Workshop Arnhem

Ook voor de regio Tiel, Velp, Wageningen en Doetinchem.

vrijgezellenfeest.jpg

Diverse zakelijke, particuliere en creatieve workshops in Arnhem

Denk je erover om binnenkort een dagje uit met je vriendinnen te plannen en ben je op zoek naar een workshop Arnhem? Of ben je dit jaar degene die het jaarlijkse uitje van je bedrijf mag plannen en denk je aan een workshop Arnhem? Arnhem is een mooie stad in Gelderland die veel te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een actieve workshop waarbij je zelf mee kan doen of een creatieve workshop waarbij je meer je brein gebruikt, Arnhem heeft het allemaal. Maar ook als je zoekt naar wat culinairs, bijvoorbeeld een workshop om zelf allerlei lekkere hapjes of gerechten te maken dan ben je in Arnhem aan het juiste adres (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Arnhem). Mocht je nog geen idee hebben in welke categorie je iets wilt gaan doen of het gezelschap nog niet helemaal duidelijk zijn, bekijk dan gerust ons aanbod hieronder en laat je inspireren door de vele mogelijkheden! Wat voor workshop het ook wordt, we wensen je alvast heel veel plezier toe!

Graffiti workshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop Arnhem

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Arnhem of omgeving.

Schilderworkshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Schilderworkshop Arnhem

Er bestaan enorm veel verschillende stijlen waarin je kunt schilderen. Van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. Elke eeuw heeft nieuwe stijlen voortgebracht. Van de grotschildering in de prehistorie tot Mondriaan, schilderkunst is er altijd geweest en zal er waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Het is niet raar dat schilderworkshops nog steeds enorm populair zijn binnen het workshop aanbod. Duik daarom zelf eens in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Arnhem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Arnhem.

Workshop kettingreactie met diner in Arnhem
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Workshop kettingreactie met diner in Arnhem

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze workshop in Arnhem of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop film maken Arnhem
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Workshop film maken Arnhem

Ben je ook gek op films? Of zoek je gewoon een onvergetelijk uitje voor je groepsuitje waar je jaren plezier van gaat beleven? Want dat is zeer zeker het geval bij deze filmworkshop. Kies je favoriete script en ga helemaal los. Je kunt ook kiezen voor een muziekvideoclip. En natuurlijk mag het resultaat er achteraf zijn...misschien laat je het zelfs zien op de bruiloft, feestavond of bedrijfsfeest? Dit uitje staat te boek als gezellig, sfeervol, ludiek en op sommige momenten ronduit hilarisch. Van een comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje in Arnhem. De begeleiding is in handen van een echte filmproducent die je alle kneepjes gaat leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Mindfuck in Arnhem
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Workshop Mindfuck in Arnhem

Ben je ook fan van het tv programma met als thema mentalisme? Of keek je misschien de serie The Mentalist, waarin de hoofdpersoon in staat bleek om mensen zodanig te manipuleren dat eigenlijk bijna alles mogelijk leek. Misschien zou je zelf ook wel willen leren hoe het werkt om mentalisme toe te passen? Dan is deze workshop Mindfuck echt iets voor jou en je collega´s, vrienden of andere groepsgenoten. Leer de ins en outs van deze meesterlijke kunst en wie weet jij anderen straks ook een echte Mindfuck. Wil je meer weten over deze workshop in Arnhem of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop naaktmodel schilderen Arnhem (m/v)
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Arnhem (m/v)

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Arnhem of omgeving. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Succes bij het ontdekken van je kunstzinnige kant! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Arnhem.

Workshop lachen Arnhem
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen Arnhem

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Arnhem of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Arnhem of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussieworkshop Arnhem

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Arnhem wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Tapas workshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Tapas workshop Arnhem

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €35 en €49,95 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Arnhem.

50 tinten grijs dansworkshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Arnhem

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop in Arnhem. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Creatief workshop festival in Arnhem voor grotere groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival in Arnhem voor grotere groepen

Keuze uit diverse creatieve workshops

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep, een familieuitje met een grote familie of een ander evenement met een grotere groep en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival in Arnhem of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop standup comedy in Arnhem of omgeving
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop standup comedy in Arnhem of omgeving

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy in Arnhem of omgeving.

Workshop burlesque dansen Arnhem
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop burlesque dansen Arnhem

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Arnhem of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Arnhem of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Disco dansworkshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Arnhem

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Arnhem, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Workshop paaldansen Arnhem
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop paaldansen Arnhem

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Arnhem eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Arnhem aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Arnhem en omgeving.

Workshop Bollywood dansen Arnhem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop Bollywood dansen Arnhem

Vrijwel iedereen kent bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Arnhem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop Chairdance Arnhem
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop Chairdance Arnhem

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Arnhem? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop koken Arnhem
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Workshop koken Arnhem

In Arnhem kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje z´n best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Arnhem natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Arnhem. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Arnhem.

Workshop drone vliegen Arnhem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Workshop drone vliegen Arnhem

Heb je zelf nog geen drone? Maar heb je er wel al eens over nagedacht hoe het zou zijn om er eentje te hebben? Ben je benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om er eentje te besturen? Of wil je weten wie van jullie groep de beste skills heeft om de drone over een raceparcour te verplaatsen? Dan is deze drone workshop een must. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen in Arnhem, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Bonbon workshop Arnhem
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Bonbon workshop Arnhem

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Arnhem? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Arnhem. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Arnhem. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop action painting in Arnhem
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting in Arnhem

Tijdens deze creatieve workshop in Arnhem kun je al je energie kwijt door helemaal los te gaan met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Leer nieuwe schildertechnieken als spetter- , krab- en drippingtechnieken tijdens een innovatieve workshop. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop buikdansen Arnhem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop buikdansen Arnhem

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om een buikdanseres te zijn? Om zo gracieus te kunnen bewegen op muziek dat iedereen in vervoering raakt? Dan is dit eindelijk je kans.  Samen met elkaar gaan jullie de uitdaging aan om de beginselen van het buikdansen onder de knie te kunnen krijgen. Wil je meer weten over deze workshop buikdansen in Arnhem? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner als groepsuitje in Arnhem
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Moorddiner als groepsuitje in Arnhem

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie en diner.

Zijn jullie klaar voor een spannend moordmysterie? Tijdens dit bijzondere groepsuitje gaan jullie een moordzaak oplossen en dat doen jullie onder het genot van een heerlijk diner. Zijn jullie in staat om achter de belangrijke vragen te komen zoals wie, waarom, hoe enzovoorts? Bewijs het maar tijdens dit leuke moorddiner als groepsuitje in Arnhem. Natuurlijk mag er ook gelachen worden tijdens dit leuke diner. Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Arnhem
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Uit handen van de jagers als groepsuitje in Arnhem

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht om de voortvluchtigen in de kraag te pakken. Wil jij je groepsuitje combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor dit groepsuitje in Arnhem.

City escape als groepsuitje in Arnhem
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

City escape als groepsuitje in Arnhem

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt als invulling van je vrijgezellenfeest, vriendendag, bedrijfsuitje of familiefeest, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit groepsuitje in Arnhem van onze organiserende partner.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in de regio Arnhem
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in de regio Arnhem

Voor groepen tot 100 personen

De Italiaanse keuken is verfijnd. De smaken zijn zo in balans dat het is of je duizend kusjes krijgt op je tong. Heb je zelf altijd al willen leren hoe het is om Italiaans te koken? Samen met je collega's geniet je nu van een heerlijke Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie: op kantoor, in een kasteel of in een hotel. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste Italiaanse gerechten te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie in Arnhem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Italiaanse kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Workshop Arnhem in een historische stad!

Een workshop in Arnhem is perfect te combineren met deze mooie stad. Diverse vondsten in de regio van Arnhem duiden erop dat deze regio al ver voor Christus bestond. De stad Arnhem werd zelf rond 900 genoemd. Vandaag de dag staat de stad en regio vooral bekend als het centrum van de energie en technologie in het Oosten. Met onze Oosterburen is het namelijk makkelijk en snel zaken doen. Ook het centrum van Arnhem staat bekend bij vooral het winkelende publiek. Veel leuke autovrije straatjes, kleine winkeltjes en de grotere ketens zijn er te vinden. Combineer dus een leuke dag vol workshops met een dagje winkelen. Of bezoek de verschillende historische bezienswaardigheden in de stad. Met de vele grote bedrijven die in deze regio en stad gevestigd zijn zal de vraag naar leuke workshops in Arnhem zeer zeker aanwezig zijn. Laat je dan ook inspireren door de verschillende mogelijkheden. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP ARNHEM EN OMGEVING
Ben je op zoek naar een originele workshop in Arnhem of omgeving? Goede keuze! De bereikbaarheid van deze stad is zeker goed te noemen. Met de auto rij je zo de stad in en ook per openbaar vervoer is de bereikbaarheid met een groot station meer dan goed. Maar ook de omgeving van Arnhem is sfeervol, historisch, gezellig en vooral de moeite waard. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een workshop in Tiel of Velp? Twee plaatsen die elk hun eigen unieke kenmerken hebben. Kom met de trein en bezoek de Waterpoort…wat nog een restant is van de vestingwerken. Het is niet voor niets het centrum van het Rivierenland. Bezoek je Velp neem dan even de tijd om ook eens stil te staan bij Kasteel Biljoen. Velp staat ook wel bekend om de Emmapiramide die er te vinden is en kijk zo Duitsland in op een heldere dag. Maar in de Gelderse Vallei ligt ook het mooie Wageningen wat ook wel bekend staat om de Universiteit en de sfeervolle binnenstad. Vergeet je voorafgaand of na afloop van je workshop niet nog even 1 van de vele historische gebouwen te bezoeken? Veel plezier!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt