuwe stijlen voortgebracht. Van de grotschildering in de prehistorie tot Mondriaan, schilderkunst is er altijd geweest en zal er waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Het is niet raar dat schilderworkshops nog steeds enorm populair zijn binnen het workshop aanbod. Duik daarom zelf eens in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Den Bosch.

Graffiti workshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti workshop Den Bosch

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Den Bosch, Vught, Uden, Oss of omgeving.

Workshop Bollywood dansen in Den Bosch
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop Bollywood dansen in Den Bosch

Vrijwel iedereen kent bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

50 tinten grijs dansworkshop Den Bosch
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Den Bosch

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop in Den Bosch. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop chairdance Den Bosch
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop chairdance Den Bosch

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Den Bosch? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop hoed, tas of armband maken Den Bosch
incl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop hoed, tas of armband maken Den Bosch

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Stad? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop hoed, tas of armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zomerse en vooral ook creatieve workshop in Den Bosch, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Een workshop Den Bosch vol sfeer, historie en gezelligheid

Ga jij een workshop in Den Bosch plannen? Woon je in deze leuke stad en wil je met collega’s er een leuke dag van maken vol activiteiten? Ga je met familie of vrienden een leuk uitje doen waar een workshop perfect bij zou passen? Bois-le-Duc, ‘s-Hertogenbosch, Oeteldonk of Den Bosch kreeg rond 1180 stadsrechten en heeft dus al een rijke historie. Dit zie je terug in het Stadhuis, de kerken, de grachten en de stadswal. Vele honderden rijksmonumenten kleuren de stad en laten de historie leven. Ben je fan van dit soort kenmerken? Koppel het dan aan een leuke workshop in Den Bosch. Na een culinaire workshop is het toch heerlijk om even door de stad te wandelen? Ook heeft Den Bosch veel verschillende trekpleisters...vele evenementen op het gebied van jazz, theater, kunst, jaarlijkse evenement (koningsdag etc.) en natuurlijk carnaval. Laat je inspireren door de mogelijkheden van een workshop in Den Bosch.

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP DEN BOSCH EN OMGEVING
Niet alleen een workshop in Den Bosch zelf is een leuke optie. Ook de omgeving heeft ontzettend veel leuks te bieden. De natuurrijke omgeving maar ook zeer zeker de diverse andere steden met elk hun eigen kenmerken lopen warm om je workshop te hosten. Wat denk je van Uden, Oss, Boxtel, Veghel, Rosmalen, Vught, Drunen, Vlijmen, Zaltbommel en Heusden. Deze diverse steden hebben elk leuke kenmerken die je kunt koppelen aan een leuke en/of originele workshop. Kies voor het oude maar ook gezellige Heusden, geniet van het leuke centrum in Uden, Oss, Veghel of Vlijmen. Pak een terrasje voorafgaand aan je workshop in Drunen, Zaltbommel of Boxtel. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in deze leuke plaatsen met elk hun eigen kenmerken. Geef je workshop in Den Bosch of omgeving extra kleur en laat je inspireren. Veel plezier toegewenst!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt