Workshop Zwolle

Ook voor de regio Overijssel, Meppel, Kampen, Dalfsen, Raalte, Ommen, Dalfsen.

Alle workshops in Zwolle op een rij

Ben je op zoek naar een originele workshop Zwolle? Weet je nog niet precies wat voor uitje of workshop je wilt doen en wil je geïnspireerd worden? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Niets leukers dan een dag met vriendinnen beginnen of eindigen met een inspirerende of hilarische workshop waarbij je als vriendengroep samen iets nieuws beleefd. Hier gaan jullie nog heel lang over nadenken. 
Of ben jij wellicht degene die dit jaar het bedrijfsuitje mag organiseren en wil je een keer iets anders doen dan een saaie vergadering waarbij de jaarplannen gepresenteerd worden? Ben je op zoek naar een workshop die jou en je collega's op een leuke en ontspannen manier dichter bij elkaar brengt? Wat je reden ook is, wij hebben een ruim aanbod aan workshops in Zwolle en hopen je te inspireren en aan te sluiten bij je wensen (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Zwolle). We wensen je alvast heel veel plezier toe tijdens je workshop en dagje uit!

Sieraden workshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Sieraden workshop Zwolle

Sieraden zijn zo oud als de mensheid zelf. Al duizenden jaren geleden versierde men zich met mooie attributen. Sieraden zijn steeds meer items geworden om jezelf te onderscheiden van de rest. En hoe kan je jezelf nog beter van een persoonlijk touch voorzien, dan door zelf je eigen sieraden te creëren? En dat is nu precies wat jullie zullen gaan doen tijdens deze gezellige workshop sieraden maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een sieraden workshop in Zwolle, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop drone vliegen Zwolle
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop drone vliegen Zwolle

Heb je zelf nog geen drone? Maar heb je er wel al eens over nagedacht hoe het zou zijn om er eentje te hebben? Ben je benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om er eentje te besturen? Of wil je weten wie van jullie groep de beste skills heeft om de drone over een raceparcour te verplaatsen? Dan is deze drone workshop in Zwolle een must. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Graffiti workshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti workshop Zwolle

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Zwolle.

Workshop koken Zwolle
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken Zwolle

In Zwolle kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje z´n best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Zwolle natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Zwolle. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Zwolle.

Disco dansworkshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Zwolle

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen in Zwolle is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Workshop sushi maken Zwolle
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop sushi maken Zwolle

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Zwolle voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of groepsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Zwolle.

Workshop action painting in Zwolle
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop action painting in Zwolle

Tijdens deze creatieve workshop in Zwolle kun je al je energie kwijt door helemaal los te gaan met verf en het levert je ook nog eens een mooi resultaat op! Deze activiteit is ideaal voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding activiteit. Leer nieuwe schildertechnieken als spetter- , krab- en drippingtechnieken tijdens een innovatieve workshop. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop burlesque dansen Zwolle
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop burlesque dansen Zwolle

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Zwolle of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Zwolle of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop paaldansen Zwolle
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Zwolle

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Zwolle of omgeving eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Zwolle aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Zwolle en omgeving.

Tapas workshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas workshop Zwolle

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €35 en €49,95 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Zwolle.

Workshop naaktmodel schilderen Zwolle (m/v)
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Zwolle (m/v)

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Zwolle of omgeving. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Succes bij het ontdekken van je kunstzinnige kant! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Zwolle.

Bonbon workshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop Zwolle

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Zwolle? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Zwolle. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Zwolle. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop lachen Zwolle
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen Zwolle

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Zwolle of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Zwolle of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop erotische bonbons maken Zwolle
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop erotische bonbons maken Zwolle

Ben je op zoek naar een creatieve of zoete workshop? Maar mag de activiteit wel wat vuriger zijn dan een normale workshop? Dan is een workshop erotische bonbons maken misschien wel de ideale oplossing! Maak zelf de heerlijkste creaties en ga op zoek naar die andere kant van jezelf. Voor je het weet zitten jullie tot over jullie rode oortjes tussen de smakelijke bonbons. En natuurlijk nemen jullie deze inspiratie ook weer mee naar huis. Deze workshop staat garant voor een hele gezellige middag met natuurlijk veel ruimte voor lachmomenten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een workshop erotische bonbons maken in Zwolle? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Schilderworkshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderworkshop Zwolle

Er bestaan enorm veel verschillende stijlen waarin je kunt schilderen. Van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. Elke eeuw heeft nieuwe stijlen voortgebracht. Van de grotschildering in de prehistorie tot Mondriaan, schilderkunst is er altijd geweest en zal er waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Het is niet raar dat schilderworkshops nog steeds enorm populair zijn binnen het workshop aanbod. Duik daarom zelf eens in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Zwolle, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Zwolle.

Percussieworkshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop Zwolle

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Zwolle wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop Bollywood dansen Zwolle
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop Bollywood dansen Zwolle

Vrijwel iedereen kent bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Zwolle, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

50 tinten grijs dansworkshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Zwolle

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop in Zwolle. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs dansworkshop Zwolle
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Workshop chairdance Zwolle

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Zwolle? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop hoed, tas of armband maken Zwolle
incl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop hoed, tas of armband maken Zwolle

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Stad? En hou je wel van leuke accessoires? En droom je wel eens weg bij de gedachte om op je blote voeten over het strand van Ibiza te lopen? Dan geeft deze workshop vast de juiste sfeer. Denk dan eens ook aan een workshop hoed, tas of armbanden maken (Ibiza style). Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en ontwerp een blijvende herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zomerse en vooral ook creatieve workshop in Zwolle, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop historisch Zwolle

Ben je op zoek naar een originele workshop Zwolle en wil je deze dag ook wel combineren met het bezichtigen van wat mooie dingen in de stad Zwolle zelf? Deze stad, gelegen in de regio IJsseldelta heeft op dit gebied zeer veel te bieden. Wist je dat de inwoners van Zwolle ook wel blauwvingers genoemd worden? Het verhaal gaat dat deze scheldnaam is bedacht omdat de Zwollenaren meineed hadden gepleegd ten opzichte van de hertog. Tegenwoordig zien de Zwollenaren het als een geuzennaam en vindt er ieder jaar een heuse Blauwvingerdag plaats, waarbij er een markt is en allerlei activiteiten te doen zijn. Mocht je op een andere dag dan deze je workshop Zwolle willen houden en je bent op zoek naar een aanvulling op je programma, denk dan eens aan een shop uurtje in de bekende Diezerstraat, een van de oudste winkelstraten van Zwolle. Of wat te denken van een mooie wandeling in de natuur. Zwolle staat namelijk bekend als een van de groenste gemeenten van Nederland. Als je dus overweegt om na je workshop even lekker tot rust te komen in de natuur dan is Zwolle daar zeer geschikt voor!

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP ZWOLLE EN OMGEVING
Wil je een workshop in de regio Zwolle maar weet je niet zeker of de stad Zwolle zelf wel de ideale plaats hiervoor is? Zwolle heeft ook vele mooie plaatsen in de omgeving waar een originele workshop ook tot de mogelijkheden behoort. Wat dacht je van een workshop Raalte, Ommen, Dalfsen of Hattem? In de provincie Overijssel zijn vele mogelijkheden te bedenken. Een dorp in de omgeving biedt vaak meer ruimte voor kleinschalige workshops of meer mogelijkheden om voor of na de workshop te genieten van de natuur en de omgeving. Wat voor workshop je ook kiest of zoekt, we hebben een ruim aanbod zodat er altijd wel iets is dat bij je budget en mogelijkheden past. We wensen je vast veel plezier en toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt